2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Degiştirdim kız oldumu?:))inan ben orayı görmüyom bile unuttum iyiki hatırlattınız:))
oldu oldu..inş.sağlıkla gelsin kuzuların..
amannn boşver canım..hamile kalamıyokende sıkıcı gelmiyomuydu yani kalamadığın için..keyfin çıkar şimdilikte belki ilerde olur sorunu olmadıkça
kızlar nbrsinizzz topiği bi açtım bide ne göreyim hly cim resimlerini koymuş ona kocaman
çok özendim bende teyzelerine bebeğimi göstereyim dedim ve huzurlarınızdaaaa
Eki Görüntüle 327734 miniğim
maaaşallah berakallah..ayyy nekadan büyümüş böyle serpilmiş...rabbim kucağına almayı nasip etsinnnn
Canım "ikinci tutmazsa,üçüncüden önce yaparız" gibi talihsiz bir laf etme gafletinde bulunmuştu,bende kendisine uygun şekliyle karşılığını vermiştim.:95:O nedenle pek temkinliyiz,ilgiliyiz buara

inanmıyroum bu nasıl bir gaf...
benimde 1.negatf olunca doktor önerdi yani birazda ebn istedim gibi ama yeni tedaviye başlayacağım yerde muayene sırasınd ailaç verdiler ismini unuttum işlemin baskı oldu yani rahim filminden hafiftide ilacın geçişine baktık dedielr..bianda yaptıalr bende şaşırdım sorun yok dendi,histreskoide önerilmedi..sonra eşim dedi herşeyi baştan yapalım 2.tutmayınca deneriz demeyin ama bilmiyorum yapılmıycak ..inş.pişman oalcağım şeyler yaşamam keşke demem ..

hee ozman içim rahatladı ya bugüün bi arkadaşta hist adet zamanı olur dedi bende co-cültür yapılacak aynı zamanda dedim oda ozman tüplere bakmazlar deyince içime kurt düştü zati pimpirikliyim

Canım iyi akşamlar diliyorum öncelikle sana ve herkese.... Bugün keseyi gördüm ve tekmiş kalbi atmaya başlamış cok heyecanlandim gercekten ama bir taraftan da icim biraz burkuldu. İkiz olmasını ümit etmiştim sanırım ondan, hatta dün gece rüyamda bile iki tane kese gördüm ama maalesef tekmiş. Tabi ki Allah a binlerce şükür olsun inşallah bu yavrum sag salim doğar ve ailemizin bir bireyi olur. Burada forumlarda cok sık duydugum bir dua var " allahım sen bize katından hayırlı soylar nasip et" diye sürekli onu söylüyorum ve dua ediyorum sadece kendim için değil buradaki bütün arkadaslarım için..

Resimi gördüm canım maşallah maşallah kız bende başak burcuyum Ağustos'un 26 bak iki gün önce gelirse sasma haaaaaaaaaaaaa her resmi koyün büyük morel. Oluyor vallaaa
teyzesi 26 sı olsun ama benimde 28 i :)) bebeğim inşlh aynı gün olur doğum günümüz :))) ama yandık başak burcu bayan oluşu kötü ( ben başağım kardeşim başak görümcem başak çok hiperaktif oluyo bebekliği ve özelliklerimiz kötü biraz :)))
Eki Görüntüle 327748

ii geceler cnm

Hepinize tatlı uykular.:112:

Görüşmek üzere

hee ozman içim rahatladı ya bugüün bi arkadaşta hist adet zamanı olur dedi bende co-cültür yapılacak aynı zamanda dedim oda ozman tüplere bakmazlar deyince içime kurt düştü zati pimpirikliyim

niye bakmasınlar canım histereskopi için en uygun zaman adet bitimindeki hafta ama her zaman yapılabilir ama co kültür için adetin 20-25 günleri arası rahim uygun oluyor o yüzden ikisi bir aradadır. aslında senin için daha iyi yoksa iki kere aynı stresi yaşayacan en kötüsü 2 kere narkoz alacaktın dimi ama

gerçekten doktor çok önemli karar vermekte kolay değil...bende çok araştırdım ama kime sorsam başkent hastanesi çıktı karşıma o yüzden ben kesinleştirdim şubatta başlayacam aksilik olmazsa...

AMİNNNNNNNN ...tüm topikdaşlarıma nasip olsun....
olsunda herkes dertlensin ayyy hamiel kaldım kociş yaklaşmıyor diyeee

ayyy maşallah canım olsun tek olsun sağlıklı olsun canım allahım hayırlısını sağlıklısını hayırlısıyla doğmasını nasip etsin yeterrr maşallah yüksek değer demekki çok ii tutunmuş maşallahhh

gerçekten doktor çok önemli karar vermekte kolay değil...bende çok araştırdım ama kime sorsam başkent hastanesi çıktı karşıma o yüzden ben kesinleştirdim şubatta başlayacam aksilik olmazsa...

İlk muayeneye adetin 3. günü mü gitmem gerekiyor?

çok sevindim canım...sağlıklı olsun bi tane olsun...rabbim meleğini korusun...keyifli bir hamilelik geçirmeni diliyorum...bir daha ki randevu ne zaman???
biliyorsun listemiz var durumunu güncelleyecem...

doktorumda üle dedi hemde rahme çizikmi ne atıcak tüpün tutmasına faydalıymış 3 işlem birarada yapıcaz dedi 1 kerede hem sana hem kesene yazık dedi çok yumurta olursa pgt de yapılcakmış mayısta tüpte ozman doktorum ii bişi yapmış

iyi akşamlar canım rabbim kucağına almayı nasip etsin dua içinde saol allah kabul etsin ve amin diyorumm....ikiz konusuna gelince hepimiz bir bebeğe hasretiz sen bulmussun daha ne istiyorsun tabii ikiz olsa süper olur ama önemli olan sağlıklı hayırlı ömürlü analı babalı bebişlerimizin olması

adetin 2. ya da 3. günü gidebilirsin...ultrason ve kan tahlillerinden sonra uzun ya da kısa protokolle başlayacaksın...tabii buna doktorunla beraber karar vereceksiniz...

Olsun olsun sag salim gelsinde gerisi önemli değil demi amaaaaaa

canım adetin 2 yada 3 . günü iğnelere başlıyosun, ama öncesinde bence gidip bir muayne ol kan değerlerine bakılsın. kubilay dr. u tanuımıyorum benim bildiğim orda bi hulisi bey birde gövşan bey var ama başkente gidiceksen ben ısrarla hulisi beyi tavsiye ederim netten bakarsan çok iyi bir cv si var. ve başkentin fiyatları diğer merkezlere oranla çok uygun.

adetin 2. ya da 3. günü gidebilirsin...ultrason ve kan tahlillerinden sonra uzun ya da kısa protokolle başlayacaksın...tabii buna doktorunla beraber karar vereceksiniz...

İnanılmaz derecede korkuyorum. Beni neler bekliyor? her iki gebeliğimde de doktorlar dış gebelik olmasına çok şaşırdı. İkinci de kalbi bile atıyordu. Başıma neler gelecek? Tutacak mı ne olacak? Bunlar beni şimdiden çok yıpratıyor? Evime kedi aldım. Biraz rahatlayayım diye

Eki Görüntüle 327748

Hepinize tatlı uykular.:112:

Görüşmek üzere
anaam bu ne güzel iye geceler mesaji rabbim hepimize birer çift bunlardan versinnnn.... sanada iyi gecelerrrr....

kesinlikle iyi yapmış hem baksana herşeyi yapıyorsun inşallah meleklerine kavuşursunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…