canım ben umudumu yitirdim hiç test yaptırmak içimden gelmiyor gögüslerim acıyor belim ağrıyor adet olacakmışım gibi geliyor
eşim bu kez kesinlikle istemedi erken test yaptırmayı yarın sabah gidecegiz hastaneye
ama olmadı gibi geliyor çok umutsuzum
kızlar günaydın.. dün şaşkınlıktan cevap falan yazamadım size ama dedim haberleri olsun kendime gelince tesekkürlerimi iletirim.. hepinize çok çok teşekkür ediyorum güzel tebrikleriniz için...rabbim hamile olanların meleklerini korusun kucaklarınıza almayı nasip etsin..tedavi aşamasında olanların ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın en kısa zamanda inşallah..
canım tebriklerr allah kucağına almayı nasip etsin .............listeden baktım sperm sorunu ve pıhtı diyor malesef bizde aynı durumdayız ama benim 3 negatif malesef eşinin sperm sorunundan bahsedermiş erkek infertelitesinde en iyi merkez hangisi onu bulmaya çalışıyorum bizde ileri hareket yok sayı düşük birde ...tekrar hayırlı olsun kendine dikkat et.. .
Kızlar ben dün Kadiköy Acıbadem'de opu oldum biliyorsunuz. Opumun çok zor geçtiğini söylemiştim. Sorum şu: dünden beri karın ağrım devam ediyor ve idrara çıkmakta zorlanıyorum. Bugün değişik saatlerde aramama rağmen Dr.a telefonla ulaşamadıgım için soramıyorum. Benzer bir tecrübesi olan var mı aceba? İlk opum kolay olmuştu, hiç ağrı sızı olmamıştı ve kolay toplanmıştı. Deniz Bey, yumurta kalitesizliğinden dolayı zor toplanmıştır dedi ama ilk seferinde yani 2 ay öncede aynı kalitedeydi ve kolay toplanmıştı opuda hiç böyle sorun yasamamıştım.
Herkese günaydın bizim 11de Randevumuz var kıslar dua katiyen sizden ay Cook rahatım annm ve esim çok tedirgin bulmk ben Rabbime teslim olmuş durumdayım bebeğim onun hediyesi bana ben acizim elimden birsey gelmiyor Rabbim bilir hakkımızda herseyin hayrlisi insllh bu adet gibi sürekli pet değiştiriyorum size hbr vericem dönünce hepinize hayrli cumalar canlarım hersey gonlumzce olsun insllh
bugün karne günü bende bıcırıklarıma karneleri verdim geldim.
15 gün tatil beni bekler :)
gerçi ailemin yanına gidemicem ama eşimin ailesi bizi bekler.
öğretmen arkadaşlar iyi tatiller :)
çarş. Opu oldum. 5 tane yumurta toplandı. Perş, 4 tanesinin döllendiği haberi geldi. Cuma yanı 2. Gün itibariyle iki tane 2 hücreli bir tane 3 hücreli, bir tane 5 hücreli embriyom olduğu haberi geldi. 5 hücreli olması yani çok hızlı bölünmesi iyi değilmiş. Yarın sabah 10.00 da 2 tane embriyo transfer edecekler.
bugün karne günü bende bıcırıklarıma karneleri verdim geldim.
15 gün tatil beni bekler :)
gerçi ailemin yanına gidemicem ama eşimin ailesi bizi bekler.
öğretmen arkadaşlar iyi tatiller :)
Dondurulmuş transferi yaptıranlara yada bilgisi olanlara birşey sormak istiyorum dondurulmuş embiriyoların hepsinimi cözüyorlar benım 2 tane var ıkısıde cozulcekmı ıstedııgmde 1 tane verecekler bana 1 tanesı ne olcak gerımı koyacaklar ????? birşey olmazmı coz dondur ?
Çözüldükten sonra bir daha donduramazlar ki..Dondurulmuş transferi yaptıranlara yada bilgisi olanlara birşey sormak istiyorum dondurulmuş embiriyoların hepsinimi cözüyorlar benım 2 tane var ıkısıde cozulcekmı ıstedııgmde 1 tane verecekler bana 1 tanesı ne olcak gerımı koyacaklar ????? birşey olmazmı coz dondur ?
dediğin gibi kuzum rabbim bilir sen herşeyi yaptın zatenn...güzel haberle gelmen için dua ediyorummm...şu mübarek cuma günün rabbim meleğini korusun...
Kislar biz geldik bebisim 6mm olmus pitpit atiyr kalbimiz fakat kanama alanimizda cok buyumus keseyede yaklasmis hic kalkmimiyrm yasak dusuk tehtidi bu kesunlikle yaticksin dedi iste boyle canlarim dua edin bizecanım iişşallah hiç bir sorun yoktur.ii haberlerini bekliyorum.rabbim yanında ve yardımcın olsun.bebeğini sana bağışlasın...
iyi geceler canım....
ben transferden sonra hem ıkındım ama ne ıkınma o yüzden tutmayacağını kabullenmiştim daha ikinci günden ve halada ıkınıyorum bu konuda biraz problemliyim bide hamilelik olunca dahada arttı:)
ama çok şükür bebeğim benimle:))))o yüzden endişe etme yinede elinden geldiğince dikkat et. duphalac diye bi şurup var bağırsak düzenleyici. çok zorlanırsan onu dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?