kuzum ben arad bir oyun kulübüne takılıyorumda ondan yazmıyorum...
fena hırs yaptım rekor kıracam diyeee..
ferihanın bugüne kadar ki en güzel bölümüydü...
reklam aralarında başka kanala gerim normalde ama bir saniyesini bile kaçırmamak için reklamları bile izledimm...
Bende Yaww sorma cnmmm o yüzden mal gibi izledim dedim....bugun ne kadar sessiz forum ama yawww
valla en güzel bölümünü kaçırmışsın süperdi...isimleri bi garip oyunların ilk aklıma geleni yazayım FREE CELL yanlış yazmış olabilirim kağıt oyunu...daha varda şimdi isimlerini hatırlamıyorumay ben izleyemedim ferişibiz yalan dünyayı izledik.. oyun klübünde hangi oyunu oynuyosun? de adını kapışalım
dizi saati bitti topiğin ondan cicim...Yavaş yavaş doluyor forumumuz
bu aşkamımı sizinle paylaşayım arkadaşlar...ne kadar luzümsuz şeylerle hayatımı renklendirdiği öğrenin...
ferihayı izlemeden önce ufak tefek işlerim vardı onları halledeyim dedim...
ama 5 dk lık işim 50 dk olduuu
ankaraya kar yağmadan önce çok rüzgar esti bizim pimapenler bu yaz yapılmış olmasına rağmen yatak odamızın camında bir işçilik hatası olduğunu o rüzgarlı gecede farkettik...
bi de 8.katta oturuyoruz...rüzgar estikçe cam resmen ıslık çalıyodu...kociş horul horul uyuyo beni uyku tutmadı sesten bişey yapmam gerekiyordu ve yaptım...sizin dahi arkadaşınız biz bayanların günlük ped olarak kullandığımız pedlerden 3 tane alıp pencerenin hava alan bölümlerine yapıştırdım ses kesildi rahat bi uyku çektim...sonra ben bunları yapışık halde pencerede unutmuşum eşim sabah görünce gülmekten adam çatlayacaktı...neyse ahşap renkli pimapenlerin üzerindeki yapışık beyaz günlük pedlerimi bugün çıkarmaya karar verdim ve öyle bi yapışmışki yarım saat uğraştım çıkarmak için onu hallettim mutfağa geçtim 5 litrelik sıvı yağı günlük kullandığım kaba koyayım dedim demez olaydım...herzaman zor açılan kapak bozukmuş bende zor açılacak diye tüm gücümle hemen açıldı çektim sıvı yağ olduğu gibi heryerime sıçradı üstümü başımı geçtim tezgaha yerlere sıçradı hemen bi temizlik işine giriştim sonra doğru banyoya yağ inaçlı lekeler kategorisinde bildiğiniz üzere kurtulmak arınmak kolay olmadı...evet arkadaşınız gülden in renkli bir akşamı ne kadar gereksiz iş varsa geldi beni buldu...niye anlattımki şimdi bunu :26:
bu aşkamımı sizinle paylaşayım arkadaşlar...ne kadar luzümsuz şeylerle hayatımı renklendirdiği öğrenin...
ferihayı izlemeden önce ufak tefek işlerim vardı onları halledeyim dedim...
ama 5 dk lık işim 50 dk olduuu
ankaraya kar yağmadan önce çok rüzgar esti bizim pimapenler bu yaz yapılmış olmasına rağmen yatak odamızın camında bir işçilik hatası olduğunu o rüzgarlı gecede farkettik...
bi de 8.katta oturuyoruz...rüzgar estikçe cam resmen ıslık çalıyodu...kociş horul horul uyuyo beni uyku tutmadı sesten bişey yapmam gerekiyordu ve yaptım...sizin dahi arkadaşınız biz bayanların günlük ped olarak kullandığımız pedlerden 3 tane alıp pencerenin hava alan bölümlerine yapıştırdım ses kesildi rahat bi uyku çektim...sonra ben bunları yapışık halde pencerede unutmuşum eşim sabah görünce gülmekten adam çatlayacaktı...neyse ahşap renkli pimapenlerin üzerindeki yapışık beyaz günlük pedlerimi bugün çıkarmaya karar verdim ve öyle bi yapışmışki yarım saat uğraştım çıkarmak için onu hallettim mutfağa geçtim 5 litrelik sıvı yağı günlük kullandığım kaba koyayım dedim demez olaydım...herzaman zor açılan kapak bozukmuş bende zor açılacak diye tüm gücümle hemen açıldı çektim sıvı yağ olduğu gibi heryerime sıçradı üstümü başımı geçtim tezgaha yerlere sıçradı hemen bi temizlik işine giriştim sonra doğru banyoya yağ inaçlı lekeler kategorisinde bildiğiniz üzere kurtulmak arınmak kolay olmadı...evet arkadaşınız gülden in renkli bir akşamı ne kadar gereksiz iş varsa geldi beni buldu...niye anlattımki şimdi bunu :26:
Canım benim sen cooooook yasa emi beni su saate gülme krizine söktün yaptıklarını kafamda canlandırdım gülmekten yaslar geldi gözümden oyyyyyyyyy
ha..ha..ha... demekki bitek ben değilmişim kendi başına çorap ören::)))))) sorma bende çok yaparım bayılırım kendime iş çıkarmaya.....
canlar ben kaçar... belki gelirim sonra
cannlarrr ben geldiiiim.annem ve kardeşlerim vaarr.bu yüzden giremedim nete.ne var ne yok bakalımmm..
ben hamile değilim her zamanki gibi yani değişen bişi yokkk
şaka bi yana SEHAK hatun hamileee...bir hamilemiz daha olduuu...
halay kutlama vs. derken bugünde böle geçti...ne güzel annen ve kardeşin yanında
canım yaaa öle deme inşallah hamileyim diye çığlık atacağımız günlerde geleceeek.
sehak hamile ölemiiii.vaaaaaaaay çok güzel bir haber dahaaa.maşallahhhh.
evet canımm insanın ailesi gibi yokkk.
benim ailem annem ve bazı akrabalarım ankarada kız kardeşim astsubaydı sonra bi teğmenle evlendi görevleri gereği taaa artvine tayinleri çıktı...salı günü artvine gidiyorum 2 tane paşamız var küçüğü 1 yaşına giriyor kutlamasını yapacaz...aile gibisi yok tabiii...insana güç veriyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?