2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm günaydın..napıonn?

alışverişe gitmişttim hani şu bi kaç gündür gitmeye çalıştığım ama hep ertelediğim alışveriş...yaptım rahatladım...sabah -10 du ankara...donduuuummmm...

süpperrrr...demek yarın bebeklerie kavuşuyorsun...inşallah son ve bebekli olur canım arkadaşım...

bugün karne günü bende bıcırıklarıma karneleri verdim geldim.
15 gün tatil beni bekler :)
gerçi ailemin yanına gidemicem ama eşimin ailesi bizi bekler.
öğretmen arkadaşlar iyi tatiller :)

ben olsam önce kendi aileme giderdim onlara gidemiyorsam kayın validemlerede gitmezdim ...ne iyi gelinsin sen öyleee...

Kislar biz geldik bebisim 6mm olmus pitpit atiyr kalbimiz fakat kanama alanimizda cok buyumus keseyede yaklasmis hic kalkmimiyrm yasak dusuk tehtidi bu kesunlikle yaticksin dedi iste boyle canlarim dua edin bize

MAŞALLAHHH canım...kanama falan derken bebiş bi gayret büyümeye çalışıyor...kanama alanı küçülmesi lazımdı aksine büyüme yapmış doktorunun dediği gibi düşük tehlikesi demek bu...dikkat et lütfennn...

nerdesiiinnnn???
merak ediyoruuummmm...
dışardaydım eve girer girmez bilgisayarı açtım topiğe baktım bi de ne göreyim senden haber yooookkk...
neyse inşallah güzel haberi alınca mutluluktan şuurunu kaybetmişsindirde bize haber vermek aklına gelmemiştir...

Kizlar selam, 2 gundur yine endiselenmekten beyin kanamasi geciricem

Bugun tekrar yaptik test sonucum 3.800 ama kese goremedi doktor. Pazartesi tekrar gel dedi. Sizde normal mi

deme öyle şeyler yaaa beyin kanamasıymııııışşşş
hamile kızlar sana daha doğru bilgi verirler ama sen testi yapalı daha çok olmadı ki hemen keseyi göreceksin...
17 ocakta yaptın 3 gün geçmiş üstünden...değerin yüksek diye kese görülürmü bilmiyorummm...

sağolasın akasyacığım.bayağı bişey öğrendim. Kaderde bunları öğrenmekte varmış. oysa önceden tüp bebek fikri bile ne kadar korkunç gelirdi. şimdi tutsun diye dualar ediyoruz. Güzel Allahım bu uğurda emek ve çaba harcayan herkesi kuzularına, civcivlerine kavuştursun:))

Nbr canım?güldürdün beni cicim,topigin kapısını carpar gidermisinahmet kaya dan etkilendin galibaanlaşılan akşam kimse yokmuş,gerci şimdide yok nerde bu kızlar bu saatte:26:

evet ervacım baktım herkez beni bırakıp gitmiş bende alındım dedim ki madem terkedildim bende kapıyı çarpar giderim şaka bir yana sen neler yapıyosun? kuzuların ne yapıyo üzüyomu seni?

ii tatiller sana.hıhh nie ailenin yanına gidemıoda eşininkilerinn yanına gidion?kızdım bak şimdi kim bu fikri sunduysa

kayınvalidemler 1.5 saat annemler 7 saat uzaklıkta. doktrum dedi 14. haftaya kadar riskli dönem bana bıraktı. herşey bebeğim için bu tatilde de malesef göremicem onları.

iyi tatiller ögretmenimmmmmmmmmmm :)

ögretmen arkadaşlara,ögrencilere,ailelerine iyi tatiller:))

teşekkür ederim arkadaşlar...

ben olsam önce kendi aileme giderdim onlara gidemiyorsam kayın validemlerede gitmezdim ...ne iyi gelinsin sen öyleee...

ya hiç sorma bir aydır burayım fena bunaldım 15 burdan ayrı kalmak iyi gelicek. ahhh keşke gidebilsem ama işte.......

bu arada arkdaşlar 2 li test sonucum iyi çıktı

15 gün olmayabilirim görüşmek üzere....

akasya canım nasılsın nasıl oldun

şükür iyiyim canım, gribi atlattım ama izleri hemen geçmiyo malum:))))) kabızlık ve şişkinlik zaten hayatımın değişmez parçası oldu onları önemsemiyorum
pazartesi dr.a gidicem inşallah herşey yolunda derse rahatlıcam. sen neler yapıyosun? çalışmak zor olmuyomu inşallah işyerin sıcaktır.. ben evde bile zorlanıyosam rabbi siz çalışanlara kolaylık versin....

kız bu soğukta nerelerdesin????? bak dikkat et yolculuk öncesi totoyu üşütme:)) paşalara hediye almaya mı gittin? yoksa apartmanındaki ihtiyar heyetine mi yakalandın

öğretmenim canım benim.... canım benim... seni ben pek çok pek çok severim.... iyi tatiller canım.. boşver gitme bi yere devir totoyu yat aşa... dinlen meleğinle:)))))

kız bu soğukta nerelerdesin????? bak dikkat et yolculuk öncesi totoyu üşütme:)) paşalara hediye almaya mı gittin? yoksa apartmanındaki ihtiyar heyetine mi yakalandın

eveeeettttt totoyu kesin üşüttümm yarın çıkar ortayaaa....dondum beee...o nasıl soğuktu öyleee...
paşalarıma hediyeler aldım eveetttt....
2 saat hediye seçmeye çalıştım sözkonusu paşalar olunca onlara ve yaşlarına göre düşünmek zorundasın o yüzdende en iyisi olsun die çok inceledim...
sonra başka alışveriş derken pek bi yorulmuşumm...ALLAHTAN ihtiyar heyeti bu ara yoklamıyo beniii...gerçi bu kezde bahanem hazır...
yolculuk varda hazırlanıyorummm:101:
sen de ne var ne yok dicektim önceki mesajlarda yazmışsın...
kabızmışın öğrendimmm hemen listemize ekleyim

aman artık kabızlığı sorundan saymıyom benim normal halimde kabıza yakındı zaten,, ayıptır sölemesi ben zaten ıkınmadan yapamıyorum vücut böyle alışmış. her sabah aç karna iki kaysı yiyip üstüne ılık su içiyorum ama banamısın demiyo:))) bu ara esas problemim kan iğneleri artık göbeğimin delinecek yeri kalmadığı ve çok acıdığı için bacaktan yapmaya başladık o da bacağımda her vurduğumuz yerde yağ bezesi gibi ödem yapıyo bacağımın her yeri küçük küçük yumrular oluştu morarmaları söylemiyom bile o göbeğimde de oluyodu bakalım pzrtesi dr.a gidicem belki iğneden hapa geçiş yaparız bide şu beni şişiren pregestandan kurtulursam süper olcak günde üç öğün içime dürtmekten fenalık geldi:)))) bide vitaminle sorunum var onuda içerken kokusu midemi bulandırıyo bi türlü beceremiyom hapı içmeyi zaten ezelden beri sevmem o vitaminlerin kokusunu.. folik asiti susuz bile içebilirim ama vitamine gelince of ki offff amma söylendim yine bir dokun bin ah işit durumu oldu:))))))

kızlar ankaranın ayazında hamileyimmmmmmmmmmmmm

çok sevindim çooookkkk....tebrik ediyorummm...rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh...
ayaz soğuk ankaramızda göbüşünde bir melek seni ısıtacak annesiii...

:118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119:

Merhaba arkadaşlar ben kaç zamandır sizi takip edip sizinle sevinip sizinle üzülüyordum ama üye olmak dün kısmet oldu bugün aktifleştim.Bende p.tesi günü adana başkentte 3. gün transferi yaptırdım.Heyecanla bekliyorum hep yatıyorum yemek wc ve namaz dışında yataktan çıkmıyorum.Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.AMİN

SAĞOLUN BACILAR şimdi pazar tekrar test yaptırcaz bakalım Allhım tamamına erdirir inşallah darısı isteyen herkese olsun

canım yaaa demek iğne mahvetti seni...tabii göbeğinde yer kalmaz ne kadar uzun zamandır vuruluyorsun...benimde mide rahatsızlığım var bi çok ilacı kullanamam eğer hamile kalırsam
hulusi cim banada bu ilaçları verecek demek oluyo buuuu...şimdiden kötü hissettim kendimi...valla bu kez konuş doktorunla ne zamana kadar böyle devam edeceksin sen anlattıkça bana sıkıntı bastı ya hu:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…