arkadaslar esime supriz yapmak istiyorum,onerileriniz varmi????
telefonu acmadi biraz daha beklesin,tam soka sokayim onu ceza olarak..)))
Kislar nasil yazacagim,heyecanimi nasil anlatacagim bilemiyorum.
pazartesi hastanede randevum vardi,3.negatiften sonra arastirilmasi icin doktorumla konustum ok dediler,neyse ugs ile bakip rahim kalinligin cok iyi dedi ve kanimi aldilar gerekli testlerin yapilmasi icin.
1 tane dondurulmusum vardi onun transferi icin gun ayarladik
ama az once telefon geldi hastaneden,hamileymisimmmm allahim sen ne buyuksun
hic beklemiyordum hemde hic
lutfen umudunuzu yitirmeyin
o kadar heyecanliyimki,agliyorum sevincten
canım bu tahlillerin çoğu düşüğe neden olan ve cocuğa zarar verebilecek sebeplerin minumuma indirilmesi pıhtılaşma testi de var saırım. görsen 15 e yakın test var perşembe günü yaptıracağım inşallah :))
telefonda sakın demeeee...
gelince eşinin elini tut göbüşüne koy teşekkür ederim beni hamile bıraktığın için deeee
slm kızlar bugun cok kotu bı haber aldım ve yıklımdım bebegım düşmüş.. sımdı kanama gıdıyoruz .. kımyasal duusk dedıler deger yukselmememıs 108 den 129.a cıkmıs normalde 300 falan lması gerekıyomus ve kanma basladı cok uzgunum ne yapıcam...esımde cok uzgun..erken sevındık...galıba...
telefonda sakın demeeee...
gelince eşinin elini tut göbüşüne koy teşekkür ederim beni hamile bıraktığın için deeee
slm kızlar bugun cok kotu bı haber aldım ve yıklımdım bebegım düşmüş.. sımdı kanama gıdıyoruz .. kımyasal duusk dedıler deger yukselmememıs 108 den 129.a cıkmıs normalde 300 falan lması gerekıyomus ve kanma basladı cok uzgunum ne yapıcam...esımde cok uzgun..erken sevındık...galıba...
canim sozun bittigi yer,ama allahim nelere kadirdir,lutfen kendini fazla yipratmadan yasa acini..
CANIM senin icin yanarken,ben boyle bi mesaj yazdigim icin cok uzuldum
fakat ben heyecanla bi anda topige girdim ve paltur kultur yazdim,okumamistim daha once yazilanlari
okusaydim kesinlikle bu sevincimi bugun yazmazdim.....yarina veya bigun sonrasina saklardim
tekrar ozur dilerim canim,uzuntunu paylasiyorum
varsa cikar dedim idrarda.. bir test yapayim dedim. kocaman 1 negatif herzamanki gibi.
11.gun bugun canim benim.. ciksaydi cikardi gibi geliyor bana enazindan silikte olsa gorunmezde olsa biseyler cikardi ama bundan hicbirsey yoktu..
Sagolun canlarim vallahi ne diyecegimi bilemiyorum ama icimden bir ses halen daha olumlu oldugunu soyluyor.. Her nekadar kendimi alistirmaya calissamda sanirim zor olacak.
Sagol canim insallah.. Peki bir daha nezaman yaptirabilirim tekrar bilgisi olan var mi? 4 tane dondurulmusum vardi..
Kislar nasil yazacagim,heyecanimi nasil anlatacagim bilemiyorum.
pazartesi hastanede randevum vardi,3.negatiften sonra arastirilmasi icin doktorumla konustum ok dediler,neyse ugs ile bakip rahim kalinligin cok iyi dedi ve kanimi aldilar gerekli testlerin yapilmasi icin.
Cnmm tebrk ediyorum rabbim tamamna erdirsin insllh kucaginada saglikla darsi herksin basina insllhSimdi ben hamile miyim? Kizlar aglamaktan kendimi toparlayamadim..
sonuc 625! Allahim sana sukurler olsun sen herkese nasip et buyuk rabbim ne olur! Basladigi gibi boyle biter insallah mutlu huzurlu
Kislar bu pihtilasma ne muhbbeti İgne kullaniyormusunuz kan sulandirici ben 1298mthfr heteresigot ciktim fakat kanama olunca dr benim igneyi kesti hmn szden hwngi testler istendi m ettimAynen öyle bendede düşük riski oldu için yaptiriyom
cnmmm benim nasilsin evt kanama durdu ama tuhaf sancim agrilarim. Var sag tarfta ve sezryan yerunde ben bunun gibi agriyi adet donEminde hissederdim arada korkuyrum walla bu agridan yarin gitmeyi dusunuyoum dr gl dEdi icim raht etmicek cnm dua et sen hallettinmi rapor isini cnmhatun nasılmış bakalım...aldım haberlerini günde nerdeyse 6-7 litre su içiyormuşsun için yanmışşş...ara ara sancıların varmış...ama çok şükür kanaman yokmuş...işte böleee....izlemediyimmm...arar bulurummm...
cok romantikbegendim canim,tesk.ederim
adam yanima yaklasmaktan korkuyo
darisi basina canim
kızz utancaksın inş.dedim sana değeri görünce utandınmı heee
senmiydin sahi topiğin en umutsuz karamsar adayı yanşlış hatırlamıyroum galiba...yanılıyomuyum egunal
maaşallah değerine inş. artar kat be kat..gözünüz aydın olsun...
kızlar bakın bikez daha anladıkki belirti olsun,olmasın,umutsz ol yada umutlu o hiç belli olmuyor her tez çürüyebiliyor...
tabiki pozitif olmak lazım ama olmazsanda oluyormuş morenada gördükrabbim yeterki ol desin olucakkkk
canım benim kendini suçlama erken sevindik diye..çok zordur muhakkak ..ben 2aylık düşük yaptım hemde evlendim 2ay sonra kalmıştım hamile istemdiğimden yani erken falan diye saçmaladığımdan idrardan sonra test bile yapmıyordum kantestimi 6 hafta 4 günlükken yaptım,3gün sonra düştü çok üzüldüm tabiki ama aşılamamda yani tedaviyle hamiel aklıp kaybetmekte çok zor..pozitifi aldım dünya benimdi ama değerim az artı düştü...seni anlıyroum ama vardır bundada bir hayır..zor süreçten geçtin pozitifi aldın ve kaybediyosun rabbine sığın canım...slm kızlar bugun cok kotu bı haber aldım ve yıklımdım bebegım düşmüş.. sımdı kanama gıdıyoruz .. kımyasal duusk dedıler deger yukselmememıs 108 den 129.a cıkmıs normalde 300 falan lması gerekıyomus ve kanma basladı cok uzgunum ne yapıcam...esımde cok uzgun..erken sevındık...galıba...
ağla canım ağla...çok sevindim yaa yani her tedaviye başalrken çoğumuz bunu diliyoruz rabbim hamiel kalayımda tedavi olmayım diye...Kislar nasil yazacagim,heyecanimi nasil anlatacagim bilemiyorum.
cnmmm benim nasilsin evt kanama durdu ama tuhaf sancim agrilarim. Var sag tarfta ve sezryan yerunde ben bunun gibi agriyi adet donEminde hissederdim arada korkuyrum walla bu agridan yarin gitmeyi dusunuyoum dr gl dEdi icim raht etmicek cnm dua et sen hallettinmi rapor isini cnm
arkadaşlar 5.denemem hamileyiiiiimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?