oldu oldu..inş.sağlıkla gelsin kuzuların..Degiştirdim kız oldumu?:))inan ben orayı görmüyom bile unuttum iyiki hatırlattınız:))
amannn boşver canım..hamile kalamıyokende sıkıcı gelmiyomuydu yani kalamadığın için..keyfin çıkar şimdilikte belki ilerde olur sorunu olmadıkçabilmiyorum artık kızlar normalmi bu durum?evet yavrularını düşünüyo adam bende düşünüyorum zaten bi yorgunluk,halsizlik var benimde işime geliyo napıyım:))egunalim kardeşim gitmedi canım şubatın ilk haftasına kadar kalcak sonrada ankara yapcaklar sanırım burdan..zaten istesede gidemez yollar feci..
maaaşallah berakallah..ayyy nekadan büyümüş böyle serpilmiş...kızlar nbrsinizzz topiği bi açtım bide ne göreyim hly cim resimlerini koymuş ona kocaman
çok özendim bende teyzelerine bebeğimi göstereyim dedim ve huzurlarınızdaaaa
Eki Görüntüle 327734 miniğim
Canım "ikinci tutmazsa,üçüncüden önce yaparız" gibi talihsiz bir laf etme gafletinde bulunmuştu,bende kendisine uygun şekliyle karşılığını vermiştim.:95:O nedenle pek temkinliyiz,ilgiliyiz buara
hoşcakal iyi geceler şekerim sana ve meleklerine..... bu arada ekşın hepimize lazımmm
evet canım bende oldum adetten sonra hiç ilişkiye girmeden yaptılar. sana co kültür yapacakları içindir çünkü onu adetin 21. günü alıyorlar herhalde doktorun iki ayrı işlem yapmak istememiş onun için kafan karışmasın herşey güzel olacak
yeni bir gün yeni bir hafta...
Güzel haberler aldığımız,sağlıklı,bereketli,hareketli bir hafta olsun inşallahh:109:
Bugün topiğimizde test günü olan arkadaşımız yok ama morena nın test günü yarın
ben kendisinden dayanamadım test yaptırdım gibi bir mesajla haber alacağımızı
düşünüyorum ve inşallah 42.hamilemiz olarak listemize eklemeyi umuyorum:109:
cann82 hatun bugün yumoşlarından haber gelecek transfer günün bile belli olabilir
merakla bekliyorum cicim :109:
luckylove bugün dondurulmuş 2 embriyosunu transferle göbüşüne alacak...rabbim
yardımcın olsun canım:109:
busekar canım bugün ilk randevuda kese ya da keselerle karşılaşacaksın...nasıl
heyecanlı olduğunu tahmin edebiliyorum...güzel haberlerini bekliyorum:109:
Erva canım benim amin inşallah.
brnynsmaşallah miniğimize.
Allah kuzucuklarımızın sağlıkla aramıza katılmasını nasip etsin inşallah...
Cicili bicili kıyafetleriyle,gülen hallerinide görmek nasip olsun inş.
aminnn cnm aminnn
teyzesi 26 sı olsun ama benimde 28 i :)) bebeğim inşlh aynı gün olur doğum günümüz :))) ama yandık başak burcu bayan oluşu kötüResimi gördüm canım maşallah maşallahkız bende başak burcuyum Ağustos'un 26 bak iki gün önce gelirse sasma haaaaaaaaaaaaa her resmi koyün büyük morel. Oluyor vallaaa
hee ozman içim rahatladı ya bugüün bi arkadaşta hist adet zamanı olur dedi bende co-cültür yapılacak aynı zamanda dedim oda ozman tüplere bakmazlar deyince içime kurt düştü zati pimpirikliyim
Gürgan hakkında okuduklarım genelde kötü. Centrum da histeroskopi yaptırdım. Çok paracılar. Gerçi olmayan yok. Başkent bana da mantıklı geliyor. Ankara tüp bebek merkezi evime işime çok yakın ama hakkında bir şey duymadım. Embriyolog tanıdığım ankara tüp bebekten Kubilay beyi tavsiye etmişti. Bu iş ne zor muş
Canım iyi akşamlar diliyorum öncelikle sana ve herkese.... Bugün keseyi gördüm ve tekmiş kalbi atmaya başlamış cok heyecanlandim gercekten ama bir taraftan da icim biraz burkuldu. İkiz olmasını ümit etmiştim sanırım ondan, hatta dün gece rüyamda bile iki tane kese gördüm ama maalesef tekmiş. Tabi ki Allah a binlerce şükür olsun inşallah bu yavrum sag salim doğar ve ailemizin bir bireyi olur. Burada forumlarda cok sık duydugum bir dua var " allahım sen bize katından hayırlı soylar nasip et" diye sürekli onu söylüyorum ve dua ediyorum sadece kendim için değil buradaki bütün arkadaslarım için..
Canım iyi akşamlar diliyorum öncelikle sana ve herkese.... Bugün keseyi gördüm ve tekmiş kalbi atmaya başlamış cok heyecanlandim gercekten ama bir taraftan da icim biraz burkuldu. İkiz olmasını ümit etmiştim sanırım ondan, hatta dün gece rüyamda bile iki tane kese gördüm ama maalesef tekmiş. Tabi ki Allah a binlerce şükür olsun inşallah bu yavrum sag salim doğar ve ailemizin bir bireyi olur. Burada forumlarda cok sık duydugum bir dua var " allahım sen bize katından hayırlı soylar nasip et" diye sürekli onu söylüyorum ve dua ediyorum sadece kendim için değil buradaki bütün arkadaslarım için..
gerçekten doktor çok önemli karar vermekte kolay değil...bende çok araştırdım ama kime sorsam başkent hastanesi çıktı karşıma o yüzden ben kesinleştirdim şubatta başlayacam aksilik olmazsa...
niye bakmasınlar canım histereskopi için en uygun zaman adet bitimindeki hafta ama her zaman yapılabilir ama co kültür için adetin 20-25 günleri arası rahim uygun oluyor o yüzden ikisi bir aradadır. aslında senin için daha iyi yoksa iki kere aynı stresi yaşayacan en kötüsü 2 kere narkoz alacaktın dimi ama
iyi akşamlar canım rabbim kucağına almayı nasip etsin dua içinde saol allah kabul etsin ve amin diyorumm....Canım iyi akşamlar diliyorum öncelikle sana ve herkese.... Bugün keseyi gördüm ve tekmiş kalbi atmaya başlamış cok heyecanlandim gercekten ama bir taraftan da icim biraz burkuldu. İkiz olmasını ümit etmiştim sanırım ondan, hatta dün gece rüyamda bile iki tane kese gördüm ama maalesef tekmiş. Tabi ki Allah a binlerce şükür olsun inşallah bu yavrum sag salim doğar ve ailemizin bir bireyi olur. Burada forumlarda cok sık duydugum bir dua var " allahım sen bize katından hayırlı soylar nasip et" diye sürekli onu söylüyorum ve dua ediyorum sadece kendim için değil buradaki bütün arkadaslarım için..
İlk muayeneye adetin 3. günü mü gitmem gerekiyor?
teyzesi 26 sı olsun ama benimde 28 i :)) bebeğim inşlh aynı gün olur doğum günümüz :))) ama yandık başak burcu bayan oluşu kötü( ben başağım kardeşim başak görümcem başak çok hiperaktif oluyo bebekliği ve özelliklerimiz kötü biraz :)))
İlk muayeneye adetin 3. günü mü gitmem gerekiyor?
adetin 2. ya da 3. günü gidebilirsin...ultrason ve kan tahlillerinden sonra uzun ya da kısa protokolle başlayacaksın...tabii buna doktorunla beraber karar vereceksiniz...
anaam bu ne güzel iye geceler mesaji rabbim hepimize birer çift bunlardan versinnnn.... sanada iyi gecelerrrr....
kesinlikle iyi yapmış hem baksana herşeyi yapıyorsun inşallah meleklerine kavuşursunndoktorumda üle dedi hemde rahme çizikmi ne atıcak tüpün tutmasına faydalıymış 3 işlem birarada yapıcaz dedi 1 kerede hem sana hem kesene yazık dedi çok yumurta olursa pgt de yapılcakmış mayısta tüpte ozman doktorum ii bişi yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?