2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar iki dış gebelik geçirdim ve sonuç tüplerimi bağladılar. 30 yaşındayım tüp bebek deneyeceğim ama Ankara da hangisi iii bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?

Muammer doğan benim Dr.um ve tedaviyi akay tup bebekte yaptı gayet başarılı... Tavsiye ederm... Soruların olursa da özelden yazabilirsin

arkadaşlar iki dış gebelik geçirdim ve sonuç tüplerimi bağladılar. 30 yaşındayım tüp bebek deneyeceğim ama Ankara da hangisi iii bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?

Muammer doğan benim Dr.um akat tup bebekte tedavi gördüm ve memnun kaldım. Tavsiye ederim.... Soruların olursa da özelden yazabilirsin

anaam bu ne güzel iye geceler mesaji rabbim hepimize birer çift bunlardan versinnnn.... sanada iyi gecelerrrr....

kesinlikle iyi yapmış hem baksana herşeyi yapıyorsun inşallah meleklerine kavuşursunn

valla sorma kuzu ne olursa yapılacak bu sefer benim histe 1950 dedi doktor belki indirimde yapabilirlermiş co-cültür 1000 dolar tüp 4000 tl pgt hiç konuşulmadı oda para inş.emeğimizin karşılığını alırız

çok sevindim canım...sağlıklı olsun bi tane olsun...rabbim meleğini korusun...keyifli bir hamilelik geçirmeni diliyorum...bir daha ki randevu ne zaman???
biliyorsun listemiz var durumunu güncelleyecem...

CAnim y Dr.um 4 hafta sonr dei basta sadece ayda bir bakıyormuş Dr.um... Bir sürü tahlil istedi onları yaptırmam lazim daha

korkulacak bişey yok canım...zaten daha önce zorluklar yaşamışsın çok geçmiş olsun...tüp bebek bu yaşadıklarından daha kolay emin ol...iğne vurulma,yumurtaları toplama,transfer aşamaları var...kısa protokol 15 günlük uzun protokol 1 aydan fazla sürüyor...

CAnim bende bunu bildigim için tevekkül içindeyim ne zorluklara katlanıyoruz değil mı?

Canım senden hangi tahlilleri istediler??????

İdrar, TSH, KAN TAHLİLİ, TOKSOPLAZMA, KİZAMİKCİK, RAHİM ÜZERİNDE MANTAR VEYA BAŞKA MİKROP OLUP OLMADIĞINA DAİR TAHLİL, HEPATİT TAHLİLİ.... VE BİR İKİ TAHLİL DAHA.

BİR DE LK GÜNÜMDE DOKTOR TANSİYON,KİLO,VÜCUTTA SİSLİK OLUP OLMADIĞINA BAKTI BİRDE AKCİĞERİMİ DİNLEDİ

AMİNNNN inşallahh...önce ekşın sonra ıngaaaaaa

inşaallah..kız buara havada soğuk neyse sıkı sarıl kocişede üşüme..dikkat et kendine..
eviniz doğalgazdır sanırım,annemlerind eöyle ankarada doğalgaazla ısınma zor yaa...

CAnim y Dr.um 4 hafta sonr dei basta sadece ayda bir bakıyormuş Dr.um... Bir sürü tahlil istedi onları yaptırmam lazim daha

herşey yolundaysa 1 ay sonraya randevu vermesi normal...tabii sen nasıl dayanırsın bebişini görmeden bilemem...

canım öncelikle tebrik ederim.. sağlıklı olsunda varsın tek olsun... bende ikiz çok istemiştim ama tekmiş rabbim böyle uygun görmüş, şimdi o kadar mutluyum ki yatıp kalkıp şükrediyorum meleğim benimle diye...

Tutacağını bilsek önceden ne güzel olurdu. Allah herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inş.

inşaallah..kız buara havada soğuk neyse sıkı sarıl kocişede üşüme..dikkat et kendine..
eviniz doğalgazdır sanırım,annemlerind eöyle ankarada doğalgaazla ısınma zor yaa...

valla şu an yataktayım kociş horul horul uyuyooo...bende laptop a sarıldım napıyım
evet doğalgaz var...yakınca ısınıyo cicim ev sıcacık...siz neyle ısınıyonuz kiii...merkezi sistemmii...

Kızlar gözlerim kapanıyor. Bende size yarın usg fotosuna getircem. Yarın is var yatmam lazım.iyi geçeler...

Son düzenleme:

Baya şey istemiş kan pihtilasma testinide yaptir kesinlikle bende onu burda öğrendim bende digerlerine bakarırsam iyi olur

Canim ya başkent hastanesini tercih etme sebebin nedi özel degilse

ilk denememi aslında başkentte yapacaktım ama daha sonra gazi ye karar verdim...eşimin arkadaşları danıştığımız kişiler hep başkent hastanesi önerdiler eşimde illa başkentte olsun dedi ben ısrarla gazi de yaptırdım...bu kez eşimin istediği yer olsun diyorum hem araştırdım gerçekten olumsuz bişey duymadım...akasya1978 de orada hamile kalınca iyice emin oldum kararımda...

Tutacağını bilsek önceden ne güzel olurdu. Allah herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inş.

ah keşke bilsebilsek...AMİNN canım rabbim hepimizin yüzünü tez vakitte güldürsün inşallah...

cannlar ben geldiiim.akşam misafirlikteudik giremedim nete.ne var ne yok topikte bakıymm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…