2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm sağlıkla git gel inşallah allah içine sındırsın şimdiden tamam sen donunce bize de yap o zaman mama ama şimdi cnm neler istiyor benım bir benm dr eşime dediki aşerme diye bir şey yok sakın kanmayın demek istedi eşime gece yarısı birşey isterse sakın kıpırdama dedi resmen gerçktn yok diyor da bana ne oluyr tv de ne görsem şimdi cnm istiyoray ne olucak ki böyle varıl gibi olucam şimdiden 61 kilo oldum

sağol canımm...doktorunda ne fenaymış ya hu öyle şey denirmiii...erkek işte hemcinsini koruyooo
aşermenin tıbbi bi dayanağı var mı bilmem ama bu aşerme denilen şey yıllardır var nerden çıkmış o zaman kadınlar mı uyduruyoooo...
halt etmiş doktorun sen aşer canımmm kocişinin içi rahat etmez seni istediğin şeyi almadan...

Kızlar ankarada olup da tedaviye başlayacaklar için bir önerim olucak, ilaçları çankaya cinnah caddesinde bi eczane her ilaç için 70 ile 80 tl civarında indirimle veriyor biz ordan temin ettik sebebi ise, eczacı adam firmalardan direkt olarak temin ediyormuş..bana özelden ulaşanlar olursa adresi vericem.

bende ordan temin ettim canım çok indirim yapıyolar benim ilaçlar 1200 civarıydı 450 sini rapor karşıladı 400 tl de indirim yaptılar bana 400 lira ya geldi ve gonal f den artarsa kutusu açılmamış iade ede bilirsi dediler çok uygun geldi bana

canım ben ocak şubatta tüp bebek yaptıracaklar topiğinde okudum bilgilerinize

evet canım bende aynı yazıyı okudum...bende tanıdık bir eczaneden alıyorum...1100 tl tutmuştu ilaçlar ben 400 tl ödemiştim...aklımda yani kendi eczacımla bir sorun olursa bende buradan alabilirim...merciiiiii cicimmm...

saolasınn cannnn cannn canımmmmmmmmmmmmmmm benimmm :) valla ufak tefek bişiler adlım işte içimdeki alışveriş tutkusunu bastırmak için valla hep ona baktım kendime sonradan ona da mecburum üstüme bişşi olmuyo dar oluyo çok göbeğim çıkıyo

amin cannım inşallahhh sende gidiomuşsunnn hayırlı yolculuklar şimdiden canım Allah a emanet ol :) hepimizin güzel anıları olsun inşallahhhhhh

eveeettt arkadaşın bir hafta gezenti olcakkk...
2.tedavi öncesi iyi gelecek bana...tabii tedaviye gerek kalmadan hamile kalıyım diyorum bu ay...AMİİİNNN İNŞALLAH MAŞALLAH deyim bariii

Son düzenleme:
teşekkürler canım arkadaşımmm

aaa bennn çokk uyuyorum.... 23.30 da uyuyorum.Gece 1 kaç defa wc olayımız var. sabah 5-6 da uyanıyorum.... erken diye biraz daha yatayım diyorum... 11.00-11.30 da zor kalkıyorum. ne yapcam ben ya? ya işe başladığımda ??? en zoru bu olmalı

eveeettt arkadaşın bir hafta gezenti olcakkk...
2.tedavi öncesi iyi gelecek bana...tabii tedaviye gerek kalmadan hamile kalıyım diyorum bu ay...AMİİİNNN İNŞALLAH MAŞALLAH deyim bariii

ohhh sefan olsun cnım gez toz hasret gider en güzeli.. benimde teyzem ve kuzenlerim gelcekler hem annemde hem bende hem öbür teyzemde kalcaklarr yarın geliyolarr çok süper olckk valla

hakkında hayırlısı olsun tatlım inşallah öle yazılıldır sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…