canım baya bir geç olduu kusura bakmayınnnnnrandevum zaten 14:30 daydı eve gelişim akşam 5-6 yı buldu..topicten arkadaşım haber vermiş durumumu gerçi konuşmuştukkk..ben tekrar yazayım
bugün bebişlerimle ilk buluşmamdı..sat a göre 6+3 üz ama ultrasonda tam 6 hafta çıktı..ve iki kese görüldü ...ikisininde kalbi atıyordu maaşallah...ikiside 4 mm mişş..ben o an çok ağladım kızlarrr..çok duygusal ve tarifi olmayan bir duyguydu..hala elimden resimlerini bırakamıyorum...resmen o noktalara aşığım...
rabbim bu güzel duyguyu bu özel anı herkese yaşatsın inşallahh..herkes için dua ediyorum..rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahhh...
çok ama çoooookkkkkkkk sevindimrabbim meleklerini ve seni korusun ben zaten emindim ama ikiz olduğunu tescillemeni bekliyodum tekrar tebrik ederim rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleklerini....
canım baya bir geç olduu kusura bakmayınnnnnrandevum zaten 14:30 daydı eve gelişim akşam 5-6 yı buldu..topicten arkadaşım haber vermiş durumumu gerçi konuşmuştukkk..ben tekrar yazayım
bugün bebişlerimle ilk buluşmamdı..sat a göre 6+3 üz ama ultrasonda tam 6 hafta çıktı..ve iki kese görüldü ...ikisininde kalbi atıyordu maaşallah...ikiside 4 mm mişş..ben o an çok ağladım kızlarrr..çok duygusal ve tarifi olmayan bir duyguydu..hala elimden resimlerini bırakamıyorum...resmen o noktalara aşığım...
rabbim bu güzel duyguyu bu özel anı herkese yaşatsın inşallahh..herkes için dua ediyorum..rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallahhh...
İnsallh goruceksin cnmm rht ol rabbim kucagina almayi nasipetsincanlarımmm yarın ilk kontrolüm var bi görsem bebeğimi rahatlıcam , inş.sağlıklıdır güzel haberler veririm size dualarınızı eksik etmeyin
Cnmm hyrli olsun transfrin cok zevkli raht ol bebislerini sana gelirkn izliyorsun rabbim yardimcn olsun lutfn cok pozitif ol kons onlarla bol su ic eve gelince cok kafaya takma dusunme pozitf ok bak ben bunu bizzqt busefer yasadim inanmanin gucu hyrli olsunkıslaaar ben geldiiiim.nasılız bakalım bugünnn.
yarın transfer varrr ne beni heyecan bastı canlar yaaaaa.
kaç dk sürüyooo.görüomuyuz bebişleriiiiiiii.ay ölcem şmdiii.
cnmm rabbim yardimcin olsun insllh kendiligindn gelir bebegin benimde kanamalarim var bizin kanama alani var rahimde yatrdi dr senin bir andami oldu cnm k bakma sen simdi boyle yazinca tedirgin oldum rabbim hepimizin sonunu hayrli etsin insallh sakin sikma kendini biz hepimiz anne olucaz enisteyearkadaşlar merhaba,geçen msj atmıştım kanamam var diye.malesef bebeğin kalp atışları durmuş.kürtaj olmak zorunda kaldım.başta çok üzüldüm ama şu an toparladım.haber vermek istedim.
MAŞALLAH canım gerçi ben diğer topikte kutladım haberini alınca ama bi de burada kutlayım...beklenen son....ve ikiz annesiii sudenazzz...
rabbim nazarlardan korusun...bulantı durumun iyidir inşallah...
tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah ikizde olmuş süpr olmuşamin canım ...
Cnm rabbim tamamina erdirsin insllh tuh tuhhh ben ucuz bekliyordum ama sukur ikiz annesi olucksin cnmm dikkt et kendine bizi 1tanesi zorluyr senin daha yorucu gecebilir k d et kucagina al saglikla insllh
hayırlısı olsun canım demekki nasip değilmiş rabbim en yakın zamanda meleğini gönderir inşallah.... bu arada eş desteği bizim durumumuzda çok önemli eşinin sözleri dünyaya bedel bence ...
korkma canım rabbim hakkında hayırlısını versin...
gülüm heyecan çok normaaal daha dur sabah hiç olmaz ama güzel heyecan bunlar. çok sürmüyor canım transfere girmeden embriyologla görüşüyorsunuz embriyolar hakkında sözlü bilgi veriyor ayrıca anlattıklarını içeren bir kağıt veriyor onun altında transfer edilecek embriyoların resimleri vaarsonra transfere giriyorsun 10 dk sürüyor. transferden sonra bebişleri görüyorsun (yıldız gibiler kendiminkini hatırladımmm ) sonra bi 10-15 dk orda yatmaya devam ediyorsun ve ayağa kalkmadan sedye ye geçiyorsun bi 2- 2.30 saatte odada kalıyorsun ama onlar çık demiyor istediğiniz zaman çıkabilirsiniz diyorlar.. bu arada odada kullanacağın ilaçları anlatıyorlar ve ilk sefere orda başlıyorsun doktorda geliyor ...ööle işte hayırlısı olsun canımm rabbim senin için ol desin yeter...
zannetmiyorum canım çünkü benim opumun olduğu gün bir bayanda vardı ondan 24 tane yumurta toplanmıştı ama mutlu değildi niye diye sordum yumurtaları boş çıkıyormuş ve kalitesizmiş hiç yumurta çıkmadığıda oluyormuş o yüzden üzgündü ve doktor geldiğinde yumurta sayısı çok ama inşallah iyi yumurta çıkar incelemeden sonra bilgi veririz demişti. bence opu yapan doktorun densizliği söylenecek şey mi emin olmadan hem kendisi becerememiş olmasınsıkma canını allah yardımcın olsun...
günaydın lar nasılsınız neler var neler yok ya 2 gündür raporluydum yeni geldim baya birikmiş ben okuyup geliyorum
Kislarrrrr henüz kimse kalkmamışken ilk günaydıni ben diyeyim istedim. Guzel haberlerle dolu bir gün olur inşallah
Cnmm insllh biran once ayaklanirsin sendn sinra bende yattim bnimde kanama basladi rahimde kanama alani var insllh gecicek bnimde kalkmm yasak rabbim bizim meleklerimizi korusun neler yapiyrsun banada yaz cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?