Aktepe de canım.Yakınmışız :) Bu arada gebeliğin hayırlı olsun .Rab'bim tamamına erdirsin..
canım gitmedim eşim idrar almış gelirken yarın sabah yapcam onu sonucu bildiririm...kan verilecek yer çok uzak canım arabayla 1 saat. izmir ege üniversitesi tüp bebek merkezi canım benim hastane...orasıda 3 saat sürüyo arabayla...gelmedi mi eşin? gitmedinmi kan vermeye? bak merak ediyorum bide sana 15.gün test yaptır diyen hangi hastane çok merak ettim, 3.gün embriyolarına 12.gün test verirler
evde geziniyorum ama hiç iş yapmıyorum uzanıyorum oturuyorum zaten.yine baktım çok az ama lekelenme vardı azcık. inşallah canım hamileyimdir...Cnm ben den 10.gun kan testundn sonra aksam dediğin gibi leke geldi kahve renkte Dr um hemn yat dinlen dedi hamissindir insllh sende dikit et kendine dinlen ve hemen git kan ver bence hayrli olsun Cnm
üzüldüm Cnm nasip değilmiş diyruz Rabbim hayrli olanı versn hepimiz için insllh bebisin kendiligndn gelsin tedavisiz
Arkadaşım ne denir bilmiyorum ki inşaallah meleğinin tutunma belirtisidir.Birşey soracağım sen namazları nasıl kılıyorsun ben oturarak kılıyorum ama içime de sinmiyor , evi süpürmek istiyorum ama ondanda korkuyorum ne yapsam ki
Banada 2 tane transfer ettiler canım,rabbime coook şükür ikiside tutundu bebişlerimin..ben 30 yaşındayım ama özel istekle falan yapıyolar 2 transferi sanırım,eşim cok istiyodu ikiz,tabi hayırlısıyla,rabbimde onun gönlüne göre verdi..bakalım inş.herşey güzel gecer,seninde 2 si de tutunur inş.ikiz haberi verirsin bize:))
nbr canım?inş.dedigin gibi bi kız bi erkek olur da ikisininde tadını cıkarırızbende tek seferde kurtulurum:))hadi bakalım dedigin cıkcakmı unutma bunu cinsiyetleri ögrenince gülden teyzeniz bilmişti diycem kuzucuklarıma:))iyi ne güzel oyuncaklar almışsın paşalara:))
kızlar bayadan beri giremiyorum geçmişi okuyamadım nasılsınız
benim başıma neler geldi((
çarşamba eşim yurtdışına gitti bende yalnız kalmıyım die arabayla boluya çıktım buralarda kar falan yağmıyodu iidi yol dr.sordum dikat et gidebilirsin dedi tam izmiti geçtim hava kötüleşti yemek için durdum haberlerde ist.kar yağışı falan dio park shopta durdum adapazarında hediyelik bişeyler almak için 10 dak sürdü bi çıktım araba kardan görünmü ve yol çok kötü oldu araba kayıyo cam suyum bitti camlar buz tutuyo allam perişan oldum kardan önümü göremiyorum neyse sağ sağlim vardım ertesi gün hiç bişey yokken birden akşam kanamam başladı ve baya baya bi kanama paldır küldür doğru kuzenin çalıştığı hastaneye gittik kadın doğum üzerine bi hastane halam eniştem kızkardeşim babanenm kızkardeşimin kocası kızı seher teyze dr.kuzen hastaneye bi girdik millet bize bakıyo ben ağlıyorum millet peşimde kız kardeşimin kızı ağlıyo sanki doğuma gelmişiz :)))) bi ordu insan
neyse kuzen kadın doğumda uzman değil ama bi baktı ulturasonda bebeği göremedi :))) diorum ona sağ tarafımdaydı nasılgöremezsin ayy komedi gibi sağolsun hemen dr. vinden çıktı geldi baktık bebek ii şükürler olsunnn kapının önüne çıktı bizim ahaliye seslendi üzülmeyin bebek iii :))) sanki doğum yaptım gözünüz aydın kız veya oğlan dedi müjdeyi verdi ayy düşününce sonradan çok güldük
kanama progestan yüzünden olmuş büyük ihtimalle dedi kendisid tüp bebek uzmanı aynı zamanda bana kızdı bunu neden kullanıyosun die ayy dedim kafama göremi alıyorum dr. bunu verdi kes hemen dedi bende bi yandan sevindim hatta kendi dr.la konuşmuştuk salı günü son proluton iğneden sonra kanama olmadığı için ağızdan alıyodum progestanı arada o kanama yaparmış rahim fazla kalınlaşınca dedi hemen crinone jele başlattı artık onu kullnıcakmışım hiç kalkmadan dinlenicekmişim neyse eve geldik ve malesef yolculuk katien yasak dedi(((((( ya dedim ben burada oturmuyorum ist evime gitmem gerek sen bilirsin yol yasak dedi bende bu sabah dayanamadım lodos varmış şeytan dürttü hemen yola çıktım hava sanki beni bekliyomuş gibi yolda bişey yoktu ben çıkınca boludan sonra bi yağmur (( çok şükür evimdeyim ve yatıyorum bundan sonra hep yatcam bu hafta içide kendi dr. gidicem bakalım o ne diycek benden şimdilik bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?