2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ama sen ne kadar geç yatiyrsun olmaz annecik erkenyat nebisine gece hayatı olur bak doguncaa simdi de uyanamazsin hiiiBuarada dua na aminnn diyorummm
evet ya.. kötü alışkanlarımın çoğunu bıraktım ama uyku düzenine geçemedim hala.. yılların alışkanlığı ben bi gece kuşuyum:)))))) ama ben bebekken bile böyleymişim gündüzleri nereye bıraksan orda ağlamadan dururmıuşum gece olunca cin gibi olur başlarmışım bağırmaya:))))
senden iyi haberler bekliyoruz artık bizi habersiz bırakma..

topiğin marmara bölgesi bloke oldu bugünnnn...ama hayıııırrrr elektrik idaresini kınıyorummm...iletişimimizi kopradılarrrr....:84:

melikee de istanbulda ve online dı bi anda topikten çıktı...arkasından da tv lerde son dakika haberi marmarada elektrikler yooookkk...yurdumun diğer bölgelerinden arkadaşlarımla başbaşayız bugün

Son düzenleme:
Slmm kzlar biz geldikk bebisimizin kesesini gordukk icinde eside york denilnide gormus fr bizede gosterdi fasulye gibidi 2hafta sonra tekrr gidicez rabbim bu duyguyu herkese yasatsin darisi basiniza insllh 6tane foto verdi dr amcamiz acayip bir mucize buu o kucucuk keseden bebegimiz yetisicek rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insllh

2.güzel haberimizde senden geldi çok şükür...demek annesinin göbüşünde beşiğini kurmuş yan gelip yatıyor...rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım...

hoşggeldiniz.... maşallah fasüyene sırada kalp atışları var hayırlısıyla...

kalp atışıda duyarsın inş. ben hep tedirgindim kalp atışını duyana kadar .salı gunu kontrol vardı kıpır kıpırdı meleğim eli kolu durmuyodu babası kılıklı dedim doktor nasıl glüyor
bizim doktor cimrimi ne 1 tane resim veriyor

canım cok sagol. benimde oluyo o zaman igne yazdı doktor dün hastanedeydim ilaçları yazdırdım bide kan verdim kansızlık vardı bende o yüzden.lekelenme oldugu zaman igneyi vurduruyorum dün akşamda leke geldi igneyi oldum yattım ama bebegimiz iyi masallah sende stres yapma umarım güzel haber verirsin .23 ocakta heberini bekliyorum canım içini ferah tut

hoşbulduk canım nasılsın biz bi taraftan yatıp kucağımızda bilg.sörf yapıyoruz

ohhhh yatın valla keyfini çıkarın hamileliğin bebiş doğunca istesende yatamayacaksın...ıngaaaaaa...bende de soğuk algınlığı var aynen senin gibi laptop kucağımda internette geziniyorumm...

sende bi dahakine çok çok iste her açıdan çek ver bana deeee...ne zahmetlerle geldi bebekleriniz çok kıymetliler diğerlerinden farkları olsun dimi amaaa...

ohhhh yatın valla keyfini çıkarın hamileliğin bebiş doğunca istesende yatamayacaksın...ıngaaaaaa...bende de soğuk algınlığı var aynen senin gibi laptop kucağımda internette geziniyorumm...

dikkat et kuzum ankaranın soğuğuna ıhlamur tarcın karanfil portakal kabuğunu kaynat sıcak sıcak iç iyi bgelir geçmiş olsun
canımm cok sewindim hayırlı olsun tebrik ederimmm

tebrik ederiim gözün aydın
kaç haftalık oldun sen?

10+1 olduk 11.haftanın içindeyiz

sende bi dahakine çok çok iste her açıdan çek ver bana deeee...ne zahmetlerle geldi bebekleriniz çok kıymetliler diğerlerinden farkları olsun dimi amaaa...

sağlıklı olsunda bana 1 resimde yeter ama birdaki kontrolde isticem vermeyenın 2 yüzü kara dimi ama

dikkat et kuzum ankaranın soğuğuna ıhlamur tarcın karanfil portakal kabuğunu kaynat sıcak sıcak iç iyi bgelir geçmiş olsun

ay evet yaaa içmediğim şey kalmadı...sağolsun kocişte ilgileniyooo yıkılmadım ayaktayım direnişteyimmm:2:

sağlıklı olsunda bana 1 resimde yeter ama birdaki kontrolde isticem vermeyenın 2 yüzü kara dimi ama

iste tabii versin sende albüm yaparsın ne güzel olur büyüncede bakarsınız beraber çok çok olsun resmi fenamı olur:109:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…