2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb arkadaşlar Allah kısmet ederse yarın transferim olacak Donmuş embriyo transferi olacak Dualarınızdan beni de eksik etmezseniz sevinirim Allahım en kısa zamanda bütün arkadaşlara sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Herkese güzel haberler alacakları güzel bir hafta sonu diliyorum

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaammm topiği açan bile olmamışşş ayııppppp karasuuu suuuuu

Günaydınn güzellerrrr,iyi bir hafta sonu olması dileğiyleee.İstanbulda karr varrr,soğukk varrr,evde keyif vakkti sanıyorumm kiii...

Bugünsonucunu heyecanla beklediğimiz can82 arkadaşımız varr.Herkezi öpüyorumm,uyannnınn artıkk hadiiiiiii..

Canım inşş ice-baby lerin sorunsuz çözülür ve annelerinin göbüşlerine usulcaa süzülürrlerr...Dualarımız seninnleeee..

Günaydın güsel anne adayları:)
yumaky
hayırlısı böyleymiş diyelim güselim elden bişey gelmiyor bu durumda hepimiz çok çaresiziz.rabbim en kısa zamanda bebişine kavuştursun seni inşallah.
kıslar benimde raporum p.tesi bitiyor.işe başlıyacağım bide müdür beni 4 günlük eğitime yolluyor.artık salı izin alıp gideceğim dr a.benim şöyle bir endişem var kıslar ben daha önce aşılama öncesinde hsg çektirmiştim.bana oradaki dr rahim ağzında açıklık var gebe kalırsan 12-13 haftalık olduğunda rahim ağzına dikiş atılacak demişti.burada bişey demediler.düşük rsikim var diye endişeleniyorum.benim durumumda olan arkadaşım varmı merak ettim acaba billgi verirse sevinirim...:18:

Evet var canımm..Melikeee arkadaşımızda da aynı sorun olduğundan dikiş atılacak rahim ağzına..Onun ilk gebeliğinde maalesef düşükk yaşanmıştı..Burada mesajı kaçırabilir ama özelden mesaj atarsan mutlaka cevap verir canım..

Kusura bakmayin hepinize ayri ayri cevap yazmak isterdim ama kafam biraz daginik,lutfen hos gorun
onun icin bu mesajimla hepineze ayri ayri desteginiz icin tesekur ederim,iyi varsiniz..

neden dusuk yaptigim konusunda ise pek net bisey demediler,vucut saglikli gormedigi embriyoyu atiyo gibi biseyler dediler
asiri kanamam var,buda beni cok halsiz birakti,resmen rengim limon gibi sap sariyim

hakkimda hayirlisi buymus ,.. kabullenmekten baska bisey yapamiyorum
yilmak yola devam

Mşallah güzelimm sana Metanetini koruyarakk yola devam edeceğiz tabiikii...Bol boll dinlenn,pekmez falan yee..Kansızlık halsizz bırakmasınn iyicee..

canım nasıl oldun? sağlık durumun nasıl?

psikolojik olarak toparlamaya calisiyorum
fiziksel olarak ise asiri kanamam var canim,rengim falan atti,zaten eskiden beri bende d vitamini eksikligi vardi ondanda hemen halsiz dusuyorum
ama allahin izniyle toparlayacagim

belki tuhaf ama ben hissediyordum bebegimin beni birakacagini,hamileligimi duydugumdan beri icimde tuhaf bi his vardi,yani tam anlamiyla sevinemiyordum icimde biseyler beni engelliyordu...
ilgin icin tesk.ederim canim

tatlım sen neler yapıyon? 2012ocak şubat topiğinde benimle aynı dr.a giden durulıfe diye bi arkadaş var onunda listede sorunu yumurta rezervı görünüyo, bhcg si çok düşüktü ve zor artıyodu dün baktım normale dönmüş ve dr. hamilesin demiş ona çok sevindim ve aklıma sen geldin inşallah en kısa zamanda senin içinde sevinip, çok şükür yarabbim diyeceğiz....

Mşallah güzelimm sana Metanetini koruyarakk yola devam edeceğiz tabiikii...Bol boll dinlenn,pekmez falan yee..Kansızlık halsizz bırakmasınn iyicee..

yapacak baska bisey yok,allahim baska dert vermesin,asla niye diye sormam vardir bi rabbimin bildigi
pekmez duymamistim denerim mutlaka,normaldede hemen yorulan bi insanim,bu asiri kanamada ustune tuz biber oldu
iyiki varsiniz,moral cok onemli gercekten

canım ne deyim bilmiyorumki rabbim sabırlar versin.. dilerim en kısa zamanda hem bedenen hem ruhen iyileşirsin... ve bir gün meleğini kucağına aldığında bu acı tecrübeyi hiç ama hiç hatırlamassın....

yumurta rez.azligi demek icin kac tane yumurtanin alti sorundur?

saol tatlim..insanlar neleri atlatmiyorki bende bunu atlatirim en kisa zamanda..

Ayy evet canımmm yaaa..Zaten ocak-şubat topiğine arada bakıyorum..Çünkü benim gibi rezerv azlığı problemi olan ki2-3 kişi var orada..Durulife ıda dediğin gibi takip ediyorrdumm.Çok sevinndimmm..
Benii düşünüp ayrıcaa dua ettiğin içinn de çoook teşekkür ederimm gülümmm..Ayyennn hep dediğim gibi Tıptan ümidimi kestim ama Rabbim den ASLA...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…