2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Topiğimize güzel haberi booollll bir gün diliyorummm
BAHARKUS canım test sonucu heycanla bekliyorum inşallah güzel haberle geleceksin
LALE247 bugün meleklerine kavuşuyorsun rabbim yardımcın olsun canım
:119::119::119: HAFTA SONUMUZ GÜZEL GEÇSİN İNŞALLAH :119::119::119:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ben bişey soracam benim lucrine devam etmem gerekiyor dondurulmuş için ama lucrinin iğnesi bitti ilacı duruyor ve pahalı bi ilaç kullandığım enjektörleri tekrar kullansam olurmu

sakın kullandığın enjektörleri bi daha kullanma mikrop kaparsın ters bişey olur...enjektörleri hastane ücretsiz veriyor ya da eczaneden al...birebir aynısı olmuyor ama yeni enjektöre göre hastane sana doz ayarlamasını gösteriyor...hastanenden iste...

3.gün embriyosu nedeniyle aslında senin bugün test günün aynı zamanda da adetinin gelme ihtimalinin olduğu gün...
inşallah tutunma belirtisidir canım...beklemeniz için bir neden yok aslında bugün test yaptırmalıydın...salıyı bekleme lütfen ayrıca
idrarda değeri 625 olup negatif çıkan arkadaşımız var yanıltıcı olabilir...hamile olmana rağmen değilmiş negatifi görürsen asıl o zaman
boşyere kendini ve bebeğini üzmüş olursun...en iyisi kan testi...belkide hamilesin ve bugün test günün öğrensen süper olurdu...

Günaydın kızlar ben bişey soracam benim lucrine devam etmem gerekiyor dondurulmuş için ama lucrinin iğnesi bitti ilacı duruyor ve pahalı bi ilaç kullandığım enjektörleri tekrar kullansam olurmu

sakın aynı iğneyi tekrardan kullanma eczaneden veya medikalcilerden insülin iğnesi al ve onu kullan lütfen
ayrıca eğer lucrin 2 aydan buyana açıksa onuda kullanmak için doktoruna sor benım doktorum kullandırmamıştı 2 denemem arasında 3 adet dönemi vardı elimde daha önceden kalan lucrin vardı bozulduğunu söyleyip kendisi vermişti lucrini

eşim ısrar etti canım.benim bulunduğum yerde yok olsa onu dinlemezdim zatende.mecbur onunla beraber gitmem gerek uzak çünkü. çok endişeliyim ve korku içindeyim... hayırlısı artık böyle oldu.yarında pazar hiç yaptıramam artık belki p.tesi yaptırırım.tabiki eğer o zamana kadar adet olmazsam...

süpersin yaa,,coook güldürdün beniayy başına gelmeyen kalmamış,bende cook sakarımdır,en olmadık şeyler de gelir beni bulur,yada ben onları bulurumbuarada akşam kötüydüm 3 gündür midem fena,akşam tansiyonum 8 5 e düşmüş,zaten hep düşüktür 10 dan yukarı cıkmazda..nabzım 60 lara düşmüş,bi taraftan başım tuttu,bi taraftan kulak,anlıycagın akşam cartayı cektiydim:))tuzlu ayran içtim yattım uyudum sabah biraz iyi uyandım şükür:))feriha yada bakamadım,kociş baktırmıyo aslında ama akşam evde yoktu baksam olurdu ama kafa götürmedi bişey..ayy seninde içini daraltmıyım benim son durumlar böyleydi..ohh ne güzel artvine gidiyosun sanada degişiklik olur,paşalarını bi daha görcen,inş.güzel vakit gecirin,,hediye ne aldın kız yaz bakimöptümm

cook sevindim canım,tebrikler,,rabbim kucagına almayı nasip etsin inş.sevgiler..bo sogukta seni ısıtan bi melek:))hadi bakalım iyi bakın birbirinize..

iyi canım 3 gündür biraz üzmeye başladılar,midem kötü pek bişey yiyemiyorum,hele akşam yemegi yok 3 gündür..akşam kötüydüm ama şimdi biraz daha iyiyim..ALLAH senide kabızlıktan kurtarsın canım cok zor ya,,bende şimdilik yok,ilerleyen aylarda ne olur bilmem..morluklarda hemen gecer inş..napalım herşeye bebeklerimiz için katlanıyoruz:))

hayırlı olsun canım,bebeklerine kavuşuyosun demek,inş.sana sımsıkı tutunurlar,güzel haber verirsin bize:))dikkat et kendine lütfen

yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum,tedavileriniz hayırlı olsun inş.

canım sen kaç haftalık oldun,,ben 2 ay akşam yemeği yemedim,1-2 haftadır başladım bişiler yemeye,sulu yemek yemeyi çok özledim ama içim almıyor,he psaçma sapan şeyler yedim sırf karnım doysun diye:)

oh oh göbüşü hoplata hoplata güllll
düşük tansiyon durumu bende de vardır...hürremin görümcesi hatice sultan gibi bayılasım gelir bazen
çok geçmiş olsun cicimmm bu arada içime doğuyor senin bebilşerden biri erkek diğeri kızzzz...
bi kerede hem erkek hem kız evlat sahibi olcan sen gör bak...
feriha süperdi valla...
ay evet tosunlarımı görcemmm...eğitici oyuncaklar aldım,tabi kumandalı arabamız hiç eksik olmaz,ne bulursam aldım cicim...

canım malesef güzel haber veremiyorum
sonuç yine negetif nasipte yokmuş
hayırlısı böyleymiş

canım malesef güzel haber veremiyorum
sonuç yine negetif nasipte yokmuş
hayırlısı böyleymiş

canıııımmmm üzüldümmm
dediğin gibi nasipte yokmuş daha zamanı değilmiş...
rabbim bizede birgün bu duyguyu yaşatacak ben buna inanıyorum...
anne olacaz ama zor bir sınavdan geçerek...

şekerim naberrrrr???
bizim buralarda lapa lapa kar yağıyor yineeee...
keçiörende de yağıyormu???

gelmedi mi eşin? gitmedinmi kan vermeye? bak merak ediyorum bide sana 15.gün test yaptır diyen hangi hastane çok merak ettim, 3.gün embriyolarına 12.gün test verirler

yağmazmı:)))) sokak bembeyaz arabalar bile görünmüyo:)))) kociş de gitmedi işe .. sen ne yapıyon seninki gittimi?

çok güzel dışarısı ama çok ta soğuk...
kocişim gitti...yanında çalışanlardan birini işten çıkardı gitmesi gerekiyordu...
bende ütü vs..yapmaya başladım tabii topik açık arada bakınıyorum...
ayrıca zuma oyunu benim eski bilgisayarımda yüklüydü ben onun sonuna kadar gelmiş bitirmiştim...
skorda da bir milyonu geçtiğimi hatırlıyorum...
dün akşamda bi bakıyım dedim sen hatırlatınca nostaljik oldu oynadım biraz...
azcık oynasam fena rekor kırarım onda ama çok uzun oyun patlat patlat bitmiyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…