Merhaba arkadaşlar ben kaç zamandır sizi takip edip sizinle sevinip sizinle üzülüyordum ama üye olmak dün kısmet oldu bugün aktifleştim.Bende p.tesi günü adana başkentte 3. gün transferi yaptırdım.Heyecanla bekliyorum hep yatıyorum yemek wc ve namaz dışında yataktan çıkmıyorum.Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.AMİN
çok sevindim çooookkkk....tebrik ediyorummm...rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh...
ayaz soğuk ankaramızda göbüşünde bir melek seni ısıtacak annesiii...
:118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
:119::119::119::119:
Merhaba arkadaşlar ben kaç zamandır sizi takip edip sizinle sevinip sizinle üzülüyordum ama üye olmak dün kısmet oldu bugün aktifleştim.Bende p.tesi günü adana başkentte 3. gün transferi yaptırdım.Heyecanla bekliyorum hep yatıyorum yemek wc ve namaz dışında yataktan çıkmıyorum.Rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın.AMİN
sabahtan beri senden haber bekliyoz çatlattın bizi burdaçok sevindim arkadaşım rabbim salıkla kucağına almayı nasip etsin .64: :6
hayırlı olsun canım inşallah meleğin sıkı sıkı tutunmuştur sana ve bir hafta sonra senin için halay ekibi kurarız:))) bilgilerini yazarsan topiğimizin direği listeci hanımımız egunal seni de listeye ekler. yaşın, kaçıncı denemen , sorununuz gibi:)
sağolasın bacım haly ekibinle gelmişsin darısı san ve tüm isteyenlere olsun
canım yaaa demek iğne mahvetti seni...tabii göbeğinde yer kalmaz ne kadar uzun zamandır vuruluyorsun...benimde mide rahatsızlığım var bi çok ilacı kullanamam eğer hamile kalırsam
hulusi cim banada bu ilaçları verecek demek oluyo buuuu...şimdiden kötü hissettim kendimi...valla bu kez konuş doktorunla ne zamana kadar böyle devam edeceksin sen anlattıkça bana sıkıntı bastı ya hu:97:
hayırlı olsun canım inşallah meleğin sıkı sıkı tutunmuştur sana ve bir hafta sonra senin için halay ekibi kurarız:))) bilgilerini yazarsan topiğimizin direği listeci hanımımız egunal seni de listeye ekler. yaşın, kaçıncı denemen , sorununuz gibi:)
heyt beeee kim tutar beniiii:122: aldım gazııı şımardımmm :86:...topiğimizin direği demeeekkkk...merciii cicim teveccühün
yok yok kötü hissetme o mide rahatsızlığı bende aileden genetik var buna rağmen çok şükür midemle ilgili pek bi sıkıntım yok bazen ekşimeler kaynamalr oluyo ama o da hamilelikte normalmiş. ben vitaminin kokusundan tiksiniyorum e bide nerdeyse üç aydır içiyorum bünyeme destek olsun diye tiksinmmem çok normal ama allahtan pregestanı vajinal kullanıyorum onu yutanlardaki etkileri acayip:))))))) iğneler ne kadar canımı yaksada iğneden hapa geçenler kan hapının mdeye çok zarar verdiğini söylüyo o yüzden hapa geçmek benim için ne kadar iyi olur bilmiyom tabi bunlar tamamen benim söylemleerim bakalım hulusicim ne dicek. neyse söylenmeyim kuzucum iyi olsun da ben herşeye razıyım elbet geçer gider bu günler yeterki benim mis kokulum sağlıkla gelsin... ve gülden teyzesi de hemen benim kuzuma bi arkadaş yapıp peşimizden yatişsin....
herşey bebek için tabii önemli olan onun sağılığı...teyzeside istiyo hemencecik bir arkadaş yapmayı onaaa...dua etsin o küçük temiz melek yüreğiyle bana belki rabbim gönderir oyun arkadaşını
ama hakkat öle şekerim sen olmayınca topik öksüz kalıyo... sen girmeyince sayfalar bile daha ağır ilerliyoo yüzden hepimiz çok seviyoz seni:13:
Tebrikler arkadaşım Rabbim hepimize nasip etsin.
kızlar ankaranın ayazında hamileyimmmmmmmmmmmmm
kızlar ankaranın ayazında hamileyimmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?