2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm canlarım,bebişlerini gören bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum..coook sevindim:))rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin inş.

canım cook sevindim:))demek ikizlerin olcak seninde:))rabbim kucagına almayı nasip etsin,saglıkla büyüsünler göbüşünde hadi bakalım

cook sevindim canım,rabbim kucagına almayı nasip etsintebrikler..

canım arkadaşım mucize bi şekilde gelen meleğini rabbim korusun ve gecikmiş halay ekibin geliyorrrr....en uzun seninki olcak bak...
bunlarda mezdeke dans üçlüsüüüüü :118:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124: bi de pon pon kız oldum...

nasıl beğendinmi gecikmiş kutlamanııı....

Son düzenleme:
ay ne kadar kötüüsn ne olacak sanki yedikmi erindim ondan tek tek atmaktan sıkıldım aşk olsun:

yerim ben seniiiii erinmişşşşş ....
iyi yapmışsın cicimmm....sana feda olsun sarı kafalarııımmmm...
bu arada avatarına bayıldımmm çoookk güzeelllll....işte bu süppeerrr oldu değiştirme sakınnn...
ne güzel işiyorrrr

kızlar valla süper moral oldu bana 2012 uğurlu geldi topiğimize..hamilelerimiz çoğalmış ...inşaallah bekleyen tedavi de olan herkes listeden terfi edip hamile listesini şenlendiririz.
Amiiiiiiiiiiiiinnnn..
Tutunma problemi yaşayan oldu mu aranızda...ben şimdi estrofeme başladım...rahim kalınlığım artması için başka neler yapabilirim?
bir de bu şekilde transferim yapılırsa ttunma problemi yüzünden düşük riskim olabilir mi kızlar..??

kızlar benim test günüm normalde cumstesi idi ben tatil diye yarın yapmayı düşünüyorum vede kalbim şuan ağzımın içinde atıyor :18:sanki olmadı gibi geliyor sonra içim rahatlıyor

evet canım yarın yaptır testini çıkar zatennn...inşallahh güzel haberle gelirsinn...nasıl heycanlı olduğunu tahmin edebliyorumm...

geçmiş olsun kuzum...inşallah herşey yolunda giderde bebeklerine kavuşman uzamaz...griple beraber olunca zorlamış seniii...kendine iyi bak iyice dinlen...

evet canım hamilelerimiz çoğaldı inşallah yarında bi hamiş haberi bekliyoruz...
rahim kalınlığı için gereken ilacı doktorun vermiş zaten başka bişey yapma sakın...bitkisel kürler vs...uydulama kullandığımız hormon ilaçlarıyla bitkiler etkileşime geçiyormuş ve bu da yan etkiye sebep oluyor...ayrıca rahim duvarı yeteri kalınlığa ulaşınca tutunma problemi yaşanmaz şu anki durumunla alakası yok yani...rahim duvarı kalınlığı iyi olsada olmasada tutunma sadece buna bağlı olmuyor başka bir sürü neden var embriyonun tutunmasını engelleyen..

Sen beni anlıyorsun...ben de alternatif napabilirim diye sormak istemiştim..Çok haklısın Yapmam gerekn en önemli şey dinlenip bu hastalıktan kurtulmak galiba..değil mi? Benim transfer marta sarkacak gibi görünüyor kızalr hayırlısı..adetimle beraber alacak doktorum spirali o da şubatın ortasına gliyor transfer zamanım o halde şubat sonunu bulur değil mi?

canım geçmiş olsun şükür bunuda atlattın sıra tüpte:)))) inşallah onuda meleğine kavuşarak sonlandırırsın

canım sende görmüşsün bebişini gözün aydın... rabbim devamını sağlıkla getirsin....

evet canım şu dönemde doktorunun verdiği ilaçları kullanıp dinlenmen yeterli...mart ta olsun bi ay erken bi ay geç ne farkeder...önemli olan vücudunun hazır olması...transferde şubatın sonuna kalır bu durumda...

Çok teşekkürler canım. Allahın izniyle seninde bebişini gördüğün günleri paylaşıcaz burdannn

AMİNNN inşallah canımmm...

canım geçmiş olsun şükür bunuda atlattın sıra tüpte:)))) inşallah onuda meleğine kavuşarak sonlandırırsın

teşekkür ederim ayrıca tebrik ederim anne oluyorsun ...Rabbim kucağına almyı ve büyüdüğünü görmeyi de nasip eder inşaallah..
kısmet canım benim de halay ekibim kurulur inşaallah.dondurulmuş embriyolar çözülürken bir kayıp olabiliyormuş...4 tane bebişimden biri daha gidebilir dedi doktorum...Nasibimizde varsa evlat sevmek herşey olacağına varır...

kızlaaaarrrr nerdesinizzz toplaşın artık bak topik yine avukathb ve bana kaldııııı....
yemek saati diye çok bişi demiyorumm ama acele edin ya hu....

Aşkolsun görmüyorsun beni
ymeği koydum ocağa yazıyom bol bol yaa

Aşkolsun görmüyorsun beni
ymeği koydum ocağa yazıyom bol bol yaa

görmedim şekerimmm...topik açık bende bi yandan işlerimi yapıyorum gelip gidip bakıyorum en son baktığımda da avukathb ile başbaşa kalmıştık...
bende o yüzden yazdıımmmm....neyse toplaşma başladı yavaş yavaşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…