sağol bebişimmmmm.Allah hepimize mutlu ve hayırlı haberler almak nasip etsin inşallahhhh.bişi değil canım farklı olmayı severim herzaman
yani en iyisi bende bakalım inş.ilk cocuğum yada çocuklaırm olsun duruma sağlığıma göre korunmak falan düşünmem yani olursa hep beraber büyürler evde kreş açarım napıyımmzaten martta 31 olucam yaşım çokta az değilki...
seninde herşey gönlünce olsun inş..ben geçen sene doğum günümde transferim 7.gününde falandım inş.bebeğim hediyem olur diyordum olmadı,neyse bu mart 29ta hiç belli olmaz belkide hamiş olurummm
allah iyyiliğini versin senin aslan burcu bir arkdaşım vardı aynı sennnn
canım yaa hamilelikten inandı,ahh egu ahhhh
canım çok sevindim seninkilerle eşininkiler kaliteli buluşmuş.inş.iyi haberler alırsın....
inş. canım..sorun yoktur.gelince yaz..
Sagol canim insallah.. Peki bir daha nezaman yaptirabilirim tekrar bilgisi olan var mi? 4 tane dondurulmusum vardi..
5.gün embriyoları daha dayanıklı oluyormuş tutunma olasılığıda daha yüksekmiş...kaçıncı gün olursa olsun bu işler nasip işi...5.gün olup tutmayanda 3.gün olup tutanda var bu topikte o yüzden üçe beşe takılmamak lazım...rabbim ol desin yeterkiii...
kızlarrrr başka bı topıkte okudum erva nın 2 lerı oluyomuşş
sana kocaman teessüflerimi iletiyorum arkadaşım...zahmet edip hamileler listemize göz atsaydın bu haberin cumartesi günü geldiğini başka topiklerden değil kendi topiğinden öğrenmiş olurdun...
Sagol canim insallah.. Peki bir daha nezaman yaptirabilirim tekrar bilgisi olan var mi? 4 tane dondurulmusum vardi..
kesinlikle öle canımcımmm Allah ol derse olurrr.Allahım hepimizin kucağını ikiz meleklerle doldursun inşallahhh.
ay valla beni feci kekledii bu eguuu
EGUNALLLLLLLLLLLLLLLLL niden bana cvp vermiyosun beni kekliyosunnnn bakemmmm
şekerimm çok hızlı ilerliyosunuzz...
yetişemiyorum hızınıza...
ayy alınganlık da yaparmış...
kızlarr bugün anca gelebildim..temizlik yaptım sabah başladım anca bitti..çok yoruldum havada soğuk zaten çok zor geldi bugün iş yapmak.bide keyfim yok zaten topikten grip bulaştıbanyo yapmam lazım ama bi türlü giremedim.dedim bakiim arkadaşlarım napıo?
allah iyyiliğini versin senin aslan burcu bir arkdaşım vardı aynı sennnn
canım yaa hamilelikten inandı,ahh egu ahhhh
canım çok sevindim seninkilerle eşininkiler kaliteli buluşmuş.inş.iyi haberler alırsın....:
ha ha ha güldürdün beniiiiii....
sizden geçmiş gülüm çoluk çocuğa karıştın ya aşk dolu geceler muhabbetimi bile farketmedinnn
cevap vercem tabi sana vermezmiyim...şimdi fırsat oldu işteeee...
sen de benii güldürdün şu lafınlaaa ... nolmuşş yane çoluk çocuğa karışmışsak ayolll halaaaaaaaaaaa dipçik gibiyimmmm
sevincimden ağlıyorum şuanda 1 hafta ara ara kanamalarım oluyordu dün akşam dahada yoğunlaştı kabus gibi bi geceydi sabah olur olmaz kendimi hastaneye atıcam dedim gece uyuyamadım hastaneye gittim her türlü sonuca hazırlıklı gittim ve doktorum bebeğin canlanmış kalbide pıt pıt atıyor dedi herşeyin normal olduğunu söyledi progestan iğne verdi sabah akşam iğnemi vurdurucam biraz acıcak ama olsun herşey benim minik meleğim için ama 23 ünde yine kontrolum var rabbime şüküürler olsun
sevincimden ağlıyorum şuanda 1 hafta ara ara kanamalarım oluyordu dün akşam dahada yoğunlaştı kabus gibi bi geceydi sabah olur olmaz kendimi hastaneye atıcam dedim gece uyuyamadım hastaneye gittim her türlü sonuca hazırlıklı gittim ve doktorum bebeğin canlanmış kalbide pıt pıt atıyor dedi herşeyin normal olduğunu söyledi progestan iğne verdi sabah akşam iğnemi vurdurucam biraz acıcak ama olsun herşey benim minik meleğim için ama 23 ünde yine kontrolum var rabbime şüküürler olsun
günaydınnnnkızlarrrr başka bı topıkte okudum erva nın 2 lerı oluyomuşş
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE........ay evet yaaaa bende ikiz istiyorummm...önceden bu fikre sıcak bakmıyordum ama şimdi ikizim olsun istiyorum...
ben tekrar evi temizlemeye koyuluyorum gelince hepinize tek tek cevap veririm ona göre şeyler yazın arkamdan
ay evet yaaaa bende ikiz istiyorummm...önceden bu fikre sıcak bakmıyordum ama şimdi ikizim olsun istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?