- 13 Mayıs 2010
- 638
- 9
- 96
tamam kuzum yine gece sonuc belli olur sanırım işten çıkıp gidicez inş.güzel sonuçlarla gelirimtopiğimize güzel haberlerle dolu birgün diliyorummm:109:
bugün bir arkadaşımızın OPU su var... CANN82 canım rabbim yardımcın olsun :109:
BABYYYY canım 2.test günün geldi değerinin katlanmış olmasını diliyorum...ilk fırsatta yaz bize teze annecik:109:
ve topiğimizin hamileleri bugün hareketli birgün geçirecekler... ERVA64,KARASU81,MELİKEE,BRNYNS kızlar bebeklerinizi görmeye gidiyorsunuz bugün güzel haberlerle gelin inşallah:109:
hoşgeldinizzzz...iyimisiniz şekerimmm
iyiyiz canım cok sukur sımdılık sorun yok ıns. bıdahada olmaz çarşamba kontrolümüz var bakalım
kızlarrrrrrr çıkıyorum bırazdan saat :12 de dr la randevum var dua edın banaaa.....
opuyorum sızı....
cnmm merhaba...yaptığın listeye bayıldım özelliklede hamiş listesine..bol bol açıklamalı olmuş ne zamandır gıremedm ama ordan herşeyi öğrendim..hamiş arkadaşları tekrar tebrik ederimm :109:
canım son durumunuz hakkında bilgi verirmisin...randevu ne zaman kaç günlük oldunuz???
canım benim son randevum 18 ocakta,kısmetse 3.ayıma giriyorum ,2 li test yapılacak,inşallah herşey yolunda gider,bulantı ve kusmalarım da biter diye düşünüyorum 3.aydan sonra:))dualarım sizlerle...özellikle sana bayılıyorum canım enerjin çokk güzel,Allah yardımcın olsunn öptüm
geldim kızlarr.. herşey yolunda maşallah..
tam 9 haftalık.. şimdilik bı sorun yok dedi 2 hafta sonra inşallah Allah kısmet ederse 2 li test ımız var..: ))))
geldim kızlarr.. herşey yolunda maşallah..
tam 9 haftalık.. şimdilik bı sorun yok dedi 2 hafta sonra inşallah Allah kısmet ederse 2 li test ımız var..: ))))
Oh MAŞALLAH ilk güzel haberimiz senden geldiii...
aynı anda bende hamile listemizi güncelliyordum seni yazamadım...neyse diğer kızlarda bi gelsin onlarda son durumlarını
yazsınlar o zaman güncellerim seve seve...ayrıca 9 haftalık olmuşuz gibi yazma şöyle yaz 9+0 ben ona göre ekleyecemde cicim...
günlerinizi böyle daha rahat takip ederim...
maşallah...geldim kızlarr.. herşey yolunda maşallah..
kızlaaaarrrr hadi nerdesiniz toplaşın artık...topik açık gidiyorum geliyorum ama kimse gelmemiş hafta sonu tatil modundamısınız...avukathb ile topiği bekliyoz gelin artık...:97:
ay çok şükür.. iyi olmanıza çok sevindim. dikkat edin kendinizeiyiyiz canım cok sukur sımdılık sorun yok ıns. bıdahada olmaz çarşamba kontrolümüz var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?