iyi yapıyorsun valla...bende dün araba yerine halkımızın arasına karışayım dedim ağzım burnum yamuldu...soğuk algınlığım üst solunum yollarımda , alt tarafa sirayet etmedi neyseki
selamm canlarımmm nasılsınz ben ayrı kaldım sizden dun kafamı kaldıramadım çünkü busefer de grip oldum bensürekli hapşuruklu sümüklü böcek gibi dolanıyrm ortalıkta başımnda agrıyor kulaklarımda duymuyorrr gözlerimdn de yaş akıyor sürekli bana dua edin bakalı9m yarın ilk randevumz var inşallah rabbim keseyi görmeyi nasip eder bize de hepimiz anne olucaz ben çok inanıyorum buna darısı hepinizin başına tez saatte inşallahhhhh egunalim nasılsın bakim hııııı küstüm sana hiç m etmemişsin benii
aminnnnnnnSelam kızlar şükürler olsun keseyi gördük 1 tek kesemiz var değerimin yüksek olmasına rağmen tek kese göründü şimdi artık hafta kalp atışları içim beklemedeyiz allah herkese bu güzel duygu yaşatsın kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnnnnnnnnn
192 kızlarrrrrrrrrr beta hcg
cnmmm rabbim tamamına erdirsin inşallah saglılla kucagına al hayrlı olsunşimdi hastaneden geliyoz gözümlede gördüm sonucu şoktayım kızlar şokta nasıl uyucam bilmiyorum
slm cnm ben de irenbeliyim aynen senın geçtiğin aşamalardn geçtim benm 2 aşılamam oldu aralıkta donrulmş denedik ve şükür hamileyim yarında ilk kontrolumz var inşallah sonuda hayrlı olur çok inan onların sana geldiği ilk andan itibaren çok sev çok konş ben odaya çıkar çıkmaz beni çimçikliyrlardı sanki ve ben onlara hımmm kızıcam ama kavga etmeyin diyrdum o sırada dr gelmiş ve benm kahkalarla söylediğimi duymş anne oldu bu sefer hadi gözün aydın işte böyle herşeydn çok inanıcaksın bebklerine demişti rabbim inaşşah sana da nasip etsin bu duyguyu en kısa zaman da hımmm bir de ben çok bebe dergileri aldım hep vaktimi onlarla geçirdim ben de işe yaradı hatta bu topicte ataşehirde aynı şeyi yaptı o da şuanda hamile darısı size inşallahcollege; TEŞEKKÜR EDERİM.BANA MORAL VERDİĞİN İÇİN.İNAN BU KONULARI KONUŞACAĞIM KİSE YOK.BAŞKA ŞEYLERİ PAYLAŞABİLDİĞİN GİBİ PAYLAŞAMIYORSUN BEBEK DERDİNİ.YANLIŞ ANLAŞILMAKTAN KORKUYOR İNSAN. İNSANLAR SEN ÜZÜLME DİYE HAMİLE OLDUĞUNU BİLE SÖYLEYEMİYORLAR.BENİ ASIL BU ÜZÜYOR.UMARIM 28 OCAKTA ANNE OLDUĞUMUN HABERİNİ HEPİNİZLE BURDAN PAYLAŞIRIM VE UMARIM SİZİN GÜZEL HABERLERİNİZİ DE BURDAN DUYARIM...:)
cnm benm rabbm sana sabır versin seni o kadar iyi anlıyrm ki ilk deneme sonrası yanım kalabalıktı ağzımı açamadım ok önemli değil dedim sadece ve o kadar güçlü durdum kii herkes şaşkındı ailem eşim çok güçlüydüm öyle hissediyordum çünkü ve 15 gun sonra etrafım da olna herşeyi ve herkesi kırdım deli gibi oldum sakın kendini bastırma ok mi yanlızda değilsin hepimiz ne yollardan geçtik rabbim bebeğini kendiligınden versin sana inşallah en kısa vakitte yar ve yardımcın olsunj cnmm biz bir aile olduk artık ne güsel rabbm bizi de ayırmasın inşallahArkadaşlar şimdi doktorum aradı, sonuç negatif. İşyerindeyim ve odam kalabalık olduğu için sakinliğimi sanırım korumaya çalışıyorum. Boğazımda bir düğüm gitmek bilmiyor. Güçlü görüneyim diye boynumu dahi kıpırdatamıyorum gözyaşım akıp gider diye korkuyorum. Söylenenleri duymuyorum on parmak buraya hızlıca yazıyorum. Ortam karardı aslında gece çoktan oldu gönlümde. Sesler uzaklardan geliyor, insanların yaptığı işler soğuk ve anlamsız geliyor. Buz gibi bir hava var odamda ve sanırım üşüyorum. Haberi sindirmeye çalışıyorum, yalandan bir gülümseme kondurdum yüzüme sahte manasız. Zaman akıp gitsin artık....
Doktorum 45 gün sonra tekrar deneyebiliriz dedi. Bu ay adet olduktan sonra doğum kontrol hapı kullanacakmışım. ondan sonra tekrar iğneler tekrar aynı acı.....
Ama biliyorumki sizler yanımdasınız beni yalnız bırakmayın olurmu?
ohhh be beni mrek eden bir arkadşım varyaa nerdesin sennnnnn?merak ettim senii...umarım iisindir.özlettin kendinii ama...
günaydın canım...bugün bende yokum.bende hazırlandım süslendimizmirdeki doktoruma gitcem istanbula gitmeden önce orda ki test sonuçlarımı falan alcam yanımda götürmek için doktorum gel bi görüşelim demişti gitmeden.ordanda alışwerişe arkadaşlarla.aşk olsun yani akşam bende girdim hep ama sen yoktun ne yazk kii...neyse sana ii gezmeler canımmm....
Canım meleklerimiz için asosyal ol,sıkıntı,dert,mikrop kapma diyorum kısaca.
Buarada sen yokken topik çok sessiz.
geçmiş olsun canım.. acaba hangimi hangimize bulaştırdık bu gribi:))) seninle aynı durumdayım kucağımda bi rulo havlu kağıt habire burnumu siliyom:2::2::2::2:
bende seni seviyorum naz yapıyorum sende hemen sinirleniyosun izin vermiyosun ne biliyosun belki ben okumayı yeni söküyom anca okuyorumbende hasta olmamak için dirniyorum boğazım yanı ama içiyom nane limon kuşburnu yıkılmadım ayakdayım diyom bakalım kim yenecek
sümüklü böcek suya düşecek ............................ gerisini bilimyom geçmiş olsun canım sabahın korunde kalkıp benimle sidik yarışı yapacağına uyu dinlenseydin böyle olmazdışaka kız şaka geçmiş olsun canım dikkat et
olay çıkarırım şimdi amaaaa:95::95:...nasıl merak etmemişim seniiii...yazdım sen görmemişsin o zaman...hatta dün dışardaydım baktım topikte bişi yazmamışsın hemen senin topiğe baktım orada okudum ve dedim ki demek bize haber vermiyo hatun kendi topiğine yazıyoooo...seni soranlarada cevabı ben verdim son durumunla ilgili...senin gözlerde görmüyo heralde griptennn
neyse fırçalama kısmından hemen merhametli hatun moduma geçiyim...geçmiş olsun cicimmm bende grip oldum yatıyorum aynı senin durumundayım ama inatla topiğe takılıyorum laptop kucağımda yazıyorumm...bi gezeyim dedim dün fena soğuk almışım...herlade yel girdi bi taraflarıma...yarın 13 ocak hatırlatmaba gerek yok biliyorum zaten yarın kese günü olduğunu taammı...inşallah keseyide göreceksin sonrasında pıt pıtlarıda duyacaksın...
:82:
cnmmm benm walla gözlerim de bozuldu hep yaş akıyr gripten ötürü retinamda bozuldu galiba hormon ilaçlarındn ayrıca ben bunadım da galiba dun yazmışım farkın da bile değilmm:82::82:ayyy ben yaşlanıyrm galiba cnm evet bu fena yaygın ki ben k,imse ile öpüşmüyrm nerden kaptım anlamadım kii ilaçta içemiyorum kötü olan o yaniii dua et ne olur yarın için bizee ben şidilk kaçıyrm yine gelirim ofistn çıkmadan benm senin gibi laptop um yok ki evdebenm param yok kiii alamıyrm ceptn takılıyrdum onuda dr amca çok gördü sakın sakın haaa dedi ben d attım oda dan dışarı tlfnu
SAOL CANIM ALLAH RAZI OLSUN HERZAMAN DUALARIMDASINIZ EN KISA ZAMANDA TEZ VAKİTTE RABBİM HEPİNİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İSTEYEN HERKESE HAYIRLISI İLE NASİP ETSİN AMİNNNNNNNN
cnmm çok t ederim inşallah yarın size gusel hbr vericem içiyorum cnm yiyorum da şimdi sakız attım ağzıma çünklü kulaklarım da tıpa var sanki zor duyuCanım geçmiş olsun.Bol bol taze sıkılmış meyve suyu iç...
Yarın için dualarımız seninle ve meleğinle canım.
bilmem ki kimdn bulaştı bu mikrop bizegeçmiş olsun canım.. acaba hangimi hangimize bulaştırdık bu gribi:))) seninle aynı durumdayım kucağımda bi rulo havlu kağıt habire burnumu siliyom:2::2::2::2:
bende seni seviyorum naz yapıyorum sende hemen sinirleniyosun izin vermiyosun ne biliyosun belki ben okumayı yeni söküyom anca okuyorumbende hasta olmamak için dirniyorum boğazım yanı ama içiyom nane limon kuşburnu yıkılmadım ayakdayım diyom bakalım kim yenecek
sümüklü böcek suya düşecek ............................ gerisini bilimyom geçmiş olsun canım sabahın korunde kalkıp benimle sidik yarışı yapacağına uyu dinlenseydin böyle olmazdışaka kız şaka geçmiş olsun canım dikkat et
canım özür şimdi okudum, bence adetten önce git çünkü belki uzun protokol uygulamak ister. bana da uzun protokol uyguluyabiliriz demişti ama ben istemedim mümükünse çabucak olsun bitsin demiştim:))kuzum sana bişi sorcammm...az önce eski hastanemle rapor tahlil sonuçlarım vs.için görüştümm...bi sıkıntı yok...şimdi bu durumda ben başkent hastanesine adet oluncamı başvurmalıyım yoksa hulusi hocayla daha önceden görüşüp bi muayenemi olmalıyım ne diyosun???
aminnnnnnnPıt pıtlarıda duyunca biraz daha rahatlarsın...
canım özür şimdi okudum, bence adetten önce git çünkü belki uzun protokol uygulamak ister. bana da uzun protokol uyguluyabiliriz demişti ama ben istemedim mümükünse çabucak olsun bitsin demiştim:))
bi gidip ön görüşme yapmanda fayda var derim ben.
kısa protokolse adetin 2. günü başlarsın gonal f e. ama yinede adet öncesi bi gidip hem görüş hem ortama bak hocaya bak:)))) inşallah bu sefer herşey yolunda gidicek ve meleğine kavuşacaksın...bi daha uzun protokol mü ALLAH yazdıysa bozsun...benim uzun protolüm çoooookkk uzun olmuştu...opu bayrama dek gelmesin diye fazladan 7 gün lucrin vurdum...onun dışında da ohss riski taşıyanlarda uzun protokol olmamalıymış...zaten ben o kadar uzun süre tedavi aşaması geçirmek istemiyorum ilkinde de istememiştim ama doktorada karışmak istemedim...kesinlikle bu kez kısa protokol istiyorummm...adetten önce gidip bi görüşeyim o zaman.sağol canım
kısa protokolse adetin 2. günü başlarsın gonal f e. ama yinede adet öncesi bi gidip hem görüş hem ortama bak hocaya bak:)))) inşallah bu sefer herşey yolunda gidicek ve meleğine kavuşacaksın...
anlamadım hazır raporunu vermek içinmi 400 tl istediler?evet canım daha önce bi gidip bakınayım ortama ve doktoruma...tabii eski hastaneden önce dosyamı almam lazım...gerçi dosyayı olduğu gibi vermiyorlarmış bakalım sorun çıkarırlarsa bende olay çıkaracam artık..rapor alacam dedim 400 tl istediler...aman parasında değilim yeterki beni daha fazla gerip bunaltmasınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?