bugün çok kötüyüm
ağlama krizim tuttu içim çok sıkılıyor yine olmadı sanırım
hiç umudum kalmadı
yine negatıf almaktan cok korkuyorum hic belirti yok olmayacak
yaa kızlar ben 8 saat ayakta duruyom sizce rapor almalımıyım?
kızlar sonuç pozitif.....
geldimmm canlarım kar yağısından dolayı ankara güvene gidemedik korktum açıkçası burdaki tıpa gittik gördük bebişimi tabi eşim alttan bakılacağını duyunca biraz yaygara çıkardı bişey olur diye bebeğe tek kese gördük zaten değere göre tek gibi görünüyo demişti güvendeki doktorum 4.4. mm fasülye tanem:) mutluluktan ağladım annemle konuştuk o bi yandan ben bi yandan ağladık Rabbim herkese ttdırsın bu duyguyu çok bekledik çok acı çektik ama sonunda Allah bize acıdı çok şükür hepiniz çok sağolun kızlar hep devam eden desteklerınız ve dualarınız için benimde dualarım hep sizinle....
yaa kızlar ben 8 saat ayakta duruyom sizce rapor almalımıyım?
Canimhaklisin. Ya birkac dakika ile kaybetmisim. Gerçi ben sabahın 7:30 undan beri forumdaydim ama geçmişi okucam derken zaman da geçmiş tabi. Du aksam transferden sonra hic temizlenmeyen evimi 3 saatte filan kabaca temizledim. Gece de biraz ağrım vardı buna baglamali miyim bilemedim. Sabahtan da düzen lab. Gittim dr.umun istediği tahlilleri yaptırdım %30 indirimli haliyle 640 tl tuttu bu kadar beklemiyordum doğrusu...
canımmmm çoookk sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsinnkızlar sonuç pozitif.....
SÜPEEERRRRR ben sana dün hissediyorum hamilesin gülden demişti dersin diye yazmıştııımmmmm....veeee mutlu sooooonnnnn....
çok tebrik ediyorum topiğimizin 44.hamilesini....rabbim kucağına aldığın günleride yaşatsın inşallahhhh....
halay zamanıııı...
:118::118::118::118::118::118::118::118: :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
canımmmm çoookk sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsinnbenim halayım çıkmıyo o yüzden nazar boncumuz olsunnn maşallahh
yaaaaniiiiiiiiiibuay dersimi aldım yaşadığım stresten adetim bile erken geldi..insanın kendine yaptığı bir köy toplansa yapamazmış yaa...
çok doğru yaşadım bunu bikez daha..bağırsağım kitlendi midem ağrıdı bihafat baş ağrısı ve en sonda adet oluyorum oda farklı başladı hayırlısı....
yok canım ya
sizleri elimden geldiği kadar takip ediyorum ama buruktum belki onun etkisi vardır kasımda umutla başladım e2 yükseldi düştü allahtan doktorum iyiydide iğneleri bidaha vurmak zorunda kalmadan yumurtaları topladı 7 si dönduruldu 5. Gün gün umaraım güzel olur sonra ocağa kaldı umutla ve heyecanla adet olunca aradım doktorum 1 ay daha bekleyelim dedi yine içime kapandım 1 ayda uzun geldi umaraım bu bekleyiş son olur hepimiz için neler yaşadıkya.....bugünümüze şükür zorda olsa maddi ve manevi yapabiliyoruz tüp bebek isteyip ya gücü yetmeyen yada eşinden destek alamayan o kadar çok arkadaşımız varki tüpe başalamış olmak bile bizim için 1 adım bir umut gerisi rabbimizin istemesine bağlı
canım ben tüp yaptırmaıdm sadece hiç olmazdı buay erkenden adet oluyorum galiba..leke gelip 1gün sökülmeyince nolur nolmaz dedim yani sebepsizi yani belki kalmışımıdır dedim ondan canım..yoksa ben evde tüpçüyümbende 1.tüp negatifden sonra öğrendim pıhtılaşmayı daha doğrusu aşılamamda kimyasal olunca 4sene önce istemiştim doktordan zorla oda 2düşük diye önemsemedi ve eksik istemiş testlerimi ondn sonra 2aşılamam daha negatif oldu tüpte nagatif olunca artık baktık eksikmiş..bikaç ay içmedim aspirin 4aydır içiyorum buyüzden umutlandım birazda..neyse bakıcaz artıkkk
maaşallah fasülyene...bak ben burda seni ilk tebrik edenim unutma bunurabbim kucağına aldığında sevinç gözyaşlarınıda yaştsın inş. burdkai tüm gebelereee
kızz babayy bende gece alırsam sonuç beni burda bekliycenmiii
:26:
kızz babayy bende gece alırsam sonuç beni burda bekliycenmiii
:26:
umarım en kısa zamanda mucizen seni bulur.. baktın o seni bulmuyo tüple sen onu bulursun.....günaydın kızlar...
busabaha kadar 2günlüdr lekeler oluyodu sadece renk koyulaşmamıiştı sabah namazda hiçbişey yoktu sevindim kesildi diye belki bukez erkenden öğreniyim dedim nolur nolmaz yerleşmeyse çünkü düşükten korkuyorum malum pıhtılaşmada var düşükleirmde varrr...
ama malesef uyandımki sanımda başladı hiç yoktu kanamam koyulaşmış...olmadı buayda napalım inş.bidahaki ayyada tüple değilmi??
mucizelerde benei bulur elbet bigün...çok üzülmedim tedavide olmaması daha kötü bide alıştım artık yaa
gözün aydın canım görmüşsün bebişinigeldimmm canlarım kar yağısından dolayı ankara güvene gidemedik korktum açıkçası burdaki tıpa gittik gördük bebişimi tabi eşim alttan bakılacağını duyunca biraz yaygara çıkardı bişey olur diye bebeğe tek kese gördük zaten değere göre tek gibi görünüyo demişti güvendeki doktorum 4.4. mm fasülye tanem:) mutluluktan ağladım annemle konuştuk o bi yandan ben bi yandan ağladık Rabbim herkese ttdırsın bu duyguyu çok bekledik çok acı çektik ama sonunda Allah bize acıdı çok şükür hepiniz çok sağolun kızlar hep devam eden desteklerınız ve dualarınız için benimde dualarım hep sizinle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?