canim kustum sana
hani senden bisey kacmazdi,ama kacti iste
ay ne kadar kötüüsn ne olacak sanki yedikmi erindim ondan tek tek atmaktan sıkıldım aşk olsun:
kızlar benim test günüm normalde cumstesi idi ben tatil diye yarın yapmayı düşünüyorum vede kalbim şuan ağzımın içinde atıyor :18:sanki olmadı gibi geliyor sonra içim rahatlıyor
happywomen tebrik ederim canım Rabbim kucağına almatı da nasip etsin inşaallah...Ben dedün histerektomi oldum yapışıklıklar varmış sol yanımda doktorum temizledi.2 tane spiral koymuş 2 tarafa da tekrarlamaması için bantlarım var 4 tane onlar taktım.grip bni bitirdi.Dün akşama kadar serum yedim ameliyattan saolsun doktorum da hastanedeki hemşirelerden anestezisyenlere kadar hepsi özellikle ilgilenip ekstra ilaçlar kattı serumlarıma lokal anesteziyle bayıltıp öyle yaptılar ameliyatı sakinleştirici verip ayrıca öyle uyuttular yoksa lokal de az çok hissediyor insan...çok zor birün dü ama şimdi daha iyiyim sabahtan beri uyuyup uyanıp terleyip yatıyorum..1 aylık bir ilaç tedavim var sonrasında rahimin düzelmesine abkıp transfer yapacak doktor. yksa erteleyecek bir ay daha...
kızlar valla süper moral oldu bana 2012 uğurlu geldi topiğimize..hamilelerimiz çoğalmış ...inşaallah bekleyen tedavi de olan herkes listeden terfi edip hamile listesini şenlendiririz.
Amiiiiiiiiiiiiinnnn..
Tutunma problemi yaşayan oldu mu aranızda...ben şimdi estrofeme başladım...rahim kalınlığım artması için başka neler yapabilirim?
bir de bu şekilde transferim yapılırsa ttunma problemi yüzünden düşük riskim olabilir mi kızlar..??
evet canım hamilelerimiz çoğaldı inşallah yarında bi hamiş haberi bekliyoruz...
rahim kalınlığı için gereken ilacı doktorun vermiş zaten başka bişey yapma sakın...bitkisel kürler vs...uydulama kullandığımız hormon ilaçlarıyla bitkiler etkileşime geçiyormuş ve bu da yan etkiye sebep oluyor...ayrıca rahim duvarı yeteri kalınlığa ulaşınca tutunma problemi yaşanmaz şu anki durumunla alakası yok yani...rahim duvarı kalınlığı iyi olsada olmasada tutunma sadece buna bağlı olmuyor başka bir sürü neden var embriyonun tutunmasını engelleyen..
happywomen tebrik ederim canım Rabbim kucağına almatı da nasip etsin inşaallah...Ben dedün histerektomi oldum yapışıklıklar varmış sol yanımda doktorum temizledi.2 tane spiral koymuş 2 tarafa da tekrarlamaması için bantlarım var 4 tane onlar taktım.grip bni bitirdi.Dün akşama kadar serum yedim ameliyattan saolsun doktorum da hastanedeki hemşirelerden anestezisyenlere kadar hepsi özellikle ilgilenip ekstra ilaçlar kattı serumlarıma lokal anesteziyle bayıltıp öyle yaptılar ameliyatı sakinleştirici verip ayrıca öyle uyuttular yoksa lokal de az çok hissediyor insan...çok zor birün dü ama şimdi daha iyiyim sabahtan beri uyuyup uyanıp terleyip yatıyorum..1 aylık bir ilaç tedavim var sonrasında rahimin düzelmesine abkıp transfer yapacak doktor. yksa erteleyecek bir ay daha...
MAŞALLAHHHH...
çok sevindim canım...annesinin göbüşünde keyif yapıyor...
rabbim korusun meleğini...
Sen beni anlıyorsun...ben de alternatif napabilirim diye sormak istemiştim..Çok haklısın Yapmam gerekn en önemli şey dinlenip bu hastalıktan kurtulmak galiba..değil mi? Benim transfer marta sarkacak gibi görünüyor kızalr hayırlısı..adetimle beraber alacak doktorum spirali o da şubatın ortasına gliyor transfer zamanım o halde şubat sonunu bulur değil mi?
Çok teşekkürler canım. Allahın izniyle seninde bebişini gördüğün günleri paylaşıcaz burdannn
canım sende görmüşsün bebişini gözün aydın... rabbim devamını sağlıkla getirsin....
canım geçmiş olsun şükür bunuda atlattın sıra tüpte:)))) inşallah onuda meleğine kavuşarak sonlandırırsın
Aşkolsun görmüyorsun beni
ymeği koydum ocağa yazıyom bol bol yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?