2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi yapıyorsun valla...bende dün araba yerine halkımızın arasına karışayım dedim ağzım burnum yamuldu...soğuk algınlığım üst solunum yollarımda , alt tarafa sirayet etmedi neyseki

Canım meleklerimiz için asosyal ol,sıkıntı,dert,mikrop kapma diyorum kısaca.

Buarada sen yokken topik çok sessiz.

olay çıkarırım şimdi amaaaa:95::95:...nasıl merak etmemişim seniiii...yazdım sen görmemişsin o zaman...hatta dün dışardaydım baktım topikte bişi yazmamışsın hemen senin topiğe baktım orada okudum ve dedim ki demek bize haber vermiyo hatun kendi topiğine yazıyoooo...seni soranlarada cevabı ben verdim son durumunla ilgili...senin gözlerde görmüyo heralde griptennn
neyse fırçalama kısmından hemen merhametli hatun moduma geçiyim...geçmiş olsun cicimmm bende grip oldum yatıyorum aynı senin durumundayım ama inatla topiğe takılıyorum laptop kucağımda yazıyorumm...bi gezeyim dedim dün fena soğuk almışım...herlade yel girdi bi taraflarıma...yarın 13 ocak hatırlatmaba gerek yok biliyorum zaten yarın kese günü olduğunu taammı...inşallah keseyide göreceksin sonrasında pıt pıtlarıda duyacaksın...

aminnnnnnn pıt pıtlarıda duyunca biraz daha rahatlarsın...

kızlaaaarrrrrr dikkat edin topikte grip salgını vaaarrrr...:2::2:
bol bol topikte yazışın iyi geliyomuş öyle dedi doktorlarrrr

şimdi hastaneden geliyoz gözümlede gördüm sonucu şoktayım kızlar şokta nasıl uyucam bilmiyorum
cnmmm rabbim tamamına erdirsin inşallah saglılla kucagına al hayrlı olsun
slm cnm ben de irenbeliyim aynen senın geçtiğin aşamalardn geçtim benm 2 aşılamam oldu aralıkta donrulmş denedik ve şükür hamileyim yarında ilk kontrolumz var inşallah sonuda hayrlı olur çok inan onların sana geldiği ilk andan itibaren çok sev çok konş ben odaya çıkar çıkmaz beni çimçikliyrlardı sanki ve ben onlara hımmm kızıcam ama kavga etmeyin diyrdum o sırada dr gelmiş ve benm kahkalarla söylediğimi duymş anne oldu bu sefer hadi gözün aydın işte böyle herşeydn çok inanıcaksın bebklerine demişti rabbim inaşşah sana da nasip etsin bu duyguyu en kısa zaman da hımmm bir de ben çok bebe dergileri aldım hep vaktimi onlarla geçirdim ben de işe yaradı hatta bu topicte ataşehirde aynı şeyi yaptı o da şuanda hamile darısı size inşallah
cnm benm rabbm sana sabır versin seni o kadar iyi anlıyrm ki ilk deneme sonrası yanım kalabalıktı ağzımı açamadım ok önemli değil dedim sadece ve o kadar güçlü durdum kii herkes şaşkındı ailem eşim çok güçlüydüm öyle hissediyordum çünkü ve 15 gun sonra etrafım da olna herşeyi ve herkesi kırdım deli gibi oldum sakın kendini bastırma ok mi yanlızda değilsin hepimiz ne yollardan geçtik rabbim bebeğini kendiligınden versin sana inşallah en kısa vakitte yar ve yardımcın olsunj cnmm biz bir aile olduk artık ne güsel rabbm bizi de ayırmasın inşallah
yaa nerdesin sennnnnn?merak ettim senii...umarım iisindir.özlettin kendinii ama...
ohhh be beni mrek eden bir arkadşım var t ederim cnmm benmm iyiyim bugun biraz çok kötü grıp oldummm ben sürekli hapşuruyrm ve burnm yara oldu dun başm çok agrıdı ateşim vardı benm den hbrler bukadar ee sen nasılsın ne yaptın cnmm gittinmi aral beye dua et ne olur yarın benm de ilk kontrl var hayrlı inşallah eee sende walla sosyete bebeği yapıcan haa istnbulda gezenti olucak senın bebeler rabbim yardımcın olsun inşallh

Canım meleklerimiz için asosyal ol,sıkıntı,dert,mikrop kapma diyorum kısaca.

Buarada sen yokken topik çok sessiz.

eveeetttt bi evden çıkıyım tombik teyzelerden de kaçmış olurum dedim şimdi elimde hamilelerimizin halay ekibi için ayırdığım mendilimle burnumu siliyorum :2:
ay evet ben yokken bi sessizlik oluyo topiğe giriyorum sayfalarda bi hareket olmamış... bak şımardım amaaaa:86:

geçmiş olsun canım.. acaba hangimi hangimize bulaştırdık bu gribi:))) seninle aynı durumdayım kucağımda bi rulo havlu kağıt habire burnumu siliyom:2::2::2::2:

sanada çooook gemiş olsun canımmm....

aman noluyo topiğe herkeste bi hastalık haliiii...hep burda hep bizimle ol cicim sensiz olmaz taammııı:109:

Son düzenleme:
:82:
cnmmm benm walla gözlerim de bozuldu hep yaş akıyr gripten ötürü retinamda bozuldu galiba hormon ilaçlarındn ayrıca ben bunadım da galiba dun yazmışım farkın da bile değilmm:82::82:ayyy ben yaşlanıyrm galiba cnm evet bu fena yaygın ki ben k,imse ile öpüşmüyrm nerden kaptım anlamadım kii ilaçta içemiyorum kötü olan o yaniii dua et ne olur yarın için bizee ben şidilk kaçıyrm yine gelirim ofistn çıkmadan benm senin gibi laptop um yok ki evde benm param yok kiii alamıyrm ceptn takılıyrdum onuda dr amca çok gördü sakın sakın haaadedi ben d attım oda dan dışarı tlfnu

ah canııımmm vahim durumdasın yaniii...gel kız ben sana bakarım laptobumuda veririm sen üzülmeeee...şaka bi yana geçmiş olsun iyice dinlen daha da artmasın grip ilaç alamazsında dikkat et kendine...yarın için de meleğin ve sen 13 ocak randevum dediğin günden beri aklımdasınızz.ilk fırsatta takıl bizeeee

testini tekrarladın mı sonuç ne oldu yazmadın bizeeee...merak ediyoruuummmm...

kuzum sana bişi sorcammm...az önce eski hastanemle rapor tahlil sonuçlarım vs.için görüştümm...bi sıkıntı yok...şimdi bu durumda ben başkent hastanesine adet oluncamı başvurmalıyım yoksa hulusi hocayla daha önceden görüşüp bi muayenemi olmalıyım ne diyosun???

MAŞALLAHHHH meleğine rabbim korusun onu:109:...inşallah canım hepimiz en kısa zamanda bugünleri görelim bu duyguları yaşayalım...hamilelerimizin dualarını bekliyoruzzzz:109:[/QUOTE]

SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN HERZAMAN DUALARIMDASINIZ EN KISA ZAMANDA TEZ VAKİTTE RABBİM HEPİNİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İSTEYEN HERKESE HAYIRLISI İLE NASİP ETSİN AMİNNNNNNNN

SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN HERZAMAN DUALARIMDASINIZ EN KISA ZAMANDA TEZ VAKİTTE RABBİM HEPİNİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İSTEYEN HERKESE HAYIRLISI İLE NASİP ETSİN AMİNNNNNNNN

AMİİİİNNNN canım inşallahhh...yer gök dua...

Canım geçmiş olsun.Bol bol taze sıkılmış meyve suyu iç...

Yarın için dualarımız seninle ve meleğinle canım.
cnmm çok t ederim inşallah yarın size gusel hbr vericem içiyorum cnm yiyorum da şimdi sakız attım ağzıma çünklü kulaklarım da tıpa var sanki zor duyuyrm inşllh atlatırım cnm
geçmiş olsun canım.. acaba hangimi hangimize bulaştırdık bu gribi:))) seninle aynı durumdayım kucağımda bi rulo havlu kağıt habire burnumu siliyom:2::2::2::2:
bilmem ki kimdn bulaştı bu mikrop bize bence su yaptı bunuuuuuben sabhları topic açıyorum diye o atti bana bu virüsü kıskanç su i,şteee inşallah iyileşiriz en kısa zaman da sıkıntı oldu walla bana bu grip ilaçta içmeyince ağır geçicek gibi sanki benm ki öksürüğe ceviricek bogazım gıcıklanıyr hep:2::2:

hımmmmmmmmmmmmmm seni kötü kadın susen yolladın dimi bu virüsü bana cadisın senşaka yaptım hemn trıp atma şimdi napim yaa ben uyuyamıyrm ki sen nasılsın bakalım bolca vitamin al hasta olma sen de dikkat et kendine cnmm

canım özür şimdi okudum, bence adetten önce git çünkü belki uzun protokol uygulamak ister. bana da uzun protokol uyguluyabiliriz demişti ama ben istemedim mümükünse çabucak olsun bitsin demiştim:))
bi gidip ön görüşme yapmanda fayda var derim ben.

bi daha uzun protokol mü ALLAH yazdıysa bozsun...benim uzun protolüm çoooookkk uzun olmuştu...opu bayrama dek gelmesin diye fazladan 7 gün lucrin vurdum...onun dışında da ohss riski taşıyanlarda uzun protokol olmamalıymış...zaten ben o kadar uzun süre tedavi aşaması geçirmek istemiyorum ilkinde de istememiştim ama doktorada karışmak istemedim...kesinlikle bu kez kısa protokol istiyorummm...adetten önce gidip bi görüşeyim o zaman.sağol canım

kısa protokolse adetin 2. günü başlarsın gonal f e. ama yinede adet öncesi bi gidip hem görüş hem ortama bak hocaya bak:)))) inşallah bu sefer herşey yolunda gidicek ve meleğine kavuşacaksın...

kısa protokolse adetin 2. günü başlarsın gonal f e. ama yinede adet öncesi bi gidip hem görüş hem ortama bak hocaya bak:)))) inşallah bu sefer herşey yolunda gidicek ve meleğine kavuşacaksın...

evet canım daha önce bi gidip bakınayım ortama ve doktoruma...tabii eski hastaneden önce dosyamı almam lazım...gerçi dosyayı olduğu gibi vermiyorlarmış bakalım sorun çıkarırlarsa bende olay çıkaracam artık..rapor alacam dedim 400 tl istediler...aman parasında değilim yeterki beni daha fazla gerip bunaltmasınlar...

anlamadım hazır raporunu vermek içinmi 400 tl istediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…