canımm günaydın..napıonn?
Çarş. opu oldum. 5 tane yumurta toplandı. Perş, 4 tanesinin döllendiği haberi geldi. Cuma yanı 2. gün itibariyle iki tane 2 hücreli bir tane 3 hücreli, bir tane 5 hücreli embriyom olduğu haberi geldi. 5 hücreli olması yani çok hızlı bölünmesi iyi değilmiş. Yarın sabah 10.00 da 2 tane embriyo transfer edecekler.
bugün karne günü bende bıcırıklarıma karneleri verdim geldim.
15 gün tatil beni bekler :)
gerçi ailemin yanına gidemicem ama eşimin ailesi bizi bekler.
öğretmen arkadaşlar iyi tatiller :)
Kislar biz geldik bebisim 6mm olmus pitpit atiyr kalbimiz fakat kanama alanimizda cok buyumus keseyede yaklasmis hic kalkmimiyrm yasak dusuk tehtidi bu kesunlikle yaticksin dedi iste boyle canlarim dua edin bize
Kizlar selam, 2 gundur yine endiselenmekten beyin kanamasi geciricem
Bugun tekrar yaptik test sonucum 3.800 ama kese goremedi doktor. Pazartesi tekrar gel dedi. Sizde normal mi
öncelikle tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun... yumurta toplama anestezi altında yapılan bi işlem benim zerre ağrım yoktu umarım seninkide öyle geçer ama sonrasında kabız odum o beni mahvetti o yüzden sen dikkat et sakın kabız olma.... transfer ise çok daha kısa bir işlem jinekolojik muayne gibi (aşılama yaptıran arkadaşlar aşılama ve transfer işleminin benzer olduğunu söylüyor) blast daha önce toplanmış ve dondurulmuş yumurtalarla ilgili bir terim. 3. gün yada 5. gün embriyosuda yumurta toplama işleminden sonra spermle buluşup döllenen yumurtanın senin rahmine yerleşene kadar geçirdiği gün sayısı.. döllenen yumurtanın kalitesine ve dışarda yaşama şansına göre opudan 3 gün yada 5 gün sonra transfer gerçekleşir. umarım yardımcı olabilmişimdir:))))
Nbr canım?güldürdün beni cicim,topigin kapısını carpar gidermisinahmet kaya dan etkilendin galiba anlaşılan akşam kimse yokmuş,gerci şimdide yok nerde bu kızlar bu saatte:26:
ii tatiller sana.hıhh nie ailenin yanına gidemıoda eşininkilerinn yanına gidion?kızdım bak şimdi kim bu fikri sunduysa
iyi tatiller ögretmenimmmmmmmmmmm :)
ögretmen arkadaşlara,ögrencilere,ailelerine iyi tatiller:))
ben olsam önce kendi aileme giderdim onlara gidemiyorsam kayın validemlerede gitmezdim...ne iyi gelinsin sen öyleee...
akasya canım nasılsın nasıl oldun
kız bu soğukta nerelerdesin????? bak dikkat et yolculuk öncesi totoyu üşütme:)) paşalara hediye almaya mı gittin? yoksa apartmanındaki ihtiyar heyetine mi yakalandın
eveeeettttt totoyu kesin üşüttümm yarın çıkar ortayaaa....dondum beee...o nasıl soğuktu öyleee...
paşalarıma hediyeler aldım eveetttt....
2 saat hediye seçmeye çalıştım sözkonusu paşalar olunca onlara ve yaşlarına göre düşünmek zorundasın o yüzdende en iyisi olsun die çok inceledim...
sonra başka alışveriş derken pek bi yorulmuşumm...ALLAHTAN ihtiyar heyeti bu ara yoklamıyo beniii...gerçi bu kezde bahanem hazır...
yolculuk varda hazırlanıyorummm:101:
sen de ne var ne yok dicektim önceki mesajlarda yazmışsın...
kabızmışın öğrendimmm hemen listemize ekleyim
kızlar ankaranın ayazında hamileyimmmmmmmmmmmmm
aman artık kabızlığı sorundan saymıyom benim normal halimde kabıza yakındı zaten,, ayıptır sölemesi ben zaten ıkınmadan yapamıyorum vücut böyle alışmış. her sabah aç karna iki kaysı yiyip üstüne ılık su içiyorum ama banamısın demiyo:))) bu ara esas problemim kan iğneleri artık göbeğimin delinecek yeri kalmadığı ve çok acıdığı için bacaktan yapmaya başladık o da bacağımda her vurduğumuz yerde yağ bezesi gibi ödem yapıyo bacağımın her yeri küçük küçük yumrular oluştu morarmaları söylemiyom bile o göbeğimde de oluyodu bakalım pzrtesi dr.a gidicem belki iğneden hapa geçiş yaparız bide şu beni şişiren pregestandan kurtulursam süper olcak günde üç öğün içime dürtmekten fenalık geldi:)))) bide vitaminle sorunum var onuda içerken kokusu midemi bulandırıyo bi türlü beceremiyom hapı içmeyi zaten ezelden beri sevmem o vitaminlerin kokusunu.. folik asiti susuz bile içebilirim ama vitamine gelince of ki offff amma söylendim yine bir dokun bin ah işit durumu oldu:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?