teşekkür ederim ayrıca tebrik ederim anne oluyorsun ...Rabbim kucağına almyı ve büyüdüğünü görmeyi de nasip eder inşaallah..
kısmet canım benim de halay ekibim kurulur inşaallah.dondurulmuş embriyolar çözülürken bir kayıp olabiliyormuş...4 tane bebişimden biri daha gidebilir dedi doktorum...Nasibimizde varsa evlat sevmek herşey olacağına varır...
korkma canım aynı şeyleri hepimiz yaşadık hem çoğu hamilemizin hiçbir belirtisi yoktu belirtilere takma bence en son morena ydı galiba (yanlışsa özür dilerim) senin gibiydi ama altı yüz küsürlerle pozitifi gördü. boşu boşuna bebişini üzmüş olacaksın ... rabbime sığın ve hayırlısını dile inşallah bebişin seninledir.....bugün çok kötüyüm
ağlama krizim tuttu içim çok sıkılıyor yine olmadı sanırım
hiç umudum kalmadı
yine negatıf almaktan cok korkuyorum hic belirti yok olmayacak
tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah maşallahgeldimmm canlarım kar yağısından dolayı ankara güvene gidemedik korktum açıkçası burdaki tıpa gittik gördük bebişimi tabi eşim alttan bakılacağını duyunca biraz yaygara çıkardı bişey olur diye bebeğe tek kese gördük zaten değere göre tek gibi görünüyo demişti güvendeki doktorum 4.4. mm fasülye tanem:) mutluluktan ağladım annemle konuştuk o bi yandan ben bi yandan ağladık Rabbim herkese ttdırsın bu duyguyu çok bekledik çok acı çektik ama sonunda Allah bize acıdı çok şükür hepiniz çok sağolun kızlar hep devam eden desteklerınız ve dualarınız için benimde dualarım hep sizinle....
kızlar sonuç pozitif.....
ohh tabi buldu rahat yeri dur sen annesi daha neler yapacakCanım benim kontrolüm dündü. Allaha şükürler olsun bebişimi gördük yan gelmiş yatıyordu1 Şubatta kalp atışlarını duymak için gideceğiz.Herşey yolunda dedi dr. Çok şükür rabbime.
içini ferah tut canım git yarın yaptır ve hayırlı haberlerle gel... (yarın cuma) cumanın hayrı üstüne olsunn....kızlar benim test günüm normalde cumstesi idi ben tatil diye yarın yapmayı düşünüyorum vede kalbim şuan ağzımın içinde atıyor :18:sanki olmadı gibi geliyor sonra içim rahatlıyor
aminnnnçok haklısın canım bizler üstümüze düşeni yapıp geri kalanını ALLAH dan diliyoruz , yeterki ol desin... hem bi tane kayıp diye üzülme anneciğine tutunsunda varsın bi tane olsun.. ayrıca iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ama emin ol pozitifi aldıktan sonra bile tam anlamıyla sevinemiyosun hep yüreğin ağzında bişey olacak korkusuyla yaşıyosun.. rabbim tattırdığı bu mutluluğu yarım bıraktırmasın ve hiçbirimizi evlat hasretiyle sınamasın, hepimizin hayırlı evlatları olsun.. dualarım hepimiz için....
Yaaa kislar benim kanamam cogaldi pet koyuyorum dr yat dedi ama ben hic kalkmiyrmki zaten igneler ikiye cikti dua edin lutfen bide parca geldi simdi dr uma uladamiyrum ama mutlaka o doner bize hbr vericem yine sizlere cook dua edin
egunal mrb. bende gazide asilama olmustum. 2 kere.sen tup bebek orada yaptirdin mi. benim asilama tutmadi. Tup bebekte gaziyi dusunmeli miyim diye dusunuyorum:)
Yaaa kislar benim kanamam cogaldi pet koyuyorum dr yat dedi ama ben hic kalkmiyrmki zaten igneler ikiye cikti dua edin lutfen bide parca geldi simdi dr uma uladamiyrum ama mutlaka o doner bize hbr vericem yine sizlere cook dua edin
merhaba hoşgeldiinnn...bu kadar zamandır gazi de tedavi olan birine ilk kez rastladımmm...ben çok talihsizlik yaşadım tüp bebekte...2008 de ilk aşılamamı 2009 da da ikincisini yaptırdım gazi de negatif sonuçlar aldım buna rağmen tüp bebeğide orda yaptırmak istedim bildiğim bir ortam rahat ederim diye...20011 de başladım ahmet hocayla...muayenelerimde vardı ta kii opu da beni mesut hocaya bırakana kadar...kendisi özel bir hastanede tüp bebek yapıyormuş ben bunu sonradan öğreniyorum...operasyonlara girmiyormuşşş...tedavinin en önemli aşamasında ortada kaldım resmen tabii istersem o özel hastaneye geçiş yapabilirmişim en az 4000 tl ödeyerek...sonrasında da yumurtalıklarım fazla uyarılmadan dolayı ohss oldum acilden giriş yaptım bi akşam ve hayati riskim var diye hemen hastaneye yatırdılar...o kadar çok şey yaşadım ki öyle ortada kaldım ki anlat anlat bitmez...sonuç pozitif te olsa negatif te olsa hastanede dedim ki ben bi daha buraya gelmemmm...bunu transferimin yapıldığı gün hemşirelere dedim...yaşadığım çok şeyi anlatmıyorum burda kabaca geçtim...ben önermiyorum ama yine de sen bilirsin...
egunal canim cok gecmis olsun.bende cok kararsiz kaldim oraya gidip gitmemekte.2010 temmuz ve eylul de iki asilama gecirdim. negatif sonuclandi.Ahmet bey di benim doktorumda.bugun Ankara universitesinde ki bi doktor ile gorustuk. Sonra dedim acaba Ahmet bey e mi gitseydim diye. Topigi okuyunca sana rastladim. Iyiki gitmemisim.Umarim bir daha ki tedavinde hamile kalirsin canim. Allah en iyilere denk getirsin hepimizi. Canim ohss nedir? Ben yeniyim bu konuda kusura bakma.
herşeyi sorabilirsin canım...ohss yumurta olgunlaştırmada vurduğumuz iğnelerin gereğinden fazla dozda verilmesi sonucu aşırı yumurtalık uyarılması demek...hayati riske kadar gidiyor...ben bilinçli olduğum için hemen farkettim ve eşime çabuk hastaneye gidiyoruz benim durumum ciddi dedim ve öyleymiş eğer geç gitsem akciğere sıvı birikmesi başlamış o yüzden ölebilirmişim tabi ben bunu sonradan öğrendim.panikle hemen yatış vermelerinden belliydi...yumurtalar olgunlaştırılıken toplama işlemi öncesinde e2 hormonuna bakılıyor kanda bunun 5000 nin altında olması gerekiyor ve bu değer 5000 ni geçeli çok olmuştu göstere göstere ohss olmuştum.bu durumda çatlama iğnesi yapılmaz ama yaptırdılar...onuda geçtim transferde yapılmaz ama yaptılar vs..ohss yumurta toplamdan sonraki günlerde ortaya çıkıyor aniden bel çevrenden şişmeye başlıyorsun 6 aylık hamile gibiydim ben...mide bulantısı küçük idrarını az az yapma en önemliside nefes alamama durumu daha çok belirtisi var....bir yumurtalık 3cm olması gerekirken benimki 8 cm olmuştu düşün artık...
cannlarrr ben geldiiim.akşama kadar nete giremedimm.
bebişlerimi aldım geldiiim göbüşümeee.dr kendini hamile sayabilirsin bence çok iyi dedi.bakalım inşallahhh.
yalnız ne kadar zorlandım anlatamammmçevden çıkarken sıkışık gittim.sonra bide orda bekledimmm.sonrada ameliyathanede bekledim.öldümmmmm.
hemşire bi kez sondayla azalttı sonra bide sürgü verdiiii ama nafile bitene kadar bende bittim.
ama Allahtan sağsalim bitti bu iş.şimdi oturuyorum bi sorun olmaz heralde dimiii.
canım ne yaptın nasılsın bugün neler yaşadın hadi anlat
noolsun be cannn.aldım geldim bebişlerimiii.gördüm bana gelirken pıtır pıtır arka arkaya geldilerr.çoook hoştu yaaa.Hep dua ettim inşallah tutar diyyeee.
ama inan çok zorlandım ben ya.çoook sıkışmışım ben.acıdan öldüm valla.ama çok şükür bitti.en güzel kısmıda bebişlerimin bana gelişi.
böle işte kuzummm.Allah hayırlısını versin inşallah.28 ocakta test ...
sen nasılsın bitanesi keyifler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?