Kislar biz geldik bebisim 6mm olmus pitpit atiyr kalbimiz fakat kanama alanimizda cok buyumus keseyede yaklasmis hic kalkmimiyrm yasak dusuk tehtidi bu kesunlikle yaticksin dedi iste boyle canlarim dua edin bize
ooo maaşallah sendede bol buz bebiş var canım...canım benim 26 yumurtam toplanmıştı 16 tanesi döllendi 2 tanesi transfer edildi kalanlar 5+5+4 olarak ayrı ayrı donduruldu.2. tedavimde dondurulmuşların 5 tanesi çözüldü yine ikisi transfer edildi kalan 3 tanesi sağlıklı olduğu için 2 gün daha takip edip yine dondurdular.3. tedavimde bu 3 tane donmuş çözdürüldü ve yine ikisi transfer edildi.yani bida dondurabiliyolar sonucu çıkıo ortaya.ama tabi negatif3. sü kimyasal oldu ama.anlatabildim mi bilmiom ama
canım bendeki pıhtı mthfr c 677 heterezigot bi çok insanda varmış yüzde doksan ve bi çok kişi bilmiyormuş..artık genetikte bunun araştırılması bile yapılmayacakmış..o yüzden tedbir olarak sadece coraspin kullanıyorum.. eşimde morfoloji düşüktü vitamin kullandık eylül ayından beri ve beslenmesine çok dikkat etti yarayabileceğini düşündüğü herşeyi yedi ve çok şükür bu sefer eşdede hersey çok iyi gelişti ve problem olmadı.. erkek infertilitesi diye ayrılan merkez varmı bilmiyorum ama bence kim nereden iyi sonuç alırsa orası onun için iyidir.. ben her iki denememide acıbademde yaptım ama farklı subelerde ikisindende memnundumgenel anlamda sen nerede tedavi gördün..
Kislar biz geldik bebisim 6mm olmus pitpit atiyr kalbimiz fakat kanama alanimizda cok buyumus keseyede yaklasmis hic kalkmimiyrm yasak dusuk tehtidi bu kesunlikle yaticksin dedi iste boyle canlarim dua edin bize
canım benim 26 yumurtam toplanmıştı 16 tanesi döllendi 2 tanesi transfer edildi kalanlar 5+5+4 olarak ayrı ayrı donduruldu.2. tedavimde dondurulmuşların 5 tanesi çözüldü yine ikisi transfer edildi kalan 3 tanesi sağlıklı olduğu için 2 gün daha takip edip yine dondurdular.3. tedavimde bu 3 tane donmuş çözdürüldü ve yine ikisi transfer edildi.yani bida dondurabiliyolar sonucu çıkıo ortaya.ama tabi negatif3. sü kimyasal oldu ama.anlatabildim mi bilmiom ama
Çözüldükten sonra bir daha donduramazlar ki..
arkadaşlar; blast, 3. gün embriyosu, 5. gün emriyosu falan nedemek? 29 günde bir adet gören insanın yumurta toplama ve transfer işlemi kaçıncı günler olur? Bide kaç yumurta yerleştireceklerine biz karar verebiliyormuyuz? Transfer işlemi ağrılımı oluyor? :18:
Cnm sen cook strws yapma bakim hamissin bebiste heyecan yapar annesi dr un dedigini yapiyrm cnm hatta ogrendigim gundn beri yatak odasi ve salon arasinda geziniyoruz sende k d etYa varya sabahtanberi seni bekliyorumy yuregim ağzımda. Canim cok sevindim .unun dediklerini dinle aman diim. Sevgiler....
Evet cnmcanım bak nasılda büyüyor çaktırmadan...napalım canım tüptede bu risk çok oluyor zor olucak ama yeterki bebişim iyi olsun deyip sen dikkat edersin zaten ..inş.kucağıan alda bugünlerini unut canım..iğneye devammı:26:
yakına olsamda arada gelsem sana teselli versem muhabbet etsekk
tatlim aral beyde artik tedirgin oluyr ben arayinca kanamayi hic se meyiz diyor daha cok buyums kese buyudukce kanama alani 4 yada 5hafta daha boyle devam eder insllh birdaha hic kanamz diyor yattim kalkmiyirum gel sen bana cnm ne zamn istersen annem var bize bakar ayaklarimin altinda cnm yastik var tup bebede karsilasiln bir durum benim kuzum 6mm olmus teyzesi hergun buyuyr ve bizede gostermk istiyor kendini yaramaz 27sine kadqr artik insllh kanam olmazsa gitmicez dr akıyamam büyümüş mü pıtırcıkdualarım seninle rabbim korusun bebişini.anneni yollama sakın baksın sana kalkma yerinden ayaklarını yüksekte tut.buluşma yalan oldu desene sen kalkamıcan yerinden ben sana gelirim artık ziyarete peki ne kadar daha böle dewam edermiş kesilirmişmi kanama bide iğne falan werdimi yine?
ben her perşembe olduğu gibi kocişle fatmagül ve kurtlar vadisi kavgası yapıyorummm...ama hep o galip çıkıyo kaba adam hıhhh
kuzum senin kaçıncı gün embriyosuydu???
5.gün embriyolarına 10.günde test yaptırıyorlar...
güselim bende ege üniversitesinde yaptırdım. 35 yaşını dolduranlara 2 konuluyor diğerlerine tek konuyor.sende şubata kadar sarkıt ve çift konsun.ben o hastanede laporoskopi oldum çok kişiyle tanıştım görüştüm yani hep 35 yaş altına tek konuyor.Selam arkadaşlar...Tedavide olan arkadaşlara Allah tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin...Hamile arkadaşlarında bebeklerini Rabbim sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin...Bende yarın Ege üniversitesinde tüp bebek tedavime başlayacağım..Şubat ayında 35 yaşımı dolduracağım.İlk tüp bebek deneyimim olacak daha önce 2 kez aşılama oldum ama tutmadı. Sizce çift embriyo yerleştirirlermi hiç bilgim yok. Yardımcı olursanız sevinirim.Cok heyecanlıyım. Allah herkesin yardımcısı olsun....:96:
yukarıdada yazdım bilgim yok bu konuda ama 3. gün oluyor heralde benim embriyolar....canımmm 5.gün embriyosu ya ondan ...senin kaçıncı gündü?
Kızlar ben dün Kadiköy Acıbadem'de opu oldum biliyorsunuz. Opumun çok zor geçtiğini söylemiştim. Sorum şu: dünden beri karın ağrım devam ediyor ve idrara çıkmakta zorlanıyorum. Bugün değişik saatlerde aramama rağmen Dr.a telefonla ulaşamadıgım için soramıyorum. Benzer bir tecrübesi olan var mı aceba? İlk opum kolay olmuştu, hiç ağrı sızı olmamıştı ve kolay toplanmıştı. Deniz Bey, yumurta kalitesizliğinden dolayı zor toplanmıştır dedi ama ilk seferinde yani 2 ay öncede aynı kalitedeydi ve kolay toplanmıştı opuda hiç böyle sorun yasamamıştım.
canım bendeki pıhtı mthfr c 677 heterezigot bi çok insanda varmış yüzde doksan ve bi çok kişi bilmiyormuş..artık genetikte bunun araştırılması bile yapılmayacakmış..o yüzden tedbir olarak sadece coraspin kullanıyorum.. eşimde morfoloji düşüktü vitamin kullandık eylül ayından beri ve beslenmesine çok dikkat etti yarayabileceğini düşündüğü herşeyi yedi ve çok şükür bu sefer eşdede hersey çok iyi gelişti ve problem olmadı.. erkek infertilitesi diye ayrılan merkez varmı bilmiyorum ama bence kim nereden iyi sonuç alırsa orası onun için iyidir.. ben her iki denememide acıbademde yaptım ama farklı subelerde ikisindende memnundumgenel anlamda sen nerede tedavi gördün..
ecrin_mert çookkkk teşekkür ederim cevap için....
arkadaşlar; blast, 3. gün embriyosu, 5. gün emriyosu falan nedemek? 29 günde bir adet gören insanın yumurta toplama ve transfer işlemi kaçıncı günler olur? Bide kaç yumurta yerleştireceklerine biz karar verebiliyormuyuz? Transfer işlemi ağrılımı oluyor? :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?