2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın canlar nasılsınız bugun benim kulağım arıyo ya gecen eşimle şakalaşırken yanlışlıkla kulağıma vurdu çok ağrıyo ya

eşine yani ne el varmış ekşek şakası olmuş bu resmen sen hemen bence bir kulak burna git derim ben çünkü bir arkadşm da bir sorun oldu kulak zarında ama onun eşi ciddi anlamda vurmuştu kıza kulak ağrısıda fenadır be cnm geçmiş olsun sana

herkese gunaydın arkadşlarim inşallah bgun pozitf bir habr alicaz arkadşımzdan egunalim sen nasılsın bittimihazırlıklar

evet kuzum hazırlıklar dün bitmişti zaten...saat 13.00 gibi evden çıkarım...

ay şimdi ben senı özlücem sensiz buraların da tadı olmaz:2::2: rabbım yolunu acık etsın inşallah saglıkla git sağlıkla don yuvana ay neler var neler kim bilir senın bavulda fare olsam artvine kadar sıkısırdım valizine hepsini yiyerek giderdim :125::125:hayrlı yolculuklar sen sıkı sıkı gıyın cnm hava cok soguktur yolalar da öyledir sıcak tut kendini gidince mutlaka yaz bize k d et senı çoook öptümmm

bir hafta yokum cicim sonra aktif bi şekilde hemde tedavimle aranızda olacam...ben yokum diye topiği boş bırakma taammııı
evet 2 büyük valizim var ama hepsi paşalarım için nerdeyse kıyafetlerim çok az...oyuncakları yer kaplıyo e bi de gıda maddeleri olunca valizler patlayacak duruma geldii...gıda maddeleri diye geçtim sadece senin aşerme durumun tavan yapmış kesinlikle detaya inmem...valla cicim otobüs çok konforlu sıcakda oluyooo o yüzden bikinimle gidiyorummm
ne gerek var sıkı sıkı giyinmeye dimi ama...sende hem kendine hem meleğine iyi bak canım çok öpüyorummm

canım nasılsın?ay ben daha önce fotolarını görüp seni cok begenmiştim,bu fotoda da süper cıkmışsın,insan zayıf olunca ne giyse yakışıyo,elbise cook fit durmuş:))güle güle git gel canım,kendine iyi bak,seni özlüycem beni fazla bekletme arada nete girbiz seni bekliyor olcaz,dönünce inş.ya bebeklerinle dönecen ya tedaviye başlıycan hadi bakalım:))inş.yumoşlar kendiliginden yollarını bulup aşk yapmışlardırrabbim sanada versin bi ikiz ikimizde görelim ne olcak halimiz:))seni...

cook gecmiş olsun canım,kulak agrısıda cok zormuş ben yeni ögrendim,ama benimki ilhihaplandı okuduysan,damla kullanıyorum..sert bi harekette kulagını incitmiş sanırım,gecmezse dr a git,damlayla falan rahatlarsın belki ne bileyim,kötü olmuş canım,eşine söle bi dahaya dikkatli olsun biz onlar kadar dayanıklı degiliz kinazikce şakalaşsın seninle:))

sağol canım güzel sözlerin için...ilk fırsatta topiğe girerim canım...bir haftacık çabuk geçer zaten...bende seni özleyecem yüreği güzel arkadaşım...inşallah bebişlerimle döncem teyzesi...
sende meleklerinle keyifli sağlıklı zaman geçir inşallah çok öpüyorum 3 kalpli arkadaşım

Canım arkadaşlarım ben çıkıyorum hepinizi özleyecem ben yokken topiği boş bırakmayın...arada bi uğrar topiği derler toparlarım...
hepinizi çok seviyorum çok ta öpüyorummmm
SEVGİLERRRR.....

Son düzenleme:
Canım arkadaşlarım ben çıkıyorum hepinizi özleyecem ben yokken topiği boş bırakmayın...arada bi uğrar topiği derler toparlarım...
SEVGİLERRRR.....

canım benim gidiomusun yaa.ALLAHA emanet ol.bende grip son aşamada ateşler içinde yatıyorum...boş bırakma bizi seni özliycemmm

hadı ordan ama ben oda daha kötü vurdum eşimde o acıyla nasıl vurduğunun farkına varamamış ama sonra çok üzüldü ama elden ne gelir benim kulak ağrıyo

ya aslında beni tutmaya çalışırken eli kaydı çünkü o sıradada ben yatağın üzerinden kaçmaya çalışıyodum o sırada kulağıma geldi kaçamadım

canım kakikatten karasuya bir yemek demeye gelmiyo maşallah ne anlatırsan donup dolaşıp yemeğe çeviriyo canım buralardayız ama bende cumaya kadar bakalım sonra banada yol görünür

canım ya oldu işde şaka oldu kaka ama ben onun açısını ondan çok kötü çıkaracağım

SEVGİLERRRR.....

beklerim ama en güzeli dolu dolu zaman geçir dejarc ol gel çünkü sen hamile adayısın

SEVGİLERRRR.....

Biz de seni seviyoruz. topiği sensiz bırakma fazla..

SEVGİLERRRR.....

Canım sağlıkla,güle güle git ve gel.

Seni özleyeceğiz...

Kızlar tebrik ederim.Gözünüz aydın.

Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah.

nbr canım?epeydir görüşemedik..nasıl gidiyor hamilelik

canım benim gidiomusun yaa.ALLAHA emanet ol.bende grip son aşamada ateşler içinde yatıyorum...boş bırakma bizi seni özliycemmm

ah cnmm ya gecmş olsun yokmu sana gelp bakıck biri kıyamam yaa bol c vitamini al ve ilaç iç tatlım az kaldı senın ıstbula gitmene vucudunu toplaman lazım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…