arkadaşlar 5.denemem hamileyiiiiimmmmmmmmm
allah razi olsun canim guzel dileklerin icin,isteyen herkeze nasip etsin
nedemek canim lafimi olur,arkadasimiz uzgunken asla olmaz,kalbim dualarim onunla,uzuntusunu paylasmamiz gerek
evet biraz oyle oldu,ve isin suprizi tatlim 2 gecelik kacamakla oldu desem inanmazsin simdi..)))
allahim ne buyuk degilmi,ben soktayim canim,laf gelisi demiyorum gercekten hic beklemiyordum,hastane kendisi yapmis her ihtimale karsi hamilelik testini,adetime 3 gun var daha
insallahhhh o mucizesi bol allahim sanada gonderirbi melek canim
hani derler ya kafaya takmadim oldu diye,iste aynen oyle oldu
ben dondurulmusa endexslemistim beynimi..)))) bide benim yumurtlama gunum genelde 14.gun olurdu bazende 15.16.17 gune bi sarkardi (testlerde oyle cikardi..)ve bizim kacamak:26: adet sonrasi 9.ve 10. gun oldu
sonra bi aktif gunumuz olmadi,esim grip oldu yatiyordu adam..))) kafamda bunun icin yoktu
sonuc bu sukurler olsun allahima
ilerki gunlerde bi halay ekibi alacagim olsun..)
şuan panik olduğundan ağzından pat diye çıkar zaten..arkadaslar esime supriz yapmak istiyorum,onerileriniz varmi????
telefonu acmadi biraz daha beklesin,tam soka sokayim onu ceza olarak..)))
evet bikerede daha anladık..ama 1ya boyunca günaşırıda olursa bebek odaklı oluyor diye eşimde yaklaşmazki yani bebek fikri aklımızda o zaman çok olur bide yorgun koca muhabbetiburadan da anlaşılacağı gibiiiii gün aşırı ilişki en doğrusu çünkü bu yumoşların ne zaman ne yapacağı belli değil...valla bi de aklımdan çıkarsam tam süper olacakta o nasıl olacak onu bilmiyorum işte...tamam aklımda var ama tamamen bebeğe odaklanarak beraber olmuyoruz ki...herşey yolunda görev gibi değil yaniii...rabbim ol demiş işte geriside teferruat...eveeettt halay ekibi alacağın var unuturmuyummmm cicimmm...tekrar hayırlı olsun canım inan çok sevindimmm...
arkadaşlar 5.denemem hamileyiiiiimmmmmmmmm
Cnmm tebrk ediyorum rabbim tamamna erdirsin insllh kucaginada saglikla darsi herksin basina insllh
Kislar bu pihtilasma ne muhbbeti İgne kullaniyormusunuz kan sulandirici ben 1298mthfr heteresigot ciktim fakat kanama olunca dr benim igneyi kesti hmn szden hwngi testler istendi m ettim
cnmmm benim nasilsin evt kanama durdu ama tuhaf sancim agrilarim. Var sag tarfta ve sezryan yerunde ben bunun gibi agriyi adet donEminde hissederdim arada korkuyrum walla bu agridan yarin gitmeyi dusunuyoum dr gl dEdi icim raht etmicek cnm dua et sen hallettinmi rapor isini cnm
cok tesk.ederim tatlimTebrik ederim canım darısı bize İns kendine iyi bak haaaaa
Istanbul Tup bebekte yaptirdim canim.
evet bikerede daha anladık..ama 1ya boyunca günaşırıda olursa bebek odaklı oluyor diye eşimde yaklaşmazki yani bebek fikri aklımızda o zaman çok olur bide yorgun koca muhabbeti
neyse inş.bizimkilerde birgün rastlaşıp döllenirler nabalım
slm kızlar bugun cok kotu bı haber aldım ve yıklımdım bebegım düşmüş.. sımdı kanama gıdıyoruz .. kımyasal duusk dedıler deger yukselmememıs 108 den 129.a cıkmıs normalde 300 falan lması gerekıyomus ve kanma basladı cok uzgunum ne yapıcam...esımde cok uzgun..erken sevındık...galıba...
evet günaşırı bebek odaklı oluyo ama napalım başka şansımız yok...her ay ya tutarsa diye kendi haline de bıraktık ama olmadı...valla ben her türlü yolu denedim...bi tek gün aşırı işini beceremedim yorgun koca muhabbeti yüzünden...bu ay deneyim diyorum ama haftaya kocişle ayrı düşebiliriz bana artvin yolları görünüyo...küçük paşamızın 1.yaş günü partisi var teyze olarak yanında olacam...kociş çok yoğun bu ara bana takılması zor yani 2.tüp öncesi ayrı gayrı düşcez...gidene kadar ekşınlı geceler bizimmm
iyiyim çok şükür canım gelecek hafta görüşmeye gideriz şubatın ilk haftası gibide inşallah ameliyat olmayı düşünüyorum zaten 2 tüp bebek arası 3 ay beklemek gerekiyo bu sürede ameliyatımı olup iyileşirimm...sağol canımıniçiiiiii yerim seniiiiiii yüreği güzel arkadaşım benimmm.
sen nasılsın gülümmm ne var ne yok ameliyat ne zaman görüşme yaptınmı bizim dr laaa.
tebrikler canım bak boşu boşuna hem bebişlerini hem kendini üzdün çok şükür rabbime hayırlısı nile kucağına alırsın inşallah..Simdi ben hamile miyim? Kizlar aglamaktan kendimi toparlayamadim..
sonuc 625! Allahim sana sukurler olsun sen herkese nasip et buyuk rabbim ne olur! Basladigi gibi boyle biter insallah mutlu huzurlu
maşallah canım benimikili test için kan verdim. çok tereddütteydim ikili test için doktorum ikna etti beni verdim kanı.
allahım bebişim ne kadarda büyümüş.
o kollar,babacaklar, hele hele burnu
49.5 mm olmuş bebişim.
ense kalınlığıda iyi dedi.
birde hareketli resmen takla attı
herşey yolunda allahıma çok şükür.
rabbim herkese bu mutluluğu gösterir inşallah.
canım hayırlısı olsun çook üzüldüm çabuk toparlanslm kızlar bugun cok kotu bı haber aldım ve yıklımdım bebegım düşmüş.. sımdı kanama gıdıyoruz .. kımyasal duusk dedıler deger yukselmememıs 108 den 129.a cıkmıs normalde 300 falan lması gerekıyomus ve kanma basladı cok uzgunum ne yapıcam...esımde cok uzgun..erken sevındık...galıba...
rabbim yine mucizesini göstermiş çok şükür tebrik ederim canımKislar nasil yazacagim,heyecanimi nasil anlatacagim bilemiyorum.
pazartesi hastanede randevum vardi,3.negatiften sonra arastirilmasi icin doktorumla konustum ok dediler,neyse ugs ile bakip rahim kalinligin cok iyi dedi ve kanimi aldilar gerekli testlerin yapilmasi icin.
1 tane dondurulmusum vardi onun transferi icin gun ayarladik
ama az once telefon geldi hastaneden,hamileymisimmmm allahim sen ne buyuksun
hic beklemiyordum hemde hic
lutfen umudunuzu yitirmeyin
o kadar heyecanliyimki,agliyorum sevincten
hiç öyle şey olurmu canım sezeryan doktorların kolayına geliyor o yüzden hemen sezeryan yapıyorlar hamileliğin son aylarında bebeğin gelişi ve annenin anatomik yapısına göre normalmi sezeryan mı olacağına karar verilmesi gerekir. bu konuda bütün hamileler bilinçli olmalı sezeryan ilk bakışta normal doğuma göre daha kolay gibi görünsede sonuçları daha ağırdır.en sağlıklı doğum normal doğumdur.bunu unutmayalım..Canlarım bişi sormak isterim biz şimdi tüp bebekle hamile kaldık ya, kesin sezeryan mi olucaz? Dr.um dün bana kesin sezeryan yapıcaz bu kıymetli bebek dedi ama ben normale zorlasam mı diye düşünüyorum tabi o zamana kadar herşey yolunda giderse. Siz ne diyorsunuz???
işte bir miniğimiz daha maşallah süphanallah doğsalarda nette de olsa şöyle sevsekarkadaşlar işte buda benim miniğimmm
tebrikler canım bu kadar uğraşmışsın bence hamileliğinin keyfini çıkarrr...arkadaşlar 5.denemem hamileyiiiiimmmmmmmmm
ben geldiiiiim.herkese iyi akşamlaaar.
ooooooooooo maşallah bir hamile haberi gelmişşş.
easyyyy canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah.darısı hepimizeeeeee.
gelelim banaaaa.bugün aradılar ve kalan 9 yumuştan 5 inin iyi kalitede 4 tanesinin ise orta kalitede olduğunu söledi.transfer perş olcak dedi tamam dedim.
bu saate kadar giremedim bil sorun çıkarıyo...
ben geldiiiiim.herkese iyi akşamlaaar.
ooooooooooo maşallah bir hamile haberi gelmişşş.
easyyyy canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah.darısı hepimizeeeeee.
gelelim banaaaa.bugün aradılar ve kalan 9 yumuştan 5 inin iyi kalitede 4 tanesinin ise orta kalitede olduğunu söledi.transfer perş olcak dedi tamam dedim.
bu saate kadar giremedim bil sorun çıkarıyo...
vaayyy yakışır arkadaşıma ....bol ekşınlı gecelere devam canımmmm.bakarsın kendiliğinden gelir bebişin sanaaaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?