sen bana yazarken bende cevap yazıyormuşum kalplar karşı karşıya
Tembel egunal,tembel egunal,,sogularmı carptı cicim:))ne oldu sana
hiçte bileeee ben tembel değilim taammııı...sabah 7 de kalkarım evimi temizlerim çoğu zaman yemeğimi yaparım sonra 8.30 gibi topiğe gelip bi de topiği derler toparlarım bi alışverişe gidemedim diye tembelmi oldum şimdi hıııhhhhh hiçte bileee
inşallah sıkı sıkı tutunur bebişler sana ve evet resmini veriyolaar yerleştirdikten sonra ultrasonda da gösteriyolar.kıslaaar ben geldiiiim.nasılız bakalım bugünnn.
yarın transfer varrr ne beni heyecan bastı canlar yaaaaa.
kaç dk sürüyooo.görüomuyuz bebişleriiiiiiii.ay ölcem şmdiii.
çok sevindim canım inşallah daha da iyi olucaksınız... rabbim ikinizide korusun...dün akşam doktora gittik kese etrafındaki kanama azalmış yarı yarıya düşük rikimiz hala var ama sonuç olarak olumlu ilerlediğimizde muhakkakcok mutluyum inş. tamamen iyi oldugunuda duyucam bebısımın
canım rabbim sabrını versin.. dilerim en kısa zamanda meleğine kavuşur yaşadığın bu acıyı unutursun...arkadaşlar merhaba,geçen msj atmıştım kanamam var diye.malesef bebeğin kalp atışları durmuş.kürtaj olmak zorunda kaldım.başta çok üzüldüm ama şu an toparladım.haber vermek istedim.
Cnmmm günaydın sana ve bütün arkdslarima ben daha iyiyim ama sancım kesildi kanama kahveye dondü şükür fakat kanama bölgemiz var bu sipa Cook yaramaz olucak farkindyim bizim kesin evimizin altı üstüne gelicek olsun iste hepimiz raziyizz Rabbim hepimize sağlıklı gusel evlatlar versin dua bekliyorum senden de cnmm
Tattlımmmm huhuuu..Bu sefer karşılıklı yazışmadannn kaçmıyorummm..Ayyy ben seni görmedenn röntgenliyip çıkıyorum ama senden kaçarrmı bacımm yaaa..Nasılsınnn??Önümüzdeki pztsi salı gibimi gidiyorsun artvine??
ataşehir cook sevindim canım,daha iyi olcaksınız inş.:))
inşallah sıkı sıkı tutunur bebişler sana ve evet resmini veriyolaar yerleştirdikten sonra ultrasonda da gösteriyolar.
çok sevindim canım inşallah daha da iyi olucaksınız... rabbim ikinizide korusun...
saol canım benim inş.
bacılar kaldı bibuçuk gün ay heycan korku var sonuca hazır değlim sanırım ayyyyyay hakkımıda hayırlısı olur inşallah
dün akşam doktora gittik kese etrafındaki kanama azalmış yarı yarıya düşük rikimiz hala var ama sonuç olarak olumlu ilerlediğimizde muhakkakcok mutluyum inş. tamamen iyi oldugunuda duyucam bebısımın
arkadaşlar merhaba,geçen msj atmıştım kanamam var diye.malesef bebeğin kalp atışları durmuş.kürtaj olmak zorunda kaldım.başta çok üzüldüm ama şu an toparladım.haber vermek istedim.
canlarımmm yarın ilk kontrolüm var bi görsem bebeğimi rahatlıcam , inş.sağlıklıdır güzel haberler veririm size dualarınızı eksik etmeyin
sizi gidi hürremciler... hiç hareket yok topikde....
canlarımmm yarın ilk kontrolüm var bi görsem bebeğimi rahatlıcam , inş.sağlıklıdır güzel haberler veririm size dualarınızı eksik etmeyin
hayırlısı olsun canım demekki nasip değilmiş rabbim en yakın zamanda meleğini gönderir inşallah.... bu arada eş desteği bizim durumumuzda çok önemli eşinin sözleri dünyaya bedel bence ...arkadaşlar merhaba,geçen msj atmıştım kanamam var diye.malesef bebeğin kalp atışları durmuş.kürtaj olmak zorunda kaldım.başta çok üzüldüm ama şu an toparladım.haber vermek istedim.
korkma canım rabbim hakkında hayırlısını versin...bacılar kaldı bibuçuk gün ay heycan korku var sonuca hazır değlim sanırım ayyyyyay hakkımıda hayırlısı olur inşallah
gülüm heyecan çok normaaal daha dur sabah hiç olmaz ama güzel heyecan bunlar. çok sürmüyor canım transfere girmeden embriyologla görüşüyorsunuz embriyolar hakkında sözlü bilgi veriyor ayrıca anlattıklarını içeren bir kağıt veriyor onun altında transfer edilecek embriyoların resimleri vaarkıslaaar ben geldiiiim.nasılız bakalım bugünnn.
yarın transfer varrr ne beni heyecan bastı canlar yaaaaa.
kaç dk sürüyooo.görüomuyuz bebişleriiiiiiii.ay ölcem şmdiii.
zannetmiyorum canım çünkü benim opumun olduğu gün bir bayanda vardı ondan 24 tane yumurta toplanmıştı ama mutlu değildi niye diye sordum yumurtaları boş çıkıyormuş ve kalitesizmiş hiç yumurta çıkmadığıda oluyormuş o yüzden üzgündü ve doktor geldiğinde yumurta sayısı çok ama inşallah iyi yumurta çıkar incelemeden sonra bilgi veririz demişti. bence opu yapan doktorun densizliği söylenecek şey mi emin olmadan hem kendisi becerememiş olmasınKızlar benim opum vardı bu sabah. Çok zor toplamışlar yumurtaları. 40 dakka da çıkmışım sayı az oldugu halde. 4-5 kere serumla yılayıp zor alabilmişler. Opuyu yapan dr. yumurta kalitesizliğinin buna sebep oldugunu söyledi fakat kendi dr.um buna şu an karar veremeyeceğimizi söyledi. Nette bu konuyla ilgili bilgi görmedim. Bilgisi olan var mı? Opunun zor yapılması kalitesizliğin habercisi mi? bir de yumurta kalitesi ilk bakıişta anlaşlır mı? Matlıktan falan bahsetti toplamayı yapan dr.
Topiğimizin güzel hatunlarına güzel birgün diliyorum:109:
Bugün hamilelerimizden ve bebeklerinden güzel haberler alacaz inşallah...
TURGİNUR ve SUDENAZ222 kızlar randevudan gelince yazın bizee meleklerinizle neler yaşadınız anlatın:109:
LALE247 canım arkadaşım bugün OPU var inşallah son tedavin olur ve meleğine kavuşursun...Rabbim yardımcın olsun:109:
KARASU81 kuzum dün akşam bebeğin sana ben burdayım anne bak bu da kalbim gösterisinde bulunmuşşş epeyde boy
atmış 3cm olmuş...boylu poslu olcak canım şimdiden belli zaten aynı annesi yaptıklarına bakılırsaa
HAPPYWOMEN cicim içimden bir his dayanamadım bugün test yaptırdım gibi bir mesajla geleceğini söylüyor.
İnşallah güzel haberle gelirsin canım:109:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?