2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarrrr güzel bir hafta gecirmenizi test gunu bekleyen varsa bebıslerı çifter çifter olmasını tedavı olanalrın cok guzel haberlerle gelmesini dilerim ve 29 ocakta ılk randevum var hafta sonu gelsın artık : der daha pazartesıden baslarım

naber egunal...
yol haızırlıklaırn varmış..kız ben samsundayım gel bende dinlen sonra yola devam et...
yolun baya uzun..aman napıcaksın işte gurbet zor yani..benimde bir kızkardeşim var oda antepte baya uzağız bide..ama ankara merkez orda buluşuyoruz...
yeğen baldan tatlıyımış..inş.teyzede olurum tez zamanda ama hala oldum ben insan daha içten seviyor 2şubatta 3 ayı bitecek..
kendi bebeğimi sevgi topuna çevirrim herhalde
..tadı damağımda kaaldı bid eyurt dışına gittiler,yaza koca dana olup gelicek allah nasip ederse

Ah canım benim misafirperver arkadaşım sağol davetin için...ama benim paşalarıma kavuşmak için bir dakika bile kaybetmeye niyetim yok..
telefonda teyzem nerde kaldın neden gelmiyorsun deyince mahvoluyorum ben...zaman kavramı yok daha o yüzden gelcem dedim diye günlerdir beni bekliyooo...
dediğin gibi ne kadar zaman geçirirsen geçir doyamıyorsunn...
sen de epey hasretlik çekiyorsun valla..baksana kardeşin antepte yeğenin yurtdışında zor gerçekten...

sana da iyi haftalar cicim...tarihte belli olmuş hayırlı olsun...iyi oldu şimdiden hatırlatman

neyse başka zaman bekleirm onlara haber vermedğin zaman mesela....onlara zaman geçmez şimdi..yerim yaaa
öyle sağlık olsunda artık ayrı olalım diyorum ama zor yaa..telefon,kamera yanında olmak gibi olmuyoki yinede birnebze diniyor özlem...
buara giremedim,en son sehakı okudum yazamdım maaşallah çoks evindim ank.dan hamile daha...darısı senden haber almaya patlatın nüfus müdürlükleirni...
bende bir ankralı olarak gelince bebeleirmle nüfus patlaması yaşanır ordaa
yaa benim adetlerim değiştibikaç aydır.. bri doktora gitsemmi hem tedavi dışı gidersem ilgilenirle ryani ilaçsız bende neler oluyor doğal halim gözlenir değilmi:26:
arada adet gecikemsi olduğunda giderim ama hani ksit falan olur diye ama çok oldu gitmiyom tedavi dışı enson 3ay olcak omüde gittim amaondan sonra adet kanamalarım azaldı heme rken oldum buay hem sancım olmadı haliyle kanamam bigün yoğundu..başlamasıda tuhaftı...:26:
buara temizliğe veridm kendimi babaannemi ank.ya gönderidm o varken çok iş yapamadım..3gün sonra kaynanamla rgeliyro kaynım haftasonu burda nişanı var kız evi bana yakın..salonum tamam,mutfakta tamam sayılır,evin son rütuşlarındayımm
ohh senden iyiis yok yani git sev sevvvvv

ben bugün daha kötüyüm grip gittikçe artıyorbide temizlik yapıom sabahtan beri.burnumu silmekten bitiremedim temizliğiegunal canım sen nasılsın?hazırlıklar tamam mı?allah yardımcın olsun yollarda.hayırlısıyla git gel işşallah.off ya nolucak halim böle sümüklü böcek gibi oldum

ah canım yaaa demek daha da kötüye gidiyor grip aslında dinlenmen lazım işi gücü erteleseydin daha iyi olmazmıydı...
bende son hazırlıklarımı bitiriyorum...bugün pasta börek işine giriştim...benim yaptığım bir kaç şey var onları istediler...
uzuuuuuunnnn bir yol beni beklesede değer...

hay maşallah misafirin biri gidiyo biri geliyooo....
ay o kalabalıkta sana geldiğimi düşünemiyorum arada kaynarım beee...
insanlar bana bu da kim diye bakarlar sende internetten tanıştık dersen süpeeerrrr olur yaniiii...
bu arkadaşlığımızı anlayabilecek sadece bizler varız başkaları internette tanışmış olmamız nedeniyle hiiiiçççç iyi şeyler düşünmezler...
ayrıca doktora gidip bi muayene ol bencede rahat edersin...

slm canlarım,herkese iyi haftalar diliyorum..topigimiz hiiiç ilerlemedi haftasonu,,herkse firardaydı sanırım:))egunal ben nerde geziyom topik topik ALLAH seni emiarada hergün bile giremiyorum sırf buraya girdigim için hamile topigine giriyom ordamı yakaladın beni:))ohh pasta börek yapıyon haa,tuzlu bişeyler yapıyosan gönder bana,,tatlı asla istemez senin olsunkolay gelsin canım..

slm ekincim yaaa sen neden temızlık yapıyrsun yatsana yerıne dinlen guselce ilaç al hem azkaldı bak sende tedavıye başlıcaksın cnm atlat guselce grıbı ben cok zorlandım bak bol c vitamını al azöncede soguk suda kaldım duştaa ben de tekrar hapşurmaya başladım agladım sınırımdn duşta görevliye sınır oldum birarıza varmış ve hbr vermıyor su geçici olarak gidicek diye dondum resmen şekildn şekile girdim suyun altında sen de yorma kendini lütfn çagır evi temızlet bırıne cnmm

yakalarım ben cicimm...evet hamileler topiğinde gördüüüümmmm
hamile olmandan dolayı bişi demiyorum masum bi kaçış buuuu....
kendim şeker bi insan olduğum için tatlı şeyler yapıyorum
ama sen iste ben sana yapar kargoyla yollarımmm...

cook gecmiş olsun canım,,ama temizligin sırası mı,evin bi kac gün daha beklerdi,yatıp dinlenseydin,dinlenmeden gecmez bu soguk algınlıgı,bol meyve ye,iş yapcam diye paralama kendini,,boşver iyileşince yaparsın:)

ay egunalim nasılsın cnmm neler yapıyrsun sen şimdi kim bilir sen beceriklisin süper ay benm de cnm neler istiyor neler :26:k d et unutma hımmm bizi gittiğin yerde ok mi

sagol canım teşkür ederim,masumane olarak gidiyorum orayada:))ayy sagol canım sölemen pardon yazman bile yeter:))hımm onlarda senin gibi tatlı olursa tadından yenmezpaşalar cook şasnlııı:))tıpkı benim paşa gibi

sana da iyi haftalar cicim...tarihte belli olmuş hayırlı olsun...iyi oldu şimdiden hatırlatman

doktoru aradımdı 21. gun ayın 1 ne gelıyor ama gel bı konusalım muayene edım dedı tmm deıdm bende o yzuden c.tesı gıdecez cnmmm sanada ıyı yolculuklar tatlım sen de ay bası baslamayacmıydı tedavıye ne kaadra kalcan yıynelerın yanında

cnm yesılcaylı nane lımonalr varya onlardan ıc bende grıp oldum ama hafta sonuna kadar duzelmem gerek o yuzden o cay ıyı gelıyor cnmmm terletıyor ınsanı cok gecmıs olsun kzuum dıkkat et kendıne:2::2::2::2:

o yakalar cnm benıde yakaladı yaaaa :)

ay egunalim nasılsın cnmm neler yapıyrsun sen şimdi kim bilir sen beceriklisin süper ay benm de cnm neler istiyor neler :26:k d et unutma hımmm bizi gittiğin yerde ok mi

neler yaptığımı yazmaaammmmm hamiş dolu topik sonra canları istiyooooo....
bende fırsat buldukça topiğe girmeye çalışacammm...çok bi zaman değil 1 hafta sonra tekrar aktif olarak aranızda olacama inşallah...

biliyorum cicim masumane olduğunu
hem onlar hem bizler çok şanslıyız...bi de bu ay hamile kalsam tam süpeeerrrr olur vallaa....

sağol kuzum...ayrıca yakalarım ...1 hafta sonra döncem cicim ...yetişirim yaniiii....
ay belkide bi bakmışsın hamileyimmmm....

Son düzenleme:
slmlar nasılsınız neler var neler yok sanki hafifden bir hamile haberi okudum gibi geçmişi okuyup geliyomdalga geçmek yok

a ha topiği su bastııııı
su1838 cicim hoşgeldiiinnnnn...

slmlar nasılsınız neler var neler yok sanki hafifden bir hamile haberi okudum gibi geçmişi okuyup geliyomdalga geçmek yok

ha ha ha bi de pazarlık yapıyooooo dalga geçmeyin diyeeee...
hadi bi koşu okuda gel canım ben bekliyorum seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…