2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim cok üzüldüm ne desek bos biliyorum böye durumlarda ama rabbim herseyin sabrini verdiyi gibi bununda sabrini vericekdir üzülme diyemiyorum ama inan ve dua et canim

[QUOTE=minecan77; canım dilim tutulduu resmenn şok geçirdiimm rabbimm sen ne kadarr büyüksünnn hala inanamıyorummm tebrik ederimm hayatıımm kucağına almayıda nasip etsinn inşalllaaaahhhh rabbim

canım benim yaaaa yerim ben onu...göbüşüne melek konmuuşşşşş...
bende istiyoruuuummmm bendeeee.....
rabbim nazarlardan korusun canım...

canıımmmm seniinde isteyen herkesinde konsun melekler göbüşleree inşallahh

valla cicim tüp bebekleri sezeryan yapıyorlar hep ben daha normal yolla olanı duymadım belki vardır...bence riske girmeye gerek yok sezeryanla doğur...

nedemek canim lafimi olur,arkadasimiz uzgunken asla olmaz,kalbim dualarim onunla,uzuntusunu paylasmamiz gerek

evet biraz oyle oldu,ve isin suprizi tatlim 2 gecelik kacamakla oldu desem inanmazsin simdi..)))
allahim ne buyuk degilmi,ben soktayim canim,laf gelisi demiyorum gercekten hic beklemiyordum,hastane kendisi yapmis her ihtimale karsi hamilelik testini,adetime 3 gun var daha
insallahhhh o mucizesi bol allahim sanada gonderir bi melek canim
hani derler ya kafaya takmadim oldu diye,iste aynen oyle oldu
ben dondurulmusa endexslemistim beynimi..)))) bide benim yumurtlama gunum genelde 14.gun olurdu bazende 15.16.17 gune bi sarkardi (testlerde oyle cikardi..)ve bizim kacamak:26: adet sonrasi 9.ve 10. gun oldu
sonra bi aktif gunumuz olmadi,esim grip oldu yatiyordu adam..))) kafamda bunun icin yoktu

sonuc bu sukurler olsun allahima

ilerki gunlerde bi halay ekibi alacagim olsun..)

canim tebrikler, rabbim cok büyük mucizelerinden gönderdi sanada cok sükür hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin insallah

arkadaslar esime supriz yapmak istiyorum,onerileriniz varmi????

telefonu acmadi biraz daha beklesin,tam soka sokayim onu ceza olarak..)))

Simdi ben hamile miyim? Kizlar aglamaktan kendimi toparlayamadim..

sonuc 625! Allahim sana sukurler olsun sen herkese nasip et buyuk rabbim ne olur! Basladigi gibi boyle biter insallah mutlu huzurlu
hamişsin kuzum hemde ikiz annesisin allahın izniyle rabbim kucağına alacığın günüde nasip eder inşallah
işte görüyorsun rabbimin işini zaten ben hep karşıyım şu idrar testlerine inatla kanda baktırın demişimdir herkese
kuzum burda diyecek söz bulamıyorum rabbim yardımcınız olsun bundada vardır bir hayır

işte rabbim sen nelere kadirsin sen ne büyüksün inşallah bu günleri bizde görürüz senin izninle

arkadaslar esime supriz yapmak istiyorum,onerileriniz varmi????

telefonu acmadi biraz daha beklesin,tam soka sokayim onu ceza olarak..)))
ben yanlis görmedigsem listede sen 4 kez tüp bebek yaptirmissin canim bu gercekten mucize rabbim cok büyük esine hic bir sey yapmana gerek yok canim zaten söylediginde sok olucak ve sevinicek bence arti birseye ihtiyacin yok:)

CANIM senin icin yanarken,ben boyle bi mesaj yazdigim icin cok uzuldum
fakat ben heyecanla bi anda topige girdim ve paltur kultur yazdim,okumamistim daha once yazilanlari
okusaydim kesinlikle bu sevincimi bugun yazmazdim.....yarina veya bigun sonrasina saklardim
tekrar ozur dilerim canim,uzuntunu paylasiyorum

buradan da anlaşılacağı gibiiiii gün aşırı ilişki en doğrusu çünkü bu yumoşların ne zaman ne yapacağı belli değil...valla bi de aklımdan çıkarsam tam süper olacakta o nasıl olacak onu bilmiyorum işte...tamam aklımda var ama tamamen bebeğe odaklanarak beraber olmuyoruz ki...herşey yolunda görev gibi değil yaniii...rabbim ol demiş işte geriside teferruat...eveeettt halay ekibi alacağın var unuturmuyummmm cicimmm...tekrar hayırlı olsun canım inan çok sevindimmm...

Son düzenleme:
ben yanlis görmedigsem listede sen 4 kez tüp bebek yaptirmissin canim bu gercekten mucize rabbim cok büyük esine hic bir sey yapmana gerek yok canim zaten söylediginde sok olucak ve sevinicek bence arti birseye ihtiyacin yok:)
evet canim resmen oyle oldu... mucizem benim
yok yok ben ona biraz cektircem..)) taktim kafaya

dedigin gibi insan bebek plani yaparken aklindan cikarmasi mumkun degil,benim 2 tane oglusum varken bile hep aklimdaydi dusun yani...rabbim yeterki ol desin,vakti saati dolunca geliyor canim
gerisi bos...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…