canım malesef güzel haber veremiyorum
sonuç yine negetif nasipte yokmuş
hayırlısı böyleymiş[/QU
Allah sabır versin canım inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun
çok güzel dışarısı ama çok ta soğuk...
kocişim gitti...yanında çalışanlardan birini işten çıkardı gitmesi gerekiyordu...
bende ütü vs..yapmaya başladım tabii topik açık arada bakınıyorum...
ayrıca zuma oyunu benim eski bilgisayarımda yüklüydü ben onun sonuna kadar gelmiş bitirmiştim...
skorda da bir milyonu geçtiğimi hatırlıyorum...
dün akşamda bi bakıyım dedim sen hatırlatınca nostaljik oldu oynadım biraz...
azcık oynasam fena rekor kırarım onda ama çok uzun oyun patlat patlat bitmiyo...
ha..ha..ha.. benzer tarafımız çok senşe zumayı bende bitirdim, geçen sene yeni versiyonunu buldum onuda bitiirdimbana terapi geliyo topları atarken transa geçiyom:))))
çok güldüm ya epey macera yaşamışın canımbu aşkamımı sizinle paylaşayım arkadaşlar...ne kadar luzümsuz şeylerle hayatımı renklendirdiği öğrenin...
ferihayı izlemeden önce ufak tefek işlerim vardı onları halledeyim dedim...
ama 5 dk lık işim 50 dk olduuu
ankaraya kar yağmadan önce çok rüzgar esti bizim pimapenler bu yaz yapılmış olmasına rağmen yatak odamızın camında bir işçilik hatası olduğunu o rüzgarlı gecede farkettik...
bi de 8.katta oturuyoruz...rüzgar estikçe cam resmen ıslık çalıyodu...kociş horul horul uyuyo beni uyku tutmadı sesten bişey yapmam gerekiyordu ve yaptım...sizin dahi arkadaşınız biz bayanların günlük ped olarak kullandığımız pedlerden 3 tane alıp pencerenin hava alan bölümlerine yapıştırdım ses kesildi rahat bi uyku çektim...sonra ben bunları yapışık halde pencerede unutmuşum eşim sabah görünce gülmekten adam çatlayacaktı...neyse ahşap renkli pimapenlerin üzerindeki yapışık beyaz günlük pedlerimi bugün çıkarmaya karar verdim ve öyle bi yapışmışki yarım saat uğraştım çıkarmak için onu hallettim mutfağa geçtim 5 litrelik sıvı yağı günlük kullandığım kaba koyayım dedim demez olaydım...herzaman zor açılan kapak bozukmuş bende zor açılacak diye tüm gücümle hemen açıldı çektim sıvı yağ olduğu gibi heryerime sıçradı üstümü başımı geçtim tezgaha yerlere sıçradı hemen bi temizlik işine giriştim sonra doğru banyoya yağ inaçlı lekeler kategorisinde bildiğiniz üzere kurtulmak arınmak kolay olmadı...evet arkadaşınız gülden in renkli bir akşamı ne kadar gereksiz iş varsa geldi beni buldu...niye anlattımki şimdi bunu :26:
inşalah canım. İki adet transfer edildi 35 yasında oldugum için. biri 7 diğeri 8 hücreliydi. bu sefer 10 gün sonra test günüm:)hayırlı olsun canım,bebeklerine kavuşuyosun demek,inş.sana sımsıkı tutunurlar,güzel haber verirsin bize:))dikkat et kendine lütfen
yağmazmı:)))) sokak bembeyaz arabalar bile görünmüyo:)))) kociş de gitmedi işe .. sen ne yapıyon seninki gittimi?
Cnm ben den 10.gun kan testundn sonra aksam dediğin gibi leke geldi kahve renkte Dr um hemn yat dinlen dedi hamissindir insllh sende dikit et kendine dinlen ve hemen git kan ver bence hayrli olsun Cnmkıslar günaydın...
sabah namaza kalktım wc ye girdim peçeteye koyu kahverengi lekenmelerim oldu. bu tutunma belirtisimi diye sabahtan beri nette araştırma içerisindeyim.aslında test yaptırmaya karar verdim bugün.1 saat uzaklıkta en yakın hastane.eşim sınava gitti.beni götürmedi.şimdi olmazsa hem sen üzülürsün hemde benim sınavlarım kötü geçer dedi.salıyı bekle dedi .ama gelirken test alacak yarın sabah yapacağım onuda.şu an beklemedeyim yani.ama içimi bi sevinç kapladı böyle sanki hamileyim..
çünkü ben 2 aşılama yaptırdım onlarda gününden önce adetim geldi ve lekelenmeler hep kırmızıydı.bu bildiğiniz koyu kahve rengi...bide sağ kasığıma kramp şeklinde lokal ağrılar giriyor.
uyanınca bana bişeyler yazın.beni uyku tutmuyor...
üzüldüm Cnm nasip değilmiş diyruz Rabbim hayrli olanı versn hepimiz için insllh bebisin kendiligndn gelsin tedavisizcanım malesef güzel haber veremiyorum
hayırlısı böyleymiş
k.örenin neresinde oturuyorsunuz? ben de k.örende oturuyorum da :)
kıslar günaydın...
sabah namaza kalktım wc ye girdim peçeteye koyu kahverengi lekenmelerim oldu. bu tutunma belirtisimi diye sabahtan beri nette araştırma içerisindeyim.aslında test yaptırmaya karar verdim bugün.1 saat uzaklıkta en yakın hastane.eşim sınava gitti.beni götürmedi.şimdi olmazsa hem sen üzülürsün hemde benim sınavlarım kötü geçer dedi.salıyı bekle dedi .ama gelirken test alacak yarın sabah yapacağım onuda.şu an beklemedeyim yani.ama içimi bi sevinç kapladı böyle sanki hamileyim..
çünkü ben 2 aşılama yaptırdım onlarda gününden önce adetim geldi ve lekelenmeler hep kırmızıydı.bu bildiğiniz koyu kahve rengi...bide sağ kasığıma kramp şeklinde lokal ağrılar giriyor.
uyanınca bana bişeyler yazın.beni uyku tutmuyor...
canım malesef güzel haber veremiyorum
hayırlısı böyleymiş
canım ben şose tarafındaym, şenlik köy bloklarının olduğu sokakta. sen ne taraftasın?
ha..ha..ha.. benzer tarafımız çok senşe zumayı bende bitirdim, geçen sene yeni versiyonunu buldum onuda bitiirdimbana terapi geliyo topları atarken transa geçiyom:))))
ay açtım açtı bu free cell de 309 puan anca yaptım:))))
çok güldüm ya epey macera yaşamışın canım
inşalah canım. İki adet transfer edildi 35 yasında oldugum için. biri 7 diğeri 8 hücreliydi. bu sefer 10 gün sonra test günüm:)
Arkadaşım ne denir bilmiyorum ki inşaallah meleğinin tutunma belirtisidir.Birşey soracağım sen namazları nasıl kılıyorsun ben oturarak kılıyorum ama içime de sinmiyor , evi süpürmek istiyorum ama ondanda korkuyorum ne yapsam ki
Arkadaşım ne denir bilmiyorum ki inşaallah meleğinin tutunma belirtisidir.Birşey soracağım sen namazları nasıl kılıyorsun ben oturarak kılıyorum ama içime de sinmiyor , evi süpürmek istiyorum ama ondanda korkuyorum ne yapsam ki
Kızlar birşey soracağım embriyo kalitesi ne demek hemşire bana sizinki orta kalite dedi birde ben şu crinone den günde sadece bir tane kullanıyorum başka ilacım filan yok yeter mi?
Ya resim verdi ama bölünmeler çok belirgin belli değildi ve kalite olarak 7/2 yazıyordu.Ne anlamam lazım acaba kötü düşünmek istemiyorum.Zaten 6 tane normal yolla döllendi ama kalanlardan hiçbirini donduracak kalitede bulmadılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?