2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karasu canım merhaba nasılsın?

Meleğimiz nasıl?

egunal gittti bizim topik çöktü kimsecikler yok

senın o göbişine en kısa zaman da bebişin kaçsın inşallh ve sen de yaz cnm bişiyler istiyor diye inşallh elinde heran tabakla dolandalga geç sen bakalım benimleeeeeeeeee dilerim rabbim enkısa zaman da sana yaşatsın bu acıkma duygusunu hııı herşeyide yemege yoruyorum dimiii şakacı seniii

Karasu canım merhaba nasılsın?

Meleğimiz nasıl?

cnm t ederim iyiym sükr kanama cumadn beri yok sadece cok karnım acıkıyr cnm sürekli bırşeyler yemek istiyr ozelliklede tursu booo içim dısım ekşi oldu bide popomm çok acıyor artık heryerim mor ve beze oldu :2:melege gelince iyidir inşallahh bakalım cuma görücez ne yapıyor yaramaz bizi korkutoyor arada bir babası kılıklı rahatı seviyor ben ayakta dolanınca yolluyr kırmızıları ve ben hop yataga çok tembel ve çirkin oldum ayrıca çok kilo alıyorum kıyafetlerim olmuyr hıç bir pantoln ve çoraplarım olmuyr gecen corabın lastiği kestim hastaneye giderken kötü olan dışarıda çıkmam yasak kaldım bir kaç aynı kıyafete ahhh işte bende hbrler böyle sen nasılsın cnmm

Kıslar geçmişi okumadım eve yeni geldik izmir den.sizleri daha fazla merakta bırakmak istemediğim için hemen bilgisayar başına koştum .
HAMİLEYİM kıslar.Allahım o kadar mutluyumki anlatamam.Hala inanamıyorum.inşallah geriside güsel ilerler ve bebeğimi yada bebeklerimi kucağıma alırım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

kıslar ev kalabalık ve yeğenim var leptopu bekliyor fazla kalamıcam forumda. haber vereyim dedim.hepinizi öpüyorum.

cok tebrık ederim cnmmmmm rabbım tamamına erdrsın inşallhhh ay cok sevındım mutlu oldummm kucagınada al inşallh süper bır hbr

Canım benim iyi olmana sevindim.Allah sağlık versin sana.Bol bol dinlen,güzel güzel beslen,keyfini çıkar minik kuzucuğunla bu günlerin,boşver kiloları,takma.Sana şimdi duru bir anne güzelliği gelmiştir eminim.Sezon sonu indirimleri başladı her yerde,hastane dönüşü değerlendiriver bir gün.İyi olunda gerisi boş canım.

Bende Şubat gelsinde,hayırlısıyla donmuş meleklerime kavuşayım diye gün sayıyorum canım.Kısmet

kıslar hade bakim takılın peşime eemo için halay çekiyoruz egunal kızar yoksa bıze neden ekip kurmadık diyee

Canım tebrik ederim.Gözün aydın.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

rabbım inşallh bu sefer sana da nasıp etsın bu duyguyu tez zaman da ben inanıyrm ki olucak bu sefer bu son tedavi olucak sen de böyle koca göbekli, bir kadın olucaksın walla cnm heryerde vardır ındırım ama benım duşuk tehlikm varya pek izin vericegını sanmıyrm dr bakalım hayrlısı artık

Canım çok güzel bir haberle gelldinnn maşallahh Egunal olmadığından vekaleten sana hemen halay ekibini kuruyorumm..9 ayın sonunda kucağına almak nasib etsin Rabbimm..

Hahahahyy ben hemenn dedimm ama telde konuşmaktann cevapla kısmına basamadım bir türrlüü.Egunallla konuştukkk..Yolu yarılamış Amasya taraflarındayymışşş..Karasu benden önce davrannmışşş..Ohhhh heepp böyle halaylar olsunn topikte..

Canım teşekkür ederim amiiin,inşallaaah.

Allah'ın izniyle mucizem göbeğime konsun,birlikte enden büyümeye,pek sevgili dar kotlarıma veda etmeye,bodylerimin yanlardan patlamasına,geceliğe talim etmeye tüm benliğimle hazırım.

Canım çok güzel bir haberle gelldinnn maşallahh Egunal olmadığından vekaleten sana hemen halay ekibini kuruyorumm..9 ayın sonunda kucağına almak nasib etsin Rabbimm..

hıhıııvekaletenmiş geç kaldın dadlummm biz kurduk bile ekibiiisen de katıl artık bizeee

sureklı yatıyorum yaaa bı işe yarayım dedim haaa haasen dn önce davrandımm ay egunalime slm söyleeeeeeeeeee ben den çok öptum onu ee sne nasılsın şeker

inşallh cnm inşallh senınde kaçsın göbişine bebişin sen de koca göbeklı ol sakla benm gibi pantlonları seneye giyersın bol bol gecelkle kal ev de sen de inşallhh ee az kaldı artı senın de bebışlerini almana rabbım ayırmasın şimdiden başla hayal kurmaya cnm

Canım bugün "kuantum istek ve olumlama" konusuna taktım kafayı.Psikolojik yapılanmaya,daha pozitif bakabilmeye dair bir gayret içine girdim bakalım sonum hayırolsun.:124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…