yaaa sız ne kadar cadı oldunuz benımle ugraşmayın sizi egunal e şikayet edicemmmsiz bendn daha çok yiyin ve daha cok uyuyn inşallhhhhhhhhhh
cadısın sen cadı su, senıde şikayet edicem egunale hem ben sabh 5 30 da ayaktayım cnm sadece yazmıyrm istiyrsan bundan sonra hergun ben acarım topiği görürsün sen senın pireler dövusurken ben m etme cicim ayaktayımm
aaaa... kimseler yok topikte!!!!!! üstelik geceden beri sadece bir sayfa ilerlemiş ne kadar ayıpnerelerdesiniz hepiniz gülden gitti topik boşaldı.....
canım ben varım ya görmüyomusun evet ya herkes kaçtı topikden sen napıyosun nasılsın
sağol canım ilk fırsatta topiğe girmeye çalışacam...bizde yazlıktaydık öğlen denizde akşam nikahtaydık...eltim oralı yazlıkları ordaydı...
ben yazarken sen geldin canım ve hoşgeldin... ben ne yapıyım ya öle pinekliyorum evde.. diyetisyenin verdiği listeye bakıyom sonrada kendime kızıyom ne diye diyetisyene gidip boşa para verirsin die nasıl olsa yapamıcamsen çalışıyon dimi? ay bu karda kışta.. daha öncede sormuştum sana inşallah işyerin sıcak ve işin rahattır...
MERHABA CNAIM nasılsın bende hamileyim ama ara ara kanamam oluyor biraz korkuyom dr gel test yapalım dedi yaptık ama değerim güzel konu hakkında bilgin varmı
yok canım kilolu değilim çok şükür çünkü ben diet falan yapamam sonunda obeze bağlardım:))))))))) sadece tedavi başından bu tarafa 7 kilo rahat aldım dr.umda bu dönem için erken olduğunu söyledi, esasta bu haftadan sonra kilo alımı başlarmış. ben önceden çok az yerdim sigarayı bıraktım ardından tedaviye başlayıp gebe kaldım benim iştah bir açıldı bir açıldı sorma gitsin.....
tatlım içini ferah tut, biliyosun topikte pek çok arkadaşımızun kanaması oldu ve halada oluyor.. stres yapma, kendini yorma bol bol dinlen... hem bak değerin güzelmiş çok şüküan sulandıran (limon greyfurt nar) ve kan akışını hızlandıran( uzun süre ayakta kalmak sıcak banyo ve sıcak su torbaları) uzak dur...[/ teşekkür ederim inşallaah yazdıklarını için bilmiyodum greyfurtu felen onlsrdsn uzak dururum
ben yazarken sen geldin canım ve hoşgeldin... ben ne yapıyım ya öle pinekliyorum evde.. diyetisyenin verdiği listeye bakıyom sonrada kendime kızıyom ne diye diyetisyene gidip boşa para verirsin die nasıl olsa yapamıcamsen çalışıyon dimi? ay bu karda kışta.. daha öncede sormuştum sana inşallah işyerin sıcak ve işin rahattır...
Aman allahım 7 kilo fazla yahu daha ne kadar olduğu surda. İlaçlarım yapıyor bu kiloyu vücudun yırtılmasın diye bişey kullaniyonuz canım
evet canım iş yerim baya sıcak o konuda sıkındtım yok ama hastalık öyle birşeyki bir kaptınmı kurtulamıyosun bak canım bende siyet yaptım benim eşim sporla uğraşıyo ben sana tek kelimeyle söylyim hanı diyoz ya şeker tuz yağ kes bak nasıl veriyosun mesela şekeri tam kesme ama doğal olanı alki vucutta tutulmasın en güzel meyve çikolata yiyeceğine meyve ye tuz zaten okadar aranmıyo yağda az kullan sen şimdi hamilesin yemekleri sık sık ve az az ye ekmek yeme yanı en önemlisi kendi vucudunu tanısen allahtan sadece kilodan dolayı bukadar sıkılıyosun hadı allah göztermesin sağlık problemin olsa napacaktın istikrarlı ol
hadı kolay gelsin öptüm seni
kızlar nasılsınız?benim grip tam gaz dewam edio.dün akşam acile gittik ilaçlarımı aldım geldim.ama bi öksürük var ölcem yani içim dışıma çıkıo.cumada istanbula gitcem bu halde zor olcak yani ama yapcak bişi yok.ee sizde ne var ne yok?
cnmmm bnm sana bakıcak kımse yokmu dınlensen iyi olur istnbula da gitmk zor olucak ama deger yapıck bırsey yok sıkı gıyın cnm istnbulda soguk bol c vitamını al dinlen g olsunkızlar nasılsınız?benim grip tam gaz dewam edio.dün akşam acile gittik ilaçlarımı aldım geldim.ama bi öksürük var ölcem yani içim dışıma çıkıo.cumada istanbula gitcem bu halde zor olcak yani ama yapcak bişi yok.ee sizde ne var ne yok?
ilaçların etkisi çok tabi sonuçta hormon yüklemesi yapılıyo vicuda(( transferden beri folik asit vitamin pregestan ve kan iğnesini hiç bırakmadan kullanıyorum.
benim normal de midem çok hassastır hemen bulanır ama ilginçtir hamilelikte bir iki kez midem bulandı ki hamilelikten kaynaklandığını sanmıyorum. yeme alışkanlığına gelince ben sadece midem boş kalmasın bünyem zayıf düşmesin diye zoraki yemek yerdim küçük porsiyonlarla doyardım ama şimdi habire aranıyom ne yesem diyebelki 2 hafta sonra 3ayı tamamlayınca geçer diye düşünüyorum. tabi bu kilo alımında kocamın da suçu var adam beni ilk defa iştahlı gördüğü ve bu etine dolgunluk hoşuna gittiği için habire besliyo beni:))))))) yırtılma için bişey kullanmıyorum ama kullanmam şart oldu varsa tavsiyen deneyebilirim.
geçmiş olsun canım... bnde hala kalıntıları var gribin çok zar atlattım. öksürük için kuru soğanın içini oy( dolma yaparken kabağın içini oyduğun gibi) altını delmemeye çalış ama güzelce oy sonra onu bir çay bardağına oturt ve içşne bal doldur, ama bal sabaha kadar damla damla anca süzülür ve sabah akşam onu iç tadı biraz kötü ama ciğerlere ve öksürüğe birebir. en kötü limonla balı karıştırıp iç.
cnmmm bnm sana bakıcak kımse yokmu dınlensen iyi olur istnbula da gitmk zor olucak ama deger yapıck bırsey yok sıkı gıyın cnm istnbulda soguk bol c vitamını al dinlen g olsun
ahh cnm aynı dert bizde de var ben de zayıftm 36 beden haff buyuk geliyordu şimdi ilk defa hayatım da 61 kilo oldum ilaçlar ve iğnelerdn kesınlıkle iştah patlaması oldu ben sabah az kahvaltı ve akşama kadar çay kahve hafif atıştrn bırydım fakat şimdi özellkle 1 haftadır ne bulsam yiyorum aynen bu halim eşimn hoşuna gitti ve sürekli eve elikolu dolu geliyor cnm ben şimdiden talı badem yağına başladım karnım için çünkü benm belirgin bir halde komik ama göbeğim çıktı dar tunık giydiğimde bariz belli hamile oldugum annem ben sana 4 aylık hamılykn bu kadardı karnım diyor :2::2:şişko olucam aman olsun diyorum benm tehlikem geçtiği anda yoga ve pilatese devam edicem hamile kalmadn önce gidiyrdum zaman zaman bu halim komık ama hoşuma gidiyor duygularım karıştı walla bozdu bu hamişlik beniiaman deger diyorum ne kadar özlemle bekledik bu anı biz rabbım herkese nasip etsin boyle şişkoluk dıyorum ben
deneyeyim canım onuda.balla zencefil karıştırdım onu yiyom arada.ama çok kötü öksürük ya walla organlarım yerinden oynuo öksürdükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?