sonucum 70 dr iyi dedi 2gün sonra tekrar edicez inşallah yükselir mutluyum yükseleceğine inanıyorum bu yolda uğraşan herkezi Allah bebişlerine kavuştursun benimde tamamına erdirsin amin
Fotoğrafı Kuşadası Davutlar sahilindemi çekildin?
sonucum 70 dr iyi dedi 2gün sonra tekrar edicez inşallah yükselir mutluyum yükseleceğine inanıyorum bu yolda uğraşan herkezi Allah bebişlerine kavuştursun benimde tamamına erdirsin amin
bebeğim büyümüş:)))))) kalp atışlarını tekrar dinledik 11.7mm 7+3 günlük olmuş benim meleğim artık benimle.....çok mide bulantılarım başladı kanamam azaldı diyebilirim herşeyden tiksinmeye başlıyorum bu birazcık kötü ama olsun bunada dayanırız elbet..bakalım 3 hafta sonra tekrar kontrol şimdilik herşey çok iyi...rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu.....
slm arkadaşlar.. 2. testi yaptırdık bizi biraz korkutsada 3. teste hersey yolunda çok şükür haftaya keseyi görmek için gidicez..
Tam olarak 56+CD natural killer diye geçiyor coooooook acil
aşkolsun şekerim valla al da bak der gibi yollamadım mesajı sen alınganlık yapıyo olmayasınnn...
kuzum yok öyle bişey seni seviyom beeennnnnnn
ayrıca resmime yaptığın yorumlar içinde teşekkürler cicim teveccühünnnn
yüzümü göstertmemmmmmm sonra özelden görürsün taammıııı...
Fotoğrafı Kuşadası Davutlar sahilindemi çekildin?
egunal ekşında galibaaa
geçmiş olsun kuzummm...şakalaşırkenmişmişmiş adam resmen dövmüş seniiii şaka diyede seni kandırmışşşgünaydın canlar nasılsınız bugun benim kulağım arıyo ya gecen eşimle şakalaşırken yanlışlıkla kulağıma vurdu çok ağrıyo ya
o zmn ben öle algıladım demekk afedersin kzumm :) yanlızz harbidennn 41000000000000000000 keree MAŞALLAHHHHHHHHHHHHH taş taşş
anacımm sen ne kadan güzel çıtır bi anne olcann valla yavruların şanslıı annem diye gösterecekler seni milletin dibi düşcekk
kuzucum ben çıkıyorum duş alcam hazırlancam falan sonra kızlarla buluşcaz 11 de.. sende bugün gidiyosun herhalde .. hayırlı yolculuklar canım Allah a emanet ol sağ salim git gel inşallahhhhhhhhhhhh çok öpüyorum seniiii
canım hiç duymadım üzgünüm :26:
Evet canim annemlerin orda yazligi var görür görmez anladım. Sana hayırlı yolculuklar sağ salim git gel. Bizide habersiz bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?