arkadaşlar iki dış gebelik geçirdim ve sonuç tüplerimi bağladılar. 30 yaşındayım tüp bebek deneyeceğim ama Ankara da hangisi iii bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?
arkadaşlar iki dış gebelik geçirdim ve sonuç tüplerimi bağladılar. 30 yaşındayım tüp bebek deneyeceğim ama Ankara da hangisi iii bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?
anaam bu ne güzel iye geceler mesaji rabbim hepimize birer çift bunlardan versinnnn.... sanada iyi gecelerrrr....
kesinlikle iyi yapmış hem baksana herşeyi yapıyorsun inşallah meleklerine kavuşursunn
çok sevindim canım...sağlıklı olsun bi tane olsun...rabbim meleğini korusun...keyifli bir hamilelik geçirmeni diliyorum...bir daha ki randevu ne zaman???
biliyorsun listemiz var durumunu güncelleyecem...
İnanılmaz derecede korkuyorum. Beni neler bekliyor? her iki gebeliğimde de doktorlar dış gebelik olmasına çok şaşırdı. İkinci de kalbi bile atıyordu. Başıma neler gelecek? Tutacak mı ne olacak? Bunlar beni şimdiden çok yıpratıyor? Evime kedi aldım. Biraz rahatlayayım diye
iyi akşamlar canım rabbim kucağına almayı nasip etsin dua içinde saol allah kabul etsin ve amin diyorumm....ikiz konusuna gelince hepimiz bir bebeğe hasretiz sen bulmussun daha ne istiyorsun tabii ikiz olsa süper olur ama önemli olan sağlıklı hayırlı ömürlü analı babalı bebişlerimizin olması
CAnim y Dr.um 4 hafta sonr dei basta sadece ayda bir bakıyormuş Dr.um... Bir sürü tahlil istedi onları yaptırmam lazim daha
Canım senden hangi tahlilleri istediler??????
AMİNNNN inşallahh...önce ekşın sonra ıngaaaaaa
CAnim y Dr.um 4 hafta sonr dei basta sadece ayda bir bakıyormuş Dr.um... Bir sürü tahlil istedi onları yaptırmam lazim daha
herşey yolundaysa 1 ay sonraya randevu vermesi normal...tabii sen nasıl dayanırsın bebişini görmeden bilemem...
korkulacak bişey yok canım...zaten daha önce zorluklar yaşamışsın çok geçmiş olsun...tüp bebek bu yaşadıklarından daha kolay emin ol...iğne vurulma,yumurtaları toplama,transfer aşamaları var...kısa protokol 15 günlük uzun protokol 1 aydan fazla sürüyor...
inşaallah..kız buara havada soğuk neyse sıkı sarıl kocişede üşüme..dikkat et kendine..
eviniz doğalgazdır sanırım,annemlerind eöyle ankarada doğalgaazla ısınma zor yaa...
İdrar, TSH, KAN TAHLİLİ, TOKSOPLAZMA, KİZAMİKCİK, RAHİM ÜZERİNDE MANTAR VEYA BAŞKA MİKROP OLUP OLMADIĞINA DAİR TAHLİL, HEPATİT TAHLİLİ.... VE BİR İKİ TAHLİL DAHA.
BİR DE LK GÜNÜMDE DOKTOR TANSİYON,KİLO,VÜCUTTA SİSLİK OLUP OLMADIĞINA BAKTI BİRDE AKCİĞERİMİ DİNLEDİ
Canim ya başkent hastanesini tercih etme sebebin nedi özel degilse
Tutacağını bilsek önceden ne güzel olurdu. Allah herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin inş.
Kızlar gözlerim kapanıyor. Bende size yarın usg fotosuna getircem. Yarın is var yatmam lazım.iyi geçeler...
Kızlar gözlerim kapanıyor. Bende size yarın usg fotosuna getircem. Yarın is var yatmam lazım.iyi geçeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?