2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim yan yatağımda yatan arkadaşın raporunda 9/2 diyordu onun resmi daha düzgündü ama onununda kalanlarını dondurmadılar...?

gelmedi mi eşin? gitmedinmi kan vermeye? bak merak ediyorum bide sana 15.gün test yaptır diyen hangi hastane çok merak ettim, 3.gün embriyolarına 12.gün test verirler
canım gitmedim eşim idrar almış gelirken yarın sabah yapcam onu sonucu bildiririm...kan verilecek yer çok uzak canım arabayla 1 saat. izmir ege üniversitesi tüp bebek merkezi canım benim hastane...orasıda 3 saat sürüyo arabayla...

evde geziniyorum ama hiç iş yapmıyorum uzanıyorum oturuyorum zaten.yine baktım çok az ama lekelenme vardı azcık. inşallah canım hamileyimdir...

güselim bende canım ayakta niyetlenip oturarak kılıyorum.biraz ayakta kılayım diye denedim yoruluyorum.ama lekeyi gördüm diyebugün kılmadım kılsammı ki napsam karar veremedim.

hayırlısı böyleymiş demekki.. neysa sende pazartesi alırsın güzel haberi:)))) ama sakın idrar testin negatif çıkarsa üzülme ben dahil bi çok arkadaşımın idrar testi negatif çıktı ama çok şükür kanda pozitifi gördük.

Banada 2 tane transfer ettiler canım,rabbime coook şükür ikiside tutundu bebişlerimin..ben 30 yaşındayım ama özel istekle falan yapıyolar 2 transferi sanırım,eşim cok istiyodu ikiz,tabi hayırlısıyla,rabbimde onun gönlüne göre verdi..bakalım inş.herşey güzel gecer,seninde 2 si de tutunur inş.ikiz haberi verirsin bize:))

canım biz 8+2 olduk,3 gündür kötüyüm bende,yemek falan göresim yok,akşamları yemedim 3 gündür,en iyi yedigim şey bugünlerde corba ve yogurt:))cumartesi ilk dr randevumuz vardı,herşey yolunda olunca bi de ikiz haberi alınca eşim yemege götürdü ama ben nefis yemekler yerine corba içebildim:))bundan sonra ne olur bilmiyorum..

fena degil canım öglen ekmek yogurt yedim sakin şimdilik..bulantı 3 gündür cokta daha kusma yok..ilerleyen haftalarda ne olur bilmemhele tatlı görmek istemiyorum,ne cikolata ne bişey

cok üzüldüm canım,rabbim size sabır ve güç versin,saglık versin..inş.melegin kendiliginden gelir,umudunu kaybetme...

hoşgeldin canım aramıza,ev süpürmeyi falan boşver..benim ev de aynı..kendini yorma,dinlen,bizim meleklerimiz nazlı,iş yapmanın sırası degil,salla gitsin:))

İnsalah canım. 35 yasında oldum için 2 tane koyuldu bana. Zaten başka da yok dondurulacak

nbr canım?inş.dedigin gibi bi kız bi erkek olur da ikisininde tadını cıkarırızbende tek seferde kurtulurum:))hadi bakalım dedigin cıkcakmı unutma bunu cinsiyetleri ögrenince gülden teyzeniz bilmişti diycem kuzucuklarıma:))iyi ne güzel oyuncaklar almışsın paşalara:))

ütüden nefret ediyorummmmm:84::100:

Son düzenleme:

tüp bebekte 2 embriyo koyulduğunda biri erkek biri kız oluyormuş büyük ihtimal...
embriyologlar bilerek seçiyorlarmışşşş...
ama benimde içime öyle doğuyor zaten

Bilmiyodum canım,biz dr a sorduk eşim öle ayarlasaydık dedi,dr bi daha rahatsız edemeyiz embriyoları dedi,zaten yasal degil dedi,,ama bilmiyom artık ayarladılarmı:))bakak görek:))

kızlar bayadan beri giremiyorum geçmişi okuyamadım nasılsınız
benim başıma neler geldi ((
çarşamba eşim yurtdışına gitti bende yalnız kalmıyım die arabayla boluya çıktım buralarda kar falan yağmıyodu iidi yol dr.sordum dikat et gidebilirsin dedi tam izmiti geçtim hava kötüleşti yemek için durdum haberlerde ist.kar yağışı falan dio park shopta durdum adapazarında hediyelik bişeyler almak için 10 dak sürdü bi çıktım araba kardan görünmü ve yol çok kötü oldu araba kayıyo cam suyum bitti camlar buz tutuyo allam perişan oldum kardan önümü göremiyorum neyse sağ sağlim vardım ertesi gün hiç bişey yokken birden akşam kanamam başladı ve baya baya bi kanama paldır küldür doğru kuzenin çalıştığı hastaneye gittik kadın doğum üzerine bi hastane halam eniştem kızkardeşim babanenm kızkardeşimin kocası kızı seher teyze dr.kuzen hastaneye bi girdik millet bize bakıyo ben ağlıyorum millet peşimde kız kardeşimin kızı ağlıyo sanki doğuma gelmişiz :)))) bi ordu insan
neyse kuzen kadın doğumda uzman değil ama bi baktı ulturasonda bebeği göremedi :))) diorum ona sağ tarafımdaydı nasılgöremezsin ayy komedi gibi sağolsun hemen dr. vinden çıktı geldi baktık bebek ii şükürler olsunnn kapının önüne çıktı bizim ahaliye seslendi üzülmeyin bebek iii :))) sanki doğum yaptım gözünüz aydın kız veya oğlan dedi müjdeyi verdi ayy düşününce sonradan çok güldük
kanama progestan yüzünden olmuş büyük ihtimalle dedi kendisid tüp bebek uzmanı aynı zamanda bana kızdı bunu neden kullanıyosun die ayy dedim kafama göremi alıyorum dr. bunu verdi kes hemen dedi bende bi yandan sevindim hatta kendi dr.la konuşmuştuk salı günü son proluton iğneden sonra kanama olmadığı için ağızdan alıyodum progestanı arada o kanama yaparmış rahim fazla kalınlaşınca dedi hemen crinone jele başlattı artık onu kullnıcakmışım hiç kalkmadan dinlenicekmişim neyse eve geldik ve malesef yolculuk katien yasak dedi (((((( ya dedim ben burada oturmuyorum ist evime gitmem gerek sen bilirsin yol yasak dedi bende bu sabah dayanamadım lodos varmış şeytan dürttü hemen yola çıktım hava sanki beni bekliyomuş gibi yolda bişey yoktu ben çıkınca boludan sonra bi yağmur (( çok şükür evimdeyim ve yatıyorum bundan sonra hep yatcam bu hafta içide kendi dr. gidicem bakalım o ne diycek benden şimdilik bu kadar

ALLAH senin iyiliğini versin...hem kızdım hem güldüm...delimisin sen beeeee...otur oturduğun yerde...zaten bünyen zayıf bi de yollara düşmüş bu havada...ay valla çok kızdımmm...
ya bişey olsaydı ömür boyu kendini affedemezdin vicdan azabından kendini yerdin....lütfen yapma böyle şeyler...cinsiyet konusunda sana bi yoğunlaşıp transa geçmem lazım o zaman söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…