sağol canım, bu güzel dileklerini bende hepimiz adına diliyorum...eşinle ve meleğinle birlikte sağlıkla,huzurla nice yıllara...
Hersey gönlünce olsun canım.
slmlar nasılsınız ne var ne yok varmı yeni hamişler baya sayfa birikmiş okusammı acabaçünkü çok hastaayım grip oldum hafta sonu hep yataktaydım
Akasya canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere
sevincimden ağlıyorum şuanda 1 hafta ara ara kanamalarım oluyordu dün akşam dahada yoğunlaştı kabus gibi bi geceydi sabah olur olmaz kendimi hastaneye atıcam dedim gece uyuyamadım hastaneye gittim her türlü sonuca hazırlıklı gittim ve doktorum bebeğin canlanmış kalbide pıt pıt atıyor dedi herşeyin normal olduğunu söyledi progestan iğne verdi sabah akşam iğnemi vurdurucam biraz acıcak ama olsun herşey benim minik meleğim için ama 23 ünde yine kontrolum var rabbime şüküürler olsun
sevincimden ağlıyorum şuanda 1 hafta ara ara kanamalarım oluyordu dün akşam dahada yoğunlaştı kabus gibi bi geceydi sabah olur olmaz kendimi hastaneye atıcam dedim gece uyuyamadım hastaneye gittim her türlü sonuca hazırlıklı gittim ve doktorum bebeğin canlanmış kalbide pıt pıt atıyor dedi herşeyin normal olduğunu söyledi progestan iğne verdi sabah akşam iğnemi vurdurucam biraz acıcak ama olsun herşey benim minik meleğim için ama 23 ünde yine kontrolum var rabbime şüküürler olsun
varsa cikar dedim idrarda.. bir test yapayim dedim. kocaman 1 negatif herzamanki gibi.
varsa cikar dedim idrarda.. Bir test yapayim dedim. Kocaman 1 negatif herzamanki gibi.
canım sıkma canını ya erken değilmiydi
sağol canım 31 lik tazeye bak
varsa cikar dedim idrarda.. bir test yapayim dedim. kocaman 1 negatif herzamanki gibi.
kızlaaar ben geldiiim.yumoşlardan haberi aldım sonundaaa.
toplanan 18 yumurtanın 13 ü olgunmuş.bunlardan 10 tanesi döllenmiş.dün aradıklarında 10 tane diceklermiş.bugün ise 9 tane çok kaliteli yumurtalar var dedi.seçemiyoruz hepsi iyi dedi.yarına kadar beklicez eğer bazıları geriden giderse o zaman en iyileri yarın transfer yaparız dedi.ama hepsi aynı kalitede olursa beşinci güne kadar bekleyelim dedi.ok dedim bendeee.
Allahım hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah.
merak ettim bak şimdi...haber ver taammıııı...
ah benim saf ve iyi niyetli arkadaşımmmm...benim kocamın tıpla hiiiiiççç ilgisi yoktur...siz muayenelerden bahsettiniz bende kocişim beni muayene ediyor dedim geceleriiii...
Canım benim idrar testine itibar etme,yanıltır.
Biraz daha SABIR
bişi değil canım farklı olmayı severim herzamanamin..amin.. aminnnnnn.... hayatımda duyduğum en güzel doğum günü tebriği..... rabbim verirse tabiki isterim daha çok erken ama daha şimdiden hayalini kuruyoz belki doğumdan sonra kendiliğimden hamile kalırım bi sene sonrada o doğar ikisi birlikte büyürler:)))))) ay inşallah ya rabbim çok büyük neden olmasın... darısı hepimizin başına, iyi dileklerin için tekrar teşekkürler...
allah iyyiliğini versin senin aslan burcu bir arkdaşım vardı aynı sennnnay kızlaaarrr ben hala kocişime muayene oluyorummmm
canım yaa hamilelikten inandı,ahh egu ahhhhnasıl yanee senin kocan kadın doğumcu mu :26:
canım çok sevindim seninkilerle eşininkiler kaliteli buluşmuş.inş.iyi haberler alırsın....kızlaaar ben geldiiim.yumoşlardan haberi aldım sonundaaa.
toplanan 18 yumurtanın 13 ü olgunmuş.bunlardan 10 tanesi döllenmiş.dün aradıklarında 10 tane diceklermiş.bugün ise 9 tane çok kaliteli yumurtalar var dedi.seçemiyoruz hepsi iyi dedi.yarına kadar beklicez eğer bazıları geriden giderse o zaman en iyileri yarın transfer yaparız dedi.ama hepsi aynı kalitede olursa beşinci güne kadar bekleyelim dedi.ok dedim bendeee.
Allahım hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah.
Canım benim teşekkür ederim.
Dönüşte yazarım.İnşallah hayıra gidiyorumdur.:97:
morenacım sen umudunu koru..yarın inş.pozitifi alıcaksın burdada halay çekilcek yinee...
ha hayt bayatlamış bi halimimi gördün 26 lık kart hatun...
canııımmmm benimmm MAŞALLAHHH rabbim korusun meleğini...çok sevindim...
kan testi esastır bende yarını bekliyorum...
ooooo MAŞALLAHHHHH demek yumoşlarla spermler iyi iş çıkarmışlar...aşk tavan yapmışşşş...böyle iyi kalite devam ederlerse 5.gün embriyosu transfer edilir...gözünaydın canımcım...
acillllllllllllllllllllllllllllllllll yardım edin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok kötüyüm......perşembe günü hafif lekelenmem oldu doktora gittim kese duruyor dediler zaten keseyi yeni görmüştük 4 haftalık......eve geldigimde kanamam yoktu ama idrarla sanki et parçası geldi iki tane uzun......ertesi gün kanamam fazlalaştı tekrar gittim doktor kese duruyor düşük olmamaış dedi sizce bebek düşse kese olurmu yardım edinn.....
sağol canımın içiiiii yerim seni ben.pek anlamadım aslında 5. gn olursa iyimi kötmü.ama kadın umutlu gibi konuşuyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?