hayırdır senin evini kim pisletti zaten iki kişisiniz(çocuğu olmayanlara bu laf çok söylenir yaaa
ne işin olcak gibi??sanki iki kişiyken yenmiyor içmiyorrr gezilmiyor evdee
ama sen belki muayeneden dolayı kirletmişindir hem keşke eşin toktor olsaydı sık sık aşılama olurdun evde ultrasonda olurduuhayale bak entrika doluyum vallla...
kızmadın dimi:26:ben bazen evde ultrason olsun istemişimdirde
Ahhh bebişimmm inşallah ikizlerimiiz olurrrr.bende öle son zamanlarda sıcak bakmaya başladımmmm.
dipçik gibisin gördüm resminde ama o iş başka cicim görünüşe aldanmamak lazımmm...
Cnmm yaa bende konusmustumm bana da tek demisti zaten ben o dn gelmedim ist ilk tedavimde bence guven sensuleyman hocaya orda bu konuda cok sert kurallari var ben oyle fark ettim bosver tek olsun senin olsun hem tek konulup iceride ikiz olan yetenkli embriyolarda varcnmmniye kimse yok sıkıldım ne oldu herkese
canım benim doktorum bana torpil yapsanaben süleyman hocaya 2 emriyo koyalım dedim bana yok daha yaşın genç dedi halbuku nerdeyse kartlaşacam 26 yaşımdayım bakalım tedavıye başlayınca birazdaha ısrar edecem
Cnmm g aydinsevincimden ağlıyorum şuanda 1 hafta ara ara kanamalarım oluyordu dün akşam dahada yoğunlaştı kabus gibi bi geceydi sabah olur olmaz kendimi hastaneye atıcam dedim gece uyuyamadım hastaneye gittim her türlü sonuca hazırlıklı gittim ve doktorum bebeğin canlanmış kalbide pıt pıt atıyor dedi herşeyin normal olduğunu söyledi progestan iğne verdi sabah akşam iğnemi vurdurucam biraz acıcak ama olsun herşey benim minik meleğim için ama 23 ünde yine kontrolum var rabbime şüküürler olsun
tamam cicim inanıyorum dipçikliğine saygı duyuyorumm...
napıyım hamilesinnn üzmek istemedim seniii kabullenmem gerekirdi
vayyyyyyyyyyyyy demek öyleee inanmıyosun yaneee öle mii? hanımmmmmmmmmmmm hanımmmmmmmmmmmm benimm fantezi muhabbetlerim meşhurdurr topikdee arkadaşlarımaa çoooooooooook öğüt vermişimdirr kendileri beni bu konudaaa ekolleri seçtii taaamm mıııııııııııı
vayyyyyyyyyyyyy demek öyleee inanmıyosun yaneee öle mii? hanımmmmmmmmmmmm hanımmmmmmmmmmmm benimm fantezi muhabbetlerim meşhurdurr topikdee arkadaşlarımaa çoooooooooook öğüt vermişimdirr kendileri beni bu konudaaa ekolleri seçtii taaamm mıııııııııııı
iştee bende onu diyorummmm topikte en başlarda yani hamile değilken maşallahın vardı ne muhabbetler ettik amaaaa çoluk çocuktan sonra senden geçmiş...
haklısın kabullenmek zor ama sende kabul edeceksin eskisi gibi olmadığını şimdi direniyorsun hala dipçik gibiyim diye ama napalım kabul etmen zaman alacak
egunalll sen varyaaa üste çıkamazsın canımmm bende o muhabbetler hala varr facedeki grubumuzdaaa taaam mıııııııı
direnmeme gerek yok yaneeee canım benimmm beni bilen bilirrr anlatmama hacet yok
egunalll sen varyaaa üste çıkamazsın canımmm bende o muhabbetler hala varr facedeki grubumuzdaaa taaam mıııııııı
direnmeme gerek yok yaneeee canım benimmm beni bilen bilirrr anlatmama hacet yok
uff kızlar burayı bı kar bastıkı sormayın ... televızyonda sınyaller gıttı burda... bıde ben yurudum bıraz sımdıde belım agrıyo ... na yapcaz ya ben alıskın degılım yatmayada ne olcak bılmıyorum bu usak nasıl tutcakk...
ne güzel yağsın şekerim ankarada da 2 gündür kar vardı bugün kesildi şimdide heryer buz bende çıkıp gezemiyorum...canımcım bebiş için ne gerekiyorsa yapacaksın artık...annesin sen önce bebek sonra sen gelirsin...fedakarlıklara daha şimdiden başlıyorsun işteee...uşağın tutunmuş zaten şimdi göbüşünd yerini sağlamlaştırıyor...
inş.. bıraz kahverengı akıntım var yarın bı doktora gıdıcem cıkabılırsem ....
Anaaaaaaammm birr karr yağğdııı anlatamamm Kadıköyeeee...Yıllar sonra kartopu oynadıkk..Ne stres kaldı ne birşeyyy..
kızlaaar ben geldiiim.yumoşlardan haberi aldım sonundaaa.
toplanan 18 yumurtanın 13 ü olgunmuş.bunlardan 10 tanesi döllenmiş.dün aradıklarında 10 tane diceklermiş.bugün ise 9 tane çok kaliteli yumurtalar var dedi.seçemiyoruz hepsi iyi dedi.yarına kadar beklicez eğer bazıları geriden giderse o zaman en iyileri yarın transfer yaparız dedi.ama hepsi aynı kalitede olursa beşinci güne kadar bekleyelim dedi.ok dedim bendeee.
Allahım hepimize herşeyin hayırlısını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?