2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ha..ha..ha.. benzer tarafımız çok senşe zumayı bende bitirdim, geçen sene yeni versiyonunu buldum onuda bitiirdim bana terapi geliyo topları atarken transa geçiyom:))))

herkese çok teşekkür ederim hepiniden ALLAH raı olsun .ay bu işler testte poitifi görmekle bitmiyomuş dr şimdi bi test daha sonra kese kalp atışı dedi sevindim şimdi yarın tekrar yapca bakam ALLAH tamamına erdirir inşallah ama çok güzel haber değişik duygu ağım kulağımda

çok güldüm ya epey macera yaşamışın canım

hayırlı olsun canım,bebeklerine kavuşuyosun demek,inş.sana sımsıkı tutunurlar,güzel haber verirsin bize:))dikkat et kendine lütfen
inşalah canım. İki adet transfer edildi 35 yasında oldugum için. biri 7 diğeri 8 hücreliydi. bu sefer 10 gün sonra test günüm:)

Cnm ben den 10.gun kan testundn sonra aksam dediğin gibi leke geldi kahve renkte Dr um hemn yat dinlen dedi hamissindir insllh sende dikit et kendine dinlen ve hemen git kan ver bence hayrli olsun Cnm
canım malesef güzel haber veremiyorum
sonuç yine negetif nasipte yokmuş
hayırlısı böyleymiş
üzüldüm Cnm nasip değilmiş diyruz Rabbim hayrli olanı versn hepimiz için insllh bebisin kendiligndn gelsin tedavisiz

Arkadaşım ne denir bilmiyorum ki inşaallah meleğinin tutunma belirtisidir.Birşey soracağım sen namazları nasıl kılıyorsun ben oturarak kılıyorum ama içime de sinmiyor , evi süpürmek istiyorum ama ondanda korkuyorum ne yapsam ki

ha..ha..ha.. benzer tarafımız çok senşe zumayı bende bitirdim, geçen sene yeni versiyonunu buldum onuda bitiirdim bana terapi geliyo topları atarken transa geçiyom:))))

topları takip etmekten gözlerim yoruluyooo...

ay açtım açtı bu free cell de 309 puan anca yaptım:))))

free cell de sanırım ben 343 de kaldım...oyunlara fena sardırdım nolcek bilmiyorum...

çok güldüm ya epey macera yaşamışın canım

inşalah canım. İki adet transfer edildi 35 yasında oldugum için. biri 7 diğeri 8 hücreliydi. bu sefer 10 gün sonra test günüm:)

evet canım maceralarım kötü sonuçlandı...MAŞALLAH bebeklerine kavuşmuşsun inşallah tutunacaklar bu kez...bunu çooookkk istiyorum yüreğimden diliyorum...

şu kritik günleri bi geçirin sonra zaten herşeyi yaparsınız...nolur nolmaz dikkat edin...

Kızlar birşey soracağım embriyo kalitesi ne demek hemşire bana sizinki orta kalite dedi birde ben şu crinone den günde sadece bir tane kullanıyorum başka ilacım filan yok yeter mi?

Arkadsim bende transferden bu yana namazimi sandayede oturark kiliyorum hatta dusuk tehlikm var arada sancim olunca kanamada oturarak yattigim yerde kiliyorum icime hic sinmiyor ama rabbim biliyr halimizi kilmaya calusiyrm rabbim kabuk etsin insllh hepimizin dualarini simdi sen ev temizligini bosver keyif yap biraz yorma kendini

Kızlar birşey soracağım embriyo kalitesi ne demek hemşire bana sizinki orta kalite dedi birde ben şu crinone den günde sadece bir tane kullanıyorum başka ilacım filan yok yeter mi?

Embriyolar bu özelliklerine göre 4 kaliteye ayrılmaktadır. İyi kaliteli embriyolarda blastomerler simetrik olup ve fragmantasyonun azdır.

Grade I : Blastomerler eşit büyüklükte, fragmantasyon yok veya < %5
Grade II : Eşit büyüklükte olmayan blastomerler, fragmantasyon yok veya < %20
Grade III : Fragmantasyon %20-50 ve/veya nonhomojen sitoplasma ve/veya multi-nüklear blastomerle
Grade IV : Fragmantasyon > %50

Günümüzde embriyo transferleri genellikle yumurta toplama işleminden sonraki 3. günde yapılmaktadır. Bu günde 3 adet, grade 1 ve 8 hücreli embriyo transferi edildiğinde en iyi gebelik sonuçları elde edilmektedir.

Ya resim verdi ama bölünmeler çok belirgin belli değildi ve kalite olarak 7/2 yazıyordu.Ne anlamam lazım acaba kötü düşünmek istemiyorum.Zaten 6 tane normal yolla döllendi ama kalanlardan hiçbirini donduracak kalitede bulmadılar.

7/ 2 ne demek acebA bak bend emerak ettim şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…