2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Baya şey istemiş kan pihtilasma testinide yaptir kesinlikle bende onu burda öğrendim bende digerlerine bakarırsam iyi olur

canım bu tahlillerin çoğu düşüğe neden olan ve cocuğa zarar verebilecek sebeplerin minumuma indirilmesi pıhtılaşma testi de var saırım. görsen 15 e yakın test var perşembe günü yaptıracağım inşallah :))

canım yaa seni o kadar iyi anlıyorum ki... emin ol buradaki herkes de benim gibi seni çok çok iyi anlıyor. ben ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım. ilkinde hiçbir sıkıntı yoktu ve doktorum büyük ihtimalle olur diyordu ama olmadı ve hiç bir belirti yaşamadım. bu denememde transfer sonrası 9. günde dediğin şekilde bir kanamam oldu ve çok üzüldüm yine olmadı diye. dr.umu aradım o da bunların normal olduğunu kanamamın kırmızı, yoğu ve parçalı oluğu zaman onu aramamı söyledi. ben dayanamayıp test yaptım 10. gün ve bhcg 132 çıktı sevindim tabi. sonrasında yine 16. gün kahverengine çalan biraz akıntım yine oldu ve ben yine dr.umu aradım ama ilk söylediklerini tekrarladı o yüzden bu kanamayla ilgili hiç canını sıkma bence... sevgiler...

ikili test için kan verdim. çok tereddütteydim ikili test için doktorum ikna etti beni verdim kanı.
allahım bebişim ne kadarda büyümüş.
o kollar,babacaklar, hele hele burnu
49.5 mm olmuş bebişim.
ense kalınlığıda iyi dedi.
birde hareketli resmen takla attı
herşey yolunda allahıma çok şükür.
rabbim herkese bu mutluluğu gösterir inşallah.

slm kızlar bugun cok kotu bı haber aldım ve yıklımdım bebegım düşmüş.. sımdı kanama gıdıyoruz .. kımyasal duusk dedıler deger yukselmememıs 108 den 129.a cıkmıs normalde 300 falan lması gerekıyomus ve kanma basladı cok uzgunum ne yapıcam...esımde cok uzgun..erken sevındık...galıba...

canım benim yaa çok üzüldüm inan şimdi sana ne desek fayda etmez ama dirençli ol ne olur eşinle destek olun birbirinize

inşallah canım bende listenin bi köşesinden girsem yetecek...dedim ki kızların hepsi hamile kalmadan bu topik bitmezzz...bazılarımız 2.tedavilerimize başladık aynı liste üzerinden...sende takıl cicim elalemin topiklerinde gezinme...arada bi geliyosun görüyorum ama yetmez aktif olarak bekleriz ne de olsa bu topikte hamile kaldın dimi amaaa...bu arada meleğine MAŞALLAH 3cm olmuş demek kızlar yavaş yavaş ultrason görüntülerini bizimle paylaşmaya başladılar sende koy çok mutlu oluyoruz...keyifli ve sağlıklı bir gebelik diliyorum canım...

senden haber bekliyordum bugünnn...canım çok sevindim ne kadar büyümüş meleğin nerdeyse 5 cm olmuş...MAŞALLAH rabbim korusun...içini ferah tut ikili test tede bi sorun çıkmaz...demek belli oluyor kollar bacaklar..kızlar ultrason resimlerini koyuyorlar sende koy bakalım...

Kislar nasil yazacagim,heyecanimi nasil anlatacagim bilemiyorum.
pazartesi hastanede randevum vardi,3.negatiften sonra arastirilmasi icin doktorumla konustum ok dediler,neyse ugs ile bakip rahim kalinligin cok iyi dedi ve kanimi aldilar gerekli testlerin yapilmasi icin.
1 tane dondurulmusum vardi onun transferi icin gun ayarladik
ama az once telefon geldi hastaneden,hamileymisimmmm allahim sen ne buyuksun
hic beklemiyordum hemde hic
lutfen umudunuzu yitirmeyin
o kadar heyecanliyimki,agliyorum sevincten

Kislar nasil yazacagim,heyecanimi nasil anlatacagim bilemiyorum.
pazartesi hastanede randevum vardi,3.negatiften sonra arastirilmasi icin doktorumla konustum ok dediler,neyse ugs ile bakip rahim kalinligin cok iyi dedi ve kanimi aldilar gerekli testlerin yapilmasi icin.
1 tane dondurulmusum vardi onun transferi icin gun ayarladik
ama az once telefon geldi hastaneden,hamileymisimmmm allahim sen ne buyuksun
hic beklemiyordum hemde hic
lutfen umudunuzu yitirmeyin
o kadar heyecanliyimki,agliyorum sevincten

canım çok tebirk ediyorum allah'ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. halaya bende katılmak istiyorum kızlar :) yawww ama çekemiyorum halayy...

Canım özele attım mesaj

ne denilebilir bilemiyorum. çok üzüldüm. umarım en yakın zamanda tekrar bu güzel duyguyu tadarsın. dualarım seninle....

çok teşekkür ederim canım. AMİNNNNNN canım
resimleri daha pc ye atmadım atar atmaz eklerim mutlaka.

Canlarım bişi sormak isterim biz şimdi tüp bebekle hamile kaldık ya, kesin sezeryan mi olucaz? Dr.um dün bana kesin sezeryan yapıcaz bu kıymetli bebek dedi ama ben normale zorlasam mı diye düşünüyorum tabi o zamana kadar herşey yolunda giderse. Siz ne diyorsunuz???

tebik ederim
allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin

elifcim canıııımmmm...inan çok üzüldüm...ne diyeceğimi bilemiyorum inan...bi çok arkadaşımız bende dahil negatif sonuçlarla çoookk üzüldük bazıları aynı senin gibi bebeğini düşürdü hepimiz üzüldük hepimiz yıprandık ama hayat devam ediyor rabbim önce eşlerimize ve bize sağlık versin...bugün üzüleceksin tabii ama yarın bi yandan yeni tedavi için düşünmeye başladığını farkedeceksin...emin ol seni sözde değil öz de anlıyorum...

arkadaşlar işte buda benim miniğimmm

Eklentiler

• $IMG_0001.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 30

ALLAHIM gözlerime inanamıyorum biri beni çimdiklesinnn...
demek saman altından su yürüttün sen haaaaa...
ağla tabiii hamileyim diye bağıra bağıra ağlaaaaa...
bi yandan üzücü haberler bi yandan mucizeler rabbim ne büyüksün canım tebrik ediyorum ve bende istiyoruuuuuummm...
mucize merkezinden bi bebek daha geldiii süppeerrrrr....
canım sana halay ekibini kurmak isterdim ama şu an bi arkadaşımızın düşük haberini aldık o yüzden söz halayı kutlamayı ilk fırsatta yapacammm...
rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallahhh...

canim sozun bittigi yer,ama allahim nelere kadirdir,lutfen kendini fazla yipratmadan yasa acini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…