2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anlamadım hazır raporunu vermek içinmi 400 tl istediler?

yok canım rapor ilaçlar belirlenince hazırlanıyor şöyleki; önce hangi ilaçlar kullanılacaksa onlar doktor tarafından belirleniyor sonra o ilaçları içeren bi rapor çıkarılıyor bu her tedavi için ayrı ayrı uygulanıyor...ilk tüp bebek teki rapor hakkımı kullandım..şimdi 2.tüp bebek için rapor çıkacak bunuda hulusi hoca ilaçları belirledikten sonra bi de başkent hastanesinde yapıldığına dair bi kağıtla eski hastaneme rapor için başvuracam...ilaç ve hastane raporu çıkaracaklar ikisine ayrı ayrı 200 tl istediler o da 400 tl yapıyor...rapor almadan özel olarak yaptırsak aynı paraya dek gelecek nerdeyse...

dondurulmus bebeğimi almaya karar verdimmmmm ayyyy cok heycanlandım ve sızınle paylasmak ıstedım doktorumu aradım ve ayın 1 de lucrıne baslıyoruz sımdı dıyceksınızkı bu kız bunu neden yazdı daha cok var ama ben cok mutlu oldum boyle ıcımde acı keder sevınc heyecan hepsı varrrrr o yuzdende yazdımmmm rabbım yuzumuzu guldursun ıns canlarımmmm .... bırde dondurulmus deneyen varsa kac gun suruyor sureclerını yazabılrımı ?

Son düzenleme:

hemen kutlayalım o zaman :118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
ne güzeeelllll bende şubatta başlayacam inşallah aynı zamanlarda hamiş olduğumuzu öğrenirizzz

e yani... neyse tatlım şimdiden kolay gelsin sana ...

cok sevındım yaaa allah hayırlıısyla kucagınada almayı nasıp etsınn..inşş....

hayırlıısı olsun cnm inş bu sefer kucagın dolar...

niye öle diyelimki sen yazdıysan bizde kutlar senin adına seviniriz:118: şimdiden hayırlı sonucu mutlu olsun.....

hemen kutlayalım o zaman :118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
ne güzeeelllll bende şubatta başlayacam inşallah aynı zamanlarda hamiş olduğumuzu öğrenirizzz

ıns cnm senle aynı zamanda olacak bakalım aynı gun pozıtıf haberler verıırız cnm benım yaaa ayyyyy bırde doktorum azcık ındırım yapsa :)))) daha da super olcakkkkkkkkkkkkk

kızlar benım bugun kan testımın son gunuydu 108 cıktı deger doktora goturdum normal dededı benım 3 hafta bu hafta sızce normalmı.?bıde sırf cıft cızgıyı gormek ıcın ıdrar testı yaptım gene cıkmadı ya .. yoruldum sabahtan berı dısarlarda dolan dolan ...sızler napıyosunuz .. bugun guzel gun hamışımız varmıs....

egunal

canım heyet raporumum almaya çalışıyosun.. aslında sen alabılrısın sanırım 2 aşılama yaptırmıştın ..

QUOTE=198325;22637074]cok sevındım yaaa allah hayırlıısyla kucagınada almayı nasıp etsınn..inşş....[/QUOTE]

allah razı olsun cnm benımmmm hepımız bırgun anne olucazzzz...

hayırlıısı olsun cnm inş bu sefer kucagın dolar...

amin cnm benım butun ısteyenelrın dollsun yaaa
niye öle diyelimki sen yazdıysan bizde kutlar senin adına seviniriz:118: şimdiden hayırlı sonucu mutlu olsun.....

ne bılım cnm daha cok varya o yuzden oyle dedım delı dıycekler dıye ıcımden gecrıdım hatta

atmıyom tırıp ben napıyım dün 4 gün geçikmeli adet oldum acaba MUCİZEMMİ gelecek ama malesef akşam hasta oldum çok üzüldüm eşim hergün soruyodu oldun mu tamam bu sefer tuttu tüpçüden önce ben yaptım diyodu inanırmısnız nerdeyse biz daha test yapmadan eşim boğazda yemeğe götürme pilanları bile kuruyodu UMUT FAKİRİN EKMEĞİDİR

tamam canım sen iste yeter bak bu sefer okumadan geldim canım sen ne de şubattamı başlayacan tüp bebeğe benim raporda gelsin artık ya sıkıldım

ıns cnm senle aynı zamanda olacak bakalım aynı gun pozıtıf haberler verıırız cnm benım yaaa ayyyyy bırde doktorum azcık ındırım yapsa :)))) daha da super olcakkkkkkkkkkkkk

ah canııımmm demek daktır çok para istediii...hıhhhh ne var sanki arkadaşıma indirim yapsaaa

ne demek bitanem... bide ev hangi semtte senin?

elvankent teyim canımcımmm...ilk tedavime başladığımda eryamanda oturuyordum sonra buraya taşındık...bende elvanketdeyim de tam olsun

canım sen 9 ocakta test yaptırıp sonucu öğrenmiştin o gün kaçıncı günündü???

egunal
canım heyet raporumum almaya çalışıyosun.. aslında sen alabılrısın sanırım 2 aşılama yaptırmıştın ..

şimdilik bi sıkıntı yok canım çıkarcam inşallah...önce ilaçlarımın belli olması gerekiyor...ilkinide raporla yaptırdım bu kez merkezi değiştirdiğim için raporu eski hastaneden alacam onun görüşmelerini yaptım...400 tl istedi hainlerrr...

evet kuzum şubatın ilk haftası bi aksilik olmazsa başlamayı düşünüyorum...geçmişi bi okusaydın karasu bişiler yazdı sana

Son düzenleme:
ah canııımmm demek daktır çok para istediii...hıhhhh ne var sanki arkadaşıma indirim yapsaaa

1.750 tl cnm dondurulmusu almak tabı ılaclar harıc :)))) aman yapmasada alcam bebegımı yapmasada hıhhhhhhhhh :)

Son düzenleme:

okudum canım benim için güzel dileklerde bulundu eğer benim raporun cevabı gelirse bende şubat başında yaptırmayı düşünüyorum

benim sabırsız test gününü beklerken duramayıp idrar testine sarılan arkadaşlarıma kapak olsun bu mesajjj...108 değere rağmen çift çizgi görememiş bir arkadaşımız daha var artık...bundan sonraki testçilere duyurulur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…