2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım onlar için her acıya değer.İnşallah kırmızılar bitince seninde böle süreçlerini tekrar takip etcezzz.yanındayım hep unutmaaaaa.
Allahım hepimize bebişlerini gönderir inşallahhhh.

evet canım onlar için her acıya değer.İnşallah kırmızılar bitince seninde böle süreçlerini tekrar takip etcezzz.yanındayım hep unutmaaaaa.
Allahım hepimize bebişlerini gönderir inşallahhhh.

inşallah canım ameliyatımı oluym en kısa zamanda tekrar deneyecem saol yanımda olduğunu bilmek güzel amin canım rabbim bizleri evlattan yoksun bırakmasın sağlıklı hayırlı ömürlü analı babalı bebişler versin

Allah korumus cok sukur.Umarim bundan sonra hic boyle kotu seyler yasamazsin.Tekrar tedaviye basladin mi?

sağol canım zor bi süreci atlatalı 2 ay oldu...şubatta 2.tedaviye başlıyorum başkent hastanesinde...akasya1978 arkadaşımız orda hamile kaldı çok memnun...araştırdım hiç kötü bişey duymadım kime sorsam başkenti önerdiler inşallah bu kez meleğime kavuşacam...sen ne zaman düşünüyorsun ???

oh oh demek bebişler göbüşte yan gelip yatıyor...hayırlı ve geçmiş olsun canım...sıkışık olma durumu transferin en zor yanı zaten...bende işlemden sonra yapıyorum yapıyorum bitmiyor 28 ocak test günü vermişler kaldı 10 gün çünkü 5.gün embriyolarında daha erken test günü veriyorlar 2 gün önce öğreneceksin...geriye kalan embriyolar nolduuu???

adamcağız daha ne yapsın gezenti bi hanımı var hastalıktan kurtulamaz tabii...evet cicim bi soruver daktıra süper olur yanii...eski hastaneye hiç gitmek istemiyorum ama zaten rapor için gidecem evraklarıda isterim...teşekkür merciiiii

evet canısı yan gelip yatıyo keratalar...
sıkışıklık bitmediki boşaltıyolar yeniden geliyooo öldüm ya valla opu daha kolaydı bence.
neyse sonuç iyi olsunda.geriye kalanlara bakacaklar yarın durum iyiyse haber vercekler donduralımmı diye.bakalım tatlısı.
senden nbr kzuzmmm.

10 gün sonra çok erken değilmiki canım ya benim bugün 10. gün transferde ve salı dediler bana test günü için.bende kendim yaptırsammı ki acaba başka yerde kararsız kaldım?

canım hayırlı olsuuuuun.çoook mutu oldummmm.Allah kucağına almayıda nasip eder inşallahhhh.

ben her perşembe olduğu gibi kocişle fatmagül ve kurtlar vadisi kavgası yapıyorummm...ama hep o galip çıkıyo kaba adam hıhhh

10 gün sonra çok erken değilmiki canım ya benim bugün 10. gün transferde ve salı dediler bana test günü için.bende kendim yaptırsammı ki acaba başka yerde kararsız kaldım?

kuzum senin kaçıncı gün embriyosuydu???
5.gün embriyolarına 10.günde test yaptırıyorlar...

Selam arkadaşlar...Tedavide olan arkadaşlara Allah tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin...Hamile arkadaşlarında bebeklerini Rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin...Bende yarın Ege üniversitesinde tüp bebek tedavime başlayacağım..Şubat ayında 35 yaşımı dolduracağım.İlk tüp bebek deneyimim olacak daha önce 2 kez aşılama oldum ama tutmadı. Sizce çift embriyo yerleştirirlermi hiç bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.Cok heyecanlıyım. Allah herkesin yardımcısı olsun....:96:

güzel dileklerine AMİNNNN diyorummm...tedavin son olur ve bebeğine kavuşursun inşallah...çift embriyo yerleştirirler...özelliklede belirt ama...zaten bi çok hastane yasaya göre hareket etmiyor 35 yaş altındaki arkadaşlarımıza 2 embriyo koydular ve ikizlere hamileler...o yüzden sanada 2 embriyo transferi yaparlar...

Cnmm evt haklisin birsey olmck rabbimin izniyle ama iste insn tedrgin oluyr bizdede kanama alani var bakalim yarin ne dick dr um hbr vericm donste insllh bizim de ablanin gibi bebis saglikli olur
Ah cnm ah walla bn korkuyrum gorunce askinda hissediyrm sicacik akiyor az degil buaksmki cok pet dgistrdim dua edn dr la gorstum yarin bekliyr hemn yat sakin wc hqrici hqrekt etme dEdi zaten ben hic kaljmiyorum ki heP yatyorum neyse rabbimin emaneti bu bebsim bana mevlam ne eylerse gusel eyler diyorum hic sters yapmiyrm walla sadece sizdn dua istiyorum

Cnmm evt haklisin birsey olmck rabbimin izniyle ama iste insn tedrgin oluyr bizdede kanama alani var bakalim yarin ne dick dr um hbr vericm donste insllh bizim de ablanin gibi bebis saglikli olur

rabbim korusun meleğini...bişey olmaz annesiii...

canım senin son durumun ne???
devam ediyormu lekelenmelerin???

canımmm 5.gün embriyosu ya ondan ...senin kaçıncı gündü?

Kızlar ben dün Kadiköy Acıbadem'de opu oldum biliyorsunuz. Opumun çok zor geçtiğini söylemiştim. Sorum şu: dünden beri karın ağrım devam ediyor ve idrara çıkmakta zorlanıyorum. Bugün değişik saatlerde aramama rağmen Dr.a telefonla ulaşamadıgım için soramıyorum. Benzer bir tecrübesi olan var mı aceba? İlk opum kolay olmuştu, hiç ağrı sızı olmamıştı ve kolay toplanmıştı. Deniz Bey, yumurta kalitesizliğinden dolayı zor toplanmıştır dedi ama ilk seferinde yani 2 ay öncede aynı kalitedeydi ve kolay toplanmıştı opuda hiç böyle sorun yasamamıştım.

Kizlarrr bisi öğrendim. Yusuf suresi cocuğun güzel olmasını, Meryem suresi de doğumun kolay olmasını ve hamile kalmadan önce hamile kalmayı sağlıyormuş. İlgilenenler varsa bilgilerine

canım benim ben senin halay ekibin için seninle aynı anda online olmayı bekliyorum topikte..bu ara dek gelemedik...bundan sonraki mesajım sanaaaa

canim benim eline koluna yuregine saglik,

cook ama cook begendim,

gercektende kacmiyor senden,masallah sana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…