Kıslar geçmişi okumadım eve yeni geldik izmir den.sizleri daha fazla merakta bırakmak istemediğim için hemen bilgisayar başına koştum .
HAMİLEYİM kıslar.Allahım o kadar mutluyumki anlatamam.Hala inanamıyorum.inşallah geriside güsel ilerler ve bebeğimi yada bebeklerimi kucağıma alırım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
görüntüde kilolu değilim ama tedaviye başlarken baya zayyıftım dr.da bunu bildiği için erken kilo aldın diye kızdı :) tedavi başından beri 7kg aldım galibaen az bi iki kiloda tedaviden önceki ay sigarayı bırakınca aldım yani dr.a ilk görüşmeye gittiğimde 38 beden bi hatunken şimdi 40dan 42 ye hızlı geçiş yapmak üzereyim:))))))))) acilen gidip alışşveriş yapmam lazım hiçbişeyim üzerime olmuyo evde eşofman dışarı çıkarkende bi elbise bide taytım oluyo başkada giyecek bişeyim yok:) yani dr. haklı.. önceden mecburiyetten yiyen ben şimdi sürekli ne yesem diye dolanıyom:))) şaşırtıcı ama böle....
iyi geceler kızlar yarın güzel haberler alırız inşallahhh
Kıslar geçmişi okumadım eve yeni geldik izmir den.sizleri daha fazla merakta bırakmak istemediğim için hemen bilgisayar başına koştum .
HAMİLEYİM kıslar.Allahım o kadar mutluyumki anlatamam.Hala inanamıyorum.inşallah geriside güsel ilerler ve bebeğimi yada bebeklerimi kucağıma alırım.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Ay çok hoş ya ne güzel ne güzel bende hamile kalır kalmaz inş. diyetisyene gitmeyi planlıyorum bir diyet versin yediklerim beni değil bebişi büyütsün sonra tekrar vermek zor oluyo hele benim gibi 30 geçtiysen çoooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk zzzzzzzzzzzzzzzzzzoooooooooooooooooorrrrrrrrrr malesef nasıl hayal mi kuruyorum yoksa kızlar
iyi geceler kızlar yarın güzel haberler alırız inşallahhh
senın o göbişine en kısa zaman da bebişin kaçsın inşallh ve sen de yaz cnm bişiyler istiyor diye inşallh elinde heran tabakla dolandalga geç sen bakalım benimleeeeeeeeee dilerim rabbim enkısa zaman da sana yaşatsın bu acıkma duygusunu hııı herşeyide yemege yoruyorum dimiii şakacı seniii
günaydınlar nasılsınız neler var neler yok okuyup geliyorum ama herkes daha uyuyor
benimde en büyük korkum fazla kilo almak canım.ben tedaviye başladığımda 14 kg verdim (5ayda).sonra laporoskopi oldum sigarayı bıraktım.iğneler derken 2 kg geri geldi:)bu arada kızlar biz bugün gidip bebişimizi gördükdr. gayet iyi dedi hatta dalga geçti git doğur gel die ama bana kilo almışsın nie dikkat etmiyon diye kızdı her hafta fotoğrafını çek diyo yüzümün genişlememesi lazımmış beni dietisyene yolladı kadına neler yediğimi anlattım kısa süreli şok geçirdi siz karı koca tencere kapak kafayı yemişsiiniz böyle beslenilirmi dio... sonra bi diet listesi hazırladı bi sıkıcı bi sıkıcı anlatamam.. yani böle...
yaaa sız ne kadar cadı oldunuz benımle ugraşmayın sizi egunal e şikayet edicemmmGünayydın canımm maşallahh sanaaa.Ama karasuuu uyur tabiii..Yee yeee öönncee sonrada bebişşş zatennnn rahahtlık seviyyooooo,uyur tabiiii..
günaydınlar nasılsınız neler var neler yok okuyup geliyorum ama herkes daha uyuyor
inş.canım tez vakitte bebegin seninle olsun:))ve dogru bi tespit geceliklerle oturursunkıyafetler olmuyo zaten tıpkı benimkiler gibi:))şimdi düşünüyorum bi daha pantolon,bady lerimin içine girebilcemmi diye:26:en rahat gecelik yat,kalk,gündüzde giy gecede giy alışıyosun ama ben hergün gecelikle dolaşamıyorum yoksa ayılamıyorum,üstümde bi agırlık oluyo hep:))hadi bakalım sende yazarsın inş.hamiş günlerini canım..sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?