Gunaydinn melikecik neden uff diyesin ohh de Bence ben artık günler çabuk geçsin istiyorumm hadii bakalım bize gusel hbr ver bugün k d et
topiğimize güzel haberlerle dolu birgün diliyorummm:109:
bugün bir arkadaşımızın OPU su var... CANN82 canım rabbim yardımcın olsun :109:
BABYYYY canım 2.test günün geldi değerinin katlanmış olmasını diliyorum...ilk fırsatta yaz bize teze annecik:109:
ve topiğimizin hamileleri bugün hareketli birgün geçirecekler... ERVA64,KARASU81,MELİKEE,BRNYNS kızlar bebeklerinizi görmeye gidiyorsunuz bugün güzel haberlerle gelin inşallah:109:
bişey değil ama çocuğu öldürmeÇok komik olmuş ya özür bn yanls yazmsim öksürük tuttu sabha kadar ilkbulusmamiz olucak insllh size gusel hbrlr vericem sadece Cook kasiklrm agriyr oksurmkten iste böyle cnmm
ne güzel yaa maaşallah demek ikiz annesi olucaksın inş..rabbim sizi korusun..cnm saolasın dualarımız seninle inşallah bugün sende benim gibi ikiz bebeklerinle dönersin geri :)
hadi yaaa demek kötü bir gece geçirdin hem hastalık hem randevu heyecanı üstüste geldi...öksürmek kasıkları etkiler tabii...bebişe bişey olmaz canım sen içini ferah tut...zaten bebeğinin kesesini gördükten sonra büyük bir yük kalkacak üzerinden ne hastalık ne başka bişey o mutluluk doping olacak...az kaldı...benim kociş 8 de işe gidiyor...kendi işi ama başında durmak zorunda o yüzden yataktayım ama yalnızım...
günaydınnn kuzum...mesajlarımı okuyup tek tek yorum yapmışsınn süpersin valla...
hadi yaaa demek kötü bir gece geçirdin hem hastalık hem randevu heyecanı üstüste geldi...öksürmek kasıkları etkiler tabii...bebişe bişey olmaz canım sen içini ferah tut...zaten bebeğinin kesesini gördükten sonra büyük bir yük kalkacak üzerinden ne hastalık ne başka bişey o mutluluk doping olacak...az kaldı...benim kociş 8 de işe gidiyor...kendi işi ama başında durmak zorunda o yüzden yataktayım ama yalnızım...
sizlere bakmadan gidemedim yine,önemli bigün ya benim için:))bana cevap yazan bütün arkadaşlarıma iyi dilekleri için teşekkür ediyorum..iyiki varsınız moral oldu:))heycandan sabahtan kalktım yine..inş.güzel haberler veririm size,gelince yazarım catlatmam sizibuarada egunalim harikasın,seni seviyorum yaa hamile listesine yazdıklarına bayıldım..benim 7+2 oldugumu bile takip etmiş yazmışsın şaşırttın beni canım,cooook sagoll iyiki varsın..
canımmm sen nasılsın.. sabah sabah senı burda gormek guzel.. gune yuksek enerjıyle başlıyorum sayandee
ha ha ha hamileler sabah sabah topiği bastııı...uyuyamadınız heyecandan hemen dimiiii...çooook güzel birgün bence bir sürü bebiş annesine ben burdayım diyecek...inşallah senden de ikiz haberi bekliyorum canım...aaaaa tabii takip ediyorum sizi topik topik gezip son durumlarınızı okudum...güzel sözlerine teşekkür ediyorum cicim teveccühünnnn
sağol canım...sümüklü sümüklü geziyorum iyiyim ama...ay evet yaaa bende bunu istiyorum herkes enerjik olsun topiğimizde
Cnmmm sen ndn fitil ölsek almiyrsun benim günde 3kere fitil Dr dedim ben icim hayr çok etkiler var rahatsız eder dedi himm tabii sen calisn annesin haklısın yorucu senin için hafta neyse tadını çıkar tatilin hayrli olsun bugün hepimiz içinohhh progestanımıda içtim... miss..
bırazdan başlar benım baş donmesı
sizlere bakmadan gidemedim yine,önemli bigün ya benim için:))bana cevap yazan bütün arkadaşlarıma iyi dilekleri için teşekkür ediyorum..iyiki varsınız moral oldu:))heycandan sabahtan kalktım yine..inş.güzel haberler veririm size,gelince yazarım catlatmam sizibuarada egunalim harikasın,seni seviyorum yaa hamile listesine yazdıklarına bayıldım..benim 7+2 oldugumu bile takip etmiş yazmışsın şaşırttın beni canım,cooook sagoll iyiki varsın..
egucum(bu ne yaa)yalnız kadın gelemmi oraya
benim eşiminde bugün kurus var anlıyacağın ben ondan sonra yatmadım bugün çok erkenciyim 7den beri ayaktayım eşim 8.30 gitti bende yatak keyfi yapıcamda babaannem bende ya akşam acile götürdük bacak ağrıalır var ,bugünde ortopediye gitcez...
eşiminde sırtı tutulmuş tutulan tutulana imdattt yardım edin banaa
hastalara bakcam diye yıkılmayıp ayakta kalmam lazım
biraz takılayımd auykum kaçsın dedim 10da çıkarız,ama kaçtı uykum sizle kaderdaşlarımmm
ohhh progestanımıda içtim... miss..
bırazdan başlar benım baş donmesı
hee öyledirim vallabende şunu farkettim başlık attım uzun diye ama çoğunu sana yazmışım yani tek sen okusan ytermiş
Himm sizKarı koca erkncisiniz super tam Bnm istediğim gibii Bnm eşimde hiç umrunda değiliz gece o kadar oksurdm duymadı bayılmış adamcagiz ben onada bulastrdim galiba azonce seslendim bana diyr hadi 10dk daha uyuyayım elleme beni seni kahvltiya goturucem hahaa Rüşvet veriye bize Cook kötüdü gecm tabii korktuğumda bisiy olucak diye cnmm çok ilginç simdi hapsuruk oluyor gece kuru öksürük ayyy cnmm yaa Rabbim sizede nasip etsin enkisa zamnda sen daha pozitifsin süreci daha iyi idare edersin bizden insllh gusl hbr vericem sizee
canımmmmm
ben muayene gunlerı boyle oluyorum...
uyku tutmuyo benı...
çoookk normal bende uyuyamazdım ve heyecandan duramazdım...bunlar güzelll ve keyifli bekleyişler...
öptüm sizi canlarım..ayy evet hamişler erkenci bugün:))gidip crinone jelimi yapayım,tövbe yarabbim bıktım bu jelden bi kurtulsam,artık acıyo ya(KARASU81 SENDE GÜZEL HABERLERLE GEL İNŞ.CANIM.AYY İLK BULUŞMALAR BUGÜN HADİ HAYIRLISI EVET EGUNALİM DEGERİME GÜVENİP İKİZ DİYE BEKLİYORUM AMA HAYIRLISI TABİ TEK TE OLUR BİZİM OLUR ŞİMDİLİK HOŞCAKALIN,COK YAZIŞMAYIN OKUYAMIYORUM YA:))EGUNALİM KARDEŞİM VARYA COK GİREMİYORUM MALUM,ONLAR GİTSİN DAHA SIK GİRERİM,UGRAŞIRIZ BİRBİRİMİZLE
canımmm sende yaşıyacaksın inşallah en kısa zamanda...
ankara nasıl yahuu kar varmı.. burası çok soguk yagmurlu..
günaydın canlarımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?