neler yaptığımı yazmaaammmmm hamiş dolu topik sonra canları istiyooooo....
bende fırsat buldukça topiğe girmeye çalışacammm...çok bi zaman değil 1 hafta sonra tekrar aktif olarak aranızda olacama inşallah...
dogru canım,bende yakalananlar listesine girdim:)))
cnm sağlıkla git gel inşallah allah içine sındırsın şimdiden tamam sen donunce bize de yap o zaman mama ama şimdi cnm neler istiyor benım bir benm dr eşime dediki aşerme diye bir şey yok sakın kanmayın demek istedi eşime gece yarısı birşey isterse sakın kıpırdama dedi resmen gerçktn yok diyor da bana ne oluyr tv de ne görsem şimdi cnm istiyoray ne olucak ki böyle varıl gibi olucam şimdiden 61 kilo oldum
a ha topiği su bastııııı
su1838 cicim hoşgeldiiinnnnn...
tamam geldim okudumdaha ha ha bi de pazarlık yapıyooooo dalga geçmeyin diyeeee...
hadi bi koşu okuda gel canım ben bekliyorum seniiii
çekilin ben geldim
tamam geldim okudumda
canım topikde baş başa kalmışız
Kızlar ankarada olup da tedaviye başlayacaklar için bir önerim olucak, ilaçları çankaya cinnah caddesinde bi eczane her ilaç için 70 ile 80 tl civarında indirimle veriyor biz ordan temin ettik sebebi ise, eczacı adam firmalardan direkt olarak temin ediyormuş..bana özelden ulaşanlar olursa adresi vericem.
bende ordan temin ettim canım çok indirim yapıyolar benim ilaçlar 1200 civarıydı 450 sini rapor karşıladı 400 tl de indirim yaptılar bana 400 lira ya geldi ve gonal f den artarsa kutusu açılmamış iade ede bilirsi dediler çok uygun geldi bana
canım ben ocak şubatta tüp bebek yaptıracaklar topiğinde okudum bilgilerinize
:121:eveeetttt rahat rahat kızların arkasından atıp tutabiliriz şimdiiii...
dedikodu yapalım birazz
bak sennn meleğimizin ihtiyaçlarını almaya başladın demek...
çok güzel ve keyifli şeyler bunlarrr...bundan sonra al al bitiremeyeceksin zaten...kendini unutup ona alışveriş yapacaksın...
ben yeğenlerimde bunu yaşıyorum anne olsam kesin kendimi unuturdum...
kendime alışverişe diye çıkıp sadece onlara yapıp döndüğüm çok oldu...
Rabbim meleğini korusun canım hep böyle güzel anlarınız olsun inşallah...
:121:
evet hadı ben atıyım sende tut:121:
saolasınn cannnn cannn canımmmmmmmmmmmmmmm benimmm :) valla ufak tefek bişiler adlım işte içimdeki alışveriş tutkusunu bastırmak içinvalla hep ona baktım kendime sonradan ona da mecburum üstüme bişşi olmuyo dar oluyo çok göbeğim çıkıyo
amin cannım inşallahhh sende gidiomuşsunnn hayırlı yolculuklar şimdiden canım Allah a emanet ol :) hepimizin güzel anıları olsun inşallahhhhhh
egunall canımm hayırdır yolculuk nereyeee?
kızkardeşimin yanına artvine canım...iki tane paşası var onlarla hasret gidercemmm...
bir hafta kalıp döncem...
Hayırlı yolculuklar canım...ikkat et kendine...
teşekkürler canım arkadaşımmm
eveeettt arkadaşın bir hafta gezenti olcakkk...
2.tedavi öncesi iyi gelecek bana...tabii tedaviye gerek kalmadan hamile kalıyım diyorum bu ay...AMİİİNNN İNŞALLAH MAŞALLAH deyim bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?