anlamadım hazır raporunu vermek içinmi 400 tl istediler?
dondurulmus bebeğimi almaya karar verdimmmmm ayyyy cok heycanlandım ve sızınle paylasmak ıstedım doktorumu aradım ve ayın 1 de lucrıne baslıyoruz sımdı dıyceksınızkı bu kız bunu neden yazdı daha cok var ama ben cok mutlu oldum boyle ıcımde acı keder sevınc heyecan hepsı varrrrr o yuzdende yazdımmmm rabbım yuzumuzu guldursun ıns canlarımmmm
yok canım rapor ilaçlar belirlenince hazırlanıyor şöyleki; önce hangi ilaçlar kullanılacaksa onlar doktor tarafından belirleniyor sonra o ilaçları içeren bi rapor çıkarılıyor bu her tedavi için ayrı ayrı uygulanıyor...ilk tüp bebek teki rapor hakkımı kullandım..şimdi 2.tüp bebek için rapor çıkacak bunuda hulusi hoca ilaçları belirledikten sonra bi de başkent hastanesinde yapıldığına dair bi kağıtla eski hastaneme rapor için başvuracam...ilaç ve hastane raporu çıkaracaklar ikisine ayrı ayrı 200 tl istediler o da 400 tl yapıyor...rapor almadan özel olarak yaptırsak aynı paraya dek gelecek nerdeyse...
canıııımmmm çoooookkkk tebrik ediyorummm...sabah sabah topiğe bi de ne göreyimmmm babyyyy hamileeee süpperrrrrr...daha dün gibi aklımda opu ya giderken ki endişen bak şimdi anne bebeğin seninleeee...bu arada bi arkadaşımız değeri düştüğü için hamile listemizden çıktı o yüzden sen 41.hamilemiz olduunnn...41 kere maşallahh bebeğimize ve annesine...bak şimdi halayı kurarım ben... :118::118::118: :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:...
e yani... neyse tatlım şimdiden kolay gelsin sana ...
dondurulmus bebeğimi almaya karar verdimmmmm ayyyy cok heycanlandım ve sızınle paylasmak ıstedım doktorumu aradım ve ayın 1 de lucrıne baslıyoruz sımdı dıyceksınızkı bu kız bunu neden yazdı daha cok var ama ben cok mutlu oldum boyle ıcımde acı keder sevınc heyecan hepsı varrrrr o yuzdende yazdımmmm rabbım yuzumuzu guldursun ıns canlarımmmm .... bırde dondurulmus deneyen varsa kac gun suruyor sureclerını yazabılrımı ?
dondurulmus bebeğimi almaya karar verdimmmmm ayyyy cok heycanlandım ve sızınle paylasmak ıstedım doktorumu aradım ve ayın 1 de lucrıne baslıyoruz sımdı dıyceksınızkı bu kız bunu neden yazdı daha cok var ama ben cok mutlu oldum boyle ıcımde acı keder sevınc heyecan hepsı varrrrr o yuzdende yazdımmmm rabbım yuzumuzu guldursun ıns canlarımmmm .... bırde dondurulmus deneyen varsa kac gun suruyor sureclerını yazabılrımı ?
hemen kutlayalım o zaman :118::118::118: :124::124::124::124::124::124::124::124::124:
ne güzeeelllll bende şubatta başlayacam inşallah aynı zamanlarda hamiş olduğumuzu öğrenirizzz
ne demek bitanem... bide ev hangi semtte senin?yardımların için teşekkürler canımm
hayırlıısı olsun cnm inş bu sefer kucagın dolar...
niye öle diyelimki sen yazdıysan bizde kutlar senin adına seviniriz:118: şimdiden hayırlı sonucu mutlu olsun.....
cnmm çok t ederim inşallah yarın size gusel hbr vericem içiyorum cnm yiyorum da şimdi sakız attım ağzıma çünklü kulaklarım da tıpa var sanki zor duyuyrm inşllh atlatırım cnm
bilmem ki kimdn bulaştı bu mikrop bizebence su yaptı bunuuuuu ben sabhları topic açıyorum diye o atti bana bu virüsü kıskanç su i,şteee inşallah iyileşiriz en kısa zaman da sıkıntı oldu walla bana bu grip ilaçta içmeyince ağır geçicek gibi sanki benm ki öksürüğe ceviricek bogazım gıcıklanıyr hep:2::2:
hımmmmmmmmmmmmmm seni kötü kadın susen yolladın dimi bu virüsü bana cadisın sen şaka yaptım hemn trıp atma şimdi napim yaa ben uyuyamıyrm ki sen nasılsın bakalım bolca vitamin al hasta olma sen de dikkat et kendine cnmm
tamam canım sen iste yeter bak bu sefer okumadan geldimeveeetttt bi evden çıkıyım tombik teyzelerden de kaçmış olurum dedim şimdi elimde hamilelerimizin halay ekibi için ayırdığım mendilimle burnumu siliyorum:2:
ay evet ben yokken bi sessizlik oluyo topiğe giriyorum sayfalarda bi hareket olmamış... bak şımardım amaaaa:86:
sanada çooook gemiş olsun canımmm....
aman noluyo topiğe herkeste bi hastalık haliiii...hep burda hep bizimle ol cicim sensiz olmaz taammııı:109:
ıns cnm senle aynı zamanda olacak bakalım aynı gun pozıtıf haberler verıırız cnm benım yaaa ayyyyy bırde doktorum azcık ındırım yapsa :)))) daha da super olcakkkkkkkkkkkkk
ne demek bitanem... bide ev hangi semtte senin?
kızlar benım bugun kan testımın son gunuydu 108 cıktı deger doktora goturdum normal dededı benım 3 hafta bu hafta sızce normalmı.?bıde sırf cıft cızgıyı gormek ıcın ıdrar testı yaptım gene cıkmadı ya .. yoruldum sabahtan berı dısarlarda dolan dolan ...sızler napıyosunuz .. bugun guzel gun hamışımız varmıs....
egunal
canım heyet raporumum almaya çalışıyosun.. aslında sen alabılrısın sanırım 2 aşılama yaptırmıştın ..
atmıyom tırıp ben napıyım dün 4 gün geçikmeli adet oldum acaba MUCİZEMMİ gelecek ama malesef akşam hasta oldum çok üzüldümeşim hergün soruyodu oldun mu tamam bu sefer tuttu tüpçüden önce ben yaptım diyodu inanırmısnız nerdeyse biz daha test yapmadan eşim boğazda yemeğe götürme pilanları bile kuruyodu UMUT FAKİRİN EKMEĞİDİR
tamam canım sen iste yeter bak bu sefer okumadan geldimcanım sen ne de şubattamı başlayacan tüp bebeğe benim raporda gelsin artık ya sıkıldım
ah canııımmm demek daktır çok para istediii...hıhhhh ne var sanki arkadaşıma indirim yapsaaa
1.750 tl cnm dondurulmusu almak tabı ılaclar harıc :)))) aman yapmasada alcam bebegımı yapmasada hıhhhhhhhhh :)
canım sen 9 ocakta test yaptırıp sonucu öğrenmiştin o gün kaçıncı günündü???
şimdilik bi sıkıntı yok canım çıkarcam inşallah...önce ilaçlarımın belli olması gerekiyor...ilkinide raporla yaptırdım bu kez merkezi değiştirdiğim için raporu eski hastaneden alacam onun görüşmelerini yaptım...400 tl istedi hainlerrr...
evet kuzum şubatın ilk haftası bi aksilik olmazsa başlamayı düşünüyorum...geçmişi bi okusaydın karasu bişiler yazdı sana
kızlar benım bugun kan testımın son gunuydu 108 cıktı deger doktora goturdum normal dededı benım 3 hafta bu hafta sızce normalmı.?bıde sırf cıft cızgıyı gormek ıcın ıdrar testı yaptım gene cıkmadı ya .. yoruldum sabahtan berı dısarlarda dolan dolan ...sızler napıyosunuz .. bugun guzel gun hamışımız varmıs....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?