2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sizlere bakmadan gidemedim yine,önemli bigün ya benim için:))bana cevap yazan bütün arkadaşlarıma iyi dilekleri için teşekkür ediyorum..iyiki varsınız moral oldu:))heycandan sabahtan kalktım yine..inş.güzel haberler veririm size,gelince yazarım catlatmam sizibuarada egunalim harikasın,seni seviyorum yaahamile listesine yazdıklarına bayıldım..benim 7+2 oldugumu bile takip etmiş yazmışsın şaşırttın beni canım,cooook sagoll iyiki varsın..

canımmm sen nasılsın.. sabah sabah senı burda gormek guzel.. gune yuksek enerjıyle başlıyorum sayandee

günaydınnn kuzum...mesajlarımı okuyup tek tek yorum yapmışsınn süpersin valla...

Çok komik olmuş ya özür bn yanls yazmsim öksürük tuttu sabha kadar ilkbulusmamiz olucak insllh size gusel hbrlr vericem sadece Cook kasiklrm agriyr oksurmkten iste böyle cnmm
bişey değil ama çocuğu öldürmeçok geçmiş olsun cnaım merak etme rabbim bebeğini çok güzel saklıyordur emin ol..strestende oluyor ya hastalıkalr düşünceden inş.iyi haberler alırsın ve ozman hemn iyileşirsin komik çocukların komik annesii
cnm saolasın dualarımız seninle inşallah bugün sende benim gibi ikiz bebeklerinle dönersin geri :)
ne güzel yaa maaşallah demek ikiz annesi olucaksın inş..rabbim sizi korusun..

egucum(bu ne yaa)yalnız kadın gelemmi oraya
benim eşiminde bugün kurus var anlıyacağın ben ondan sonra yatmadım bugün çok erkenciyim 7den beri ayaktayım eşim 8.30 gitti bende yatak keyfi yapıcamda babaannem bende ya akşam acile götürdük bacak ağrıalır var ,bugünde ortopediye gitcez...
eşiminde sırtı tutulmuş tutulan tutulana imdattt yardım edin banaa
hastalara bakcam diye yıkılmayıp ayakta kalmam lazım
biraz takılayımd auykum kaçsın dedim 10da çıkarız,ama kaçtı uykum sizle kaderdaşlarımmm

Himm siz Karı koca erkncisiniz super tam Bnm istediğim gibii Bnm eşimde hiç umrunda değiliz gece o kadar oksurdm duymadı bayılmış adamcagiz ben onada bulastrdim galiba azonce seslendim bana diyr hadi 10dk daha uyuyayım elleme beni seni kahvltiya goturucem hahaaRüşvet veriye bize Cook kötüdü gecm tabii korktuğumda bisiy olucak diye cnmm çok ilginç simdi hapsuruk oluyor gece kuru öksürük ayyy cnmm yaa Rabbim sizede nasip etsin enkisa zamnda sen daha pozitifsin süreci daha iyi idare edersin bizden insllh gusl hbr vericem sizee

ha ha ha hamileler sabah sabah topiği bastııı...uyuyamadınız heyecandan dimiiii...çooook güzel birgün bence bir sürü bebiş annesine ben burdayım diyecek...inşallah senden de ikiz haberi bekliyorum canım...aaaaa tabii takip ediyorum sizi topik topik gezip son durumlarınızı okudum...güzel sözlerine teşekkür ediyorum cicim teveccühünnnn

canımmm sen nasılsın.. sabah sabah senı burda gormek guzel.. gune yuksek enerjıyle başlıyorum sayandee

sağol canım...sümüklü sümüklü geziyorum iyiyim ama...ay evet yaaa bende bunu istiyorum herkes enerjik olsun topiğimizde

Son düzenleme:

canımmmmm
ben muayene gunlerı boyle oluyorum...
uyku tutmuyo benı...

ohhh progestanımıda içtim... miss..
bırazdan başlar benım baş donmesı
Cnmmm sen ndn fitil ölsek almiyrsun benim günde 3kere fitil Dr dedim ben icim hayr çok etkiler var rahatsız eder dedi himm tabii sen calisn annesin haklısın yorucu senin için hafta neyse tadını çıkar tatilin hayrli olsun bugün hepimiz için

cnmm Evt yaz m ettirme Bnm de randevum var ilkbulusmamiz olucak Rabbim hayırlı hbrlerle dönmeyi nasip etsin

ah canıııımmmm demek hastalar sardı her yanını...kolay gelsin rabbim sağlık versinnn...

ohhh progestanımıda içtim... miss..
bırazdan başlar benım baş donmesı

içmişim başım dönüyor dönüyor :111::111::111:

hee öyledirim vallabende şunu farkettim başlık attım uzun diye ama çoğunu sana yazmışımyani tek sen okusan ytermiş

he valla mesajların hepsi banaydı nerdeyse

yok canım benim ki uyur gezer gibi hiç öyle uzun uzun saatlerce uyuduğunu bilmem bende uykuyu sevmediğim için çok iyi oluyo...bugün hamişlerimizin günü...haberlerinizi bekliyorum kuzum...

öptüm sizi canlarım..ayy evet hamişler erkenci bugün:))gidip crinone jelimi yapayım,tövbe yarabbim bıktım bu jelden bi kurtulsam,artık acıyo ya(KARASU81 SENDE GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞ.CANIM.AYY İLK BULUŞMALAR BUGÜN HADİ HAYIRLISIEVET EGUNALİM DEGERİME GÜVENİP İKİZ DİYE BEKLİYORUM AMA HAYIRLISI TABİ TEK TE OLUR BİZİM OLURŞİMDİLİK HOŞCAKALIN,COK YAZIŞMAYIN OKUYAMIYORUM YA:))EGUNALİM KARDEŞİM VARYA COK GİREMİYORUM MALUM,ONLAR GİTSİN DAHA SIK GİRERİM,UGRAŞIRIZ BİRBİRİMİZLE

tamam canım hayırlı haberlerle gel inşallahhh...

canımmm sende yaşıyacaksın inşallah en kısa zamanda...
ankara nasıl yahuu kar varmı.. burası çok soguk yagmurlu..

inşallah canımmm bende istiyorum bende bende...ankarada soğukkk daha da soğuyacakmış yarın...kar var bugün tv ama şimdilik bişi yok...yarın heryer buz tutacak burda -1 dereceymiş gündüz...istanbulu annemden öğreniyorum hergün annecim sizin oralarda takılıyo bu aralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…