demek hazırlıklar tamam şekerimm...doktorunla bu kadar iyi anlaşırken ayrılmakta güçlük çekerken bi de başka memlekete gidecekken bu psikolojiyle olmaz zatennn...ha ha ha deliiiiiii yeni bi başlangıç yapıyorsun boşver geçmişi doktorunun ne kadar iyi olduğunu...önüne bak sen...şimdi enerji depolamaya bakkk...hayatın her aşamasında üzülecek bişey bulmazsak olmuyor dimiiiii...canım benimm anlıyorum ama bir an önce çık bu moddan ve yeni tedavine odaklan...bu kez anne olcaz onu düşün...bende dün gezecem diye totom donduankaranın meşhur ayazı mahvetti beniii..
Umarım herkes iyidir ve güzel bir gün olur.
eet artık önüme bakmam lazım.umarım herşey güzel olcak.bebişlerimi alıp döncem istanbuldanwalla ankara soğuk bi yer bi kaç kere gelmiştim.izmir bile bu kadar soğuk ken orası kesin felakettir.bende dondım dün gezcem die.ahhh biz kadınlar alışweriş diince akan sular duruo.soğuk falan vız gelio ayy bugün kolum ağrıo çok nedenini anlamadım dün akşam başladı delircem ya hafif şişlik var tam dirseğimin önünde ağır bi işte yapmadım.dudağımda ucukladı noluo yavv bana karasu hiç uğramıo ya.nerelerde bu kız?bizim karasula doktorumuz aynıydı.dün orda bir sürü insan var.acaba bunlardan biri olabilir mi die baktım durdum:)ama o bugün gitcek ti galiba kontrole dimi?aman totoyu üşütme hasta olmamamız lazımm
Ben iyiyim şekerim iyi olmayanlarıda iyi etcez inşallahhh...sen nassın???
.
Canım beniiim Allah iyiliğini daim etsin.
Bende iyiyim canım çok şükür.Dün epey döküldüm alttaki topiğe,rahatladım.
"Tüp Bebek Sürecinde Yaşananlar" topiğinde ilk sayfada,ilk mesajın altında sorular var,müsait zamanınızda beklerim.
192 kızlarrrrrrrrrr beta hcg
dün gerçekten üşütmüşüm azcık rahatsız hissediyorum kendimi...hazır topik tenhayken dinleneyim...enerjik döneyim aranıza:2::2:
hamilelerimiz nasılsınız???
iyiyiz sekerim. şimdi de kalp atışı bekleme dönemindeyiz :)
günaydııınnnn cicim dün ben yokken atıp tutmuşsun arkamdan topik bize kaldı falan aaaaaaaaaaa...neyse sana kalsın yeter ki topik
Aman canım dikkat et.Dışarı resmen astronot gibi çıkıyorum,transfer öncesi hasta olucam korkusuna.
iyiyiz sekerim. şimdi de kalp atışı bekleme dönemindeyiz :)
Selam kızlar şükürler olsun keseyi gördük 1 tek kesemiz var değerimin yüksek olmasına rağmen tek kese göründü şimdi artık hafta kalp atışları içim beklemedeyiz allah herkese bu güzel duygu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnnnnnnnnn
seksi sarışınım niye öyle diyosun ya ben senin hakkında ne atıp tutmusum kırıldım şimdiaşk olsun ben sen yoksun topiği hareketlendiriyim diyorum ama olmuyo hemen beni yanlış anlıyosun
192 kızlarrrrrrrrrr beta hcg
selamm canlarımmm nasılsınz ben ayrı kaldım sizden dun kafamı kaldıramadım çünkü busefer de grip oldum bensürekli hapşuruklu sümüklü böcek gibi dolanıyrm ortalıkta başımnda agrıyor kulaklarımda duymuyorrr gözlerimdn de yaş akıyor sürekli bana dua edin bakalı9m yarın ilk randevumz var inşallah rabbim keseyi görmeyi nasip eder bize de hepimiz anne olucaz ben çok inanıyorum buna darısı hepinizin başına tez saatte inşallahhhhh egunalim nasılsın bakim hııııı küstüm sana hiç m etmemişsin benii
selamm canlarımmm nasılsınz ben ayrı kaldım sizden dun kafamı kaldıramadım çünkü busefer de grip oldum bensürekli hapşuruklu sümüklü böcek gibi dolanıyrm ortalıkta başımnda agrıyor kulaklarımda duymuyorrr gözlerimdn de yaş akıyor sürekli bana dua edin bakalı9m yarın ilk randevumz var inşallah rabbim keseyi görmeyi nasip eder bize de hepimiz anne olucaz ben çok inanıyorum buna darısı hepinizin başına tez saatte inşallahhhhh egunalim nasılsın bakim hııııı küstüm sana hiç m etmemişsin benii
ben sana kıyamam hiiiiççççç...insan sevdiğine takılır ama sen alınıyosun hemen...bende biliyorum ben yokken topiği hareketlendirmek istediğini...sağol cicimmm...bana küsemezsin kırılamazsın izin vermiyorum uleeeennnnn...bi de hep geçmişi okuyup döncem size diyosun sonra kayboluyorsun bu nasıl dönmek amaaaaaa...hem ben hasta oldum:2::2::2: seninle küsersem daha fena olurum kırılma bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?