Canım benim umarım herşey dediğin gibi olur.günler azaldıkça geçmek bilmiyor.pazartesi gelsede kavuşsam canlarıma.sıkı sıkı sarılsam onlara.ısıtsam onları.çok üşümüşlerdir dondurucuda yavrularım...artık bende bebeğimi anlatmak istiyorum.bütün duvarları boyadı.halımın ortasına salıverdi tuvaletini, tutamadı yavrum demek istiyorum :)inan bunlara bile kızmıcam bi gelse yaramaz :) bakk duyy bunlarıda gellll artıkkkkkkk, üzmee artık anneeeniiii :.(
Canım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki, bazen bana da arkadaşlarımın çocuklarını anlatmaları canımı yakıyor. İşyerimde tüm arkadaşlarımın çocuğu var ve her sabah ne yaptıklarını ne yediklerini ve daha neler neler anlatıyorlar ve ben hergün bu olanlara gülmek durumunda kalıyorum içim kan ağlaya ağlaya... Dediğin gibi yanlış anlaşılmaktan korkuyorum nasıl tepki vermeliyim bilemiyorum çünkü. Ama biliyorum seninde dediğin gibi bizde anne olacağız ve bizde bir sürü anılar biriktireceğiz çocuğumuza dair.anlatacak çok şeyimiz olacak. inanıyorum canım benim sende inan ve başar hamiş olmayı dualarım hepimizle... Birlikte baş koyduk bu yola birlikte üstesinden geleceğiz inşallah...
merhaba arkadaşlar.16 ocak pazartesi günü 2 tane dondurulmuş embriyom yerleştirilecek.umarım bu sefer olur.çok heyecanlıyım.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN ...
Canım benim ya gülümsettin moral oldun bana, üşümüşlerdir ha dondurucuda:))))))))))) alemsin ya!! Aman gelsinlerde sağlıkları yerinde olsun neler anlatılır neler...
inş cnm allah hayırlıısnı versınn bol bol ya VARİS cek...
teşekkür ederim canım ALLAHIM hepimize versin ama. VARİS cek nedemek anlamadım ben
ikimiz varız topikte
yo bende burdayım tesuf ederımm.. yanıı...
yo bende burdayım tesuf ederımm.. yanıı...
çiğdem canııımmm seni çooook merak ediyorummmm...inşallah güzelll haberle gelirsin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?