çok teşekkür ederim canım.
senin sabrına,dayanma gücüne hep hayran oldum.moralini hep yüksek tuttun,hep pozitif oldun.inancını hiç kaybetmedin..keşke bende senin gibi olabilsem biraz
evet Allah birgün yüzümüzü güldürecek ama o zaman gelinceye kadar, yaşadığımız üzüntüler yanımıza kar kalıcak galiba
çok zor olduğunu biliyorum .ama bi rkaç gün sonra insan daha çok alışıyor.hırslanıyor.geçmiş olsun canım
Kizlar gunaydin,
Dun sinir krizi gecirir gibi oldum. 1 saate yakin agladim herhalde. Herkesin cocugu var benim yok, en aptal haketmeyen insanlarin bile var diye.
Facebook hesabimi kapattim. Esim internetten Tup bebek, bebek, kadinlarkulubu vs gibi siteleri block etmis. artik giremiyorum.
Sirketteyim ordan giriyorum suanda. Bugun 7.gunum hic bir belirti yok. Sali gunune kadar nasil gecer zaman Allahim herkese yardim et. Ben boyle yaptikca olacagi varsada olmayacak ama neyse.
Ayrica sirkete gelirken 1 paket sigara aldim. Iyice kafayi yedim artik.:18:
bişey sorucam fikriniz nedir dün transferim oldu 3te merkezden çıktık 9du evdeydik 6 saat yolculuk bebişlerime zararı olmaz değilmi arka koltukta yattım gerçi eşim önemsemiyor bişey olmaz diyor ama ben endişeleniyorum:18::18::18:
merhaba..beni hamile listesinden silebilrisin...değerim bugün 50 ye düştü...nasip değilmiş..
Merhaba arkadaslar. Sonucu alalı cok oldu ama yeni girebildim. Yine negatif , yalnız neden bilmiyorum tek damla gözyaşı dökmedim. Artık alıştım mı bilmiyorum. Hatta sonucu ilk esim almış. Sonucu görünce isyerinden izin alıp Antalya'ya bilet almış:) 3 gunde olsa tatil yapacağız yani. Gayet iyiyim. Artık para biriktirmeye devam, sebepsiz olduğu icin belki kendiliğinden olur bilmiyorum. Bu is şans işi sonuçta. Hepimizin yüzü gülsün. Ben kaçıyorum , 7de uçağa yetişeceğiz.
Arkadaşlar şimdi doktorum aradı, sonuç negatif. İşyerindeyim ve odam kalabalık olduğu için sakinliğimi sanırım korumaya çalışıyorum. Boğazımda bir düğüm gitmek bilmiyor. Güçlü görüneyim diye boynumu dahi kıpırdatamıyorum gözyaşım akıp gider diye korkuyorum. Söylenenleri duymuyorum on parmak buraya hızlıca yazıyorum. Ortam karardı aslında gece çoktan oldu gönlümde. Sesler uzaklardan geliyor, insanların yaptığı işler soğuk ve anlamsız geliyor. Buz gibi bir hava var odamda ve sanırım üşüyorum. Haberi sindirmeye çalışıyorum, yalandan bir gülümseme kondurdum yüzüme sahte manasız. Zaman akıp gitsin artık....
Doktorum 45 gün sonra tekrar deneyebiliriz dedi. Bu ay adet olduktan sonra doğum kontrol hapı kullanacakmışım. ondan sonra tekrar iğneler tekrar aynı acı.....
Ama biliyorumki sizler yanımdasınız beni yalnız bırakmayın olurmu?
Kızlar ben iğne vuruldum 2gün önce çok şükür kan değerim düşmeye başladı laparoskopi olmadan kurtuluyorum işallah dış gebelikten...artık bi daha denemeyi yazamı düşünürüm son baharamı kısmet:)
dün merak etmişsiniz beni,çok teşekkür ederim canlarım.
test günüm bugündü ve malesef olumsuz sonuç aldım. 2 embriyomda tutunamamış bana..
bütün gün çok kötüydüm,iyi olmaya çalışıyorum şimdi
hayırlııı olsun cnm uzulme dıcem umutsuzluga kapılma lutfennn daha cok uzun yıllar var ınşş ...bu mesajı yazdığın anda ben yoktum maalesef moralini yerine getirirdim ama yarına kaldı...kız deliiii daha test gününe çok var sen şimdiden bunalıma girersen bebiş ben nereye düştüm hep bunalım var bu göbüşte kimse beni istemiyor deyip ALLAH korusun tutunmaktan vazgeçecek...yardım et annesi ona...eğer belirtilere göre hamilelik anlaşılsaydı hemen sana sonucu söylerdim..
hayırlı olsun...geçmiş olsun...göbüş bebişle dolsuuuunnnn....:109:
rabbim sabır versin canım...
bu kadar pozitif düşünmene sevindim...rabbim eşine ve sana sağlık versin önce bebek nasıl olsabirgün gelecek:109:
canııımmmm beniiiimmm seni yanlız bırakırmıyız...sen kendini bir an önce toparla...bende negatifi alalı çok olmadı seninle aynı zamanda 2.denememi yapacam...bak beraber olmamız için bi neden daha...inşallah aynı zamanda bebişlerimizi alıcaz göbüşlerimize:109:
geçmiş olsun canım...haber vermenede ayrıca sevindim...bak herşey yavaş yavaş yoluna giriyor çok şükür:109:
rabbim sabır versin canımm seni emin ol çooook iyi anlıyorum...en kısa zamanda kendini toparlamanı diliyorum ve bizimle olmaya devam et...:109:
canlarim, biliyorum cok zor rabbim hepimizin hakkinda en hayirlisini bilir üzülmeyin aglamiyin diyemiyorum fakat kendinizi birakmayin diger arkadaslarin dedigi gibi cok sükür sagligimiz yerinde ve tüp bebek gibi bir sansimiz var günümüzdeve bu bizim büyük sansimiz,ben kendimi ya olmasaydi diyerek hep rahatliyorum rabbim insani umutsuzda birakmasin hic olmazsa umutlarimiz var ve onlarla yasayabiliyoruz rabbim hepimizi birgün görücek ve meleklerimizi yolliycak insallah biz sadece hayirli saglikli ve tez zamanda diye hepimize dua edelim hepimiz dualarimdayiz...
Canım benim keyfini çıkar.
Çok iyi geliyor...
Dönüşünde neler yaptırdın,neler aldın detayları bekliyoruz.
egunel gitti topik bize kaldısinir edelim biraz onu
kızlar masallh topıc almışbasını gitmişşş cok sevındım ne kadar cogaldık böyle.....
evet cnm en hareketlı topık burası :)))
merhaba arkadaşlar.16 ocak pazartesi günü 2 tane dondurulmuş embriyom yerleştirilecek.umarım bu sefer olur.çok heyecanlıyım.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ...
merhaba arkadaşlar.16 ocak pazartesi günü 2 tane dondurulmuş embriyom yerleştirilecek.umarım bu sefer olur.çok heyecanlıyım.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?