2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sagol canım darısı başınıza inş.bizde cumartesi ögrendik ikiz oldugunu:))inş.herşey yolunda giderde bi problem cıkmaz..rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip eder:)başka bi düşüncem yok zaten..sevgiler..

hakkat ankara buz bugün akşam üstü sinemaya gittik, biz filmden çıkanaca arabanın kapıları bile donup yapışmış, ön cam buz.. tabi bu durumu gören kocişin yüz şeklini siz ddüşünün:)))

kızlar nbrsinizzz topiği bi açtım bide ne göreyim hly cim resimlerini koymuş ona kocaman
çok özendim bende teyzelerine bebeğimi göstereyim dedim ve huzurlarınızdaaaa
Eki Görüntüle 327734 miniğim

ayyyyy hamiş olanlar sıra sıra koysun bebelerini hülyanından sonra seninki maşallah ikinizede kuzum yaaaa

ya erva sende ikizleri koy :))))))))))) ecuk büyüsünde

belirti arama canım kiminde ağrı sızı oluyor kiminde hiçbirşey olmuyor inşallah rabbim senin için ol demiştir ve bebğin seninledir pozitif ol ki pozitifi gör

kızlarr ankaranın nersınde oturuyosunuz benımde ablam var ankarada 3 kere geldım gercekten ankaranın kısı cok sert ...

canımcım ben etimesgut-elvankent teyim...

ah canım benim sağol davet ettiğin için...inşallah birgün görüşme fırsatımız olur...

hakkat ankara buz bugün akşam üstü sinemaya gittik, biz filmden çıkanaca arabanın kapıları bile donup yapışmış, ön cam buz.. tabi bu durumu gören kocişin yüz şeklini siz ddüşünün:)))

donuyoz ya hu...

Hayırlı olsun canım sende minigin fotosunu koydun maşallah size:))nasılsın?sivilceler ne alemde?

MAŞALLAH...
ya ben çok duygulanıyorum bu ultrason görüntülerindeeee
Rabbim korusun meleğiniii..
AYNI SANA BENZİYOR GÖZLERİ AYNI ANNESİİİİ

cok guzel sımdı ne kadarlık oldu masallah ya .... darısı basımıza ... inş...ben yenı gordum de:)))

tşkler kızlar Allahım sizlerede bi an evvel nasip etsin arkadaşlar inşlhhh şu bu gün 7+2 dik teyzzeleri çok ama çok dua ediyorum kızlar size inanın
benim bebeğimde kısmet olursa başak burcu olucak ve aynı burç olucak hatta doğum günleimiz aynı olma ihtimali çok yüksek çünki sezeryan olacağım için bi aksilik olmazsa 28 ağustosta doğum istiycem aynı olsun die :)) ervacım seninkileride görsek hani :) egunalcim inşlh Allah söletmiştirde gözleri bana benzesin maviş maviş olsun şöle bebeğim demi ama buda bana benzesin

sagolun kızlar iyi dilekleriniz için..şimdilik iyi geceler görüşmek üzere hoşcakalın..fazla yazışmayın okuması zor oluyo:))ekşınlı geceler sizlerin olsun

bu arada maşallah aşk ve bebek konuları devam ediyor. yani biz doktor yasak koymadığı sürece her durumda aşk yaşarız üstelik sırf bu yüzden histereskopi oldummm

zuzu canım hist olmuşsun ya bişi sorucam sen hangi dönemde hist oldun ben nisanda olucam adete 1 hafta kala yapılacak aynı zamanda co-cültür yapılacak herkesin adet olduğu dönem yapılmış bende adetin 21.günümü ne yapılcak kafam karıştı

Erva canım benim amin inşallah.

brnyns maşallah miniğimize.

Allah kuzucuklarımızın sağlıkla aramıza katılmasını nasip etsin inşallah...

Cicili bicili kıyafetleriyle,gülen hallerinide görmek nasip olsun inş.

arkadaşlar iki dış gebelik geçirdim ve sonuç tüplerimi bağladılar. 30 yaşındayım tüp bebek deneyeceğim ama Ankara da hangisi iii bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?

evet annesine benzesinnnn...

sagolun kızlar iyi dilekleriniz için..şimdilik iyi geceler görüşmek üzere hoşcakalın..fazla yazışmayın okuması zor oluyo:))ekşınlı geceler sizlerin olsun
iyi geceler canııımmm...

arkadaşlar iki dış gebelik geçirdim ve sonuç tüplerimi bağladılar. 30 yaşındayım tüp bebek deneyeceğim ama Ankara da hangisi iii bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?

hoşgeldinnnn...ben önce gazi üniversitesinde denedim çok olumsuz şeyler yaşadım...2.denememi başkent hastanesinde yapacam...akasya1978 arkadaşımızda orda hamile kaldı...bi çok kişiden de olumlu şeyler duydum çok araştırdım...

Resimi gördüm canım maşallah maşallah kız bende başak burcuyum Ağustos'un 26 bak iki gün önce gelirse sasma haaaaaaaaaaaaa her resmi koyün büyük morel. Oluyor vallaaa

hoşcakal iyi geceler şekerim sana ve meleklerine..... bu arada ekşın hepimize lazımmm

evet canım bende oldum adetten sonra hiç ilişkiye girmeden yaptılar. sana co kültür yapacakları içindir çünkü onu adetin 21. günü alıyorlar herhalde doktorun iki ayrı işlem yapmak istememiş onun için kafan karışmasın herşey güzel olacak

canım ben ankaradayım. başkent hastanesinde hulisi bülent zeyneloğlu ile tedavi oldum ve şuan hamileyim. ben dr.dan çok memnunudum tavsiye edebilirim.

Gürgan hakkında okuduklarım genelde kötü. Centrum da histeroskopi yaptırdım. Çok paracılar. Gerçi olmayan yok. Başkent bana da mantıklı geliyor. Ankara tüp bebek merkezi evime işime çok yakın ama hakkında bir şey duymadım. Embriyolog tanıdığım ankara tüp bebekten Kubilay beyi tavsiye etmişti. Bu iş ne zor muş

amin inşlhhh cnm sivilceleri kim sormuştu :44:
sivilcelerin mşlh var kızlar cildim çok köt oldu ama artık umursamıyorum tipimi görseniz şaftım kaydı daha şimdiden (( şimdide onu kafaya taktım çok çirkinleştim ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…