hakkaten bebişşş nasıl tanıycasss.
arkadaslar benide listenize ekleyin,bastan sona topiginizi takip ediyorum ( hly7) cim benide listenize ekleyin yas 33 sorun tupler tikali ilk denemem olcak ama gunu belli degil randevum var subatta,ve burdan butun hamile arkadaslarimiza saglicakla tamamina erdeirsin diger arkadaslarimizada en kisa zamanda rabbim gonullerine gore versin,
arkadaslar benide listenize ekleyin,bastan sona topiginizi takip ediyorum ( hly7) cim benide listenize ekleyin yas 33 sorun tupler tikali ilk denemem olcak ama gunu belli degil randevum var subatta,ve burdan butun hamile arkadaslarimiza saglicakla tamamina erdeirsin diger arkadaslarimizada en kisa zamanda rabbim gonullerine gore versin,
Canımmmmmmmmm nasılsınnnn..Az kaldıı.Günler ne çabukk geçiyorrr...Maya nasıl olduuu..Öpüyorumm.Madem topiktesinn birazda buradann muhabbet edelim dedimmm..
hoşgeldiiin canımmmm.Allah tamamına erdirsin bakalım canısıı.
tesekkur ederim canim benide eklediniz arniza aldiniz inanin burda kendimi rahatlatiyorum sevincli haberleri okuyunca,turkiyede degilm malesef yurt disindayim tedavim burda olcak,
Aramıza almakda ne demek canımmmm,topiğimizde samimi olan herkeze herzaman yerimiz varr..Burada yurtdışında olan bir arkadaşımızda var diye biliyorumm.Nerdesin peki canımm?? Oralarda süreçler nasıl işliyorr..
tesekkur ederim canim benide eklediniz arniza aldiniz inanin burda kendimi rahatlatiyorum sevincli haberleri okuyunca,turkiyede degilm malesef yurt disindayim tedavim burda olcak,
burdaki tr deki gibi ozel hastene olmadigi icin protokol uzun suruyor,subatta randevum var ve o zaman belli olur herhalde hangi tarihlerde basliycagimiz,ve ben cok heycanliyim isim gucum sizlerin guzel haberlerini okumak,inanin burda arkadasimizin birinin pozitif sonuc almasi beni cok mutlu ediyor ve insallah diyorum tamamina erdirir diye dua ediyorum
Arkadaşlar eşimler bugün testi tekrarlattık sonuç yine aynı maalesef destek olan tüm arkadaşlar çok teşekkürler hayırlısı böyleymiş ...
Aramıza almakda ne demek canımmmm,topiğimizde samimi olan herkeze herzaman yerimiz varr..Burada yurtdışında olan bir arkadaşımızda var diye biliyorumm.Nerdesin peki canımm?? Oralarda süreçler nasıl işliyorr..
cok sagol canım,biliyosun bende hiç böyle bi problem olmamıştı,bugün olunca ödüm patladı,nasıl agladım anlatamam(bu nasıl bi korkudur,leke akıyo,kan lekesi görüyosun ve içinde yavruların var bişey yapamıyosun (evet canım bende dünden beri anormal bi agrı vardı zaten,hele şu aşagı tarafım resmen kopartıp atasım geldi..dr larımızda korkmayın dediler,15 gün sonra gelin dedi dr..bişey olsa cagırırdı zaten paradan mı kaccak..bende aynen öle yapıyom canım sadece size sormak için bil in başına oturdum,yatıp dinlencem,ayy ne igneymiş öle ya resmen eşim yaparken agladım,cok agır bakalım benim toto ne olcak..bizede 3 günde bir dedi dr..rabbim kolaylık versin şu 9 ay bi gecse bi gecse,sagsalim kucaklarımıza bi alsak,,bu korkular ozaman bitcek..
Arkadaşlar eşimler bugün testi tekrarlattık sonuç yine aynı maalesef destek olan tüm arkadaşlar çok teşekkürler hayırlısı böyleymiş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?