Herkese iyi pazarlar tatile gideceklere iyi yolculuklar bende ankaraya annemlere gitmek isterdim ama biraz sabretmem lazım galiba sömestr tatilinde biryere gitmemekte çok kötü birşey... Bu arada ben tekrar sorucam ben sadece sabehları crinone jel kullanıyorum saatine de bakmıyorum ne zaman uyanırsam başka bişey yok siz neler yazmışsınız yeter mi
iyiyiz canımcım...
senden naber bi hareket varmı göbüştee...
aman iyi olalımmmm.
benden de olsunbe cann.bazen batma gibi bişiler oluyo bazende hafif kasık ağrısı aama psikolojikmi demekten kendimi alamıyorum gülüümmm.senden nbr tatlısı hazırlık tamammı?
kızlar bırakın şu idrar testini,kanda baktırın sabredin biraz,bi cok örnek arkadaşımız var idrar testinden muzdarip olup kanda hamile oldugunu ögrenen..gidin bi kan verin cok zor bişey degil,,üzülceksek ondan sonra üzülelim..olmadıysa rabbimin vardır bi bildigi,vakti,saati,..sabredip inş.mutlu sona hepimiz ulaşcaz,umudumuzu kaybetmek yook
merhaba arkadaşlar nasılsınız??????
bu saatler olunca midem kazınıyor....meyve beni acıktırıyor.
iyiyiz canım sizden naber???
ha ha ha bebiş acıkmış annesiii:125:
ye valla en güzel zamanların...
52-53 ile tedaviye başladım şimdi 57-58 kiloyum.Dana gibi oldum yaaa :))))
hamileliğin son üç ayında kilo artışı olurmuş genelde...sen ilk üç ayında başlamışsın almaya...amaaaannnn ohhhhh sefan olsun vallaaaa...
ye canım ye...
günaydın egunalcimmm nassın canım ? ben c.tesi günü anne bebek fuarına gittim ve yavrucuğuma çok ufak 2-3 bişi aldım...sizinle paylaşayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?