slm kızlar bugun cok kotu bı haber aldım ve yıklımdım bebegım düşmüş.. sımdı kanama gıdıyoruz .. kımyasal duusk dedıler deger yukselmememıs 108 den 129.a cıkmıs normalde 300 falan lması gerekıyomus ve kanma basladı cok uzgunum ne yapıcam...esımde cok uzgun..erken sevındık...galıba...
arkadaşlar işte buda benim miniğimmm
canım benim yaaaa yerim ben onu...göbüşüne melek konmuuşşşşş...
bende istiyoruuuummmm bendeeee.....
rabbim nazarlardan korusun canım...
Canlarım bişi sormak isterim biz şimdi tüp bebekle hamile kaldık ya, kesin sezeryan mi olucaz? Dr.um dün bana kesin sezeryan yapıcaz bu kıymetli bebek dedi ama ben normale zorlasam mı diye düşünüyorum tabi o zamana kadar herşey yolunda giderse. Siz ne diyorsunuz???
canıımmmm seniinde isteyen herkesinde konsun melekler göbüşleree inşallahh
ALLAHIM gözlerime inanamıyorum biri beni çimdiklesinnn...
demek saman altından su yürüttün sen haaaaa...
ağla tabiii hamileyim diye bağıra bağıra ağlaaaaa...
bi yandan üzücü haberler bi yandan mucizeler rabbim ne büyüksün canım tebrik ediyorum ve bende istiyoruuuuuummm...
mucize merkezinden bi bebek daha geldiii süppeerrrrr....
canım sana halay ekibini kurmak isterdim ama şu an bi arkadaşımızın düşük haberini aldık o yüzden söz halayı kutlamayı ilk fırsatta yapacammm...
rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallahhh...
tebik ederim
allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin
Kislar nasil yazacagim,heyecanimi nasil anlatacagim bilemiyorum.
pazartesi hastanede randevum vardi,3.negatiften sonra arastirilmasi icin doktorumla konustum ok dediler,neyse ugs ile bakip rahim kalinligin cok iyi dedi ve kanimi aldilar gerekli testlerin yapilmasi icin.
1 tane dondurulmusum vardi onun transferi icin gun ayarladik
ama az once telefon geldi hastaneden,hamileymisimmmm allahim sen ne buyuksun
hic beklemiyordum hemde hic
lutfen umudunuzu yitirmeyin
o kadar heyecanliyimki,agliyorum sevincten
aynen bende soktayim tatlim,cok tesk.ederim guzel dileklerin icn
isin enteresan tarafi babamizin daha haberi yok
is yerinde almiyor telini
allah razi olsun canim guzel dileklerin icin,isteyen herkeze nasip etsincanim tebrikler, rabbim cok büyük mucizelerinden gönderdi sanada cok sükür hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin insallah
hamişsin kuzum hemde ikiz annesisin allahın izniyle rabbim kucağına alacığın günüde nasip eder inşallahSimdi ben hamile miyim? Kizlar aglamaktan kendimi toparlayamadim..
sonuc 625! Allahim sana sukurler olsun sen herkese nasip et buyuk rabbim ne olur! Basladigi gibi boyle biter insallah mutlu huzurlu
işte görüyorsun rabbimin işini zaten ben hep karşıyım şu idrar testlerine inatla kanda baktırın demişimdir herkeseSagol canim insallah Allahtan bir sorun cikmaz.. Surec zor sikintili insallah biran once her isin rast gider ve hayirli haberler alirsin.. Benimkisi sebepsiz infertiliteydi sans daha yuksek ama dun idrar testi yaptim 11.gunumde yani.. Sonuc negatif gecen 2,5 yildir oldugu gibi.. Kanamamda vardi biraz bitti bu is dedim kendi kendime ama megerse tutunmus allahim nasip etti
kuzum burda diyecek söz bulamıyorum rabbim yardımcınız olsun bundada vardır bir hayırslm kızlar bugun cok kotu bı haber aldım ve yıklımdım bebegım düşmüş.. sımdı kanama gıdıyoruz .. kımyasal duusk dedıler deger yukselmememıs 108 den 129.a cıkmıs normalde 300 falan lması gerekıyomus ve kanma basladı cok uzgunum ne yapıcam...esımde cok uzgun..erken sevındık...galıba...
Kislar nasil yazacagim,heyecanimi nasil anlatacagim bilemiyorum.
pazartesi hastanede randevum vardi,3.negatiften sonra arastirilmasi icin doktorumla konustum ok dediler,neyse ugs ile bakip rahim kalinligin cok iyi dedi ve kanimi aldilar gerekli testlerin yapilmasi icin.
1 tane dondurulmusum vardi onun transferi icin gun ayarladik
ama az once telefon geldi hastaneden,hamileymisimmmm allahim sen ne buyuksun
hic beklemiyordum hemde hic
lutfen umudunuzu yitirmeyin
o kadar heyecanliyimki,agliyorum sevincten
arkadaslar esime supriz yapmak istiyorum,onerileriniz varmi????
telefonu acmadi biraz daha beklesin,tam soka sokayim onu ceza olarak..)))
ben yanlis görmedigsem listede sen 4 kez tüp bebek yaptirmissin canim bu gercekten mucize rabbim cok büyük esine hic bir sey yapmana gerek yok canim zaten söylediginde sok olucak ve sevinicek bence arti birseye ihtiyacin yok:)arkadaslar esime supriz yapmak istiyorum,onerileriniz varmi????
telefonu acmadi biraz daha beklesin,tam soka sokayim onu ceza olarak..)))
slm kızlar bugun cok kotu bı haber aldım ve yıklımdım bebegım düşmüş.. sımdı kanama gıdıyoruz .. kımyasal duusk dedıler deger yukselmememıs 108 den 129.a cıkmıs normalde 300 falan lması gerekıyomus ve kanma basladı cok uzgunum ne yapıcam...esımde cok uzgun..erken sevındık...galıba...
aynen bende soktayim tatlim,cok tesk.ederim guzel dileklerin icn
isin enteresan tarafi babamizin daha haberi yok
is yerinde almiyor telini
ayy duyunca havalava uçacak eşin yada şoka girecekkk rabbimm sevincini daım etsiinn insallaahh
nedemek canim lafimi olur,arkadasimiz uzgunken asla olmaz,kalbim dualarim onunla,uzuntusunu paylasmamiz gerek
evet biraz oyle oldu,ve isin suprizi tatlim 2 gecelik kacamakla oldu desem inanmazsin simdi..)))
allahim ne buyuk degilmi,ben soktayim canim,laf gelisi demiyorum gercekten hic beklemiyordum,hastane kendisi yapmis her ihtimale karsi hamilelik testini,adetime 3 gun var daha
insallahhhh o mucizesi bol allahim sanada gonderirbi melek canim
hani derler ya kafaya takmadim oldu diye,iste aynen oyle oldu
ben dondurulmusa endexslemistim beynimi..)))) bide benim yumurtlama gunum genelde 14.gun olurdu bazende 15.16.17 gune bi sarkardi (testlerde oyle cikardi..)ve bizim kacamak:26: adet sonrasi 9.ve 10. gun oldu
sonra bi aktif gunumuz olmadi,esim grip oldu yatiyordu adam..))) kafamda bunun icin yoktu
sonuc bu sukurler olsun allahima
ilerki gunlerde bi halay ekibi alacagim olsun..)
evet canim resmen oyle oldu... mucizem benimben yanlis görmedigsem listede sen 4 kez tüp bebek yaptirmissin canim bu gercekten mucize rabbim cok büyük esine hic bir sey yapmana gerek yok canim zaten söylediginde sok olucak ve sevinicek bence arti birseye ihtiyacin yok:)
buradan da anlaşılacağı gibiiiii gün aşırı ilişki en doğrusu çünkü bu yumoşların ne zaman ne yapacağı belli değil...valla bi de aklımdan çıkarsam tam süper olacakta o nasıl olacak onu bilmiyorum işte...tamam aklımda var ama tamamen bebeğe odaklanarak beraber olmuyoruz ki...herşey yolunda görev gibi değil yaniii...rabbim ol demiş işte geriside teferruat...eveeettt halay ekibi alacağın var unuturmuyummmm cicimmm...tekrar hayırlı olsun canım inan çok sevindimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?