2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada maşallah aşk ve bebek konuları devam ediyor. yani biz doktor yasak koymadığı sürece her durumda aşk yaşarız üstelik sırf bu yüzden histereskopi oldummm

iyi akşamlar kıslar...
2 gündür okuyorum maşallah herşeyi biliyorsunuz:)
benim ilk denemem ve mesela embriyolarımın kaça bölündüğünü falan bilmiyorum bu konuda bişey söylemediler...
sadece bildiğim 6 yumurtam olmuş 5 i döllenmiş,sonra 4 tanesi kaliteli dediler 2 tanesini transfer ettiler bu kadar...
kasıklarımda sürekli bir ağrı var yumurta toplamadan beri var bu ağrı.arada da iğne batar gibi kramplar oluyor.bide göğüslerim patlamaya hazır birer bomba:) bunlar sanırım kullanılan ilaçlardan herkeste oluyor..yani tutunma belirtisi değil bende öyyle kendimi dinliyorum bi yerimden bi ses çıksada tuttuğunu anlasam diye:) varmı sizin bildiğiniz bi belirti?

Doktor histeroskopi meselesi için çağırmış kızlar,mühim bir mesele değilmiş çok şükür.:86:

Eemo canım hayırlı olsun.Allah yüzünü güldürsün inşallah.Alınan ilaçlar ve opu nedeniyle oluyor canım bu tip emareler.Hiç takılma o nedenle belirti konusuna.Dilerim meleğin seninledir.

Ay kızlar haklısınız ben linki falan unuttum gözüm görmüyo orayı:))yoksa degiştirirdim,hemen degiştiriyorum iyiki hatırlattınız

teşekkür ederim canım sende benim gibi şanslı olanlardansın doğum gününe kuzucuklarınla gireceksin.. darısı tüm arkadaşalarımızın başına...

dimi ama yaaa...ikizlerin annesine yakışıyormu o yazı hiçç...ama normal cicim ervacım hamile kaldı şok oldu bi de ikiz olduğunu öğrenince şuurunu kaybetti ondan nick in altında ne yazdığını görmüyooo...

küsmedim canım benim face te takılıyorum arada topiğe bakıyorum

hımmmm demek face tesin...

bu arada maşallah aşk ve bebek konuları devam ediyor. yani biz doktor yasak koymadığı sürece her durumda aşk yaşarız üstelik sırf bu yüzden histereskopi oldummm

bak seennnnnnn...ekşın bol demek...

kaçıncı gün transferiydi ??? çok fazla hormon yüklemesi yapılıyor ve vücudumuz bekleme sürecinde hamileymiş gibi davranıyor...hatta çatlama iğnesi yüzünden kanımızda bhcg hormonu bile var...bu yüzden de belirtiler üzerinde durmamak gerekiyor... kendimden örnek vereyim...göğüslerim patlayacak gibi şişti hassaslaştı,kasığımda tek taraflı batmalar vardı ama ben hamile değildim...nasıl yaparsın bilmiyorum ama belirtiler üzerinde durma....

bilmiyorum artık kızlar normalmi bu durum?evet yavrularını düşünüyo adam bende düşünüyorum zaten bi yorgunluk,halsizlik var benimde işime geliyo napıyım:))egunalim kardeşim gitmedi canım şubatın ilk haftasına kadar kalcak sonrada ankara yapcaklar sanırım burdan..zaten istesede gidemez yollar feci..

kızlar nbrsinizzz topiği bi açtım bide ne göreyim hly cim resimlerini koymuş ona kocaman
çok özendim bende teyzelerine bebeğimi göstereyim dedim ve huzurlarınızdaaaa
miniğim

evet AKASYA1978 KATILIYORUM CANIM DARISI DİGER ARKADAŞLARIN BAŞINA TEZ VAKİTTE İNŞ.RABBİM NASİP EDERSE BENİMDE ÖLE OLCAK:))

Erva ikizmiiii Canım çok sevidim.

Egunal bende aşılama sürecinde çoğul gebelikten biraz çekinirdim ama şimdi Allah nasip ederse,olursa çok sevinirim.7.yılın şerefine

kızlar nbrsinizzz topiği bi açtım bide ne göreyim hly cim resimlerini koymuş ona kocaman
çok özendim bende teyzelerine bebeğimi göstereyim dedim ve huzurlarınızdaaaa
Eki Görüntüle 327734 miniğim

MAŞALLAH...
ya ben çok duygulanıyorum bu ultrason görüntülerindeeee
Rabbim korusun meleğiniii..
AYNI SANA BENZİYOR GÖZLERİ AYNI ANNESİİİİ

Degiştirdim kız oldumu?:))inan ben orayı görmüyom bile unuttum iyiki hatırlattınız:))

Hayırlı olsun canım sende minigin fotosunu koydun maşallah size:))nasılsın?sivilceler ne alemde?

sevindimm canım...demek doktorun seni göresi gelmiş...

Canım "ikinci tutmazsa,üçüncüden önce yaparız" gibi talihsiz bir laf etme gafletinde bulunmuştu,bende kendisine uygun şekliyle karşılığını vermiştim.:95:O nedenle pek temkinliyiz,ilgiliyiz buara

Erva ikizmiiii Canım çok sevidim.
Egunal bende aşılama sürecinde çoğul gebelikten biraz çekinirdim ama şimdi Allah nasip ederse,olursa çok sevinirim.7.yılın şerefine

Eveeettt ya ikiz patlaması yaşansın topikte...

yollar buz valla çıkmasınlar yola...ankara şu an -9 derece çok soğuk yerdeki kar buz tuttu resmen...ben senin yavrularını ıssırırım taammııııı....

kızlarr ankaranın nersınde oturuyosunuz benımde ablam var ankarada 3 kere geldım gercekten ankaranın kısı cok sert ...

gel teyzesi ısır yavrularımı,sen bana tedavi öncesi,sırası,ve sonrasında cok moral verdin güldürdün,halada güldürüyosun sen ısırmıycanda kim ısırcak..ankara kac saatlik yol atlar gelirsin ne olcak,biz misafirperver bi aileyiz:))bekleriz:))

Degiştirdim kız oldumu?:))inan ben orayı görmüyom bile unuttum iyiki hatırlattınız:))

he oldu...

Canım "ikinci tutmazsa,üçüncüden önce yaparız" gibi talihsiz bir laf etme gafletinde bulunmuştu,bende kendisine uygun şekliyle karşılığını vermiştim.:95:O nedenle pek temkinliyiz,ilgiliyiz buara

gerçekten de talihsiz bi laf etmiş...hatta halt etmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…