Selam arkadaşlar...Tedavide olan arkadaşlara Allah tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin...Hamile arkadaşlarında bebeklerini Rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin...Bende yarın Ege üniversitesinde tüp bebek tedavime başlayacağım..Şubat ayında 35 yaşımı dolduracağım.İlk tüp bebek deneyimim olacak daha önce 2 kez aşılama oldum ama tutmadı. Sizce çift embriyo yerleştirirlermi hiç bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.Cok heyecanlıyım. Allah herkesin yardımcısı olsun....:96:
Ay kimse yok gidip yatiim bari. Burda olan arkadaslara iyi geceler....
cannlar ben bugün transfer oldum biliyosunuz.kabız olmuşum ve ıkınarak yapabildim.tutunmayı etkilermiiii
iyi geceler canım....Ay kimse yok gidip yatiim bari. Burda olan arkadaslara iyi geceler....
ben transferden sonra hem ıkındım ama ne ıkınma o yüzden tutmayacağını kabullenmiştim daha ikinci günden ve halada ıkınıyorum bu konuda biraz problemliyim bide hamilelik olunca dahada arttı:)cannlar ben bugün transfer oldum biliyosunuz.kabız olmuşum ve ıkınarak yapabildim.tutunmayı etkilermiiii
ayy kilitledi beni öksürük yazamadım...bir türlü... düzelmiştim toparluyorum diye sevinirken nerden çıktı bu öksürük arkadaş...su ter içinde kaldım öksüre öksüre..kocam da kaçtı gitti odadan adam bile rahatsız oldu duramadı yanımda...
sağol canım zor bi süreci atlatalı 2 ay oldu...şubatta 2.tedaviye başlıyorum başkent hastanesinde...akasya1978 arkadaşımız orda hamile kaldı çok memnun...araştırdım hiç kötü bişey duymadım kime sorsam başkenti önerdiler inşallah bu kez meleğime kavuşacam...sen ne zaman düşünüyorsun ???
aaaaa herkez bırakıp gitmiş beni
.58: .58:
bende küser topiğin kapısını çarpar giderimmm:84: :84::84: :84: :84: :84: :84:
günaydınlar hayırlı cumalar egunel canım hayırdır gözüne çöpmmü battı
bende Ocak adetimin gelmesini bekliyorum başlamak için. Ankara Tıp'ta.Aslında biraz endişeliyim. Topiklerden okuduğum kadarı ile orada yaptıranların pek tutmamış. Koçişe dedim. Yinede deneyelim dedi.Orda yaptıracağız artık. Umarım hayırlı uğurlu olur. Veren Allah değil mi zaten? Umarım bu sefer ol der inşallah. Ama yine de içimde bi sıkıntı var. neden kaynaklanıyor bilemiyorum.
Herkese günaydın bizim 11de Randevumuz var kıslar dua katiyen sizden ay Cook rahatım annm ve esim çok tedirgin bulmk ben Rabbime teslim olmuş durumdayım bebeğim onun hediyesi bana ben acizim elimden birsey gelmiyor Rabbim bilir hakkımızda herseyin hayrlisi insllh bu adet gibi sürekli pet değiştiriyorum size hbr vericem dönünce hepinize hayrli cumalar canlarım hersey gonlumzce olsun insllh
Topiğimize güzelll birgün diliyorummmm
SEHAK canım test gününe bir gün var ama sen bugün test yaptıracaksın inşallahh güzel haberle gelirsin
KARASU81 son durumunu merak ediyorum ilk fırsatta bilgilendir beniii
BAHARKUS kuzum seninde test günün yarın ama bugün dayanamadım kan verdim gibi bir mesajla geleceksin diye düşünüyorum...
inşallah pozitifle gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?