kızlar nbrsinizzz topiği bi açtım bide ne göreyim hly cim resimlerini koymuş ona kocaman
çok özendim bende teyzelerine bebeğimi göstereyim dedim ve huzurlarınızdaaaa
Eki Görüntüle 327734 miniğim
belirti arama canım kiminde ağrı sızı oluyor kiminde hiçbirşey olmuyor inşallah rabbim senin için ol demiştir ve bebğin seninledir pozitif ol ki pozitifi göriyi akşamlar kıslar...
2 gündür okuyorum maşallah herşeyi biliyorsunuz:)
benim ilk denemem ve mesela embriyolarımın kaça bölündüğünü falan bilmiyorum bu konuda bişey söylemediler...
sadece bildiğim 6 yumurtam olmuş 5 i döllenmiş,sonra 4 tanesi kaliteli dediler 2 tanesini transfer ettiler bu kadar...
kasıklarımda sürekli bir ağrı var yumurta toplamadan beri var bu ağrı.arada da iğne batar gibi kramplar oluyor.bide göğüslerim patlamaya hazır birer bomba:) bunlar sanırım kullanılan ilaçlardan herkeste oluyor..yani tutunma belirtisi değil bende öyyle kendimi dinliyorum bi yerimden bi ses çıksada tuttuğunu anlasam diye:) varmı sizin bildiğiniz bi belirti?
Doktor histeroskopi meselesi için çağırmış kızlar,mühim bir mesele değilmiş çok şükür.:86:
aman başka birşey olmasın bebeğin için hazırlık olarak düşün ...
yani değiştir tabi ki üstelik maşallah süphanallah ikiz annesisinAy kızlar haklısınız ben linki falan unuttum gözüm görmüyo orayı:))yoksa degiştirirdim,hemen degiştiriyorum iyiki hatırlattınıztebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hımmmm demek face tesin...
bak seennnnnnn...ekşın bol demek...
e ne yapayım canım face siz de olmuyor ........... ekşına gelince bizimki çocuktan geçer ondan geçmeez
ohh maşallah ne güzelde yerleşmiş annesinin göbüşünekızlar nbrsinizzz topiği bi açtım bide ne göreyim hly cim resimlerini koymuş ona kocaman
çok özendim bende teyzelerine bebeğimi göstereyim dedim ve huzurlarınızdaaaa
Eki Görüntüle 327734 miniğimya bu resim işi çok güzel paylaşın topiğimizin bebişlerini bizlere de moral oluyor valla
evet AKASYA1978 KATILIYORUM CANIM DARISI DİGER ARKADAŞLARIN BAŞINA TEZ VAKİTTE İNŞ.RABBİM NASİP EDERSE BENİMDE ÖLE OLCAK:))
aminn inşallah canımmm....
kızlarr ankaranın nersınde oturuyosunuz benımde ablam var ankarada 3 kere geldım gercekten ankaranın kısı cok sert ...
gel teyzesi ısır yavrularımı,sen bana tedavi öncesi,sırası,ve sonrasında cok moral verdin güldürdün,halada güldürüyosun sen ısırmıycanda kim ısırcak..ankara kac saatlik yol atlar gelirsin ne olcak,biz misafirperver bi aileyiz:))bekleriz:))
hakkat ankara buz bugün akşam üstü sinemaya gittik, biz filmden çıkanaca arabanın kapıları bile donup yapışmış, ön cam buz.. tabi bu durumu gören kocişin yüz şeklini siz ddüşünün:)))
Hayırlı olsun canım sende minigin fotosunu koydun maşallah size:))nasılsın?sivilceler ne alemde?
MAŞALLAH...
ya ben çok duygulanıyorum bu ultrason görüntülerindeeee
Rabbim korusun meleğiniii..
AYNI SANA BENZİYOR GÖZLERİ AYNI ANNESİİİİ
cok guzel sımdı ne kadarlık oldu masallah ya .... darısı basımıza ... inş...ben yenı gordum de:)))
bu arada maşallah aşk ve bebek konuları devam ediyor. yani biz doktor yasak koymadığı sürece her durumda aşk yaşarız üstelik sırf bu yüzden histereskopi oldummm
sagolun kızlar iyi dilekleriniz için..şimdilik iyi geceler görüşmek üzere hoşcakalın..fazla yazışmayın okuması zor oluyo:))ekşınlı geceler sizlerin olsun
belirti arama canım kiminde ağrı sızı oluyor kiminde hiçbirşey olmuyor inşallah rabbim senin için ol demiştir ve bebğin seninledir pozitif ol ki pozitifi gör
Doktor histeroskopi meselesi için çağırmış kızlar,mühim bir mesele değilmiş çok şükür.:86:
aman başka birşey olmasın bebeğin için hazırlık olarak düşün ...
yani değiştir tabi ki üstelik maşallah süphanallah ikiz annesisintebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hımmmm demek face tesin...
bak seennnnnnn...ekşın bol demek...
e ne yapayım canım face siz de olmuyor ........... ekşına gelince bizimki çocuktan geçer ondan geçmeez
ohh maşallah ne güzelde yerleşmiş annesinin göbüşüneya bu resim işi çok güzel paylaşın topiğimizin bebişlerini bizlere de moral oluyor valla
aminn inşallah canımmm....
ayyyyy hamiş olanlar sıra sıra koysun bebelerini hülyanından sonra seninki maşallah ikinizede kuzum yaaaa
ya erva sende ikizleri koy :))))))))))) ecuk büyüsünde
moralden çok uğur olsun arkadaşlar uğurlu gelsinde tek tek görelim sizinkileride inşlhh
evet ervacım hadi koy bi mşlhhda seninkilere desin teyzeleri
tşkler kızlar Allahım sizlerede bi an evvel nasip etsin arkadaşlar inşlhhh şu bu gün 7+2 dik teyzzeleri çok ama çok dua ediyorum kızlar size inanın
benim bebeğimde kısmet olursa başak burcu olucak ve aynı burç olucak hatta doğum günleimiz aynı olma ihtimali çok yüksek çünki sezeryan olacağım için bi aksilik olmazsa 28 ağustosta doğum istiycem aynı olsun die :)) ervacım seninkileride görsek hani :) egunalcim inşlh Allah söletmiştirde gözleri bana benzesinmaviş maviş olsun şöle bebeğim demi ama buda bana benzesin
iyi geceler canııımmm...sagolun kızlar iyi dilekleriniz için..şimdilik iyi geceler görüşmek üzere hoşcakalın..fazla yazışmayın okuması zor oluyo:))ekşınlı geceler sizlerin olsun
belirti arama canım kiminde ağrı sızı oluyor kiminde hiçbirşey olmuyor inşallah rabbim senin için ol demiştir ve bebğin seninledir pozitif ol ki pozitifi gör
moralden çok uğur olsun arkadaşlar uğurlu gelsinde tek tek görelim sizinkileride inşlhh
evet ervacım hadi koy bi mşlhhda seninkilere desin teyzeleri
inş.canım bizimde sıramız gelicek inş.
arkadaşlar iki dış gebelik geçirdim ve sonuç tüplerimi bağladılar. 30 yaşındayım tüp bebek deneyeceğim ama Ankara da hangisi iii bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?
tşkler kızlar Allahım sizlerede bi an evvel nasip etsin arkadaşlar inşlhhh şu bu gün 7+2 dik teyzzeleri çok ama çok dua ediyorum kızlar size inanın
benim bebeğimde kısmet olursa başak burcu olucak ve aynı burç olucak hatta doğum günleimiz aynı olma ihtimali çok yüksek çünki sezeryan olacağım için bi aksilik olmazsa 28 ağustosta doğum istiycem aynı olsun die :)) ervacım seninkileride görsek hani :) egunalcim inşlh Allah söletmiştirde gözleri bana benzesinmaviş maviş olsun şöle bebeğim demi ama buda bana benzesin
hoşcakal iyi geceler şekerim sana ve meleklerine..... bu arada ekşın hepimize lazımmmsagolun kızlar iyi dilekleriniz için..şimdilik iyi geceler görüşmek üzere hoşcakalın..fazla yazışmayın okuması zor oluyo:))ekşınlı geceler sizlerin olsun
zuzu canım hist olmuşsun ya bişi sorucam sen hangi dönemde hist oldun ben nisanda olucam adete 1 hafta kala yapılacak aynı zamanda co-cültür yapılacak herkesin adet olduğu dönem yapılmış bende adetin 21.günümü ne yapılcak kafam karıştı
arkadaşlar iki dış gebelik geçirdim ve sonuç tüplerimi bağladılar. 30 yaşındayım tüp bebek deneyeceğim ama Ankara da hangisi iii bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?
hoşgeldinnnn...ben önce gazi üniversitesinde denedim çok olumsuz şeyler yaşadım...2.denememi başkent hastanesinde yapacam...akasya1978 arkadaşımızda orda hamile kaldı...bi çok kişiden de olumlu şeyler duydum çok araştırdım...
Erva canım benim amin inşallah.
brnynsmaşallah miniğimize.
Allah kuzucuklarımızın sağlıkla aramıza katılmasını nasip etsin inşallah...
Cicili bicili kıyafetleriyle,gülen hallerinide görmek nasip olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?