Günaydın kızlar ben bişey soracam benim lucrine devam etmem gerekiyor dondurulmuş için ama lucrinin iğnesi bitti ilacı duruyor ve pahalı bi ilaç kullandığım enjektörleri tekrar kullansam olurmu
kıslar günaydın...
sabah namaza kalktım wc ye girdim peçeteye koyu kahverengi lekenmelerim oldu. bu tutunma belirtisimi diye sabahtan beri nette araştırma içerisindeyim.aslında test yaptırmaya karar verdim bugün.1 saat uzaklıkta en yakın hastane.eşim sınava gitti.beni götürmedi.şimdi olmazsa hem sen üzülürsün hemde benim sınavlarım kötü geçer dedi.salıyı bekle dedi .ama gelirken test alacak yarın sabah yapacağım onuda.şu an beklemedeyim yani.ama içimi bi sevinç kapladı böyle sanki hamileyim..
çünkü ben 2 aşılama yaptırdım onlarda gününden önce adetim geldi ve lekelenmeler hep kırmızıydı.bu bildiğiniz koyu kahve rengi...bide sağ kasığıma kramp şeklinde lokal ağrılar giriyor.
uyanınca bana bişeyler yazın.beni uyku tutmuyor...
Günaydın kızlar ben bişey soracam benim lucrine devam etmem gerekiyor dondurulmuş için ama lucrinin iğnesi bitti ilacı duruyor ve pahalı bi ilaç kullandığım enjektörleri tekrar kullansam olurmu
3.gün embriyosu nedeniyle aslında senin bugün test günün aynı zamanda da adetinin gelme ihtimalinin olduğu gün...
inşallah tutunma belirtisidir canım...beklemeniz için bir neden yok aslında bugün test yaptırmalıydın...salıyı bekleme lütfen ayrıca
idrarda değeri 625 olup negatif çıkan arkadaşımız var yanıltıcı olabilir...hamile olmana rağmen değilmiş negatifi görürsen asıl o zaman
boşyere kendini ve bebeğini üzmüş olursun...en iyisi kan testi...belkide hamilesin ve bugün test günün öğrensen süper olurdu...
iyi canım 3 gündür biraz üzmeye başladılar,midem kötü pek bişey yiyemiyorum,hele akşam yemegi yok 3 gündür..akşam kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim..ALLAH senide kabızlıktan kurtarsın canım cok zor ya,,bende şimdilik yok,ilerleyen aylarda ne olur bilmem..morluklarda hemen gecer inş..napalım herşeye bebeklerimiz için katlanıyoruz:))
süpersin yaa,,coook güldürdün beniayy başına gelmeyen kalmamış,bende cook sakarımdır,en olmadık şeyler de gelir beni bulur,yada ben onları bulurum buarada akşam kötüydüm 3 gündür midem fena,akşam tansiyonum 8 5 e düşmüş,zaten hep düşüktür 10 dan yukarı cıkmazda..nabzım 60 lara düşmüş,bi taraftan başım tuttu,bi taraftan kulak,anlıycagın akşam cartayı cektiydim:))tuzlu ayran içtim yattım uyudum sabah biraz iyi uyandım şükür:))feriha yada bakamadım,kociş baktırmıyo aslında ama akşam evde yoktu baksam olurdu ama kafa götürmedi bişey..ayy seninde içini daraltmıyım benim son durumlar böyleydi..ohh ne güzel artvine gidiyosun sanada degişiklik olur,paşalarını bi daha görcen,inş.güzel vakit gecirin,,hediye ne aldın kız yaz bakim öptümm
Topiğimize güzel haberi booollll bir gün diliyorummm
BAHARKUS canım test sonucu heycanla bekliyorum inşallah güzel haberle geleceksin
LALE247 bugün meleklerine kavuşuyorsun rabbim yardımcın olsun canım
:119::119::119: HAFTA SONUMUZ GÜZEL GEÇSİN İNŞALLAH :119::119::119:
canım malesef güzel haber veremiyorum
sonuç yine negetif nasipte yokmuş
hayırlısı böyleymiş
hayırlısı böyleymiş
hayırlısı böyleymiş
şekerim naberrrrr???
bizim buralarda lapa lapa kar yağıyor yineeee...
keçiörende de yağıyormu???
yağmazmı:)))) sokak bembeyaz arabalar bile görünmüyo:)))) kociş de gitmedi işe .. sen ne yapıyon seninki gittimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?