ya varya biz ankaralılaırn kafası aynı anda çalışıyor..tamda ervayı okurkene içimden geçti dedim avatar mis gibi iki yavru ama acı hasret çok damar yaaa(artık oda değişmeli değilmi ervacım????
ayrıca ben kalsam ikizlere benim eşimde aşırı ince düşünür kesin 1seneyi geçer yaklaşmaz ee bide lohusa dönemi derken 1sne oluyorr:)))
kızlar durcaktıma ma bend egrip değilimde birhaftadır geçmeyen baş ağrım var 2gündürde mide ağrısı eklendi yakındada gidiciyim galibaa
küsmedim canım benim face te takılıyorum arada topiğe bakıyorum
bu arada maşallah aşk ve bebek konuları devam ediyor. yani biz doktor yasak koymadığı sürece her durumda aşk yaşarız üstelik sırf bu yüzden histereskopi oldummm
iyi akşamlar kıslar...
2 gündür okuyorum maşallah herşeyi biliyorsunuz:)
benim ilk denemem ve mesela embriyolarımın kaça bölündüğünü falan bilmiyorum bu konuda bişey söylemediler...
sadece bildiğim 6 yumurtam olmuş 5 i döllenmiş,sonra 4 tanesi kaliteli dediler 2 tanesini transfer ettiler bu kadar...
kasıklarımda sürekli bir ağrı var yumurta toplamadan beri var bu ağrı.arada da iğne batar gibi kramplar oluyor.bide göğüslerim patlamaya hazır birer bomba:) bunlar sanırım kullanılan ilaçlardan herkeste oluyor..yani tutunma belirtisi değil bende öyyle kendimi dinliyorum bi yerimden bi ses çıksada tuttuğunu anlasam diye:) varmı sizin bildiğiniz bi belirti?
Doktor histeroskopi meselesi için çağırmış kızlar,mühim bir mesele değilmiş çok şükür.:86::
kızlar nbrsinizzz topiği bi açtım bide ne göreyim hly cim resimlerini koymuş ona kocaman
çok özendim bende teyzelerine bebeğimi göstereyim dedim ve huzurlarınızdaaaa
Eki Görüntüle 327734 miniğim
sevindimm canım...demek doktorun seni göresi gelmiş...
Erva ikizmiiiiCanım çok sevidim.
Egunal bende aşılama sürecinde çoğul gebelikten biraz çekinirdim ama şimdi Allah nasip ederse,olursa çok sevinirim.7.yılın şerefine
bilmiyorum artık kızlar normalmi bu durum?evet yavrularını düşünüyo adam bende düşünüyorum zaten bi yorgunluk,halsizlik var benimde işime geliyo napıyım:))egunalim kardeşim gitmedi canım şubatın ilk haftasına kadar kalcak sonrada ankara yapcaklar sanırım burdan..zaten istesede gidemez yollar feci..
kızlar nbrsinizzz topiği bi açtım bide ne göreyim hly cim resimlerini koymuş ona kocaman
çok özendim bende teyzelerine bebeğimi göstereyim dedim ve huzurlarınızdaaaa
Eki Görüntüle 327734 miniğim
Degiştirdim kız oldumu?:))inan ben orayı görmüyom bile unuttum iyiki hatırlattınız:))
Canım "ikinci tutmazsa,üçüncüden önce yaparız" gibi talihsiz bir laf etme gafletinde bulunmuştu,bende kendisine uygun şekliyle karşılığını vermiştim.:95:O nedenle pek temkinliyiz,ilgiliyiz buara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?