kızlar bana cevap yazan bütün arkadaşlarıma teşekkürler,ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın sandalyede cok rahatsız oluyorum..bugün hem ben hem eşim hemde sizi korkuttu benim kuzucuklar..kızlar dr gelmene gerek yok normal 3 günde bi igneyi yaptır 15 gün sonra gel dedi..şimdi gitsem alttan bakarsa temelli rahatsız olurum,bebeklerimde rahatsız olur,kanama tekrar olur diye acıkcası gitmekte istemiyorum,ama cok içim rahat etmezse mutlaka giderim ama şimdi yaptıgım mantıklı degilmi??cook şükür lekelenme gecti,idrar gibi kahverengi leke akıyodu kan gibi aksa gelse korkudan ucarım zaten dr a..agrımda kesildi,hafif karnımda kaldı o da normaldir herlade,merak etmeyin iyiyim,sabahtan beri yatıyorum..KARASU CUM malesef bana bakcak yakında birisi yok,yollar kapalı annem gelemez,kaynanam bacaktan rahatsız benim ona bakmam lazım etrafımda kimse yok boşta anlıycagın,arkadaşlarda zaten cocukları var heryer kar kapalı kimse burnunu cıkarmıyo,,eşimle ben bakıcaz artık başımızın caresine..inş.bi daha olmaz..dua edin bana..sizi seviyorum yaa.cok moral oldunuz bana
herkeze slmlar
kislar mucizem beni bu sabah birakti gitti
dusuk yapmisim,cok fenalastim hastaneye gittik ve doktor dusuk yapiyorsun dedi
suanda hastanedeyim zaten,yatiyorum
elden bisey gelmiyor,ama yinede herseyde bi hayir vardir
durumum boyle
kızlar bana cevap yazan bütün arkadaşlarıma teşekkürler,ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın sandalyede cok rahatsız oluyorum..bugün hem ben hem eşim hemde sizi korkuttu benim kuzucuklar..kızlar dr gelmene gerek yok normal 3 günde bi igneyi yaptır 15 gün sonra gel dedi..şimdi gitsem alttan bakarsa temelli rahatsız olurum,bebeklerimde rahatsız olur,kanama tekrar olur diye acıkcası gitmekte istemiyorum,ama cok içim rahat etmezse mutlaka giderim ama şimdi yaptıgım mantıklı degilmi??cook şükür lekelenme gecti,idrar gibi kahverengi leke akıyodu kan gibi aksa gelse korkudan ucarım zaten dr a..agrımda kesildi,hafif karnımda kaldı o da normaldir herlade,merak etmeyin iyiyim,sabahtan beri yatıyorum..KARASU CUM malesef bana bakcak yakında birisi yok,yollar kapalı annem gelemez,kaynanam bacaktan rahatsız benim ona bakmam lazım etrafımda kimse yok boşta anlıycagın,arkadaşlarda zaten cocukları var heryer kar kapalı kimse burnunu cıkarmıyo,,eşimle ben bakıcaz artık başımızın caresine..inş.bi daha olmaz..dua edin bana..sizi seviyorum yaa.cok moral oldunuz bana
herkeze slmlar
durumum boyle
inşallah güzel haberlerle gelirsinacıbademde mi test yaptıracan
herkeze slmlar
durumum boyle
sağol kuzummmm.Allah hepimize güzel haberler vermeyi nasip etsin.
acıbademde yaptırcam canısı.sonuçtan sonra dr u görürüm diyee.
:)))) sadece doktoru değil benide görebilirsin canımm
aaaa inanmıyoruuummmm.sen acıbademdemi olcan yarınnn?kaç gibii?
yaa cnmmm sen nerdesın ben senı ösledimmm burda su bana kötüü davranıyorr şikayetim var benim bu kızdan beni bu topikten ustu kapalı kovuyorda kustum ben onaaahadi dön artık sen olsan böyle olmazdııı:2::2:
saat 10:00 da orda olacam bugün gittik ameliyat için bir doktorun daha girmesini istedi yarın hep birlikte bir daha görüşeceğiz o kadar karşılaşalım dedik kısmet olmadı ama bak inşallah yarın ilk haberini alanlardan biri olacam
cnm sen fazla harekt etme gerekırse dışarıdan yemek yee eşin sana ikbal den gusel mamalar getirsin eve gelirken sonrada hazırlasın sofra koysun onune sen çok dolaşma bak dikkt et sakın dolanma çok lütfen bak ben hep yatıyorumm zor ama bebeğim daha önemli ben,m içinkızlar bana cevap yazan bütün arkadaşlarıma teşekkürler,ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın sandalyede cok rahatsız oluyorum..bugün hem ben hem eşim hemde sizi korkuttu benim kuzucuklar..kızlar dr gelmene gerek yok normal 3 günde bi igneyi yaptır 15 gün sonra gel dedi..şimdi gitsem alttan bakarsa temelli rahatsız olurum,bebeklerimde rahatsız olur,kanama tekrar olur diye acıkcası gitmekte istemiyorum,ama cok içim rahat etmezse mutlaka giderim ama şimdi yaptıgım mantıklı degilmi??cook şükür lekelenme gecti,idrar gibi kahverengi leke akıyodu kan gibi aksa gelse korkudan ucarım zaten dr a..agrımda kesildi,hafif karnımda kaldı o da normaldir herlade,merak etmeyin iyiyim,sabahtan beri yatıyorum..KARASU CUM malesef bana bakcak yakında birisi yok,yollar kapalı annem gelemez,kaynanam bacaktan rahatsız benim ona bakmam lazım etrafımda kimse yok boşta anlıycagın,arkadaşlarda zaten cocukları var heryer kar kapalı kimse burnunu cıkarmıyo,,eşimle ben bakıcaz artık başımızın caresine..inş.bi daha olmaz..dua edin bana..sizi seviyorum yaa.cok moral oldunuz bana
millstone canım karasunun kilo almada bettuası tutarsa sen gene yırttında benim halım çok kötü olur 1.60 boyla birde alsam en 15-20 kilo adilenaşıt gibi olurum artık
başka bi dr dahamı gircek ameliyata?hadi bakalım bitanesiii Allah hayırlı eylesin inşallah...tamam canısı bi aksilik olmazsaaa 10 da ordayım inşallahhh. eee peki birbirimizi nasıl tanıycazzz?
gidip yapışırmışım birine zuzu diye ne komik olur ama yaaaa...
Ben Egunala vekaletenn gönlünü alıyimm bariii:26::26::26:
Aaaaa sen ne alıngann oldunn öyle canımmmm..Yarann mı varr kiiiiiBaşımızın tacısınn her zamannnn..Egunal önümüzdeki hafta salı gününe biletini aldıııı.Artık o güne kadarr idare edicennn canikommmm..Ayrıca valla su ile bu çekişmeleriniz için bile sadece topiğe bir bakılır yanii heheheh
ayy can ne deyim haklısın bide isimleride bilmiyoruz rumuzlarla tam komedi valla istersen yakama kırmızı gül takayımm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?