2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün çok kötüyüm
ağlama krizim tuttu içim çok sıkılıyor yine olmadı sanırım
hiç umudum kalmadı
yine negatıf almaktan cok korkuyorum hic belirti yok olmayacak

belirti araba bence bende de hiç belirti yoktu streste yapmadım 4.deneme olmuştu artık
tutarsa tutar tutmazsa Allahın takdiri dicektim ve pozitifi gördüm ve 11 haftalık hamileyim
umudunu yitirma asla
yaa kızlar ben 8 saat ayakta duruyom sizce rapor almalımıyım?

durumun nedir bilmiyorum ama eğer hamileyse ve ilk haftalardaysan bence rapor alıp dinlenmelisin
bu aylar tehlikeli ve önlem almak gerek

kızlar sonuç pozitif.....

Allah tamanına erdirip sağlıkla kucağına aldırsın inş.

MAŞALLAHHHH...Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh...

yaa kızlar ben 8 saat ayakta duruyom sizce rapor almalımıyım?

riskli bi gebelik değil çok şükür o yüzden rapor almana gerek yok...hem ilerde gebelik zorlarsa o zaman alman gerekir şimdiden kullanma..

ayyyy birdakka arayla yaaa...sen yazmışın bile...
çok sevindim canım..sen kanpıhtı topiğinden de görmüştümmmm...
galibaa:26:rabbim tamamına erdirsinnnnn yaaa adet oluyorum galiba ama bu habere okadar sevindimki sayende sancımda olmaz bugünnnn

SÜPEEERRRRR ben sana dün hissediyorum hamilesin gülden demişti dersin diye yazmıştııımmmmm....veeee mutlu sooooonnnnn....
çok tebrik ediyorum topiğimizin 44.hamilesini....rabbim kucağına aldığın günleride yaşatsın inşallahhhh....
halay zamanıııı...
:118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

kızlar bugün geç kaldım anca geçmişi okudum.akşam arkadaşım geldi kalmaya sabahta kahvaltı falan anca oturabildim.bide karnım ağrıo benim kırmızılar geldi çok şükür gecen ayda ayın 16 sında olmuştum gecikmemişti bu ayda çok şükür gecikmedi buda demek oluo ki önümüzdeki ayın 20 lerinde 4. denememe başlayabilirim heralde çünkü 3. reglimi olmuş olcam.tabi bakalım bi gideyim doktora ne dicek.çok ağrım oluo yaa hiç keyfim yok bugün yani...

şekerim bunlar riskli zamanlar temizlik işini boşver anlıyorum evin pis durmasından da rahatsız oluyorsun ama bebek için ertelemen gerekiyor...bizde düzene eşimin sperm testi için gitmiştik haklısın biraz pahalı bi labaratuvar...

rabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin inşallahh...

olsun canım adet olmak bile bi nimet...önce sağlık versin rabbim sonra nasılolsa anne olcaz bizdeeeee....

haklısın canım kendini hazırlayıp bi dahaki aya kaldığını öğrenmek can sıkıcı ama kötü bi durumdan dolayı canın sıkılmıyor...geç olsun güç olmasın...dediğin gibi hem maddi hem manevi tüp bebek yappabiliyor olmak bile şükretmek için yeter...

anladım cnm umarım en yakın zamanda alcaz güzel haberleri...ben seni hiç unuturmuyum ilk mutluluğumu paylaşan sensin bende seninkini paylaşcam canı yürekten inanıyorum

kızz babayy bende gece alırsam sonuç beni burda bekliycenmiii
:26:

ha ha ha demek önceden kutmala için yer ayırtmamız gerekiyor....
bana önlerden yer ayır cicim ben seni kutlama için beklerimm...

canlarımm ben çıkıyorum şimdi işe gidicem poff aklım hep sizde kalıyo :)
hepinizi öpüyorum kocamann

tebrikleeerrrrrrrrrr... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
umarım en kısa zamanda mucizen seni bulur.. baktın o seni bulmuyo tüple sen onu bulursun.....

gözün aydın canım görmüşsün bebişini rabbim sağlıkla devam ettirsin hamileliğini....

tebrikler cnmmmmm rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsss kuzummmm cok sevındım cokkkkkkkkkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…