2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşinle ve meleğinle birlikte sağlıkla,huzurla nice yıllara...

Hersey gönlünce olsun canım.
sağol canım, bu güzel dileklerini bende hepimiz adına diliyorum...

sağol tatlım bende doğum günüme şiddetli griple girdim ama meleğim benimle olduğu için çok mutluyum, darısı bütün arkadaşlarıma....

maşallah canım çok sevindik rabbım bebeşini sana bağışlasın napacaksın artık iğnelerede dayanacaksın herşey bebişlerimiz için değilmi

gözün aydın canım... Rabbim seni meleğinden ayırmasın....

varsa cikar dedim idrarda.. Bir test yapayim dedim. Kocaman 1 negatif herzamanki gibi.

bence hemen moralini bozma ben idrar testi yaptım hayalet gibi görünmez bi çizgiydi moral bozuk şekilde gittim kan verdim bhcg 167 çıktı. O yüzden lütfen kan testi yapmadan moralini bozma..

kızlaaar ben geldiiim.yumoşlardan haberi aldım sonundaaa.
toplanan 18 yumurtanın 13 ü olgunmuş.bunlardan 10 tanesi döllenmiş.dün aradıklarında 10 tane diceklermiş.bugün ise 9 tane çok kaliteli yumurtalar var dedi.seçemiyoruz hepsi iyi dedi.yarına kadar beklicez eğer bazıları geriden giderse o zaman en iyileri yarın transfer yaparız dedi.ama hepsi aynı kalitede olursa beşinci güne kadar bekleyelim dedi.ok dedim bendeee.
Allahım hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah.

sağol canım 31 lik tazeye bak

ha hayt bayatlamış bi halimimi gördün 26 lık kart hatun...

canııımmmm benimmm MAŞALLAHHH rabbim korusun meleğini...çok sevindim...

varsa cikar dedim idrarda.. bir test yapayim dedim. kocaman 1 negatif herzamanki gibi.

kan testi esastır bende yarını bekliyorum...

ooooo MAŞALLAHHHHH demek yumoşlarla spermler iyi iş çıkarmışlar...aşk tavan yapmışşşş...böyle iyi kalite devam ederlerse 5.gün embriyosu transfer edilir...gözünaydın canımcım...

ah benim saf ve iyi niyetli arkadaşımmmm...benim kocamın tıpla hiiiiiççç ilgisi yoktur...siz muayenelerden bahsettiniz bende kocişim beni muayene ediyor dedim geceleriiii...

egunalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Allah senin iyiliğini versin emiiiiiiiiiiiiiiii bnde diyorum alla alla madem kadın doğumcu neden başka yere gidiyor bunlar muayene işini sıkı tutun haaa bu ay hala bi umut var sonuçtaaaaaaaaaaaa

caımmm gözünaydın valla seni merak ettim dua ettim hep Allah ım sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin ne güzel bi duygu dimi o muhteşem sesi işitmekk

bişi değil canım farklı olmayı severim herzaman
yani en iyisi bende bakalım inş.ilk cocuğum yada çocuklaırm olsun duruma sağlığıma göre korunmak falan düşünmem yani olursa hep beraber büyürler evde kreş açarım napıyımmzaten martta 31 olucam yaşım çokta az değilki...
seninde herşey gönlünce olsun inş..ben geçen sene doğum günümde transferim 7.gününde falandım inş.bebeğim hediyem olur diyordum olmadı,neyse bu mart 29ta hiç belli olmaz belkide hamiş olurummm
ay kızlaaarrr ben hala kocişime muayene oluyorummmm
allah iyyiliğini versin senin aslan burcu bir arkdaşım vardı aynı sennnn
nasıl yanee senin kocan kadın doğumcu mu :26:
canım yaa hamilelikten inandı,ahh egu ahhhh
canım çok sevindim seninkilerle eşininkiler kaliteli buluşmuş.inş.iyi haberler alırsın....
Canım benim teşekkür ederim.

Dönüşte yazarım.İnşallah hayıra gidiyorumdur.:97:

inş. canım..sorun yoktur.gelince yaz..

morenacım sen umudunu koru..yarın inş.pozitifi alıcaksın burdada halay çekilcek yinee...

Son düzenleme:
acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn.....

sağol canımın içiiiii yerim seni ben.pek anlamadım aslında 5. gn olursa iyimi kötmü.ama kadın umutlu gibi konuşuyodu.

telaş yapma ben burda kanaması olan arkadaşlara çok anlattım bi de sana anlatayım..kız kardeşim bu tarz kanamalarla hamileliğinin 6 ayını geçirdi resmen pedle dolaştı...kanama olduğu için endişe duyman normal bizde bebek düşüyor diye çok korktuk ama şimdi 2,5 yaşında paşamız...korkma bişey olmamıştır meleğine...bebeğe bişey olsaydı kese bozulurdu bunu da doktorun anlardı zaten...rabbim korusun siziii...

sağol canımın içiiiii yerim seni ben.pek anlamadım aslında 5. gn olursa iyimi kötmü.ama kadın umutlu gibi konuşuyodu.

5.gün embriyoları daha dayanıklı oluyormuş tutunma olasılığıda daha yüksekmiş...kaçıncı gün olursa olsun bu işler nasip işi...5.gün olup tutmayanda 3.gün olup tutanda var bu topikte o yüzden üçe beşe takılmamak lazım...rabbim ol desin yeterkiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…