2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım öncelikle çok geçmiş olsun.. korkutmuş seni bıcırıklar... benim kanamam yok ama ağrılar bende de oluyo dr.um özellikle adet dönemin geldiğinde ağrının hata ufak tefek lekelenmelerin olabileceğini bunun vücudun adet döngüsünde verdiği tepki olduğunu söylemişti. birde solist arkadaşın sölediği kılcal damar çatlama durumu var. rabbimin izniyle bebişlerin iyidir sende çok panik yapma için rahat etmesse dr.a gider görürsün bebişlerini. rabbim meleklerini sana ve babalarına bağışlasın onlara sağlıklı uzuunnnnn ömürler versin.. hamilelikte böyle aksilikler olucaktır, sen yat dinlen bak bebişler senin göbüşte yan gelip yatıyo::))))) sadece arada bi hatırlatıyolar biz burdayız biz ne dersek o olur diye...... bizi habersiz bırakma biliyorum iyi olucaksın ama sen yinede arada girip iyiyim deki merak etmeyelim sizi dualarım seninle canım arkadaşım kocaman öpüyorum seni.....

olumlu düşünelim olumlu olsun..... inşallah yarın senin için halay ekibi kurarız....

millstone canım karasunun kilo almada bettuası tutarsa sen gene yırttında benim halım çok kötü olur 1.60 boyla birde alsam en 15-20 kilo adilenaşıt gibi olurum artık

Son düzenleme:
hadı canlar size iyi hafta sonları ben 20:00 otobusum var memlekete gidiyorum eğlenme zamanı bu arda banada dua edin istanbulda çok kar var siz öpüyorum kendinize dikkat edin

herkeze slmlar

kislar mucizem beni bu sabah birakti gitti
dusuk yapmisim,cok fenalastim hastaneye gittik ve doktor dusuk yapiyorsun dedi
suanda hastanedeyim zaten,yatiyorum
elden bisey gelmiyor,ama yinede herseyde bi hayir vardir

durumum boyle

ayy canımm benim bizde seni özledikk arada birde olsa uğra sensiz olmuyoor yeğeninde doğum günü kutlu olsun sağlıklı bol kuzenlinice yaşlar görsüün

hayırlı cumalar amin canımm....

nihayet girebildin gülüm meraktan öldümmm hiç korkma hayırlısı canım dualarım seninle pozitif düşünelim pozitif olsun

hadı canlar size iyi hafta sonları ben 20:00 otobusum var memlekete gidiyorum eğlenme zamanı bu arda banada dua edin istanbulda çok kar var siz öpüyorum kendinize dikkat edin

güle güle hayırlı yolculuklar arkadaşım

allah sabır versin canım bundada vardır bi hayır Allah büyük

allah yardımcın olsun canımm çok üzüldüm haklısın hayırlısı buymuş allah size sağlık versin veren rabbim yine verir...

canım çok geçmiş olsun.Allah sabır versin.bende çok endişeleniyorum sevindim hamile olduğuma ama ya devamı gelmezse diye çok korkuyorum.

Canim COk GECMIS olsun ne diyecemi bilemiyorum kendine Iyi. Bak acil Sifalar diliyorum

herkeze slmlar

kislar mucizem beni bu sabah birakti gitti
dusuk yapmisim,cok fenalastim hastaneye gittik ve doktor dusuk yapiyorsun dedi
suanda hastanedeyim zaten,yatiyorum
elden bisey gelmiyor,ama yinede herseyde bi hayir vardir

durumum boyle

canım çok üzüldüm biliyorum ki ne desem boş.... rabbim sabrını versin.. sanada acil şifalar diliyorum...

canımmmm Allah sabır versin inşallah.Niye olmuşki dr bişi dedimi?

canım sağol tatlmmm.inan bende sizi çook merak ettim ama nete giremedimki bi türlü.eşiminde işi çoktu uğraşmadı.ama şimdi tamgaz burdayım inşallahhh.

bakalım yarın hangi haberle döncemmm.:18::18:

Canım ne desem boş biliyorum,hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elden,rabbim sabır ve güç versin,inş.en kısa zamanda yeniden yüzünüz güler...

canım sağol tatlmmm.inan bende sizi çook merak ettim ama nete giremedimki bi türlü.eşiminde işi çoktu uğraşmadı.ama şimdi tamgaz burdayım inşallahhh.

bakalım yarın hangi haberle döncemmm.:18::18:

inşallah güzel haberlerle gelirsin acıbademde mi test yaptıracan

kızlar bana cevap yazan bütün arkadaşlarıma teşekkürler,ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın sandalyede cok rahatsız oluyorum..bugün hem ben hem eşim hemde sizi korkuttu benim kuzucuklar..kızlar dr gelmene gerek yok normal 3 günde bi igneyi yaptır 15 gün sonra gel dedi..şimdi gitsem alttan bakarsa temelli rahatsız olurum,bebeklerimde rahatsız olur,kanama tekrar olur diye acıkcası gitmekte istemiyorum,ama cok içim rahat etmezse mutlaka giderim ama şimdi yaptıgım mantıklı degilmi??cook şükür lekelenme gecti,idrar gibi kahverengi leke akıyodu kan gibi aksa gelse korkudan ucarım zaten dr a..agrımda kesildi,hafif karnımda kaldı o da normaldir herlade,merak etmeyin iyiyim,sabahtan beri yatıyorum..KARASU CUM malesef bana bakcak yakında birisi yok,yollar kapalı annem gelemez,kaynanam bacaktan rahatsız benim ona bakmam lazım etrafımda kimse yok boşta anlıycagın,arkadaşlarda zaten cocukları var heryer kar kapalı kimse burnunu cıkarmıyo,,eşimle ben bakıcaz artık başımızın caresine..inş.bi daha olmaz..dua edin bana..sizi seviyorum yaa.cok moral oldunuz bana

canım senide tebrik edemedim kendi derdimden(senide tebrik ediyorum cook sevindim canım,rabbim kucagına almayı nasip etsin inş.saglıkla,kanamasız bi şekilde:))sevgiler..bana yazdıgın cevap için cok sagol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…