2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm cadı su ekmek yeme demiş fakat benm dr um gecen gittiğimde soyledi ekmek ye cavdar ekmegı tuket gunde enaz 2 dilim dedii bilgin olsun

diyetisyen sabah 2 akşam 2 dilim vermiş çavdar yada tam buğday. ama sorun onda değil ki yediğim ıvır zıvır ve kebap çiklata ve tuzda:))))))))

yok ben daha fırça yemedim dr dn hatta ekmek bile gunde 2 dilim cavdar ekmegi verdı gerçi 2 dilim dediğini birleştrsen 1 dilim yapmıyr ben senı anlamam mı cnm ben transfer öncesıne kadar da aktif sigara kullann biriydım onun da etkisi oldu kilo almamda 12 ay önce aşılama ya başladığımda 53 kiloydum 2 aşılama 2 tup bebe sonunda hamışlıkle berabr 8 kilo almışm olsun inşallah baharda bol bol yuruys yaparız bırde tehlıkem gecınce hamiş yogasına başlıcm ben aslında hiç bır kıyaft kalmadı giyiceğim pjamalı kaldım üstüm ayrı altım ayrı walla yuzum makyajlı saçım yapılı altım bööö iğrenç bol pijamaah kardeş ah bunlar bizi yamulttu boşver bak keyfıne cnmmm

al benden de okadar.... sigara olayına katılıyorum nerdeyse 15 yıldır içiyodum tedaviye başlamadan bi ay önce bıraktım ve o zaman kilo almaya başldım ama hiç şikayetim yok keyfim o kadar yerindeki tek duam rabbim tattırdığı bu mutluluğu yarım bıraktırmasın ve dileyen isteyen herkeze versin.... bende zaten yürüyüşe başlıcam biraz faydası olur bakalım hakkımızda hayırlısı...

amin cnm rabbım tamamına erdırsın ıniallh darısı herkesın başına sigardn kurtldugum için ben de mutluyum umrum da değil aldıgım kılo arkadş demıştıkı hıç hayatım da bu kadar keyıflı hesepsız kılo almamıştım raht ol sevın kılo alınca dertlenme bebişin olucak dogru soylemiş takıl kafana göre bızım sabah randevu var dua et bize buarada benm bugun mıde bulantım vardı sadece salata yedim öğlen bır de meyve başka bırşey istemıyr cnm hayrlısı cnm ben kaçtım eşim gelicek yatmam lazım öptümm hepiniziiii

tamam canım... inşallah hayırlı haberlerle gelirsin dr.dan. birde sen kan suşandırıcı iğneyi bıraktın dimi?

nbr canım?nasılsın?sen buaralar kacak oldun nerelerdesin ya:))eskisi kadar sık girmiyosun özledim

Arkaşlar kan tahlili yaptırdım.Aslında hemşire yarın yaptır demişti ama dayanamadım sonuç maalesef negatif.Sayıyorum da geçen ptesi olmuştum transfer bugün 9. gün tekrar yaptırsam mı?

canım nasılsın? bulantılar ne alemde? diyetisyen maceamın tamamını anlatsam gülmekten yerlere yatarsın

Tatlı badem yağı cilekyagi ve biraz limon karıştır sabah aksam sür ben burda çilek yağı bulamadım için kullanamıyorum başka kremler sürüyorum vücudu alıştırıyormuş zaten cildim kuru nemlendirici sürüyorum her gün

merhaba kızlar bende yeni geldm işten aynen aktif sigara kullanıcısıydım. şimdi canım istemiyor ama öğrendikten sonra ben de arada bir tane ama günde en fazla bir tane içtim. dr.umdan da kilo aldığım için fırçamı yedim. bakalım sonrasında ne olacak :)))

Arkaşlar kan tahlili yaptırdım.Aslında hemşire yarın yaptır demişti ama dayanamadım sonuç maalesef negatif.Sayıyorum da geçen ptesi olmuştum transfer bugün 9. gün tekrar yaptırsam mı?

kaçıncı gün emriyosuydu? ve bhgc kaç çıktı?

kızlarrr lierac diye bir krem var duyduğum kullanan tüm arkadaşlarım memnun bende kullanıcam. tavsiye ederim araştırın sevgiler...

Bence yaptir positif duşun kaç günlük emrijo transfer edildi?????

deneyebilirim bu karışımı ama limoon kurutmazmı? benim ciltte kuru ama hiç sevmiyorum bişeyler sürmeyi ama baya kaşınmaya başladım iğnelerin de etkisi var bunda önlemini almam şart. zaten suratım dağıldı iyice bi çirkinleştim, üstümde hep anı eşofman( çünki diğerleri olmuyo) resmen dağıttım anca totuyu büyütüyom birn önce normale dönmem lazım..

Bence yaptir positif duşun kaç günlük emrijo transfer edildi?????

Pazartesi günü 3. gün ambriyosu tranfer ettiler( kalbim sıkışıyor resmen) eşim de cumaya kadar iş gezisinde yalnız başına çatlıyacam ama yine de pozitif düşünmek için kendimi zorluyorum.Sonucum 0.100 çıktı

Yağlar eşit oranda olacak azicikta limon fazla değil kuru ciltler daha çabuk yırtılıyor ve erken cilt yaslanıyor onun için devamlı nemlendirici kullan banyodada bal sür vücuduna biraz beklet ve yıka süper oluyor ven devamlı yapiyorum

Canım benim üzülme ümidinide yitirme sen başlamadan önce genetik kan pihtilasma ve 56cd immun killer yani bağışıklığına baktirdinmi?????

canım bilemedimki... moralini bozmak istemem ama durum pek parlak değil.. ama rabbim okadar büyükkü neden olmasın en erken 11gün yaptır o yüzden 3gün sonra tekrar yap testi sen baya erken yapmışsın o yüzden de sonuca güvenemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…