geçmişi çok fazla okumadım..
ama karasu1 dan haberı olan varmı..
2 gundur goremıyorum burda ...
geçişmişi şöyle bi okudum
dün 3 negatif alan arkadaşlarım çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
1 pozitif ile biraz rahatladım
8 gün sonra sonuç alacak biri olarak çok karamsarlığa düştüm yaa tekrar aynı şeyleri yaşamak çok zor
rabbim yardımcımız olsun
bu cuma gününün hatırna rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahh
geçmişi çok fazla okumadım..
ama karasu1 dan haberı olan varmı..
2 gundur goremıyorum burda ...
Ne kadar çok hamilemiz olmuş kızlar yaaa bayıldım walla bana inanın çok moral oldu. Ben bu ay başlıyorum tedaviye. reglimi bekliyorum sanırım 20sinden sonra gelecek :) :) Bir de benim sorunum pko ve eşimde de varikosel. Yaşım da 28. Tabloyu güncelleyebilirseniz sevinirim. Hamile olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Allah rahat bir hamilelik nasip etsin ve akabinde bebeklerini sağlıkla kucağına alabilsin hepiniz. Darısı da benim gibi bekleyenleri başına :) :)
benn ohss oldum hastanede yattım ölüyorum sandım...transfer yapılmaz sandım ama yapıldı...çok ağrılarım oldu hayatta göbek nedir bilmem öyle bi şiştim ki 6 aylık hamile gibiydimm...rabbim kimseye yaşatmasınn...19 yumurta olgun olanlardı bi de olgun olmayanlar vardı...bizim durumumuzda düşük doz daha mantıklı...zaten sayı arttıça yumurta kalitesi azalıyormuş...bu kez daha az doz istiyorum ve merkezimi değiştiriyorum...bizimde sebepsiz infertilite diye geçiyo..kendiliğinden olma durumu var...inşallah gerek kalmadan meleklerimiz gelirler...evet ankaradayım gazi üniversitesinde 2 aşılamam vardı negatif tüp bebeğide orda yaptırdım ama pişmanımmmm...çok şey yaşadım ve hakkımı helal etmiyorum...hayati riskim vardı ohss den dolayı ilgilenmediler vs...neyse şimdi başkent hastanesinde yaptıracam...sen nerde yaptırdın???
geçişmişi şöyle bi okudum
dün 3 negatif alan arkadaşlarım çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
1 pozitif ile biraz rahatladım
8 gün sonra sonuç alacak biri olarak çok karamsarlığa düştüm yaa tekrar aynı şeyleri yaşamak çok zor
rabbim yardımcımız olsun
bu cuma gününün hatırna rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahh
Ne kadar çok hamilemiz olmuş kızlar yaaa bayıldım walla bana inanın çok moral oldu. Ben bu ay başlıyorum tedaviye. reglimi bekliyorum sanırım 20sinden sonra gelecek :) :) Bir de benim sorunum pko ve eşimde de varikosel. Yaşım da 28. Tabloyu güncelleyebilirseniz sevinirim. Hamile olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Allah rahat bir hamilelik nasip etsin ve akabinde bebeklerini sağlıkla kucağına alabilsin hepiniz. Darısı da benim gibi bekleyenleri başına :) :)
Geçmiş olsun bitanem bir daha yaşamazsın umarım.PCO hastalarında bu risk hep var, olmayacağını garanti edemiyorlar. Ben 75 ile başladım sonrasında 100-150-200 diye devam ettim. İşte sonrasında da 10 yumurta toplandı. Canım bende Başkentte Göğşen Beye gitmiştim ama sonrasında ondan da vazgeçtim. Şimdi Ankara Tüp Bebek Merkezine gidiyorum. Ama doktorum Numune Hastanesinin doktoru. Bu doktorumdan çok memnunum çok alakalı birisi. En önemlisi beni çok rahatlatıyor.
sende hamileler listemize transfer olacaksın inşallahhh...hep iyi düşün pozitif ol yardım et annesi meleğinin tutunmasına...mübarek cuma gününde dua ediyorum rabbim 8 gün sonra yüzünü güldürsün inşallahh:109:
tamam canım güncellerimmm...arada bi görüyorum seni aktif olarak takıl artık:109:
college ,aysegül,duygu7979 kizlar cok uzgunum.. Ne diyecegim bilemiyorum inananin icime ates dustu okuyunca, kesin sali gunude hep beraber benim icin uzulecegiz..
Canım benim gelmeye çalışıyorum ara sıra, tedavi başlamadı ya henüz kendimi korkutmak istemiyorum, şimdiden stres bastı zaten.İlk denemem olcak... Ama hamileleri gördükçe umut oluyo daha çok. Umudu bir sonraki denemeye kalan arkadaşları gördükçe de içim parçalanıyo walla. Çok korkuyorum sonraAllah hepimizin yardımcısı olsun
college ,aysegül,duygu7979 kizlar cok uzgunum.. Ne diyecegim bilemiyorum inananin icime ates dustu okuyunca, kesin sali gunude hep beraber benim icin uzulecegiz..
kızlar bu gece saat 10 da işten çıktım eşim yahadi acile gidelim dedi baktıralım dedi
normalde yarın sabah baktırcaktıkbirden öyle dedi eşim 10 bucuk gibi verdik kanı geldik eve şimdi aradık sonuç kızlar şoktayım dua edin nolur
ayyy delirecem amaaaa....ya sen ne kadar negatif bi anne adayısın...bebeğinin geleceği varsada vazgeçecek...bi ilk oldun topikte hiç bu kadar olumsuz düşünene dek gelmedik daha...eğer hamileysen ki inşallah öyledir...bu söylediklerine ve bebeğini olumsuz etkilediğine pişman olacaksın...bebeğinizle konuşun sizinle olduğunu düşünün diyorlar bizim hatun zaten olmadı yok havasında...kendine gel artıııııkkkkkkk...bebeğin seninleeeee....
sağol canım...benim durumum dosyamda çok açık belliydi aşılamalarda bile 75 lik dozla bir sürü yumoşum olmuştu bunu bile bile yüksek dozla başlattılar...e2 seviyem 5000 nin üzerine opu dan çook önce çıkmıştı belliydi ama önlem almadılar sonradan ortaya çıkan bi durum değildi yaniii...riskimiz vardı ama göstere göstere yaşadım o yüzden kabul edemiyorum...demek sende başkentteydin...başkenti çok tavsiye ettiler bana akasya1978 arkadaşımızda orda bebeğine kavuştu...aslında kısmet işi bu...rabbim ol diyecek doktorlar vesile olacak...çok araştırdım doktorları artık bunaldım...eşimde başkent dedi en başından o yüzden kararlıyım yani...inşallah bu kez sen ankara t.b.m de bende başkentte bebeklerimize kavuşuruz...
Canim yaa ne tatlisin, insallah insallah.. Ama nerdeee :):)
En önemlisi de ozaten yani doktoruna güvenmek. Benim çok güvensizliklerim oldu duyduğum her doktora gittim hakan şatıroğlu iyi dediler ona gittim medicana dediler gittim daha ne doktorlar. Ama birine güvenmem gerektiğini geçte olsa anladım. Umarım bu sefer kavuşuruz bebişlerimize.Bu sefer çok dikkat etmelerini özellikle söyle, ben doktoruma herşeye rağmen çocuk istemiyorum ben dedim, önce benim sağlığım sonra bebek dedim. Oyüzden belki OHSS olmamam için çok titizlendi. Gerçi bebekte olmadı ama olsun kısmet. Tekrar tekrar geçmiş olsun canım benim.
kızlar nasılsınız bugün.ben dün doktoruma gittim.yapılan bütün testleri raporları falan aldım.istanbul için hazırlık tamam.ama dün doktorumla görüşünce kötü oldum.evimden uzak yerlere gitcem die biraz stres yaptım.doktorumla konusurken hep gözlerim doldu...umutsuzluğa kapıldım öle...bide dün oraya tüp bebek yapmış bi aile geldi annane babaanne ma aile gelmişler bebeği görmeye ultrasonda nasıl sewinçliler anlatamam.çok duygulandım.çok dua ettim benim gibi olan arkadaşlarım ve ben işşallah bu günleri görürüz die.ama doktorum saolsun.bişeye ihtiyacın olursa transferin yapıldıktan sonra istanbula ulaşamazsan falan beni mutlaka ara dedi.bide hamile kalırsan gel seni bi öle göreyim dedi.çok uğraştı benimle saolsun ama kısmet işte olmadı.ama yinede desteğini eksik etmemesi bana güç verdi.bende durumlar öle işte.ee sizde ne var yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?