zorluk çekmişsin ama herşeye değer bence bebişlerin gelsin unutursun bunları rabbim gönlüne göre versin .... bende iyiyim çok şükür biraz ağrılarım var o kadar şu kırmızılar gitsin doktordan randevu alacam bakalım neler olacak
evet canım onlar için her acıya değer.İnşallah kırmızılar bitince seninde böle süreçlerini tekrar takip etcezzz.yanındayım hep unutmaaaaa.
Allahım hepimize bebişlerini gönderir inşallahhhh.
Allah korumus cok sukur.Umarim bundan sonra hic boyle kotu seyler yasamazsin.Tekrar tedaviye basladin mi?
cannlarrr ben geldiiim.akşama kadar nete giremedimm.
bebişlerimi aldım geldiiim göbüşümeee.dr kendini hamile sayabilirsin bence çok iyi dedi.bakalım inşallahhh.
yalnız ne kadar zorlandım anlatamammmçevden çıkarken sıkışık gittim.sonra bide orda bekledimmm.sonrada ameliyathanede bekledim.öldümmmmm.
hemşire bi kez sondayla azalttı sonra bide sürgü verdiiii ama nafile bitene kadar bende bittim.
ama Allahtan sağsalim bitti bu iş.şimdi oturuyorum bi sorun olmaz heralde dimiii.
nihayet bugün itibariyle iyi sayılırım en azından burnum artık akmıyoallah razı olsun kocacım bana iyi bakıyo çok spğuk diye odaya bide ufo koydu ama ben günlerdir yatıp dinlenmek yerine habire gezdiğim için anca toparladım. diğer raporları istermi diye pazartesi gidince sorarım olmassa
kızlar sonuç pozitif.....
oh oh demek bebişler göbüşte yan gelip yatıyor...hayırlı ve geçmiş olsun canım...sıkışık olma durumu transferin en zor yanı zaten...bende işlemden sonra yapıyorum yapıyorum bitmiyor28 ocak test günü vermişler kaldı 10 gün çünkü 5.gün embriyolarında daha erken test günü veriyorlar 2 gün önce öğreneceksin...geriye kalan embriyolar nolduuu???
noolsun be cannn.aldım geldim bebişlerimiii.gördüm bana gelirken pıtır pıtır arka arkaya geldilerr.çoook hoştu yaaa.Hep dua ettim inşallah tutar diyyeee.
ama inan çok zorlandım ben ya.çoook sıkışmışım ben.acıdan öldüm valla.ama çok şükür bitti.en güzel kısmıda bebişlerimin bana gelişi.
böle işte kuzummm.Allah hayırlısını versin inşallah.28 ocakta test ...
sen nasılsın bitanesi keyifler nasıl?
evet canısı yan gelip yatıyo keratalar...
sıkışıklık bitmediki boşaltıyolar yeniden geliyooo öldüm ya valla opu daha kolaydı bence.
neyse sonuç iyi olsunda.geriye kalanlara bakacaklar yarın durum iyiyse haber vercekler donduralımmı diye.bakalım tatlısı.
senden nbr kzuzmmm.
10 gün sonra çok erken değilmiki canım ya benim bugün 10. gün transferde ve salı dediler bana test günü için.bende kendim yaptırsammı ki acaba başka yerde kararsız kaldım?
Selam arkadaşlar...Tedavide olan arkadaşlara Allah tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin...Hamile arkadaşlarında bebeklerini Rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin...Bende yarın Ege üniversitesinde tüp bebek tedavime başlayacağım..Şubat ayında 35 yaşımı dolduracağım.İlk tüp bebek deneyimim olacak daha önce 2 kez aşılama oldum ama tutmadı. Sizce çift embriyo yerleştirirlermi hiç bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.Cok heyecanlıyım. Allah herkesin yardımcısı olsun....:96:
Cnmm evt haklisin birsey olmck rabbimin izniyle ama iste insn tedrgin oluyr bizdede kanama alani var bakalim yarin ne dick dr um hbr vericm donste insllh bizim de ablanin gibi bebis saglikli olurcanım bak ben burda 50 kere yazdım kız kardeşimin durumunu bi daha yazayım...kesenin etrafında kanama bölgesi vardı ama bebeğe bir zararı yoktu tam 6 ay pedle dolaştı kanaması oluyordu zamanlada kanama bölgesi azaldı...canını sıkma...dua ediyorum meleğine...merakta bırakma beni..
Ah cnm ah walla bn korkuyrum gorunce askinda hissediyrm sicacik akiyor az degil buaksmki cok pet dgistrdim dua edn dr la gorstum yarin bekliyr hemn yat sakin wc hqrici hqrekt etme dEdi zaten ben hic kaljmiyorum ki heP yatyorum neyse rabbimin emaneti bu bebsim bana mevlam ne eylerse gusel eyler diyorum hic sters yapmiyrm walla sadece sizdn dua istiyorumkorkutma bizi canım yaa..inş.bişey yoktur,sende kendini korkutup kasma,iyi düşünelim iyi olsun,dr na bi an önce ulaş bari,rabbim yavrunuzu size bagışlasın..yat hiç kalkma sen zaten öle yapıyomuşssun ama..gecmiş olsun tekrardan canım..iyi haberler ver bize inş..
Cnmm evt haklisin birsey olmck rabbimin izniyle ama iste insn tedrgin oluyr bizdede kanama alani var bakalim yarin ne dick dr um hbr vericm donste insllh bizim de ablanin gibi bebis saglikli olur
10 gün sonra çok erken değilmiki canım ya benim bugün 10. gün transferde ve salı dediler bana test günü için.bende kendim yaptırsammı ki acaba başka yerde kararsız kaldım?
kızlar sonuç pozitif.....
canım benim ben senin halay ekibin için seninle aynı anda online olmayı bekliyorum topikte..bu ara dek gelemedik...bundan sonraki mesajım sanaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?