2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen bana yazarken bende cevap yazıyormuşum kalplar karşı karşıya

ay evetttt kalplerimiz karşılıklıymışş...ya da şöylede olabilir...sen arada bi geliyosun ve yazacaksın diye beklerken hooooppp kayboluyorsun..bu kezde öyle olacak diye hemen yakalıyım dedim ve yazdım tabii bu kez sende yazıyormuşsun...

canım cook üzüldüm,gecmiş olsun,rabbim size güç ve sabır versin..evet eşinin dedigi dünyalara bedel yine denersiniz sizin saglıgınız iyi olsunda bebeginiz en kısa zamanda tekrar gelir inş.canım..sevgiler..

ataşehir cook sevindim canım,daha iyi olcaksınız inş.:))

Tembel egunal,tembel egunal,,sogularmı carptı cicim:))ne oldu sana

Canım benim merkezimde hiç test yapmadı bana,ben gecen seneki tahlil,muayene sonuclarımı gösterdim bişey yaptırmadılar..en on transferden önce ben dedim de hormon testini öle yaptırdılar,bilmiyorum artık..onlar benim gecen seneki sonuca göre davrandılar sanırım yada iyi gördüler bilmiyorum..hoşgeldin buarada,tedavin hayırlı,bebekli olsun inş..sevgiler

Tembel egunal,tembel egunal,,sogularmı carptı cicim:))ne oldu sana

hiçte bileeee ben tembel değilim taammııı...sabah 7 de kalkarım evimi temizlerim çoğu zaman yemeğimi yaparım sonra 8.30 gibi topiğe gelip bi de topiği derler toparlarım bi alışverişe gidemedim diye tembelmi oldum şimdi hıııhhhhh hiçte bileee

Son düzenleme:

Tattlımmmm huhuuu..Bu sefer karşılıklı yazışmadannn kaçmıyorummm..Ayyy ben seni görmedenn röntgenliyip çıkıyorum ama senden kaçarrmı bacımm yaaa..Nasılsınnn??Önümüzdeki pztsi salı gibimi gidiyorsun artvine??

kıslaaar ben geldiiiim.nasılız bakalım bugünnn.
yarın transfer varrr ne beni heyecan bastı canlar yaaaaa.
kaç dk sürüyooo.görüomuyuz bebişleriiiiiiii.ay ölcem şmdiii.
inşallah sıkı sıkı tutunur bebişler sana ve evet resmini veriyolaar yerleştirdikten sonra ultrasonda da gösteriyolar.

dün akşam doktora gittik kese etrafındaki kanama azalmış yarı yarıya düşük rikimiz hala var ama sonuç olarak olumlu ilerlediğimizde muhakkak cok mutluyum inş. tamamen iyi oldugunuda duyucam bebısımın
çok sevindim canım inşallah daha da iyi olucaksınız... rabbim ikinizide korusun...

arkadaşlar merhaba,geçen msj atmıştım kanamam var diye.malesef bebeğin kalp atışları durmuş.kürtaj olmak zorunda kaldım.başta çok üzüldüm ama şu an toparladım.haber vermek istedim.
canım rabbim sabrını versin.. dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşur yaşadığın bu acıyı unutursun...

tekrar geçmiş olsun tatlım, inşallah bundan sonrası sorunsuz gecer...

evet cicim sende benim takibimdesin asla kaçırmam seniii...artvin maceram pazartesi yada salı başlıyor....bir hafta kadar sürer...enerji depoluyorum malum iki tane paşa beni bekliyooo...sen napıyosun bakiiimmmm...açıyımmı msn i...

bacılar kaldı bibuçuk gün ay heycan korku var sonuca hazır değlim sanırım ayyyyyay hakkımıda hayırlısı olur inşallah

canım inş. çok güzel haberlerle gelirsin ...

dün akşam doktora gittik kese etrafındaki kanama azalmış yarı yarıya düşük rikimiz hala var ama sonuç olarak olumlu ilerlediğimizde muhakkak cok mutluyum inş. tamamen iyi oldugunuda duyucam bebısımın

çok çok sevindindim tadını çıkar artık doya doya Allah başka dert vermesin...

arkadaşlar merhaba,geçen msj atmıştım kanamam var diye.malesef bebeğin kalp atışları durmuş.kürtaj olmak zorunda kaldım.başta çok üzüldüm ama şu an toparladım.haber vermek istedim.

canım Allah sabırını versin tez zamanda güzel haberlerini alırız inş..

canlarımmm yarın ilk kontrolüm var bi görsem bebeğimi rahatlıcam , inş.sağlıklıdır güzel haberler veririm size dualarınızı eksik etmeyin

canlarımmm yarın ilk kontrolüm var bi görsem bebeğimi rahatlıcam , inş.sağlıklıdır güzel haberler veririm size dualarınızı eksik etmeyin

bak seeeennnnnn daha dün test için gün sayarken bugün kontrol heyecanı yaşıyor benim arkadaşım...
merak etme cicim yarın sana ben burdayım anneeeee dicek göbüşten... bi de nanik yapcak içerden

hayırlısı olsun canım demekki nasip değilmiş rabbim en yakın zamanda meleğini gönderir inşallah.... bu arada eş desteği bizim durumumuzda çok önemli eşinin sözleri dünyaya bedel bence ...

bacılar kaldı bibuçuk gün ay heycan korku var sonuca hazır değlim sanırım ayyyyyay hakkımıda hayırlısı olur inşallah
korkma canım rabbim hakkında hayırlısını versin...

kıslaaar ben geldiiiim.nasılız bakalım bugünnn.
yarın transfer varrr ne beni heyecan bastı canlar yaaaaa.
kaç dk sürüyooo.görüomuyuz bebişleriiiiiiii.ay ölcem şmdiii.
gülüm heyecan çok normaaal daha dur sabah hiç olmaz ama güzel heyecan bunlar. çok sürmüyor canım transfere girmeden embriyologla görüşüyorsunuz embriyolar hakkında sözlü bilgi veriyor ayrıca anlattıklarını içeren bir kağıt veriyor onun altında transfer edilecek embriyoların resimleri vaar sonra transfere giriyorsun 10 dk sürüyor. transferden sonra bebişleri görüyorsun (yıldız gibiler kendiminkini hatırladımmm) sonra bi 10-15 dk orda yatmaya devam ediyorsun ve ayağa kalkmadan sedye ye geçiyorsun bi 2- 2.30 saatte odada kalıyorsun ama onlar çık demiyor istediğiniz zaman çıkabilirsiniz diyorlar.. bu arada odada kullanacağın ilaçları anlatıyorlar ve ilk sefere orda başlıyorsun doktorda geliyor ...ööle işte hayırlısı olsun canımm rabbim senin için ol desin yeter...

zannetmiyorum canım çünkü benim opumun olduğu gün bir bayanda vardı ondan 24 tane yumurta toplanmıştı ama mutlu değildi niye diye sordum yumurtaları boş çıkıyormuş ve kalitesizmiş hiç yumurta çıkmadığıda oluyormuş o yüzden üzgündü ve doktor geldiğinde yumurta sayısı çok ama inşallah iyi yumurta çıkar incelemeden sonra bilgi veririz demişti. bence opu yapan doktorun densizliği söylenecek şey mi emin olmadan hem kendisi becerememiş olmasın sıkma canını allah yardımcın olsun...

canım baya bir geç olduu kusura bakmayınnnnn randevum zaten 14:30 daydı eve gelişim akşam 5-6 yı buldu..topicten arkadaşım haber vermiş durumumu gerçi konuşmuştukkk..ben tekrar yazayım

bugün bebişlerimle ilk buluşmamdı..sat a göre 6+3 üz ama ultrasonda tam 6 hafta çıktı..ve iki kese görüldü ...ikisininde kalbi atıyordu maaşallah...ikiside 4 mm mişş..ben o an çok ağladım kızlarrr..çok duygusal ve tarifi olmayan bir duyguydu..hala elimden resimlerini bırakamıyorum...resmen o noktalara aşığım...

rabbim bu güzel duyguyu bu özel anı herkese yaşatsın inşallahh..herkes için dua ediyorum..rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…