2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kislar biz geldik bebisim 6mm olmus pitpit atiyr kalbimiz fakat kanama alanimizda cok buyumus keseyede yaklasmis hic kalkmimiyrm yasak dusuk tehtidi bu kesunlikle yaticksin dedi iste boyle canlarim dua edin bize

kıyamam büyümüş mü pıtırcıkdualarım seninle rabbim korusun bebişini.anneni yollama sakın baksın sanakalkma yerinden ayaklarını yüksekte tut.buluşma yalan oldu desene sen kalkamıcan yerinden ben sana gelirim artık ziyaretepeki ne kadar daha böle dewam edermiş kesilirmişmi kanama bide iğne falan werdimi yine?

arkadaşlar; blast, 3. gün embriyosu, 5. gün emriyosu falan nedemek? 29 günde bir adet gören insanın yumurta toplama ve transfer işlemi kaçıncı günler olur? Bide kaç yumurta yerleştireceklerine biz karar verebiliyormuyuz? Transfer işlemi ağrılımı oluyor? :18:

ooo maaşallah sendede bol buz bebiş var canım...
bende hep bunu merak ediyordum benimde 5 donmuşum var..ikitane tarsndfer ettsinler diye istiycem ama ilki özeldeydi hiç sormadan 30 yaş altınada 2 emb.koyuyulardıbende memnun kalmıştım ama tutmadı malesef...
fakülteşlerde naparlar bilmem ama benim 5 nasıl çözülürkü hepsi birden çözülüp takipmi olurkii:26:bide inş. gereiyede kalır.ank.donduğunda hoca demiştiki iyi kalite 3kere bile denersin bakıcaz artıkkk:26:

kız dün sana pıhtıdAŞ dedim cvp yazamadın yada yazdın görmedim...bendede 677 heterezigot..aynı şey banada söyleniyor ank.tüp sonrası öğrendim önceden yaptırıdm eksik yaptırmışlar..enson yardımcı doçent coraspini teselli diye veriyoal rhasta kendini iyi hissetsin diye bende dedimki ama benim gbi olup düşük yapanda var""ki benimde 7haftalık düşüğümvar tedavisiz kaldım düştü,2de kimyasal düşük var"" bende anlamdım..ama coraspin iç dendin uzun süre içmedim 4 aydır içiyorum artık tedavide neelr yaparlar bilmem..bizim değer normalmişya bakalım...:26:

Kislar biz geldik bebisim 6mm olmus pitpit atiyr kalbimiz fakat kanama alanimizda cok buyumus keseyede yaklasmis hic kalkmimiyrm yasak dusuk tehtidi bu kesunlikle yaticksin dedi iste boyle canlarim dua edin bize

canım bak nasılda büyüyor çaktırmadan...napalım canım tüptede bu risk çok oluyor zor olucak ama yeterki bebişim iyi olsun deyip sen dikkat edersin zaten ..inş.kucağıan alda bugünlerini unut canım..iğneye devammı:26:
yakına olsamda arada gelsem sana teselli versem muhabbet etsekk

Ya varya sabahtanberi seni bekliyorumy yuregim ağzımda. Canim cok sevindim .unun dediklerini dinle aman diim. Sevgiler....

anlatabıldın cnm benım sagol 1 tane verecekler bana ıns o kalan bırtanede tekrar dondurulur kı 1. asamalara gerek kalmadan yaparım 2. bebegımı allahımın ıznıyle kuzumm sagol masallah senın ne cok varmıs :))) 8 tane yumurtadan 2 tane dondurdualr benım.

Çözüldükten sonra bir daha donduramazlar ki..

bilmiyorum cnm demekkı kalıteye bakıyorlar cnm oluyrmus

cnm dıkkat et kendıne cokgecmıs olsun tekrar yat sende kalkma bakım aaaa kızarız sana

cnm sperm ve yumurtanın bulustugu gun 1. gun 2. gun dıye devam edıyo benım 5 gun embırıyo transferıydı mesala gelısımıne bakıyorlar kalıtesıne . yumurta toplama senın gelısımıne yumurta gelısımıne baglı transfer ıslemıne embırıyonun gelısımıne baglı ıste burda yıne 2. gun 3. gun olayı oluyor. malesef ıbiz karar veremıyoruz yasa bakıyorlar daha once olmusmu dıye bakıyorlar bıldıgım kadarıyla 30 yada 35 yas altı 1 ustu 2 dıye bılıyorum ben 28 yasındayım cok ısrar ettım 2 dıye ama yas kurtarmadı ve yasak dıye 1 oldu oda neagtıftı zaten ohss oldum cunku yumurta toplama bıraz agrılı transferde hıc acı duymdım cnmmm

Ya varya sabahtanberi seni bekliyorumy yuregim ağzımda. Canim cok sevindim .unun dediklerini dinle aman diim. Sevgiler....
Cnm sen cook strws yapma bakim hamissin bebiste heyecan yapar annesi dr un dedigini yapiyrm cnm hatta ogrendigim gundn beri yatak odasi ve salon arasinda geziniyoruz sende k d et
Evet cnm Buyuyor inslh gecicknlarda ah keske duanda cok ihtiyacim var super olurdu gelebilseydin igne devam cnm progestan hergun 3gunde birde proluton depot ah cok cnm aciyr artik insllh hepimiz saglikla alalim kcagimiza
tatlim aral beyde artik tedirgin oluyr ben arayinca kanamayi hic se meyiz diyor daha cok buyums kese buyudukce kanama alani 4 yada 5hafta daha boyle devam eder insllh birdaha hic kanamz diyor yattim kalkmiyirum gel sen bana cnm ne zamn istersen annem var bize bakar ayaklarimin altinda cnm yastik var tup bebede karsilasiln bir durum benim kuzum 6mm olmus teyzesi hergun buyuyr ve bizede gostermk istiyor kendini yaramaz 27sine kadqr artik insllh kanam olmazsa gitmicez dr a

canım benim c.tesi toplandı yumurta salı transfer oldu yani 3. günmü oluyor bilgim yoktu bundan benim..

güselim bende ege üniversitesinde yaptırdım. 35 yaşını dolduranlara 2 konuluyor diğerlerine tek konuyor.sende şubata kadar sarkıt ve çift konsun.ben o hastanede laporoskopi oldum çok kişiyle tanıştım görüştüm yani hep 35 yaş altına tek konuyor.
canımmm 5.gün embriyosu ya ondan ...senin kaçıncı gündü?
yukarıdada yazdım bilgim yok bu konuda ama 3. gün oluyor heralde benim embriyolar....

Ben ilk ikisini izmirde gördüm 1.smyrna da 2.irenbe de 3. istanbul anadolu sağlık merkezinde ama 3.de negatif doktor eşimin sperm lerinde ileri hız olmamasına bağladı benimle alakalı olan kısmı pıhtılaşmayı sorun etmiyor o tutunduktan sonra önemli diyor zaten ben 2.defa genetik yaptırdım değerleri düşükmüş çok önemsiz dediler derecesi varmış sanırım bu arada ben homozigotum en kötüsü yani:) merkezler tabiki ayrılmıyor ama erkek infertelitesi yaşayıp pozitif alanlar çok önemli benim için ben 3. denememden çok umutluyudm iyi bir merkez seçtiğim için ama kısmet değilmiş tabiki bakalım şimdi biraz araştırma yapacağım ve tabiki biraz spermler için vitamin ve bitki kürleri vs destek le ve tabi ankarada kaan aydosla bir tedavi sürecimiz olacak kısmetse yaz sonrasında düşünüyorum sonbaharda belki 4.yapıcam...

tabi eşinde şiddetli infertelite olup hamile olanlar ben ve benim gibiler için çok büyük bir umut kaynağı oluyor ....bizde sayı morfololoji de var ama onlar en kolay hallolan kısım ama ileri hız sıfır...en enski testleirine bakıyorum varmış ama zamanla var olanlarda girmiş ((

lale 247
canım benim yumurta toplamam çok zor oldu ben çok heyecanlandım çok korktum.giderken ağladım çıkarken ağladım.toplama sırasında kendimi çok kasmıştım.tansiyonum yükseldi sonra tansiyon düşürücü ilaç verdiler oda birden düşürdü tansiyonumu inan ölcem sandım soğuk soğuk terlemeye başladım dr ara verelim falan dedi.topu topu 6 yumurtam vardı onları alana kadar dr um ter içinde kaldı. sonrasında bende aynen senin gibi çok ağrılı wc ye çıktım.karnım acayip şişti. gaz sancısı çektim ama bol su içmemi söylediler sonra azaldı ağrılarım.seninde inşallah geçer canım.ama su içmeyi ihmal etme

öncelikle tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun... yumurta toplama anestezi altında yapılan bi işlem benim zerre ağrım yoktu umarım seninkide öyle geçer ama sonrasında kabız odum o beni mahvetti o yüzden sen dikkat et sakın kabız olma.... transfer ise çok daha kısa bir işlem jinekolojik muayne gibi (aşılama yaptıran arkadaşlar aşılama ve transfer işleminin benzer olduğunu söylüyor) blast daha önce toplanmış ve dondurulmuş yumurtalarla ilgili bir terim. 3. gün yada 5. gün embriyosuda yumurta toplama işleminden sonra spermle buluşup döllenen yumurtanın senin rahmine yerleşene kadar geçirdiği gün sayısı.. döllenen yumurtanın kalitesine ve dışarda yaşama şansına göre opudan 3 gün yada 5 gün sonra transfer gerçekleşir. umarım yardımcı olabilmişimdir:))))

Hayırlı olsun canım,bebişleri aldın demek,ayy o sıkışıklıgı bana sor ne zormuş,ben tutamadım yaptım..falan filan benim transferde baya maceralı gecmişti,12 de alcaktım bebişlerimi 15.10 da aldım düşün:))ama neyse onlar geciyo,bebişler kalıyo inş..sende güzel haber verirsin bize,iki tanemi koydular süper olmuş ikiside tutarsa ikiz annesi olcan haa:))kendine dikkat et ama,uzanma,ve agır kaldırma,dinlen güzelce ok...sevgiler..

Cok sevindim iyi olmanıza canım,bebegimiz büyümüş maşallah:))kanaman bitene kadar dinlen inş.gecer yakında canım..dikkat et kendine..içim rahatladı:)

Nbr canım?güldürdün beni cicim,topigin kapısını carpar gidermisinahmet kaya dan etkilendin galibaanlaşılan akşam kimse yokmuş,gerci şimdide yok nerde bu kızlar bu saatte:26:

ögretmen arkadaşlara,ögrencilere,ailelerine iyi tatiller:))

Kizlar selam, 2 gundur yine endiselenmekten beyin kanamasi geciricem

Bugun tekrar yaptik test sonucum 3.800 ama kese goremedi doktor. Pazartesi tekrar gel dedi. Sizde normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…