2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım coook üzüldüm inan,yazdıklarını içimde hissettim..rabbim sabır,güç versin,melegin tez vakitte kendiliginden gelsin,umudunu kaybetme canım..sevgiler..

cok üzüldüm canım,rabbim sizede sabır ve güç versin,sevgiler..umudu kaybetmek yok..

Canım benim ya gülümsettin moral oldun bana, üşümüşlerdir ha dondurucuda:))))))))))) alemsin ya!! Aman gelsinlerde sağlıkları yerinde olsun neler anlatılır neler...

Seni çok iyi anlıyorum bende öyle insanlara ne anlatıyorum bil bakalım benim muhabbet kuslarim var ve konuşuyorlar bebis gibiler ilgi görmek istiyorlar tam iki saat ilgileniyorum veeeeee beni her konuştukları kelimelerle cooooook mutlu ediyorlar bebisim onlar benim ben bu durumu böyle atlatıyorum valla yoksa kafayı yerim kesin

canım cok üzüldüm,sanada rabbimden güç ve sabır diliyorum..pozitif düşünmen güzel,inş.bi dahaki sefere gelir melegin yada kendiliginden gelir bellimi olur?diger arkadaşlarada yazdıgım gibi umudumuzu kaybetmek yok..antalyanın tadını cıkar,biraz kafanız dagılsın,eşinle vakit gecirin bu sürec cok zor çünkü baştan sona..sevgiler..

hepinize gecmis olsun arkadaslar,....insallah en kisa zamanda bu sureci fazla yipranmadan atlatirsiniz.

cok üzüldüm canım vakti degilmiş demekki,rabbim sabır versin.inş.tez vakitte sizinde yüzünüz güler..rabbimin hazinesinde cok inan,bigün isteyen herkese o hazinelerden dagılcak..sende umudunu kaybetme canım..sevgiler..

gecmiş olsun canım,rabbim melegini ve seni korusun inş.moralini yüksek tut,bişey olmaz inş.,aklına kötü şeyler getirme..bizede gelişmeleri yaz,merak ettim seni..

Canım benim ya gülümsettin moral oldun bana, üşümüşlerdir ha dondurucuda:))))))))))) alemsin ya!! Aman gelsinlerde sağlıkları yerinde olsun neler anlatılır neler...

napimm kız başka türlü başedemiyorum kendimle :) gül tabi, o kadar yordu ki bizi bu yolculuk, gülmeyi bile ara sıra yapar olduk... sen kaç yaşındasın ne kadardır deniyosun

teşekkür ederim canım ALLAHIM hepimize versin ama. VARİS cek nedemek anlamadım ben

ya VARIS ALLAH (C.C.)99 ISMINDEN BIR TANESI CNM ben hep bunu cektım. bol bol yasın okudum .. bıde enam suresını okudum.. meryem suresınde cok ııı .. allahında ıznıyle pazartesı pozıtıfı gorduk..cok sukur .. rabbım ınş sanada en guzelını nasıp etsın,...

hayırlı olsun...geçmiş olsun...göbüş bebişle dolsuuuunnnn....:109:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallahhhhhhhh

yo bende burdayım tesuf ederımm.. yanıı...

ay pardon şekerimm..ben topiğe girdiğimde bi tek millstone vardı da ondan yazdımmm...ne güzel işte sende geldinnn:109: evet nerde bu kızlar hadi ben geldim yavaş yavaş toplaşın bakalımmm...

yo bende burdayım tesuf ederımm.. yanıı...

zaten millstone varmı yok mu ben anlamadım hiç sesi çıkmıyo acaba ne yapıyo:26:...yoksa ben millstone cuğumun hayalinimi görüyorum bana mı öyle geliyo...hiiii korktum bak şimdi topiği 3 harflilermi bastı :83::83::83:

du bi diğer topikleri gezeyim acaba kızlar dağıldılar mı...toplayım onları

canııımmm naberrrr...özledim ya hu niye takılmıyosun bize misafirlerin vardı eşinin ailesi hacdan gelmişti ne yaptın hala sendeler mi???

çiğdem canııımmm seni çooook merak ediyorummmm...inşallah güzelll haberle gelirsin canım...

canımmmmm egunalimmmm burda elektrik yoktu az önce geldi yazamadım .. bebişim şükürler olsunki benimle kalp atışınıda duydum masallah 6,5 hamilesin hersey yolunda dikkat et agır kaldırma dedi doktorum.melegimide gördüm ufacıkk fasulyem :))) Allaha o an tekrar cok dua ettim Rabbim egunalede ve tüm isteyen herkese nasip att bu duyguyu die :) herkese cok tesekkür ediyorum destekleriniz için Allahım razı olsun.hepinizi çok sewiyorummmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…