hoş geldin arkadaş...inşaallh hep iç açıcı haberler okursun...
canım senin bilgilerini güncelledim listede erkek inftl+pıhtılaşma yaptım..birde tedaviye en kısa zamanda başlıyacak yazdım ama..değiştirmemi istersen yada düzeltmemi düzeltirim gülümm
canım ekliyim eklemesine de eksiklerini tamamlarsan tek seferde yapmış oluruzz.yaşın, kaçıncı denemen, nerede yaptırdın???dualarımız seninnle canımm inşş pozitif sonuçlarla dönersinn..
yaşım 33 2.denem fulya bahçeci ayrıca duaların için tşk ederim morallerinizi inannın tebessümle okuyorum neredeyse ağlıycam zaten
Bildiğim kadarıyla kan sayımıma, hormonlarıma baktılar, rahim filmi çektirdim birde sulu ultrason da baktılar o kadar nelere baktırmam lazım dı ki...
hoşgeldiiiin canımmm.hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruuzzzzz.
benimde yarın sonuç var bakalım noolcakk.:18::18:
Insallah hayirli haberlerle Gelirsin halay cekeriz insallah
Nasılsınız bakalım
tedaviye başlayanlar listesi artmış gördüğüm kadarıyla herkesin tedavisi hayırlı olsun inşaallah...
Ben bu aralar hava muhalefeti ve grip yüzünden nette fazla vakit geçiremiyorum.Bir de malum işimden ayrılıyorum biliyorsunuz yerime başlayan kızcağızı bir an önce yetiştirmeye çalışıyorum ki rahat rahat transfer sonrası evde dinlenebileyim...Benim problemim rahim kalınlığından kaynaklandığı için doktorum dinleneceksin derse diye iş ortamını uygun hale getiriyorum...yoksa kocişle papaz olabiliriz...Allah tan transfere yaklaşık 1 ay var...maddi manevi bayaa zor oldu geçen 2 ay o yüzden önümüzdeki aya ancak toparlayacağız kendimizi...Aaah aaah bilse bebişlerimiz onlar için ne acılara ne zorluklara katlanıyoruz ..acaba bu kadar ümitle beklenildiklerini bildiklerinden mi naz yapıp gelmiyorlar annelerinin kucaklarına...
Senin ve esinin kromozomuna Guatra degerlerine ve Jan pihtilasmasi varmi yokmu diye bunlar onemli cunku dusuk riskini artiriyor buntkariert yaptirmadan Tekrar sakin baslama yaptir emin Ol gerisi allaha kalmis Allah buyuktur insallah tedavin son olur bol dua et
Insallah hayirli haberlerle Gelirsin halay cekeriz insallah
geçmiş sayfaları okudum biraz bu yolda öyle yollardan geçiyoruz ve öyle sabırlı olmamız gerekiyorki Allah hepimizin yardımcısı olsun YUMAKY arkadaşım her işte bir hayır vardır.Kızlar bir sorum olacak benim bhcg yavaş yükseliyor 2katı olmuyor dr tam sınırdasın dedi p.tesi tekrar baktıracam aynı durumu yaşayan varmı yada fikri olan paylaşırsa sevinirim(
arkadaşlar beide ekleyinn pazartesi sonuç alıcam konyadan istanbul bahçecide oldu tedavim bugün transferimin 11. Gününü allhım izin verirse pazartesi kan testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?