bugün çok kötüyüm
ağlama krizim tuttu içim çok sıkılıyor yine olmadı sanırım
hiç umudum kalmadı
yine negatıf almaktan cok korkuyorum hic belirti yok olmayacak
bol bol yatıyorum sıvı alıyorum annem saolsun bakıyor bana bızde de kese etrafında kanama alanı var ama yarı yarıya azalmıs sanada cok gecmıs olsun canım inş. bebişlerimiz saglıkla büyüyecek ve kucagımıza alıcaz :) benım kanamam yok suan olmasın dıye dua edıyorum vucüt kendı temızledı sımdılık umarım kalanda bu sekılde gıder 1kere yogun bı kanamam oldu 15gun sonra gıdıcem bı aksılık olmazsa kontrole ben ınanıyorum ıyı olcak hersey :) Allah yardımcımız olsun
Cnmmm gunuzun insllh atlaticaz bend aynı yatmaya devam annem var. Bende de bakalım 27ockta bizimde kontrl var gecen sende okumuştum yanlış htrlamiyorsam senin tüp bebe Dr ndu galiba biz varya Cnm aksm bizi bekltti merkezi kapttrmadi Dr um ve o kadar ilgili ki kendisi nasılsın diye ariyr neden yazdım çünkü bu durumda acil gittiğimde dedi t ettim beklettim diye bana dedi başka bir Dr a da gidebilirsin fakat ben senin tüp bebe Dr ünm suanda sorunun var bu gcene kadar herseyini takip edici sonra istediği Dr la devam et ama malesf bazı insnlar bu konda vicdansiz ama inanıyorm biz anne olucaz hepimz yatmk sıkıcı ama başka çaremiz yok insllh kontrllerde gusel hbrlerle donucez g olsun cnm
bol bol yatıyorum sıvı alıyorum annem saolsun bakıyor bana bızde de kese etrafında kanama alanı var ama yarı yarıya azalmıs sanada cok gecmıs olsun canım inş. bebişlerimiz saglıkla büyüyecek ve kucagımıza alıcaz :) benım kanamam yok suan olmasın dıye dua edıyorum vucüt kendı temızledı sımdılık umarım kalanda bu sekılde gıder 1kere yogun bı kanamam oldu 15gun sonra gıdıcem bı aksılık olmazsa kontrole ben ınanıyorum ıyı olcak hersey :) Allah yardımcımız olsun
bugün çok kötüyüm
ağlama krizim tuttu içim çok sıkılıyor yine olmadı sanırım
hiç umudum kalmadı
yine negatıf almaktan cok korkuyorum hic belirti yok olmayacak
ne yazıkki bizimki en son serum vs. tele cvp vermedi yüzümüze kapadıoda yetmedi durumumu daha once kanamam oldugunu bildigi halde geri dönmedi tek sebepte bundan sonra dogum vs. gıdemeyecegımızı maddı anlamda gucumuzun olmadıgını soylememızdı neysem sımdı umarumda degıl o artık doktorumdan memnunum ve bebegım saglıkla dogsun baska bırsey ıstemıyorum
canım belirtilere göre canını sıkma sakın...belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen bir sürü arkadaşımız var...
ağlama krizinede girmen çok normal kullandığımız ilaçlar buna sebep oluyor...
eğer idrar testi yaptıysan ona da inanma 2 gün önce morena 625 bhcg ye rağmen idrarda negatifi dördü...
kan testi yapana kadar umudunu kaybetme...
rabbim yüzünü güldürür inşallah...
Cnmmm günaydın nasılsın ben aynen yatark yakalamaya çalışıyorum hayatı buarada ben yanlış yazdım tabloda gordumde güldüm 3mm di benm bebek ben cm anladı heyecndn komik dımı icimde 6haftalik 3cm sen düzeltirmusn Cnm kızlarda dalga geçici benimle ayy Ankara ne güzel habrlerde gördüm bayildimm heryer beyaz keske bizde de yağsa
canım nolur umudunu yitirme inan hepimiz bu umutsuzlukları yasadık sen biliyosun işte ben bişey hissetmiyom diye basmıştım feryadı dur bakalım Allahtan ümit kesilmez..bu arada bi arkadaşım kan pıhtılaşması sorunu için aspirin kullandı ve o ay hamile kaldı kendi kendine düşün dualrım seninle kuzumm...günaydın kızlar...
busabaha kadar 2günlüdr lekeler oluyodu sadece renk koyulaşmamıiştı sabah namazda hiçbişey yoktu sevindim kesildi diye belki bukez erkenden öğreniyim dedim nolur nolmaz yerleşmeyse çünkü düşükten korkuyorum malum pıhtılaşmada var düşükleirmde varrr...
ama malesef uyandımki sanımda başladı hiç yoktu kanamam koyulaşmış...olmadı buayda napalım inş.bidahaki ayyada tüple değilmi??
mucizelerde benei bulur elbet bigün...çok üzülmedim tedavide olmaması daha kötü bide alıştım artık yaa
günaydın kızlar...
busabaha kadar 2günlüdr lekeler oluyodu sadece renk koyulaşmamıiştı sabah namazda hiçbişey yoktu sevindim kesildi diye belki bukez erkenden öğreniyim dedim nolur nolmaz yerleşmeyse çünkü düşükten korkuyorum malum pıhtılaşmada var düşükleirmde varrr...
ama malesef uyandımki sanımda başladı hiç yoktu kanamam koyulaşmış...olmadı buayda napalım inş.bidahaki ayyada tüple değilmi??
mucizelerde benei bulur elbet bigün...çok üzülmedim tedavide olmaması daha kötü bide alıştım artık yaa
canım ben tüp yaptırmaıdm sadece hiç olmazdı buay erkenden adet oluyorum galiba..leke gelip 1gün sökülmeyince nolur nolmaz dedim yani sebepsizi yani belki kalmışımıdır dedim ondan canım..yoksa ben evde tüpçüyümcanım nolur umudunu yitirme inan hepimiz bu umutsuzlukları yasadık sen biliyosun işte ben bişey hissetmiyom diye basmıştım feryadı dur bakalım Allahtan ümit kesilmez..bu arada bi arkadaşım kan pıhtılaşması sorunu için aspirin kullandı ve o ay hamile kaldı kendi kendine düşün dualrım seninle kuzumm...
maaşallah fasülyene...bak ben burda seni ilk tebrik edenim unutma bunugeldimmm canlarım kar yağısından dolayı ankara güvene gidemedik korktum açıkçası burdaki tıpa gittik gördük bebişimi tabi eşim alttan bakılacağını duyunca biraz yaygara çıkardı bişey olur diye bebeğe tek kese gördük zaten değere göre tek gibi görünüyo demişti güvendeki doktorum 4.4. mm fasülye tanem:) mutluluktan ağladım annemle konuştuk o bi yandan ben bi yandan ağladık Rabbim herkese ttdırsın bu duyguyu çok bekledik çok acı çektik ama sonunda Allah bize acıdı çok şükür hepiniz çok sağolun kızlar hep devam eden desteklerınız ve dualarınız için benimde dualarım hep sizinle....
amaaaaaannnn boşveeerrrrr cicim....
bu ay da diğerlerinden farklı değil ha bi ay fazla ha bi ay eksik ne farkeder...
anne olcaz bizzzz....
ay evetttt kalplerimiz karşılıklıymışş...ya da şöylede olabilir...sen arada bi geliyosun ve yazacaksın diye beklerken hooooppp kayboluyorsun..bu kezde öyle olacak diye hemen yakalıyım dedim ve yazdım tabii bu kez sende yazıyormuşsun...
happy womennnn..pıhtı daşımm...
haydi hamileyim deeeenolurrr inş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?