2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben erken kan testine ve idrar testine karşı biri olarak eşine hak veriyorum gününde yaptırman daha doğru...
morena arkadaşımız test gününden çooookkk önce kesin tutmadı öyle hissediyorum moralim bozuk vs...lerle test gününe kadar geldiii içimize sıkıntı bastı onun bu negatifliğinden...ama hamileymiş...u umutsuzluğa düşmen çok normal ama yinede testi görmeden kendini yıpratma lütfen...burda kaç kez yazdık hamileler paylaştı hamilelik ve adet belirtileri aynı diye...tabii insan kendi vücudunu tanır belki haklısındır ama hamile de olabilirsin lütfen bu son günüde kendine eziyet ederek geçirme...hamile olabilirsinnnn...

kızlar günaydın.. dün şaşkınlıktan cevap falan yazamadım size ama dedim haberleri olsun kendime gelince tesekkürlerimi iletirim.. hepinize çok çok teşekkür ediyorum güzel tebrikleriniz için...rabbim hamile olanların meleklerini korusun kucaklarınıza almayı nasip etsin..tedavi aşamasında olanların ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın en kısa zamanda inşallah..

AMİNNNN inşallah canımmm...

canım bendeki pıhtı mthfr c 677 heterezigot bi çok insanda varmış yüzde doksan ve bi çok kişi bilmiyormuş..artık genetikte bunun araştırılması bile yapılmayacakmış..o yüzden tedbir olarak sadece coraspin kullanıyorum.. eşimde morfoloji düşüktü vitamin kullandık eylül ayından beri ve beslenmesine çok dikkat etti yarayabileceğini düşündüğü herşeyi yedi ve çok şükür bu sefer eşdede hersey çok iyi gelişti ve problem olmadı.. erkek infertilitesi diye ayrılan merkez varmı bilmiyorum ama bence kim nereden iyi sonuç alırsa orası onun için iyidir.. ben her iki denememide acıbademde yaptım ama farklı subelerde ikisindende memnundumgenel anlamda sen nerede tedavi gördün..

canım geçmiş olsun aynı merkezde tedavi olmuşuz bende dün sonucumu aldım ..benimde opudan sonra bayag agrım oldu açıkcası yürümekte bile zorluk çektim ama 2 gün sürdü sonra geçti transfer sonrası hala yumurtalıklarımda agrı vardı benim 28 tane yumurtam toplandı ondandır die düşündük..benim ilk seferinde hiç ağrım olmamıştı vücut farklı fiziksel tepkiler verebiliyor.. dün öğlene kadar tayfun hoca hast. değildi 2den sonra gelecek dediler ama ben aksam 9 gibi aradım çok az kanamam oldu tlf baktı hatta akşam 10 da bidaha aradım o seferde baktı kasıtlı yapılsa benimde tlf numa bakılmazdı die düşünüyorum..

inşallah ilk tüp bebek denemen son olur bebeğine kavuşursun...merak ettiğin şeyler olursa sor herkes cevap verir sana bende dahil...Ankara Tıp konusunda bişey diyemiyorum araştırmadım...ilk deneme olduğu için belirsizlikler seni bunaltabilir bu çok normal...ama aşılamadan tek farkı yumurta toplama aşaması o da kısa süren bi işlem...bu süreçte yanındayız canım...yaz bizeee...[/QUOTE]
teşekkür ederim canım. çok sağol.

Çarş. opu oldum. 5 tane yumurta toplandı. Perş, 4 tanesinin döllendiği haberi geldi. Cuma yanı 2. gün itibariyle iki tane 2 hücreli bir tane 3 hücreli, bir tane 5 hücreli embriyom olduğu haberi geldi. 5 hücreli olması yani çok hızlı bölünmesi iyi değilmiş. Yarın sabah 10.00 da 2 tane embriyo transfer edecekler.

canım iişşallah hiç bir sorun yoktur.ii haberlerini bekliyorum.rabbim yanında ve yardımcın olsun.bebeğini sana bağışlasın...

bugün karne günü bende bıcırıklarıma karneleri verdim geldim.
15 gün tatil beni bekler :)
gerçi ailemin yanına gidemicem ama eşimin ailesi bizi bekler.
öğretmen arkadaşlar iyi tatiller :)

ii tatiller sana.hıhh nie ailenin yanına gidemıoda eşininkilerinn yanına gidion?kızdım bak şimdi kim bu fikri sunduysa

canım hayırlısı olsun kuzummm ıns bebegıne yada bebeklerıne kavusursun kuzummm....

iyi tatiller ögretmenimmmmmmmmmmm :)

Dondurulmuş transferi yaptıranlara yada bilgisi olanlara birşey sormak istiyorum dondurulmuş embiriyoların hepsinimi cözüyorlar benım 2 tane var ıkısıde cozulcekmı ıstedııgmde 1 tane verecekler bana 1 tanesı ne olcak gerımı koyacaklar ????? birşey olmazmı coz dondur ?

Son düzenleme:

canım benim 26 yumurtam toplanmıştı 16 tanesi döllendi 2 tanesi transfer edildi kalanlar 5+5+4 olarak ayrı ayrı donduruldu.2. tedavimde dondurulmuşların 5 tanesi çözüldü yine ikisi transfer edildi kalan 3 tanesi sağlıklı olduğu için 2 gün daha takip edip yine dondurdular.3. tedavimde bu 3 tane donmuş çözdürüldü ve yine ikisi transfer edildi.yani bida dondurabiliyolar sonucu çıkıo ortaya.ama tabi negatif3. sü kimyasal oldu ama.anlatabildim mi bilmiom ama

Çözüldükten sonra bir daha donduramazlar ki..

dediğin gibi kuzum rabbim bilir sen herşeyi yaptın zatenn...güzel haberle gelmen için dua ediyorummm...şu mübarek cuma günün rabbim meleğini korusun...

canım iişşallah hiç bir sorun yoktur.ii haberlerini bekliyorum.rabbim yanında ve yardımcın olsun.bebeğini sana bağışlasın...
Kislar biz geldik bebisim 6mm olmus pitpit atiyr kalbimiz fakat kanama alanimizda cok buyumus keseyede yaklasmis hic kalkmimiyrm yasak dusuk tehtidi bu kesunlikle yaticksin dedi iste boyle canlarim dua edin bize

sağolll canımmm içimi rahatlatın valla.akşamdan beri kaygılanıp duruyodummm..
senide bebişini de öpüyoruuuummm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…