Baya şey istemiş kan pihtilasma testinide yaptir kesinlikle bende onu burda öğrendim bende digerlerine bakarırsam iyi olur
arkadaşlar iyi geceler.ben tüp bebek yatırmadım.24 kasımda aşılama oldu.uzun zaman sizi takip ediyorum.ve okuduklarımdan bazen üzülüyor bazen seviniyorum.muhakkak her gün takip ediyorum sizi.ben bugün bebeğimin kalp atışlarını gördüm ama akşam kahverengi kanamam olsu.çok endişeleniyorum.dualarınızda bana da yer ayırırsanız çok sevinirim çok ihtiyacım var 5 senelik bekleyişti benimki.işin kötü tarafı eşim yurtdışında ve kendimi çok yanlız hissediyorum.kendi kendime yaşıyorum sorunlarımı ve bana çok ağır geliyor.arada bana bir bir yorum yapında içim rahatlasın.ALLAH en kısa zamanda isteklerinizi versin.inşallah.ALLHA A EMANET OLUN....
slm kızlar bugun cok kotu bı haber aldım ve yıklımdım bebegım düşmüş.. sımdı kanama gıdıyoruz .. kımyasal duusk dedıler deger yukselmememıs 108 den 129.a cıkmıs normalde 300 falan lması gerekıyomus ve kanma basladı cok uzgunum ne yapıcam...esımde cok uzgun..erken sevındık...galıba...
egunalciim sen bu liste işini baya ilerlettin ama çok güzel olmuş ellerine sağlık inşallah bu listede senide göreceğizz bu arada 22 aralıkta kalp atışını duymuştuk 11 ocak normal kontroldü 3 santim olmuş bebiş ve herşey yolunda demişti doktor ikili test için gün sayıyoruz :)
ikili test için kan verdim. çok tereddütteydim ikili test için doktorum ikna etti beni verdim kanı.
allahım bebişim ne kadarda büyümüş.
o kollar,babacaklar, hele hele burnu
49.5 mm olmuş bebişim.
ense kalınlığıda iyi dedi.
birde hareketli resmen takla attı
herşey yolunda allahıma çok şükür.
rabbim herkese bu mutluluğu gösterir inşallah.
inşallah canım bende listenin bi köşesinden girsem yetecek...dedim ki kızların hepsi hamile kalmadan bu topik bitmezzz...bazılarımız 2.tedavilerimize başladık aynı liste üzerinden...sende takıl cicim elalemin topiklerinde gezinme...arada bi geliyosun görüyorum ama yetmez aktif olarak bekleriz ne de olsa bu topikte hamile kaldın dimi amaaa...bu arada meleğine MAŞALLAH 3cm olmuş demek kızlar yavaş yavaş ultrason görüntülerini bizimle paylaşmaya başladılar sende koy çok mutlu oluyoruz...keyifli ve sağlıklı bir gebelik diliyorum canım...
canım benim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için seni de görecez burda ultrason resimlerini paylaşırken inşallahh . ya buradaki bazı arkadaşlarımın negatif haberlerini alınca bende psikolojik olarak yazamıyorum ne bileyim işte anlamışsındır sen beni . bende koyayım bebişin ultrason resmini şimdi
canim anladim kadariyla kan pihtilasmas ile ilgili test yaptiriyorsun nerde yaptirdin ve ne diye istedin bunu merak ettim bana özelden yazabilirmisin biliyorsun burda prosedür biraz farkli ve ben zorlaniyorum tekrar yardimci olursan sevinirim ayrica sen nezaman basliyorsun tedaviye belli oldumu rabbim gönlümüze göre versin tatlim
slm kızlar bugun cok kotu bı haber aldım ve yıklımdım bebegım düşmüş.. sımdı kanama gıdıyoruz .. kımyasal duusk dedıler deger yukselmememıs 108 den 129.a cıkmıs normalde 300 falan lması gerekıyomus ve kanma basladı cok uzgunum ne yapıcam...esımde cok uzgun..erken sevındık...galıba...
senden haber bekliyordum bugünnn...canım çok sevindim ne kadar büyümüş meleğin nerdeyse 5 cm olmuş...MAŞALLAH rabbim korusun...içini ferah tut ikili test tede bi sorun çıkmaz...demek belli oluyor kollar bacaklar..kızlar ultrason resimlerini koyuyorlar sende koy bakalım...
Kislar nasil yazacagim,heyecanimi nasil anlatacagim bilemiyorum.
pazartesi hastanede randevum vardi,3.negatiften sonra arastirilmasi icin doktorumla konustum ok dediler,neyse ugs ile bakip rahim kalinligin cok iyi dedi ve kanimi aldilar gerekli testlerin yapilmasi icin.
1 tane dondurulmusum vardi onun transferi icin gun ayarladik
ama az once telefon geldi hastaneden,hamileymisimmmm allahim sen ne buyuksun
hic beklemiyordum hemde hic
lutfen umudunuzu yitirmeyin
o kadar heyecanliyimki,agliyorum sevincten
Kislar nasil yazacagim,heyecanimi nasil anlatacagim bilemiyorum.
pazartesi hastanede randevum vardi,3.negatiften sonra arastirilmasi icin doktorumla konustum ok dediler,neyse ugs ile bakip rahim kalinligin cok iyi dedi ve kanimi aldilar gerekli testlerin yapilmasi icin.
1 tane dondurulmusum vardi onun transferi icin gun ayarladik
ama az once telefon geldi hastaneden,hamileymisimmmm allahim sen ne buyuksun
hic beklemiyordum hemde hic
lutfen umudunuzu yitirmeyin
o kadar heyecanliyimki,agliyorum sevincten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?