2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol bebişimmmmm.Allah hepimize mutlu ve hayırlı haberler almak nasip etsin inşallahhhh.

Sagol canim insallah.. Peki bir daha nezaman yaptirabilirim tekrar bilgisi olan var mi? 4 tane dondurulmusum vardi..

normalde iki tüp arası 3 ay ara veriyorlar ama seninki donmuş transferi olacağı için 3 aydan öncede başlanabilir...
ay bi de cevap yazdım daha sonucu almamış hatun bi dahakinin planını yapıyor

kesinlikle öle canımcımmm Allah ol derse olurrr.Allahım hepimizin kucağını ikiz meleklerle doldursun inşallahhh.

kızlarrrr başka bı topıkte okudum erva nın 2 lerı oluyomuşş

sana kocaman teessüflerimi iletiyorum arkadaşım...zahmet edip hamileler listemize göz atsaydın bu haberin cumartesi günü geldiğini başka topiklerden değil kendi topiğinden öğrenmiş olurdun...

sana kocaman teessüflerimi iletiyorum arkadaşım...zahmet edip hamileler listemize göz atsaydın bu haberin cumartesi günü geldiğini başka topiklerden değil kendi topiğinden öğrenmiş olurdun...

şekerimm çok hızlı ilerliyosunuzz...
yetişemiyorum hızınıza...

ayy alınganlık da yaparmış...

kızlarr bugün anca gelebildim..temizlik yaptım sabah başladım anca bitti..çok yoruldum havada soğuk zaten çok zor geldi bugün iş yapmak.bide keyfim yok zaten topikten grip bulaştıbanyo yapmam lazım ama bi türlü giremedim.dedim bakiim arkadaşlarım napıo?

kesinlikle öle canımcımmm Allah ol derse olurrr.Allahım hepimizin kucağını ikiz meleklerle doldursun inşallahhh.

ay evet yaaaa bende ikiz istiyorummm...önceden bu fikre sıcak bakmıyordum ama şimdi ikizim olsun istiyorum...

ay valla beni feci kekledii bu eguuu

EGUNALLLLLLLLLLLLLLLLL niden bana cvp vermiyosun beni kekliyosunnnn bakemmmm

ha ha ha güldürdün beniiiiii....
sizden geçmiş gülüm çoluk çocuğa karıştın ya aşk dolu geceler muhabbetimi bile farketmedinnn
cevap vercem tabi sana vermezmiyim...şimdi fırsat oldu işteeee...

şekerimm çok hızlı ilerliyosunuzz...
yetişemiyorum hızınıza...
ayy alınganlık da yaparmış...

neyse bi daha olmasın lütfennn

ben bugün tembellik ettim temizliğe yeni başladım sayılır ara verdim bi topiği dolanayım dedim...evet yaaa topiği bi dezenfekte etmem lazım grip virüsü dolaşıyo topiğe giren grip oluyo evi temizleyim bi de topiğe el atayım bariii

evet aslan burcunun tüm özelliklerini taşıyormuşum bu işleri iyi bilen bi arkadaş demişti...
hly cim çoluk çocuğa karışınca aşk yapma işleri ondan geçmiş haliyle muhabbetide anlamdı

ha ha ha güldürdün beniiiiii....
sizden geçmiş gülüm çoluk çocuğa karıştın ya aşk dolu geceler muhabbetimi bile farketmedinnn
cevap vercem tabi sana vermezmiyim...şimdi fırsat oldu işteeee...

sen de benii güldürdün şu lafınlaaa ... nolmuşş yane çoluk çocuğa karışmışsak ayolll halaaaaaaaaaaa dipçik gibiyimmmm

ben tekrar evi temizlemeye koyuluyorum gelince hepinize tek tek cevap veririm ona göre şeyler yazın arkamdan

sen de benii güldürdün şu lafınlaaa ... nolmuşş yane çoluk çocuğa karışmışsak ayolll halaaaaaaaaaaa dipçik gibiyimmmm

dipçik gibisin gördüm resminde ama o iş başka cicim görünüşe aldanmamak lazımmm...

cok sevındım canm allah tamamına erdırsın inş... dua et bızlerede..

canım cok sevindim gözünaydın.bende senin gibi çok korkmuştum aynı sen gibi gittim hersey yolunda cıktı :) bazen oluyormuş öle bende iğne oluyorum leke geldiği zaman stres yapma

Sagol canim insallah.. Peki bir daha nezaman yaptirabilirim tekrar bilgisi olan var mi? 4 tane dondurulmusum vardi..

dur bismillah çok erken bir soruydu seninki bak yaırn pozitifi alınca utanıcan bebişlerinden inş...

kızlarrrr başka bı topıkte okudum erva nın 2 lerı oluyomuşş
günaydınnnnbiz nerdeyse başka ikizlerin haberini alıcaz
ay evet yaaaa bende ikiz istiyorummm...önceden bu fikre sıcak bakmıyordum ama şimdi ikizim olsun istiyorum...
BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEE........
ben tekrar evi temizlemeye koyuluyorum gelince hepinize tek tek cevap veririm ona göre şeyler yazın arkamdan

hayırdır senin evini kim pisletti zaten iki kişisiniz(çocuğu olmayanlara bu laf çok söylenir yaaa
ne işin olcak gibi??sanki iki kişiyken yenmiyor içmiyorrr gezilmiyor evdee
ama sen belki muayeneden dolayı kirletmişindir hem keşke eşin toktor olsaydı sık sık aşılama olurdun evde ultrasonda olurduuhayale bak entrika doluyum vallla...
kızmadın dimi:26:ben bazen evde ultrason olsun istemişimdirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…