günaydın canlar nasılsınız bugun benim kulağım arıyo ya gecen eşimle şakalaşırken yanlışlıkla kulağıma vurdu çok ağrıyo ya
herkese gunaydın arkadşlarim inşallah bgun pozitf bir habr alicaz arkadşımzdan egunalim sen nasılsın bittimihazırlıklar
evet kuzum hazırlıklar dün bitmişti zaten...saat 13.00 gibi evden çıkarım...
ay şimdi ben senı özlücem sensiz buraların da tadı olmaz:2::2: rabbım yolunu acık etsın inşallah saglıkla git sağlıkla don yuvana ay neler var neler kim bilir senın bavulda fare olsam artvine kadar sıkısırdım valizine hepsini yiyerek giderdim :125::125:hayrlı yolculuklar sen sıkı sıkı gıyın cnm hava cok soguktur yolalar da öyledir sıcak tut kendini gidince mutlaka yaz bize k d et senı çoook öptümmm
hayırlı yolculuklar kuzum hayırlısıyla git gel inş.
canım nasılsın?ay ben daha önce fotolarını görüp seni cok begenmiştim,bu fotoda da süper cıkmışsın,insan zayıf olunca ne giyse yakışıyo,elbise cook fit durmuş:))güle güle git gel canım,kendine iyi bak,seni özlüycem beni fazla bekletme arada nete girbiz seni bekliyor olcaz,dönünce inş.ya bebeklerinle dönecen ya tedaviye başlıycan hadi bakalım:))inş.yumoşlar kendiliginden yollarını bulup aşk yapmışlardır rabbim sanada versin bi ikiz ikimizde görelim ne olcak halimiz:)) seni...
Canım arkadaşlarım ben çıkıyorumhepinizi özleyecem ben yokken topiği boş bırakmayın...arada bi uğrar topiği derler toparlarım...
hepinizi çok seviyorum çok ta öpüyorummmm
SEVGİLERRRR.....
Evet canım...sanırım sende oralarda zaman geçirdin ki küçük bi fotodan hemen anladın...
he ekşınımdaydımm
geçmiş olsun kuzummm...şakalaşırkenmişmişmiş adam resmen dövmüş seniiii şaka diyede seni kandırmışşş
canım şaka bi yana çok sıkıntı yaratıyorsa mutlaka doktora baktır...
ya aslında beni tutmaya çalışırken eli kaydı çünkü o sıradada ben yatağın üzerinden kaçmaya çalışıyodumeşine yani ne el varmış ekşek şakası olmuş bu resmen sen hemen bence bir kulak burna git derim ben çünkü bir arkadşm da bir sorun oldu kulak zarında ama onun eşi ciddi anlamda vurmuştu kıza kulak ağrısıda fenadır be cnm geçmiş olsun sana
bir hafta yokum cicim sonra aktif bi şekilde hemde tedavimle aranızda olacam...ben yokum diye topiği boş bırakma taammııı
evet 2 büyük valizim var ama hepsi paşalarım için nerdeyse kıyafetlerim çok az...oyuncakları yer kaplıyo e bi de gıda maddeleri olunca valizler patlayacak duruma geldii...gıda maddeleri diye geçtim sadece senin aşerme durumun tavan yapmış kesinlikle detaya inmem...valla cicim otobüs çok konforlu sıcakda oluyooo o yüzden bikinimle gidiyorummm
ne gerek var sıkı sıkı giyinmeye dimi ama...sende hem kendine hem meleğine iyi bak canım çok öpüyorummm
cook gecmiş olsun canım,kulak agrısıda cok zormuş ben yeni ögrendim,ama benimki ilhihaplandı okuduysan,damla kullanıyorum..sert bi harekette kulagını incitmiş sanırım,gecmezse dr a git,damlayla falan rahatlarsın belki ne bileyim,kötü olmuş canım,eşine söle bi dahaya dikkatli olsun biz onlar kadar dayanıklı degiliz kinazikce şakalaşsın seninle:))
Canım arkadaşlarım ben çıkıyorumhepinizi özleyecem ben yokken topiği boş bırakmayın...arada bi uğrar topiği derler toparlarım...
SEVGİLERRRR.....
SEVGİLERRRR.....
SEVGİLERRRR.....
canım benim gidiomusun yaa.ALLAHA emanet ol.bende grip son aşamada ateşler içinde yatıyorum...boş bırakma bizi seni özliycemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?